sotevaalit

vihdoinkin

Missähän ennakkoäänestyspaikka sijaitsee näijen vaalien aikaan. Päästään lakaisemaan sotehomma lattialta roskikseen. Alkaa näyttää kallupit hyvältä.

36

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihdoinkin

      Selvis, - Ja muutenkaan ei tarvinnut odottaa edes vaaleihin asti.

    • Piukkalinjainen

      Nyt Kyyjärven kunnanisät vaihtoon..Eikös ne lähes kaikki ole KEPULAISIA.. On nähty mihin kepulainen politiikka johtaa.. Selvään kaaokseen.. Jos Kyyjärveläisten älykkyysosamäärä riittää niin eivät äänestä enää kepua ja samalla saataisiin korruptiota kitkettyä esimerkillisesti Kyyjärveltä..
      Kunnan rahat saataisiin järkikäyttöön eikä hömpötykseen..

      • Eevartti

        Totta joka sana,kumpa edes eläkeläiset tulisivat järkiinsä eivätkä aina vaan äänestäisi itseään vastaan eli politiikkaa mitä kepu viljelee.
        Ei ne esi-isät nää vaikka vaihtaa puoluetta .
        Jos vielä äänestätte Kepua,niin sitten on turha kitistä miten on elämä vaikeaa kun kaikki nousee ja eläkeläisten oloja vaan kurjistetaan.
        Nyt järki käteen ja äänestämään oman edun puolesta.


      • Anonyymi
        Eevartti kirjoitti:

        Totta joka sana,kumpa edes eläkeläiset tulisivat järkiinsä eivätkä aina vaan äänestäisi itseään vastaan eli politiikkaa mitä kepu viljelee.
        Ei ne esi-isät nää vaikka vaihtaa puoluetta .
        Jos vielä äänestätte Kepua,niin sitten on turha kitistä miten on elämä vaikeaa kun kaikki nousee ja eläkeläisten oloja vaan kurjistetaan.
        Nyt järki käteen ja äänestämään oman edun puolesta.

        Ei eläkeläisten eläkkeitä ole mitenkään muutettu, pieni korotus


    • elvytys

      Nyt on eduskuntavaalit.Ehdokaina:Turo Koskinen/Marjo Paananen/Harry Ruotsalainen.
      Kuntavaalit tulevat sitten myöhemmin/Kuntaliitosten myötä.
      Ei kannata äänestää ehdokasta jotka edes hiiskahtavat Sotesta ja Valinnanvapaudesta.
      Sunnuntaina 14 Huhtikuuta 2019.

      • Fsseefff

        Et viitsisi vaikka lisäillä että minkä puolueen jäseniä nämä ovat?


      • Olisko
        Fsseefff kirjoitti:

        Et viitsisi vaikka lisäillä että minkä puolueen jäseniä nämä ovat?

        Jotenkin on sellainen kutina.Saattavat olla Tähtiliikkeen ehdokkaita.
        Keski-Suomen Vaalipiiristä. Olisko.?


      • aååiutrdd

        Eikö näiden äänestäjät kehtaa ees mainita puoluetta nimeltä?


    • Eikalletuki

      Mutta Kyyjärvellähän on oma hyvä ehdokaskin. Eiköhän äänestetä Eikka eduskuntaan. Se olisi kaikkien, ennenkaikkea meidän kyyjärvisten etu. Tehdään se.

      • Eiiiiiiiiiiiiiiiiii

        Eino Nissinen on ehdottomasti hyvä ja olisi oikea aarre Eduskuntaan mutta on yksi este äänestykselle ,en anna koskaan sitä ainoaa ääntäni Keskusta puolueelle.EN EN EN.


      • Vastarannaltakiiski

        Niin Kyyjärven valtuutetuille ,kuin Eduskuntaan menijöille muistutus:
        Maailman ylhäisimmälläkin valtaistuimella istutaan loppujen lopuksi
        -pelkän persuksen päällä ????????!


      • Anonyymi
        Eiiiiiiiiiiiiiiiiii kirjoitti:

        Eino Nissinen on ehdottomasti hyvä ja olisi oikea aarre Eduskuntaan mutta on yksi este äänestykselle ,en anna koskaan sitä ainoaa ääntäni Keskusta puolueelle.EN EN EN.

        Eikös tämä herra ollut laajakaista mestarina?


    • vihdoinkin

      Joo ikävä,että ehdokas on kes. toinen pois-suljettu on vihonviimeinen kok. ääni menee nyt muualle k-suomeen. Tuo on totta , rahakaan ei auta. vcees on kaik samanarvosii ja virkakankaaseen käy kaik tie. Vaalit vaalitaan kuitenkin.

      • Näkemystämäkin

        Sipilä ja ympärillä pyörivien pörriäisten myötä ,Sipilä on unohtanut meidät maaseudun asukkaat tällä vaalikaudella on lyönyt maaseudun väkeä oikein kunnolla ja kiristänyt köyhien asemaa jopa maatalous on joutunut maksumieheksi
        Kyllä nyt on " lessuilla" omantunnon paikka äänestää jatkuvasti valehtelusta ja kieroilusta kiinni jäänyttä Sipilää ja Keskustaa vielä valtaan ja samalla viivalla on myös Kokoomus,näillä veijareilla on köyhän ihmisen arki täysin vierasta.


    • pattitilanneko

      demarit, kommunistit ja vihreätkö on sitten ollut maalaisten asialla? hahahahahahah! Persuillakaan ei ole kuin yksi vaaliteema eikä se ainakaan maalaisia pelasta. hahahahaaha Helppo syyttää Sipilää kaikesta, kun itsellä on paha mieli. tosiasiat puhukoot puolestaa, työllisyys on kasvanut ja velkaantuminen hidastunut sipilän aikana

      • Vientivetää

        Joo, muttei Sipilän toimesta


      • Näkemystämäkin

        Ei tosiaankaan ole Keskustan ansiota että työllisyys on noussut,kyse on koko Euroopan laajuisesta nousu suhdanteista ,vaikka mennyt hallitus siitä otti jatkuvasti kunniaa.
        Nyt on tosiaan miettimisen paikka tulevissa vaaleissa kun kumpikin puolue niin keskusta kuin kokoomus pettivät luottamuksen totaalisesti ja loput puolueet käänsivät takkinsa monta kertaa,,muusta ei ole paha mieli kuin siitä että taitaa jäädä vaalit tällä kertaa väliin.
        Nim."pattitilanteen "kannattaisi perehtyä tosiasioihin ja tutkia mistä työllisyyden paraneminen johtui eikä olla hallitus puolueiden lumoissa ja uskoa kaikkea mitä sieltä sanotaan.


    • pattitilanneko

      Väärin sammutettu sanoo demari, kommari jav vihreä, kun talous kasvoi. hahahhahha. Näistä kommenteista huomaa että ei oppositiossa yhteisellä asialla ainakaan olla. hahahahahhhaaa

      • Eevartti

        Nyt on todellakin "pattitilanne " kun on oma hallituspuolue petti meidät.
        Ei minua kiinosta opposition tekemiset vaan se mitä hallitus sai aikaan.
        Sen lisäksi vasta tulevaisuudessa nähdään nämä saavutukset
        Jokainen voi mielessään pohtia ,oliko kasvu tämän hallituksen aikaansaama vai yleinen kehitys koko Euroopassa.
        Ei voi kuin kysyä: montako keskustalaista tarvitaan yhden sähkölampun vaihtoon ?
        No ei yhtäkään,kun Sipilä on perunut koko lampun vaihdon hahahahahaaaaaa???????


    • vihdoinkin

      Eipä ole kovin kauan ,kun näämme asiat, miten ajatellaan tänään. Sen joutuu jokainen hyväksymään, halusi tai ei.

    • väläys

      Eikös Jhalliskin laittanut uuten puolueen. Jospa Sipiläkin peräs saman. Elikkä vois olla .- Sipilän UUSI Kokoomus.. Mites se Jope Ruonansuu sanoi, saahan sitä kokeilla, en tiiä toimiiko..

    • vihdoinkin

      Kylläpä gallupit sahaa ees ja taas. Ja rahaan on polttaa vaalitilaisuuksiin. En usko että rahamäärän menoa vastaavaa hyötyä niistä on, kyllähän ihmiset (suurin osa) tietää ketä,JOS haluaa äänestää. En ole peru.s- ,mut pakko on sanoa puheita seuranneena, että Halla-aholla on tosi järkeviä kannanottoja asioihin, eikä kiemurtele vastauksissaan, kuin mato koukussa. meinaan on Faktoja tosiasioista. Onneksi on mielipide ja ajatuksen vapaus. VIELÄ. mIELENKIINTOISTA TULOSSA. Kyllä kansa sietää.

    • väläys

      Melkonen vaalipaneeli tulossa Palettiin ?? Oiskohan kannattanut käyttää nuokin eurot vaik VANHUSTEN hyvinvointiin. Epäilen ,et ei mitään vaikutusta äänestyskäyttäytymiseen tällä seuvulla. Kyllä kansa tietää.! Mennee eurot ns. kankkulan kaivoon. Liian paljon rahaa palaa koko SUOMESSA VAALIHÖMPOTYKSEEN. Niil rahoil korjattas monen huono-osaisen tilannetta. Rahaahan on,se vain mihin ne kohdistetaan. Tää on tätä.

    • Helppo.havaita

      Sipilän ja Kokoomuksen sote on että julkiset terveyspalvelut häviää kuten on jo muutenkin tuo suunta. Raha pois ja heidän veroja maksattomille yrityksille miljardivoitot. Kuten Vihreidenkin.

      Sipilän ja Kokoomuksen linja on että vanhustehoito huonolle tasolle ja siitäkin raha pois omille. Kuten Vihreidenkin.

      Sipilän ja Kokoomuksen linja haittamaahamuutosta on että rajta auki ja maksetaa tuon yli 3 miljardia siitä kun omille tulee kuitenkin melkoiset voitot. Kuten Vihreidenkin.

      Sipilän ja Kokoomuksen linja haittamaahanmuuton haitoista ja turvattomuuden tunteista pitää lakaista kaikessa hiljaisuudessa maton alle. Kuten Vihreidenkin.

      Kaikista älyttömintä tässä vaiheessa on ottaa vaaleihin asiaksi Suomen osalta ilmastomuutos. Tuokin selviää niille joilla oma järki pelaa ja ymmärtää maailman menoa ja miten pienen pikkuruisessa Suomessa on jo asiat noidettu. Tällaista järki ajattelua ymmärrettävästi Vihreät ei kannata kun se vaatisi hiukan jotain siellä pääkopassa ja jotain vastuuta omasta tekemisestä ja oikeaa vastuuta eikä pelkkää siipeilyä.

    • väläys

      Tosi on. Faktat on faktoja. Turha hössöttää ja panikoija asioijen suhteen . pluto on kaukana. Kyllähä kurotella voi, joka haluaa.

    • vaalionni

      No sehän meni just nappiin tälläkertaa, monen puolueen voimin. jess

    • vualimän

      Nytpä on mukava kuullastella, hallituksen touhuja enste par vuotta, sitte tuleekin kuntavaalit !! Millasia jytkyjä ja kelle. No niil ei semmottia painoarvoa sinänsä ole, kun ei vaan olis sit valtuustossa niin paljo nukkuvia ja uneliaita turhaan, . Ootellaan rauhassa.

    • Anonyymi

      Nyt oli ennakkoäänestys kirjastossa, niin miksi kunnantoimiston väki muutti Kivirantaan ja terkkarin taa. Pienkotia remontoitiin , ja vanhukset siirrettiin "muka"?? väliaikaisesti monnarille. Nyt kuitenkaan pienkodissa ei ole mitään toimintaa. Aika käsittämätöntä tuhlausta, kun pitäs säästää. Ei taida olla kunnanväki edel.hallitusta kummempi. Pettäjiä riittää.!! No kunnallisvaalitkin tuloo.??

    • Anonyymi

      NO niin selvisihän tuo. Jää nähtäväksi ? nuo hinnat ? Toivotaan parasta. Mitenkähän paljon tarjottaisi Kyyjärven kunnasta, tai mitä pyyvettäs !! Tarviisko kukhaan,.

    • Anonyymi

      Suomi maailman onnellisin maa, ollut vähän aikaa. Johtuukohan siitä, että Sipilä lähti.?? Voi kun saataisiin edes Paavo viel laittamaan keskusta kuntoon.

    • Anonyymi

      Kukaan ei ottaisi mielellään PERUS-S hallitukseen. Eli täyttä äänestäjien pettämistä. Mitä äänestäminen vaikuttaa, kun ei edes suurimmat voittajat kelpaa hal. Äänestäjät ovat samaa mieltä noin suurella joukolla. Vai demokratiaa muka.. Kokoomus on ainoa, jota ei saisi ottaa hallitukseen nyt.Ainakaan. Kyllä Simo salmisen protestilaulu pitää tänäkin päivänä paikkansa.

      • Anonyymi

        Kyllähän Perus-S. otettaisiin hallitukseen mutta kun eivät halua kantaa vastuuta päättämisestä,tämähän vasta on äänestäjien naruttamista ..........


    • Anonyymi

      Eino nissinen 201

    • Anonyymi

      Pitääköhän meidän puolia, epäilen vahvasti.

    • Anonyymi

      Nyt on tullut aika!Laittaa "Korona virukset,kuoria nuolemalla,UURNAAN!"
      Lähetäämme" Uurnan"sitten EU:N ilmoittamme Suomen valtion kassa on tyhjä!
      Kolmanne piikin jälkeen Kokonainen kansakunta on aivopesty,"Natoon"
      Jäämmme odotelemaan siiten sitä Koronan aiheuttamaa loppu"SOTAA"
      Kansakunnan kannattaa varautua nostamaan euronsa paikallispankeista,
      vielä kerkiää.

    • Anonyymi

      Äänestäminen- ei jatkoon !

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe