Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Se on sitten siinä J Sipilä

sepäolisiinä

Paras uutinen neljään vuoteen HALLITUS KAATUI. Voi olla kyllä kyseessä Sipilän vaalitemppu. Toivottavasti kansa ei mene halpaan uudelleen ja älyää olla äänestämättä noita samoja ääliöitä vallanpitäjäksi uusissa vaaleissa! Sipilän hallitus ei ole saanut mitään hyvää aikaan tavallisen pulliaisen näkökulmasta. Pelkkää kurjuutta vain. On turha rehennellä työllisyyden kasvulla, kun huonoja päätöksiä on tehty moninkertaisesti Sipilän hallituksen aikana ja tavallista kansaa on kiusattu monilla tavoin. Kaikenmaailman maahanmuuttajat ja raiskaajat ovat olleet heille tärkeämpiä, kuin oman maan vähäosaiset. Ajatelkaa ihmiset tarkkaan, kun menette äänestyskoppiin keväällä!

21

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivustaseurannut

      Kuten sanonta kuuluu: Rotat lähtee uppoavasta laivasta! No, piti sinänsä sanansa!

    • Paapeli

      Sipilä kuin Pikku lapsi jos ei saa jotain periksi pannaan pillit pussiin

      • tämmöstätälläkertaa

        Sopii kyseenalaistaa, että mikä vaikutus nykyhallituksella on ollut loppujen lopuksi työllisyystilanteen kohenemiseen. Minun mielestä suurempi syy työllisyyden paranemiseen on ollut yleinen maailmanmarkkinatilanne, joka kohentunut mm. viennin osalta ja tottakait se on vaikuttanut työllisyystilanteeseen ja sitä ei "Sipiläkään ole pystynyt estämään". Mutta, kuten arvata saattaa siitäkin tämä kepulaisten epäjumala pyrkii ottamaan kaiken kunnian itselleen ja sehän uppoaa tyhmään kansaan kuin häkä päähän! Kyllä Sipilän hallitus on enempi kusettanut tavallista pulliaista erilaisilla leikkauksilla!


      • Valehteli

        Siinäkin valehteli että ottaa matuja omaan kotiinsa, eipä ottanut! Se siitä Sipilän luotettavuudesta.


      • katsotaanpa

        Teillä pitää siellä ehdottomasti äänestää SDP: ta. Tulette huomamaan, että kuinka paljon rinnettä kiinnostaa kehäkolmosen ulkopuoli ja joku Puolangan perukka!


      • puolangalleeijäädä

        Totta, mikäli Kokoomus on suurin puolue ja SDP toinen, niin Kainuu liitetään Ouluun. Voi olla kyllä ihan sama, tällä palstalla tuntuu olevan joutomiehiä ja naisia kommentoimassa asiota. Eli toivottavasti liittävät mahdollisimman pian, sitten pakotetaan väki muuttamaan kaupunkeihin.


      • Mittarinlukkio

        Kepu tuhovoa! "Hiusmalli" muka pormestariksi kansakoulupohjalta! Muuta kun "karvoset".


    • Paapeli

      Joo Muistan tapauksen sai Suur muuton aikaan maahan muuttajille LP

    • Estelkääpäs

      Kahta uskontoa ei pidä palvella.

      • Ottaaeteen

        Mitä hittoa, millä perusteella poistetaan viestejä sääntöjenvastaisena? Kaikki kiva kielletään.
        Luulis lukevan PL 12-pyk sananvapaudesta. Haistan astian makua.- Sinänsä sipilä on vallanhimon sokaisema typerys, kuten kaikki itäkeskisuomalaispolokemat... vuoan olj pitkä sana.


      • Kunhsörn

        Totta pukiset. Ei sipille riitä mikään, edes sukulaisten "omistukset". - Muuta kun " karvoset" minä sanon.


      • kelpaakotämäleikkurille

        Täältä tosiaan poistetaan viestit, jotka vähänkin arvostelevat pääministeriä. Sitä typerästi hymyilevää kepun epäjumalaa, jonka hymy kyllä hyytyy muutaman viikon päästä! Se on tällä kertaa taas opiskelijoiden "kaveri", kun sai ensin leikattua opiskelijoilta 690 milj.euroa. Nykyisen hallitukauden alussa valehteli totisesta naamasta, että opiskelijoilta ei leikata! Ai, niin nythän on taas vaalit tulossa!


    • Sipilänpuolesta

      Sipilää äänestän ehdottomasti koska tulot ja kulut meni parempaan suuntaan meillä yläluokkalaisilla. Köyhät on aina köyhiä eivätkä rikkaiksi muutu vaikka voissa paistaisi. Yksi 50tonnia sama minne menee kunhan edut on isotuloisilla paremmat

      • kohtanähdään

        Mistähän päin suomenmaata mahtaa olla edellinen komentoija, kun sanoo olevansa yläluokkalainen. Ei Puolangalla ainakaan oo yläluokkalaisia, vain ja ainoastaan alaluokkalaisia ja vielä siitäkin alempia. Naurattaa tuommonen kommentti. Epäilen, että on vähäälyinen kepupaska!
        Ei auta sinun äänesi sille lestakuninkaalle. Sillä on jo lähtölaskenta alkanut, kuten myös kepulipuolueelle.


      • Keskiluokkaa

        Kateus piilee myös sinussa.


      • voikurjuutta

        Jokohan kohta alkaa kepuleiden jalkoja tutisemaan, kun näyttää ennakkoäänien perusteella tulevan rökäketappio, mutta sehän oli jo odotteettaviussinkin





        Jokohan alkaa kepuleiden polvet tutiseeen, kun on tulossa oikein rökäletappio ja sen se teille kuuluukin sen teidän epäjumalan Sipilän kansan leikkausten johdosta. Se mies on kurjuuden kuningas, muistakaa te rahvas, että herrat ovat herroja ja ne saa tehdä mitä haluaa ja mille ei mahdeta mitään. Oottahan ne nähneet!


      • yläluokkaa

        Taisi olla pormestari tuo yläluokkalainen, hänhän elää puolankalaisten eläkeläisren verovaroilla.Palkka 6700kk,80400 vuodessa, sivukuluineen kerrottuna1,8 on144720e,jotkatulee kunnalle maksamaa. Se on lähes200 eläkeläisen verotulot menee poermestarin elättämiseen yläluokkaisena.


    • sippiläinen

      yläluokkalainen on lukenut hyvin läksynsä

    • tähtiä

      Sipilän kurjistus kepua ei kannata äänestää. Presitentin vaaleissa äänesti yli 200 puolankalaista Paavo Väyrystä. Hänen seitsemäntähden liikettä kannatta äänestää,vaikka Väyrynen ei olekkaan täällä ehdokkaana. Listalla on hyviä ehdokkaita. Ainakin yksi väyrrysläinen kansanedustaja pitäisi saada Oulunvaalipiiristä.

      • hohhoijaavaan

        Kepulla on menossa alasajo, kiitos sen Sipilän, kun on ajanut politiikallaan kokoomuslaista politiikkaa. Mahtaakohan isukki Pentti olla pojan kanssa samoilla linjoilla, jota kyllä epäilen. Mutta ei niin pahaa, jos myös jotakin hyvääkin, sillä nyt päästään eroon kepupolitiikasta ja uudet tuulet alkavat puhaltaa SDP:n myötä. PS. voi olla, että SDP:n politiikka ei tuo mitään hyvää syrjäseuduille, mutta onhan se nähty jo, että se on ihan sama kuka siellä eduskunnassa määrää kuitenkin tavallisen pulliaisen elämää vain kurjistetaan!


    • uustähti

      Kepu,kokomus ja perussuomalaiset tekivät yhdessä kurjistsvn hallitusojelman ja toteuttivat sitä koko vaalikauden ajan.Tosin persut heitettiin vaalikauden lopulla pois hallituksesta liian ihmisvastaisen uuden johdon takia,mutta eivät he iertaaantuneet hallitusohjelmasta. Ja olivathan he olleet tekemässä jo suurimmat leikkaukset. Äänestäkää protestiksi väyrysläisten tähtiliikettä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe