Toimiiko suomalainen 3G-puhelin New Yorkissa?

Travelerr

Jos ei, niin miten on paras toimia viikon matkalla?

7

<50

Vastaukset

 • Toimii hyvin ainakin Floridassa,miksei sitten myös nykissäkin. Edullisin hotelli Wifin jälkeen on käyttää paikallista prepaid liittymää kuten AT&T:n.

 • Kiitos tiedosta.

 • Ei välttämättä, Suomessa 3G:ssä on yleisimmin käytössä 900/2100Mhz bandit 8/1, USA:ssa 850/1700/1900 bandit 2/4/5. Tosin harvat puhelimet toimivat vain 3G-verkossa. Mikä puhelin on kysymyksessä?

 • Maailmalta (=Kiinasta) kun ostaa puhelimen, on syytä varmistua siitä, että puhelimessa on myös nämä suomalaiset 3G/4G -kanavat, kansainväliset kanavat niissä on kaikissa. Tiedä sitten, onko suomalinen kauppias tilannut erikseen rampautettuja puhelimia, joista nämä kansainväliset kanavat on karsittu pois, tuskinpa.

  • Puhelinvalmistajilla on usein eri versiot puhelimista eri alueille, ja ne tukevat ko alueen käytössä olevia radiotaajuuksia. Varsinkin käytetyissä LTE-taajuuksissa on eroja.


 • Jos ei toimi niin perinteinen alkuperäiskansan ratkaisu; Savumerkit!

  Suosittelen menemään esim. keskuspuistoon, pilvenpiirtäjien katveesta savumerkit eivät välttämättä näy parhaalla mahdollisella tavalla.

  Ja on ekolookista!

 • Suomalaisia 3G puhelimia lienee enää harvassa.

  Iphonet ainakin toimi.

  Etukäteen Suomeen voit tilata SIM-kortin rajoitetulla käyttöajalla ainakin DBS simtradesta. Hommattiin 3 kpl ja kaikki toimivat luvatulla tavalla. Otimme pelkkää dataa ja käytimme tarvittaessa Whats app-puheluita.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3549
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1090