Kokemuksia akupunktiokoulutuksesta Keski-Pohjanmaan opistolla?

Nokkamuki

Moi,

lieneekö jollain kokemuksia akupunktiohoitajaksi opiskelemisesta ko.paikassa? http://www.kpedu.fi/koulutukset/kansanopisto/l4014-akupunktiohoitaja-kiinalaisen-lääketieteen-ja-akupunktion-perusteet

3

<50

Vastaukset

  • Olen opiskellut vuoden akupunktiota Helsingissä pari vuotta sitten Tero Inkerin pitämässä koulutuksessa. Elämänsuunnitelmieni takia keskeytin, mutta jatkan niitä opintoja heti kun aika on taas oikea.

    Tero on mielestäni tosi osaava ja kokenut alalla, sekä pystyy myös ajattelemaan kriittisesti, mitä itse ainakin pidän hyvän opettajan kriteerinä. Mutta ainakin ekan vuoden luennot voi tuntua tosi paljon teoriaosuuden toistolle lukuvuoden loppupuolella, jos on tehnyt paljon muistiinpanoja ja lukenut monisteet jne. Jos päädyt opiskelemaan kurssilla niin voitte sitten yhdessä ryhmässä miettiä opettajan kanssa, että miten paljon kertaukseen käytetään aikaa jos tuntuu ettei kaikkea tarvitse toistaa juurta jaksaen.

  • Minä olen opiskellut ko.kurssin, ihan todella suositeltava kokemus. Itse hyödyin kertauksesta kovin, mielestäni se oli olennainen osa rakennetta. Kaipaan kovasti ihanaa ryhmähenkeä joka kurssilla vallitsi.
    Suhteellisen rankkaa on opiskelu kokonaisuudessaan kun asiaa on niin paljon. Itse akupunktiotyön tekeminen on kyllä TODELLA palkitsevaa!

    SUOSITTELEN!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut