Lapset parisuhteessa

Mehukatti2

Olemme seurustelleet 8 kk, emme ole vielä tavanneet toistemme lapsia. On kivaa viettää yhdessä lapsetonta aikaa ja tutustua rauhassa toisiimme. Puhumme myös paljon yhteisestä tulevaisuudesta, yhteenmuuttamisesta ja naimisiinmenosta. Toki nämä asiat ei ole ihan lähitulevaisuuden juttu, mutta kuitenkin. Tuntuu siis molemmista, että tämän ihmisen kanssa voisi olla yhteinen tulevaisuus.
Mietityttää kuitenkin, että osa kummankin elämästä on vielä tuntematonta. Emme tiedä toistemme tärkeästä roolista eli isän ja äidin roolista paljoakaan. Toki olemme puhuneet paljon lapsista ja arjesta heidän kanssa, mutta ei olla oltu arkea näkemässä. Ja tietenkin iso merkitys yhteisen tulevaisuuden suhteen on myös sillä miten minä tulen toimeen hänen lasten kanssa ja hän taas minun lasten.
Pelottaa kun aikaa kuluu ja tunteet syvenee, niin entä jos lasten kanssa tulee niin paljon ongelmia, että yhteiselosta ei tule mitään.
Ja tässä mahdollisessa uusioperheessä on paljon lapsia. Suorastaan alkanut pelottaa se vaihtoehto.
Ei olla kauheesti asiasta puhuttu mutta ollaan sinänsä oltu samoilla linjoilla että ensiksi tutustutaan toisiimme ja sitten vasta lapsiin. Jälkikäteen kuitenkin ajattelen että olisi helpompi ollut ottaa lapset mukaan jo aiemmin. Nyt vielä tilanne muuttuu että miehestä tulee etäisä kun lasten äiti muuttaa lasten kanssa toiselle paikkakunnalle. Mies tapaa lapsia jatkossa vain joka toinen vkonloppu ja lomilla. No nyt en sitten haluaisi viedä lapsilta arvokasta aikaa isänsä kanssa tuomalla heti uutta ihmistä heidän elämään kun varmasti muutenkin ovat hämmennyksessä muutoksesta. Mitenhän tästä edetä..

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perttipaavali

      Miksi rikoit toisten perheen? Ei ihme jos pelottaa, mieskin on outo jos antaa sinun tuhota heidän perheen. Älä puutu hänen elämäänsä ja entisen perheen, mies on lasten isä sinua he eivät tarvi mihinkään joten paras pysyä kaukana. Lapset ovat tärkeitä ja sinun läsnäolosi pahentaa heidn elämäänsä.
      Jos mies rakastaa lapsiaan pitää sinut syrjässä eikä pakota lapsiaan näkemään perheenrikkojaa. Oikeesti, kannatta miettiä oletko itsekäs vai et.
      Jos haluat nyt rikkoa perheen ja että miehen lapset jäävät ilman isää, niin mieti ensin miltä heistä tuntuu, ja miltä sinusta tuntuisi jos sun pennut menettäisi isänsä?
      Lapset ei tarvi elämäänsä isän naikkosia. Pysy kaukana heistä, lapset tarvii siän ei sua mihinkään.

    • sopeutumista

      Et ole perheenrikkoja. Jokainen aikuinen kantaa perusvastuunsa itse. On ihan se ja sama tutustutteko toistenne lapsiin. Asia etenee miten haluatte sen etenevän. Kun lapset tulevat isänsä luokse, he tulevat kyläilemään. Moni pettyy, kun huomaavat, etteivät lapset mielellään edes puhu kuin isälle. Tilanne on ihan normaali. Sama kuin vaikka koulussa tai urheilujoukkueessa. Uusäitinä olet vähän kuin opettaja tai se valmentaja. Voit olla kiva, joka tarkoittaa, että kanssasi on helpohko ja turvallinen olla. Säännöt jää isän vastuulle kertoa. Tämän voitte keskustella ennenkuin päätätte tutustua lapsiin. Että mitkä ja millaiset säännöt, että ovat sitten samat molempien lapsille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe