Aihe

Megane 1 UCH vm 1999 1.9 dti ajonestolaite piilossa

rellux

Tarvitsee tarkistaa kyseisen laitteen johdot, kun ajonesto on täysin mykkä. Kangoossa se on ratin vieressä kojelaudan takana. Onko Meganessa kuskin jalkatilassa sulakeboksin yhteydessä vai missä? Korjaamokirjan myyjä ei ilmeisesti ole nähnyt koskaan tätä automallia, kun ei tyyppivikaan ole mitään ohjeita. Ei mitenkään innosta turvatyynyn ja kojelaudan purku. Jos tiedän sijainnin, menen väkisin siitä kohdalta läpi.

4

<50

  Vastaukset

  • Pikagoogletuksella löysin ohjeita ja keinoja saada megane toimimaan. Kaikki mitä löysin, on englanniksi.

   Jos puuttuu taito googlettaa tai englannin osaaminen niin hankalaksi menee.

  • UCH on 2001 1.6 16V meganessa kuskin jalkatilan sulaketaulun alla. Siinä ne alimmat sulakkeet ovat UCH:n päädyssä. Dieselissä luulisi olevan samalla tavalla.

   • Ok, menen siitä läpi, toki kokeilen ensin, jos se putoaisi jalkatilaan jollain konstilla. Käväisen kirjastossa katsomassa korjaamokirjoja, jos siellä olisi parempi kirja. Youtubessa on pirusti aihetta käsitteleviä videoita, mutta ei just Megane 1 1999-, Megane 2 on paremmin esillä, mikä
    johtunee siitä, että tätä tehtiin vain 1999-2002.


  • Nyt se on pudotettu pois, ei kovin vaikea homma. Tilasin toisen samanlaisen boksin Latviasta, niin voi sitten keskittyä johtoliitoksiin ja ecuboksin palauttamiseen neitseelliseen tilaan. Huonoa tuuria, jos toinenkin boksi on viallinen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1756