Kulmala iskenyt Kantolaan.

Kantolaa ja sen tyhjiä teollisuuskatuja on nyt alettu merkittää kahden tunnin kiekkopaikoilla. Duunarille kiusaa sanois demareiden Ay-mies, Parkkisakkoansoja rakennellaan niin laajalle, kunnes jokainen kiekko on käännetty. Ideana tietysti on, ettei kukaan keskustassa töissä käyvä pystyisi hyödyntämään Kantolaa pysäköintiinsä, vaan lunastaisi paikan jostain parkkitaloista. Sillä muistettakoon, jos on varaa käydä töissä on varaa maksaa siitä hyvästä pieni maksu.
Ilmoita


60 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Pieni 5 minuutin kävely päivän aluksi ja päätteeksi pitää konttorirotat kunnossa. Terveys kohenee ja rahaa säästyy.
Ilmoita
ei koske minua kun en enää asioi keskustassa ollenkaan.
3 VASTAUSTA:
Et ymmärrä että maksat siellä muka ilmaisen pysäköintisi tuotteiden hinnoissa.
JarmonLogiikka kirjoitti:
Et ymmärrä että maksat siellä muka ilmaisen pysäköintisi tuotteiden hinnoissa.
Höpö höpö, jos tuo pitäisi paikkansa, niin Hallituskadun K-Market olisi kaupungin halvin kauppa. Ei ole, on taatusti yksi kalleimmista.
Nythän asemalle on tulossa todella halpa ruokakauppa uuden parkkitalon alakertaan. Hinnat ovat varmasti edullisempia kuin muualla, koska pysäköintiä ei ole salakavalasti leivottu mukaan hintoihin, sillä ilmaisia paikkoja ei parkkitalon lähellä enää ole.
+Lisää kommentti
Kulmala alkaa laputtaa myös Pekolan hallin pihassa, myös puutarhakylän väki joutuu maksumieheksi. Onhan se raha jostakin saatava, kun esim. Kaivoparkin kannella ei edes markkinapäivänä ollut, kun 15% kapasiteetista käytössä. Sisätiloista oli muiden käytössä n.10% että se siitä tuotosta!
2 VASTAUSTA:
Kulmala vois jo jäädä eläkkeelle.
Kuka enää käy markkinoilla...
+Lisää kommentti
Sarin ja Juhan logiikalla alhainen käyttöaste johtuu tarjonnan vähyydestä. Kun rakennetaan lisää pysäköintimahdollisuuksia, johtaa se myös käytön lisääntymiseen. Tätä myös edesauttaa muiden pysäköintimahdollisuuksien ehdoton kieltäminen 5 km:n säteellä torilta.
Ilmoita
Voi jumalauta, kyllä on alas vajottu. Hävettää olla Hämeenlinnalainen.
Ilmoita
Naurattaa kun se yksi auto oli vakituiseen parkissa Paasikiventien levikkeellä sillan kupeessa. Ensin tutkittiin ja pähkäiltiin lakikirjaa, ei voi sitten millään verukkeella sakottaa. Joten yhden auton takia piti tilata siihen sitten liikennemerkki, johon puolen tunnin kiekko lisäkilpi. Nyt sekin levike on sitten tyhjä. Paljonko muuten liikennemerkki maksaa? Ostettiinko satasia maksava liikennemerkki, jotta saataisiin 50 senttiä?
Ilmoita
Kumma että asemantakana sairiolaisille on aivan ilmainen parkkis. Eikä kukaan ole vielä harkinnut tyhjentää sitä pysäköintimittarilla.
2 VASTAUSTA:
Ja jumankekka, menit nyt sanoon ton ääneen.
Sairiossa asuu eliitti, ei eliitille mikään maksa.
+Lisää kommentti
Jos ei ole varaa auton kuluihin myykää auto pois. Autottomana en maksa muiden kuluja vaikka tietä kuink vituttaa.
Ilmoita
Naurattaa teidän parkkiraivonne, köyhät persut!
Ilmoita
Eihän Kulmalaa noista parkkipölväilyistä kannata syyttää. Hän on vaan täydellinen Hallinnon Marionetti eli tekee tasan mitä käsketään ja jos ei tee niin fudut tulee perseeseen aika nopeasti. Kyllä Hämeenlinnassa on toiminta jo säälittävää kun yritetään keinoja kaihtamatta saada täydellisille parkkitalovirheinvestoinneille edes jonkinlaista tulosta.
4 VASTAUSTA:
Jos ei tule tulosta sitä tulee yrittää parantaa. Kannatan.
Mitäs jos etsisitte näitä parkkitaloja suositelleita konsultteja vaikka hirttoköyden kanssa.
ÄlkääKansaaKiusakko kirjoitti:
Mitäs jos etsisitte näitä parkkitaloja suositelleita konsultteja vaikka hirttoköyden kanssa.
Tai läpsytteleviä paikallispoliitikkoja.
Moottoritietä ei sovi ruuhkauttaa.
+Lisää kommentti
Kantolan alle voitas rakentaa parkki, onhan se niin suosittua parkkerausaluetta, että on muutettu maksulliseksi. Maanalainen parkki vois olla aluks 4-kerroksinen, mutta sitä voitais laajentaa alaspäin sitten myöhemmin, kun Kantola-parkin suosio kasvaisi.
1 VASTAUS:
Parkkitalo Kantolaan ehdottomasti. Noloa konserttivieraillekin joutua tulemaan naapurikunnan pelloilta asti konserttiin.
+Lisää kommentti
Asemantakana ON ilmainen parkki. siitä pääsee parissa minuutissa rautatieasemalle.
Himskatin hyvä siellä päin asuville.
Sinne nyt heti parkkimaksuautomaatti! Tai kahden tunnin rajoitus!
1 VASTAUS:
Vr ja Museovirasto nuo Jarmon pahimmat paiseet ahterissa ei tykkäis. Tosin tuo ilmaispaikka lähtee heti kun aseman parkkitalo valmistuu, silloin VR saa haistaa up my ass. Vaikka oikeastaan siinä kyllä HML itse työntää päänsä omaan persiiseensä ja syvälle.
+Lisää kommentti
Jos ei ole varaa pitää autoa se kannattaa myydä pois. Pyöräily on terveellistä ja paikka löytyy aina.
5 VASTAUSTA:
Polku pyöräily maksulliseksi!!
Vittu saatana perkele saatana perkele saatana perkele!
suomi.housuun kirjoitti:
Polku pyöräily maksulliseksi!!
Maksan kaiken pyöräilyn aivan itse. Ostan pyörän itse ja maksan sen kaikki kulut itse ilman yhteiskunnan tukea. Itse myös pidän itseni liikkumalla terveenä.
Kuitenkaan maksamatta pyöräilystä.
Olet siis tilannut jo aseman pyöräparkkitalosta vakipaikan pyöräsi pysäköintiin? Aseman lähellä ei saa muualle pyöräänsä jättää tai napsuu rengaslukko.
+Lisää kommentti
Satuin käväisemään naapurikunnassamme Valkeakoskella. Pienen pitäjän keskustassa oli huomattavasti enemmän ihmisvilinää kun Hämeenlinnassa ja pysäköinti ydinkeskustassakin ILMAISTA.

Ihmettelin asiaa paikalliselle, joka kertoi ettei Valkeakoskella ole edes pysäköintivalvontaa.

Tuntui heti asukasyställiseltä kaupungilta.
3 VASTAUSTA:
Hys nyt hys.
Sama rixussa !
Ja nyt sitten ihan Hys Hys Hys noista meidän naapurikaupunkien loistavista ideoista jotka tuovat näköjään hienosti niiden keskustoihin elinvoimaa. Mennään me vaan nyt tällä meidän loistavalla näivettymiskuviolla eteenpäin
+Lisää kommentti
Ei ole ilmaista pyöräilyä. Kaupunkiin tullaan rakentamaan useita pyörähotelleja, jolloin pyörät saadaan maksulliseen parkkiin. Hämeenlinna on Suomen pysäköintikaupunki!
1 VASTAUS:
No sitähän se, ostoskeskuskin piti rakentaa parkkitalo edellä. Vaikka olishan siinä jo parkkikenttä valmiinakin ollut, jos oikein ryysis tulee. No tää on tätä kun kaikenlaiset pitkätukat kiihotetaan hurmioon.
+Lisää kommentti
Pysäköinnistä ei kannata maksaa keskustassa. Ajakaa vaikka rautatieasemalle, siellä on valtavasti ilmaista tilaa, jos koko päiväksi aiotte. Toki kävelyyn pitää varata se 5-10 minuuttia mutta souvhat
Ilmoita
Riittääköhän Kulmalalle minkään vankilankaan liikennemerkkituotanto nykyään kun pitää jokainen tyhjä teollisuuskatu merkitä kahden tunnin kiekkolisäkilvellä jopa kahden kilometrin säteellä keskustasta. Onko pysäköintiyhtiössä menossa "hieman hallinto on ollut tyhmä"menettely? Vai miten selitellään esim 2h kiekkopakko Luukkaankadulle? Juolahtaako mieleen, että jospa niitä autoja vaan ei sittenkään ole tarpeeksi pikkukylän rahastamistarpeisiin?
1 VASTAUS:
Jos ei varaa auton kuluihin myy vanha romu pois.
+Lisää kommentti
Ehkä joskus valmistuvan saunakompleksin vieressä Aurinkorannassa on päivän Hämeen Sanomien mukaan parkkipaikkakin jo valmiina. Sinne sitten seuraavaksi jo tasapuolisuudenkin nimissä parkkiautomaatit. Jos on varaa saunoa Hämeenlinnan keskustankin tuntumassa pitää olla varaa myös maksaa pysäköintimaksu.
2 VASTAUSTA:
Pullerinmäestä nyt puhumattakaan.
Jos on varaa harrastaa hiihtoa ulkoilukeskuksissa kaupungin ylläpitämillä laduilla niin parkkipaikoilla luulisi jo olevan pysäköintiautomaatit. Ei ole ilmaisia hiihtolatuja. Samoin myös jääurheilun suhteen, ei ole ilmaisia kadunvarsia Rinkelinmäellä eli sinnekin jo tasapuolisuudenkin nimissä pysäköintiautomaatit.
+Lisää kommentti
Luuleekohan tämä Kulmala että rautatieasemalle tulevaan pysäköintitaloon pysäköivät nämä muutamat junalla matkustavat. Asemasta noin puolen kilometrin alueella on tuhottomasti pysäköintipaikkoja koko päiväksi. Aina on löytynyt pysäköintipaikka noin 5-10 minuutin kävelyn päästä. En ole käyttänyt tätä aseman viereen tehtyä kahta parkkipaikkaa sen takia kun muut pysäköijät hakkaavat ladani oven pilalle.
1 VASTAUS:
Koko Sairion alueelle pitäisi kyllä laittaa kiekkopysäköinti max 2h tai maksuautomaatit katujen varsille, koska ilmi selvästi siellä harrastetaan nyt työmatkapysäköintiä ja autot ovat kadunvarsissa tukkeena koko päivän haitaten jo tienhoitoakin. Jos on varaa käydä töissä pitää olla myös tarvittaessa varaa maksaa työmatkapysäköinnistäkin.
+Lisää kommentti
Kulmala raahaa lippuautomaatit, Vanajanlinnan P-paikalle, Elenia Areenan P-paikalle, Linnan kasarmille, Keskus-sairaalan P-paikalle, TK: paikalle. Rinkelinmäen jäähallin ympäristöön eikä P- paikkaa voida laittaa maksulliseksi.
Ilmoita
On kallis auto ja pieni parkkimaksu toisille mahdoton paikka.
Ilmoita
Mitä kaupunki voittaa näissä pysäköintimaksuissa, ei hevon paskaa. Rakennetaan kalliita pysäköintitaloja jotka on MEIDÄN veronmaksajien maksettava. Pysäköintitalot ammottaa tyhjyyttään, ihmiset menee keskustasta kauppakeskuksiin, kun keskustassa tarvii maksaa pysäköinnistä. Mitä järkeä tässä hommassa on, ei mitään. Annettaisiin ilmainen pysäköinti ja tälle suojatyöpaikan omaavalle/ville potkut persiille niin muuttotappio varmaan pienenee. Suurin syy tähän Hämeenlinnan yleiseen kurjuuteen on nämä hyvätveljet ja sisaret. Pääasia tuntuu olevan että savusauna saadaan pilaan ilmastoa.
2 VASTAUSTA:
Tähän tilanteeseen on tultu kun kenelläkään joka on näitä parkkitaloja ollut puuhastelemassa ei ole munaa nostaa kättä ylös virheen merkiksi ja ilmoittaa, että ne ovat täydellisiä virheinvestointeja. Tällä jo säälittävällä ns. pysäköintistrategialla saadaan kyllä Hämeenlinna näivettymään vuosi vuodelta yhä enemmän.
Et nyt poika ymmärrä että kyse on eräiden henkilöiden omista voitoista eikä suinkaan kaupunnin.
+Lisää kommentti
Kiinteistönomistajat ja monet vuokralaisetkin pysäköivät ilmaiseksi pihoillaan ja kaupungin tulee puuttua asiaan tarjoamalla laadukasta pysäköintipalvelua edulliseen kuukausihintaan.
Ilmoita
Päättäjät vaihtoon. Muuten ei mikään muutu.
Ilmoita
Kankaantakana ja Myllymäessä runsaasti vapaata kiekotonta kadunvarsipysäköintiä vielä saatavilla. Ko. alueille pitäisi myös ehdottomasti saada max 2 tunnin pysäköintiä osoittavat liikennemerkit ja lähempänä keskustaa pysäköintiautomaatit.
Ilmoita
Ilmaispaikka on IHAN LÄHELLÄ.
1 VASTAUS:
Pysäköintikielto vuoden lopulla. Keskitetään maksulliseen koska täällä valitetaan ilmaisista paikoista.
+Lisää kommentti
Poltinahontielle sopisi muuten kahden tunnin kiekkopaikka kuin nenä päähän. Pysäköinti siellä on erityisen villiä pelipäivinä. Nyt pitää Kulmalan näyttää närhen munat ja iskeä totuus ilmaisuudesta Ritarihallinkin läheisille kaduille. Erätauolla juoksevat kiekonkääntelijät armotta laputettava. Pysäköintirajoitusmerkeistähän lienee kestotilaus joka vankilassa. Niitä tullaan tarvitsemaan vielä tuhansia aina lähes ympäryskuntien rajoille saakka. Joku voi nimittäin kävellä keskustaan töihin jäähalliltakin ja jopa Visamäen kampukselta asti. Ritarihallin asiakkaita lisäksi hienosti palvelee myös Kaivoparkki.
Ilmoita
Siirtolapuutarha lopetetaan Kantolassa. Tilalle kuulemma rakennetaan parkkihalli. Kun kantolassa on joka toinen vuosi joku tapahtuma niin on pysäköintipaikat valmiina. Kantolasta rakennetaan silta Hämeensaaren jotta uuden monitoimihallin katsojat voivat käyttää tätä Kantolan parkkihallia.
2 VASTAUSTA:
Arvaa vaan käytänkö.
Kuulimpa tälläisenkin tarinan keskustan työläisistä. Pysäköintimaksua välttääkseen koko viiden hengen työporukka ajaa ensin jonnekin missä on ilmaista vaikka Kantolaan tai Visamäkeen. Sitten kaikki viisi hyppäävät yhden autoon, jolla sitten ajetaan keskustaan töihin. Sitä en tiedä missä tämä yksi sitten pitää autoaan, onko sovittu että maksetaan yksi auto kimpassa, tosin en usko että maksaa mitään, koska näin muutenkin kikkailee. Vinkki muuten Kulmalalle, pitäisikö laittaa pysäköintimittari Visämäen kampuksen parkkipaikoille, kun menet kolmen-neljän jälkeen alueelle huomaat kuinka sinne ilmestyy kimppa-autoja joista porukka leviää omiin autoihinsa. Härskiydellä ei ole rajoja.
+Lisää kommentti
Minä vien aina autoni erään keskustassa olevan kerrostalon parkkipaikalle päivisin. Päivisinhän nämä parkkipaikat on tyhjillään.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kulmala iskenyt Kantolaan.

Kantolaa ja sen tyhjiä teollisuuskatuja on nyt alettu merkittää kahden tunnin kiekkopaikoilla. Duunarille kiusaa sanois demareiden Ay-mies, Parkkisakkoansoja rakennellaan niin laajalle, kunnes jokainen kiekko on käännetty. Ideana tietysti on, ettei kukaan keskustassa töissä käyvä pystyisi hyödyntämään Kantolaa pysäköintiinsä, vaan lunastaisi paikan jostain parkkitaloista. Sillä muistettakoon, jos on varaa käydä töissä on varaa maksaa siitä hyvästä pieni maksu.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta