Missä on Iivon vastuu?

vastuupainaa

Iivo ei halua hiihtää Seefeldissä 50 km:n kilpailua. Vaikka olisi selvästi paras suomalaisten edustaja. Kun on väsynyt. Ehkä myös parempia palkintorahoja tulee, jos pärjää Holmenkollenilla. Mutta Iivo on valittu Seefeldiin Isänmaan edustajana. Miksi hän ei täytä velvollisuuttaan? Hän on saanut hirveät määrät yhteiskunnan tukirahaa sponsoreiden lisäksi. Eikö se velvoita mihinkään? Eikö meidän kisaedustajilla ole mitään velvollisuuksia? Ymmärrän hyvin jos jotkut kansalliset Taka-Hikiän hiihdot ei kiinnosta. Mutta MM-kilpailut on edustustehtävä ja sen pitäisi olla kunnia-asia.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • slkdjf

      Vapaan 50km ei ole Iivon juttu. Hän tietää, että taisteltaisiin sijoista 10-20. Älykäs hiihtäjä ja hiihtojohto antaa tilaa yksilölle, joka pystyy myöhemmässä kilpailussa tekeen paljon parempaa tulosta.

    • arskaha

      Ymmärrän kyllä Iivon valintaa, väärä tyyli ja yhteislähtö noilla sohjoladuilla ei varnaan kutsu, mutta noi valtion tuet pitäis suunnata nuorille lupauksille, kyllä nämä vuosikymmenet Suomea edustaneet tulee toimeen ilmankin ja ainahan voi mennä töihinkin.

      Ja olishan se makeeta voittaa norskit niiden omalla maaperällä....

    • oeau

      Niskasen olisi ehdottomasti pitänyt ilmoittaa ENNEN kisoja, ettei osallistu 50:n hiihtoon. Nyt tuntuu jotenkin petokselta, jopa.

    • joriittää

      Kyllä tuo Iivon käyttäytyminen ja temput juomatölkkien kanssa on sellaisia, että enpä enää ikinä menee katsomaan sellaisia hiihtokisoja, joissa Iivo on mukana. Yleensä olen joka vuosi kiertänyt Rukalla ja Lahdessa ja monessa musskain paikassa.

    • aika.meni.jo

      Hiihtäjä, joka ei osaa kuin perinteistä, on menneen maailman hiihtäjä. Jos hiihtäjän päämatka kisoissa on perinteinen, niin surkeasti on asiat. Kuka haluaa ajaa mopoautolla, kun oikeitakin on saatavilla. Iivon voitot on voitettu, turha hakea suksista syyllistä.

      • Enkyllähuomannut

        Ei kyllä minustakaan ollut mitään lipsumiseen viittaava Iivon suksissa pertsan 15 km. Ihmettelin kyllä kun sanoi ei pitänyt yhtään.


    • takkailee

      No näkihän sen miten kävi yhdistelmä kisassa kun lopun viimein ruvettiin hiihtämään Iivo jäi kilometrin matkalla puoliminuuttia. Iivolla vaan tuppaan e puheet olemaan laajanmallisia.

    • kaikkipeliin

      Kun veronmaksajain rahoilla mennään arvokisoihin, pitää jokaisen panna likoon kaikki osaamisensa.

    • Liukasmeno

      Ei saanut liukkarituubia.

    • fuck.seefeld

      Iivo satsaa Oslon 50km perinteiseen hiihtoon ensi lauantaina. Ja voitto taitaa tulla.

      • rahraha

        Onko Oslon kisoista palkintopallimiehille kuinka paljon enemmän rahaa jaossa kuin Seefeldissä?


      • niilonakuttaja

        No melkeen tuli....

        Olis voinu tulla.

        Iivo päätti jättää loppukauden väliin, kun ei tunne itseään....tai siis ei tunne itseään normaaliksi...tai siis ei tunne ketään itsessään...


    • holmenkollen

      Noinhan siinä kävi. Ylpeys lankeemuksen edellä. OIKEAT hiihtäjät hiihtivät myös Seefeldissä ja jaksoivat myös Holmenkollenilla.

    • xyzzxz

      Aivan sääliksi tuo Iivo. Jätti nytkin Falunin väliin. Tiesi tietysti, että ei ole nykykunnolla ja vapaalla mitään mahdollisuuksia kärkivauhtiin. Hän luulee olevansa niin suuri tähti, että voi päättää, että hiihtää vain jos varmasti voi olla bodiumilla. Poika sai liikaa liian nuorena. Se ottaa nyt psyyken päälle kun huomaa ettei olekaan enää kaikkein paras, ei lähelläkkän sitä. Mistä löytyisi nöyryyttä lisää?

    • Hokkari

      Taisi lirahtaa vähän housuun kun näki olosuhteet.

    • eiviivalle

      Turskilla pareet huulirasvat

    • iivoiivoiivo

      Olisi tosiaan niin, että Iivolle pitäs löytyä vastuullista ajattelua. Hän on saanut hirveet määrät valmennustukea ja sponsorirahoja. Sen eteen pitäs hiihtää ja edustaa Suomea. Ei se riitä, että juomatölkkiä heiluttelee, outoa touhua se on. Katsokaapa Kläboa. Se sentäs väliin hiihtää sellasiakin matkoja joilla tietää jäävänsä kauas kärjestä. Turha se on suksiaan valitella. Se on oma moka jos ei ole osannut valita sopivia suksia.

      • niilonakuttaja

        No toiset tavoittelee sijoista maailmancupissa, Iivoa ei sellainen kinosta.

        Tavoittelee yhtä matkaa arvokisoissa ja itkuhan siinä tulee jos kaikki munat on samassa korissa ja sitten tuleekin joku pieni vastoinkäyminen.

        Nykypäivänä ei pitäisi olla enää mitenkään järkevä panostaa vain yhdelle matkalle, tai siis ehkä se onkin se tapa millä yksittäisillä matkoilla voi pysyä kärjen tahdissa, hiihtokuninkaat ja kuningattaret keskittyvät sitten isompiin kokonaisuuksiin. Heillekin on huonoja matkoja ja tyylejä, mutta aina ovat kuitenkin top5-sijoilla.

        Kummalliseksihan tämä hiihtourheilu suomessa on menossa, kohta ollaan mäkihypyn tasoisessa taantumatilassa ja muut maat menee entisestään ohi oikealta ja vasemmalta.

        Se mitä olen ihmetelly jo jonkin aikaa on se että miten ihmeessä Suomesta ei voi löytyä menestyjiä näihin pitkien matkojen hiitoihin, joista maksetaan kovia rahoja voitttajille. Siellä on 25 Norjalaista ja tukku keskieurooppalaisia hiihtäjiä ennen parasta suomalaista. Mitä ihmettä on tapahtunut? Eihän nyt missään pitäisi olla parempia olosuhteita hiihdolle kuin suomessa. Täällä synnytään melkeen sukset jalassa ja perinteitä pitäisi olla.


    • parannettavaa

      Parempi Iivon kannalta keskittyä SM-kisoihin. Ne saavat parhaat tuet, jotka siellä pärjäävät. Suomalainen hiihtäjä tuntuu kovalta kotimaisissa kisoissa, mutta muualla jää minuuttikaupalla maailman kärjestä. Jotain on mennyt pieleen.

      • uuuuwuuuuuw

        Iivo pärjäsi oikein hyvin. Varmaankin asiaa autoi, että hän sai esitellä sitä kuuluisaa ja ihmeellisesti voimia antavaa juomatölkkiä haastattelussa. Voi kun Mattikin olisi jostain saanut sitä ihmejuomaa, niin ei olisi väsy tullut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe