sotevaalit

vihdoinkin

Missähän ennakkoäänestyspaikka sijaitsee näijen vaalien aikaan. Päästään lakaisemaan sotehomma lattialta roskikseen. Alkaa näyttää kallupit hyvältä.

36

573

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vihdoinkin

   Selvis, - Ja muutenkaan ei tarvinnut odottaa edes vaaleihin asti.

  • Piukkalinjainen

   Nyt Kyyjärven kunnanisät vaihtoon..Eikös ne lähes kaikki ole KEPULAISIA.. On nähty mihin kepulainen politiikka johtaa.. Selvään kaaokseen.. Jos Kyyjärveläisten älykkyysosamäärä riittää niin eivät äänestä enää kepua ja samalla saataisiin korruptiota kitkettyä esimerkillisesti Kyyjärveltä..
   Kunnan rahat saataisiin järkikäyttöön eikä hömpötykseen..

   • Eevartti

    Totta joka sana,kumpa edes eläkeläiset tulisivat järkiinsä eivätkä aina vaan äänestäisi itseään vastaan eli politiikkaa mitä kepu viljelee.
    Ei ne esi-isät nää vaikka vaihtaa puoluetta .
    Jos vielä äänestätte Kepua,niin sitten on turha kitistä miten on elämä vaikeaa kun kaikki nousee ja eläkeläisten oloja vaan kurjistetaan.
    Nyt järki käteen ja äänestämään oman edun puolesta.


   • Anonyymi
    Eevartti kirjoitti:

    Totta joka sana,kumpa edes eläkeläiset tulisivat järkiinsä eivätkä aina vaan äänestäisi itseään vastaan eli politiikkaa mitä kepu viljelee.
    Ei ne esi-isät nää vaikka vaihtaa puoluetta .
    Jos vielä äänestätte Kepua,niin sitten on turha kitistä miten on elämä vaikeaa kun kaikki nousee ja eläkeläisten oloja vaan kurjistetaan.
    Nyt järki käteen ja äänestämään oman edun puolesta.

    Ei eläkeläisten eläkkeitä ole mitenkään muutettu, pieni korotus


  • elvytys

   Nyt on eduskuntavaalit.Ehdokaina:Turo Koskinen/Marjo Paananen/Harry Ruotsalainen.
   Kuntavaalit tulevat sitten myöhemmin/Kuntaliitosten myötä.
   Ei kannata äänestää ehdokasta jotka edes hiiskahtavat Sotesta ja Valinnanvapaudesta.
   Sunnuntaina 14 Huhtikuuta 2019.

   • Fsseefff

    Et viitsisi vaikka lisäillä että minkä puolueen jäseniä nämä ovat?


   • Olisko
    Fsseefff kirjoitti:

    Et viitsisi vaikka lisäillä että minkä puolueen jäseniä nämä ovat?

    Jotenkin on sellainen kutina.Saattavat olla Tähtiliikkeen ehdokkaita.
    Keski-Suomen Vaalipiiristä. Olisko.?


   • aååiutrdd

    Eikö näiden äänestäjät kehtaa ees mainita puoluetta nimeltä?


  • Eikalletuki

   Mutta Kyyjärvellähän on oma hyvä ehdokaskin. Eiköhän äänestetä Eikka eduskuntaan. Se olisi kaikkien, ennenkaikkea meidän kyyjärvisten etu. Tehdään se.

   • Eiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Eino Nissinen on ehdottomasti hyvä ja olisi oikea aarre Eduskuntaan mutta on yksi este äänestykselle ,en anna koskaan sitä ainoaa ääntäni Keskusta puolueelle.EN EN EN.


   • Vastarannaltakiiski

    Niin Kyyjärven valtuutetuille ,kuin Eduskuntaan menijöille muistutus:
    Maailman ylhäisimmälläkin valtaistuimella istutaan loppujen lopuksi
    -pelkän persuksen päällä ????????!


   • Anonyymi
    Eiiiiiiiiiiiiiiiiii kirjoitti:

    Eino Nissinen on ehdottomasti hyvä ja olisi oikea aarre Eduskuntaan mutta on yksi este äänestykselle ,en anna koskaan sitä ainoaa ääntäni Keskusta puolueelle.EN EN EN.

    Eikös tämä herra ollut laajakaista mestarina?


  • vihdoinkin

   Joo ikävä,että ehdokas on kes. toinen pois-suljettu on vihonviimeinen kok. ääni menee nyt muualle k-suomeen. Tuo on totta , rahakaan ei auta. vcees on kaik samanarvosii ja virkakankaaseen käy kaik tie. Vaalit vaalitaan kuitenkin.

   • Näkemystämäkin

    Sipilä ja ympärillä pyörivien pörriäisten myötä ,Sipilä on unohtanut meidät maaseudun asukkaat tällä vaalikaudella on lyönyt maaseudun väkeä oikein kunnolla ja kiristänyt köyhien asemaa jopa maatalous on joutunut maksumieheksi
    Kyllä nyt on " lessuilla" omantunnon paikka äänestää jatkuvasti valehtelusta ja kieroilusta kiinni jäänyttä Sipilää ja Keskustaa vielä valtaan ja samalla viivalla on myös Kokoomus,näillä veijareilla on köyhän ihmisen arki täysin vierasta.


  • pattitilanneko

   demarit, kommunistit ja vihreätkö on sitten ollut maalaisten asialla? hahahahahahah! Persuillakaan ei ole kuin yksi vaaliteema eikä se ainakaan maalaisia pelasta. hahahahaaha Helppo syyttää Sipilää kaikesta, kun itsellä on paha mieli. tosiasiat puhukoot puolestaa, työllisyys on kasvanut ja velkaantuminen hidastunut sipilän aikana

   • Vientivetää

    Joo, muttei Sipilän toimesta


   • Näkemystämäkin

    Ei tosiaankaan ole Keskustan ansiota että työllisyys on noussut,kyse on koko Euroopan laajuisesta nousu suhdanteista ,vaikka mennyt hallitus siitä otti jatkuvasti kunniaa.
    Nyt on tosiaan miettimisen paikka tulevissa vaaleissa kun kumpikin puolue niin keskusta kuin kokoomus pettivät luottamuksen totaalisesti ja loput puolueet käänsivät takkinsa monta kertaa,,muusta ei ole paha mieli kuin siitä että taitaa jäädä vaalit tällä kertaa väliin.
    Nim."pattitilanteen "kannattaisi perehtyä tosiasioihin ja tutkia mistä työllisyyden paraneminen johtui eikä olla hallitus puolueiden lumoissa ja uskoa kaikkea mitä sieltä sanotaan.


  • pattitilanneko

   Väärin sammutettu sanoo demari, kommari jav vihreä, kun talous kasvoi. hahahhahha. Näistä kommenteista huomaa että ei oppositiossa yhteisellä asialla ainakaan olla. hahahahahhhaaa

   • Eevartti

    Nyt on todellakin "pattitilanne " kun on oma hallituspuolue petti meidät.
    Ei minua kiinosta opposition tekemiset vaan se mitä hallitus sai aikaan.
    Sen lisäksi vasta tulevaisuudessa nähdään nämä saavutukset
    Jokainen voi mielessään pohtia ,oliko kasvu tämän hallituksen aikaansaama vai yleinen kehitys koko Euroopassa.
    Ei voi kuin kysyä: montako keskustalaista tarvitaan yhden sähkölampun vaihtoon ?
    No ei yhtäkään,kun Sipilä on perunut koko lampun vaihdon hahahahahaaaaaa???????


  • vihdoinkin

   Eipä ole kovin kauan ,kun näämme asiat, miten ajatellaan tänään. Sen joutuu jokainen hyväksymään, halusi tai ei.

  • väläys

   Eikös Jhalliskin laittanut uuten puolueen. Jospa Sipiläkin peräs saman. Elikkä vois olla .- Sipilän UUSI Kokoomus.. Mites se Jope Ruonansuu sanoi, saahan sitä kokeilla, en tiiä toimiiko..

  • vihdoinkin

   Kylläpä gallupit sahaa ees ja taas. Ja rahaan on polttaa vaalitilaisuuksiin. En usko että rahamäärän menoa vastaavaa hyötyä niistä on, kyllähän ihmiset (suurin osa) tietää ketä,JOS haluaa äänestää. En ole peru.s- ,mut pakko on sanoa puheita seuranneena, että Halla-aholla on tosi järkeviä kannanottoja asioihin, eikä kiemurtele vastauksissaan, kuin mato koukussa. meinaan on Faktoja tosiasioista. Onneksi on mielipide ja ajatuksen vapaus. VIELÄ. mIELENKIINTOISTA TULOSSA. Kyllä kansa sietää.

  • väläys

   Melkonen vaalipaneeli tulossa Palettiin ?? Oiskohan kannattanut käyttää nuokin eurot vaik VANHUSTEN hyvinvointiin. Epäilen ,et ei mitään vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen tällä seuvulla. Kyllä kansa tietää.! Mennee eurot ns. kankkulan kaivoon. Liian paljon rahaa palaa koko SUOMESSA VAALIHÖMPOTYKSEEN. Niil rahoil korjattas monen huono-osaisen tilannetta. Rahaahan on,se vain mihin ne kohdistetaan. Tää on tätä.

  • Helppo.havaita

   Sipilän ja Kokoomuksen sote on että julkiset terveyspalvelut häviää kuten on jo muutenkin tuo suunta. Raha pois ja heidän veroja maksattomille yrityksille miljardivoitot. Kuten Vihreidenkin.

   Sipilän ja Kokoomuksen linja on että vanhustehoito huonolle tasolle ja siitäkin raha pois omille. Kuten Vihreidenkin.

   Sipilän ja Kokoomuksen linja haittamaahamuutosta on että rajta auki ja maksetaa tuon yli 3 miljardia siitä kun omille tulee kuitenkin melkoiset voitot. Kuten Vihreidenkin.

   Sipilän ja Kokoomuksen linja haittamaahanmuuton haitoista ja turvattomuuden tunteista pitää lakaista kaikessa hiljaisuudessa maton alle. Kuten Vihreidenkin.

   Kaikista älyttömintä tässä vaiheessa on ottaa vaaleihin asiaksi Suomen osalta ilmastomuutos. Tuokin selviää niille joilla oma järki pelaa ja ymmärtää maailman menoa ja miten pienen pikkuruisessa Suomessa on jo asiat noidettu. Tällaista järki ajattelua ymmärrettävästi Vihreät ei kannata kun se vaatisi hiukan jotain siellä pääkopassa ja jotain vastuuta omasta tekemisestä ja oikeaa vastuuta eikä pelkkää siipeilyä.

  • väläys

   Tosi on. Faktat on faktoja. Turha hössöttää ja panikoija asioijen suhteen . pluto on kaukana. Kyllähä kurotella voi, joka haluaa.

  • vaalionni

   No sehän meni just nappiin tälläkertaa, monen puolueen voimin. jess

  • vualimän

   Nytpä on mukava kuullastella, hallituksen touhuja enste par vuotta, sitte tuleekin kuntavaalit !! Millasia jytkyjä ja kelle. No niil ei semmottia painoarvoa sinänsä ole, kun ei vaan olis sit valtuustossa niin paljo nukkuvia ja uneliaita turhaan, . Ootellaan rauhassa.

  • Anonyymi

   Nyt oli ennakkoäänestys kirjastossa, niin miksi kunnantoimiston väki muutti Kivirantaan ja terkkarin taa. Pienkotia remontoitiin , ja vanhukset siirrettiin "muka"?? väliaikaisesti monnarille. Nyt kuitenkaan pienkodissa ei ole mitään toimintaa. Aika käsittämätöntä tuhlausta, kun pitäs säästää. Ei taida olla kunnanväki edel.hallitusta kummempi. Pettäjiä riittää.!! No kunnallisvaalitkin tuloo.??

  • Anonyymi

   NO niin selvisihän tuo. Jää nähtäväksi ? nuo hinnat ? Toivotaan parasta. Mitenkähän paljon tarjottaisi Kyyjärven kunnasta, tai mitä pyyvettäs !! Tarviisko kukhaan,.

  • Anonyymi

   Suomi maailman onnellisin maa, ollut vähän aikaa. Johtuukohan siitä, että Sipilä lähti.?? Voi kun saataisiin edes Paavo viel laittamaan keskusta kuntoon.

  • Anonyymi

   Kukaan ei ottaisi mielellään PERUS-S hallitukseen. Eli täyttä äänestäjien pettämistä. Mitä äänestäminen vaikuttaa, kun ei edes suurimmat voittajat kelpaa hal. Äänestäjät ovat samaa mieltä noin suurella joukolla. Vai demokratiaa muka.. Kokoomus on ainoa, jota ei saisi ottaa hallitukseen nyt.Ainakaan. Kyllä Simo salmisen protestilaulu pitää tänäkin päivänä paikkansa.

   • Anonyymi

    Kyllähän Perus-S. otettaisiin hallitukseen mutta kun eivät halua kantaa vastuuta päättämisestä,tämähän vasta on äänestäjien naruttamista ..........


  • Anonyymi

   Eino nissinen 201

  • Anonyymi

   Pitääköhän meidän puolia, epäilen vahvasti.

  • Anonyymi

   Nyt on tullut aika!Laittaa "Korona virukset,kuoria nuolemalla,UURNAAN!"
   Lähetäämme" Uurnan"sitten EU:N ilmoittamme Suomen valtion kassa on tyhjä!
   Kolmanne piikin jälkeen Kokonainen kansakunta on aivopesty,"Natoon"
   Jäämmme odotelemaan siiten sitä Koronan aiheuttamaa loppu"SOTAA"
   Kansakunnan kannattaa varautua nostamaan euronsa paikallispankeista,
   vielä kerkiää.

  • Anonyymi

   Äänestäminen- ei jatkoon !

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2417
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   291
   2332
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   78
   1812
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1480
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1319
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1308
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1050
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1030
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   935
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   911
  Aihe