Kokemuksia M2-kodeista?

LisbethX

Millaisia kokemuksia on M2-kodeista?

Ovatko asunnot hyvin hoidettuja? Lämmitetäänkö kunnolla vai saako palella?

17

4817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NewSecParas

      Pakko hehkuttaa NewSec siellä se koti on. Kodisto.fi paras asujaimisto ja isännöinti. NewSec merkintekijä ennen muita, NewSec tuplaa parhaiten viihtyisän asumisen kun puhutaan kodeista koko elämäksi.

    • Rilla96

      Ainakin niiden tekemät remonttikohteet on erittäin hyviä laadultaan. Pari tuttavaa teettänyt remontin heillä ja nyt yhdelle pariskunnalle valmistumassa paritalon puolikas!

    • P4Sk44

      Ihan sama kun sieltäkään saa asuntoa.

      • kohtamummo

        Kaksi kertaa olen yrittänyt saada asuntoaM2-kodeilta mutta ei ole tärpännyt. Olenkin miettinyt missä mahtaa olla vika etteivät tarjoa asuntoa. Luottotiedot on kunnossa, säännöllinen työ mutta ikää jo on hiukan enemmän että mahtaako M2-kodit tehdä tätä ikärasmia asuntoja jakaessaan mene ja tiedä mutta tätä epäilen.


    • KatkeraOtto

      Ihmettelen sitä kun hain M2-kodilta Kruunuvuorenrannasta Otonkatu vai kuja ei väliä kumpi niin asuntoa eli sitä kun hakuaika on jo kauan sitten mennyt umpeen ja minulle ei ole tarjottu asuntoa mutta edelleen asunnot ovat haettavana vokraoven kautta toisinsanoen minä en ole ollut ilmeisesti heille mieleinen hakia. Minulle herää kysymys että millaiset ihmiset ovat saaneet M2 kotien asunnot Kruunuvuorenrannasta kertokaa jos olette saaneet sieltä asunnon ja millä ihmeen kriiteireillä niin osaan minäkin sitten täyttää hakemuksen niin että tuottaa tulosta.

      • Tättäräärä

        Samaa mietin täällä..


    • Anonyymi

      Olkaa kaikki onnellisia että ette ole M2 saanut mitään asuntoa. Isännöinti on ihan naurettava. Isännöitsijä ei ota kantaa ei mihinkään. Naapurit saavat tehdä ihan mitä ne haluaa eikä kukaan sano mitään. TEhdään valituksia, ei mitään muutu. M2 ratkaisu kaikkeen on se että naapurit pitää osata keskenään ratkaista kaiken ja sen seurauksena niin poliisit käy vähän välin pihalla. M2 asunnoissa on se politiikka että ne jotka ovat siellä asuneet kauemmin niin ne päättää ja saa tehdä ihan mitä ne haluaa. En osaa mitään suositella M2 kodeista, ne ottaa sossu tapauksia, alkoholisteja ja sitten kun sinne muutta joku työssä käyvä tai sitten jos ei ole alkoholisti niin se saa kärsiä... EN SUOSITTELE ihan paskaa!

      • Anonyymi

        Itselle tarjottiin M2 kodeilta asuntoa Helsingistä.
        Sijainti oli huono ja vuokrat korkeampia kun hekalla.
        Talo oli valmistunut yli 35vuotta sitten.
        Sain onneksi muualta lopulta asunnon.
        Ehkä syrjäisempi sijainti kelpaa sellaiselle kuka työskentelee kotona eikä tarvitse mennä sunnuntai aamuisin töihin.


      • Anonyymi

        ainakiin järvenpää


    • Anonyymi

      Aivan paskoja asuntoja! Itse asuin melkein vuoden ja talvella sai olla melkein toppavaatteet päällä. Muutenkin järjettömän paskaa asiakaspalvelua, lyö luurit korvaan ja ovat epäkohteliaita. Normaalisti en kirjoittele näitä vessaseinäkirjoituksia, mutta nyt pisti niin vi**ttamaan!!!

      En suosittele kenellekkään.

    • Anonyymi

      En missään nimessä voi suositella M2-asuntoa! Isännöinti on todella naurettavaa. Hyväksyvät huumeet asunnoissaan ja jos asiasta valittaa, niin kohautetaan olkia ja väitetään, ettei asialle voi tehdä mitään. Alkoholisteja ja sossun kautta vuokransa maksavia talot täynnä.

      • Anonyymi

        Ihan samoja surkeita kokeuksia, huolto toimii mutta isännöitsijä ei puutu mihinkään. Asukkaat saavat itse karkottaa vaikka murtautujat! Huonoiten hoidettu talo missä olen asunut. Asukkaat osoittavat mielipiteensä lähtemällä, tällä hetkellä tyhjenemässä 4 asuntoa.
        Asunnot on kylmiä ja vetoisia, mitään normaalisti talon hyväksi tehtäviä töitä ei tehdä.
        En voi suositella kenellekään.


    • Anonyymi

      Juu en voi minäkään suositella. Isännöistijä ei tee mitään, asukkaat rikkoo sääntöjä ym. Asunnot on vanhoja ja talvella ei yhdet pari villasukkia riitä että pärjää. Yhteiset tilat aivan järkyttävän huonossa kunnossa. Peräättömiä huomautuksia ja sitten niille ei tehdään mitään kun oikeasti pitäisi saada huomautuksia. Jos valittaa liikaa niin isännöitsijä liitoutuu muitten asukkaiden kanssa yhteen että saa valittajan pois. En suosittele, minä olen tehnyt elämäni virheen kun muuttanut niille!

    • Anonyymi

      Y-Säätiö/M2 -kodit ei toimi asukasdemokratia kaikissa taloissa siten kuin sen pitäisi toimia. Talossamme on talotoimikunta, jonka puheenjohtaja ei ole kykenevä hoitamaan toimikunnaalle kuuluvia tehtäviä asukkaiden etujen mukaisesti. Puheenjohtaja käyttää asukastoimintaan tarkoitettuja varoja omiin tarkoituksiinsa, ostaa muun muassa olutta toimikunnan ja itsensä ryypättäväksi, sekä tekee hankintoja ilman toimikunnan tai asukkaiden kuulemista asiassa. Näistä asioista on tehty isännöitsijälle valitus, mutta isännöitsijä ei puutu asiaan millään tavalla. Isännöitsijän mielestä asioista ja varojen käytöstä ei tarvitse tehdä edes pöytä kirjaa vaikka käytetään kaikkien asukkaiden yhteisiä nimenomaan asukastoimintaan tarkoitettuja varoja. Lisäksi isännöitsijä ilmoitti asioista valittajien nimet puheenjohtajalle, minkä seurauksena muutamat asukkaat ovat joutuneet jatkuvien uhkailujen kohteeksi puheenjohtajan taholta. Asiasta tullaan tekemään kantelu aluehallintovirastoon jotta asioiden hoitoon saataisiin edes jotain tolkkua. Myös isännöitsijän vastuu kyseenalaistetaan ja samoin isännöitsijän ehdoton vaitiolovelvollisuus. Isännöitsijällä on salassapitovelvollisuus, eikä hän saa kertoa valituksen tehneiden nimiä tai henkilötietoja kenellekään.
      Näin M2 taloissa valitettavasti tapahtuu. Kannattaa tarkkaan harkita, muuttaako M2 taloihin.

      • Anonyymi

        Kuullostaa jumalattoman raskaalta ja hankalalta prosessilta pelkästään valituksen teko. Aivan järkyttävää miten tämäntyyppiselle toiminnalle ei pistetä stoppia kuin oikeustoimien avulla. Eikä tuota talotoimikunnan porsas- poppoota saada luottamustoimestaan heitettyä ulos ja muita tilalle?
        Mikä ihme siinä on että näitä pölvästejä aina löytyy jotka haistavat paikkansa sieltä missä tehokkaaminen voi sitä perseilyä harrastaa kenenkään kykenemättä puuttua asiaan kuin vain kovin keinoin. Mikä ihmeen pösilö siellä on isännöitsijönäkin?


    • Anonyymi

      Lumokin möi surkeimmat talot M2 kodeille.

    • Anonyymi

      Todellakin saat palella!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1646
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1128
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1126
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1021
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      814
    Aihe