Hyundai raivuri ammattikäytössä

ostanko

130e Tokmannin tarjouksessa. Riittääköhän potku ja kestävyys ammattikäytössä jos käyttää sitä vaan ensiperkauksissa missä ei paksuja taimenia? kun 12kk takuu kuitenkin,niin vaikka ostaisi joka vuosi uuden niin jos kestää sen 12kk niin eikö se riitä? saisi aina uudehkolla pelillä raivata eikä millään vanhalla sihlin louskulla.mitä mieltä ootte?onko kokemuksia?

11

<50

  Vastaukset

  • Virvelillä saa paremmin taimenia.

  • Kaveri osti tuollaisen hynikan ja nyt on menossa jo kolmas takuuseen. On harrastaja mökkiläinen, joten päättele siitä! Valjaat heti pienellä käytöllä riepuina, käyntihäiriöitä, joten on tosiaan vaihdettu jo kaksi takuuseen ja tuo kolmaskin pilluilee käytössä... Takuu tuntuu pelaavat tosi hyvin, ei mitään ämpyilyjä, kun kaveri on saannut aina uuden tilalle.
   Minullakin vanha 25 vuotias Husqwarna toimii moitteettomasti, joten en edes harkitse ostavani tuollaista kaverin kokemusten vuoksi.

  • Ennemmin se vanha "stihlin lousku" kuin näitä muovisia ritsoja jotka levähtää heti kun saa paketista. Kokemusta kyseisestä ei toki ole mutta miksi luulet että ovat edullisia?
   Itse sahaan ammattikäytössä 490 stihlillä. Menee niin perkuut kuin ennakkoraivuut.
   Käytännössä huoltovapaakin. Riittää kun pitää ilmanputsarin puhtaana niin muita ongelmia sahan kanssa ei ole ollut oikeastaan koskaan.
   Tehty kovaan käyttöön. Ensin olin huskumies mutta taisteltuani monen huskun lapsen vikojen kanssa kyllästyin. Milloin oli kaasarin kanssa käynti ongelmia ja milloin kytkimet rikki yms henkimaailman asioita.
   Kaikista varmatoimisin husku olikin 252 raivuri. Niitä ei taas enää tehdä. Itsellä tosin pari vielä jemmassa. Liekkö liian toimivia ja vetivät markkinoilta pois. No toki tuossakin oli heikohko kytkin ja ammattikäytössä se piti vaihtaa vuoden tai viimeistään kahden vuoden jälkeen.
   Stihl on vaan tehty kestämään ja ergonomiakin parantunut huomattavasti vuosi vuodelta.

   Se että olisiko hyundai toimiva sitten taimenien pyynnissä en osaa sanoa sitäkään vähää :D

   • Nyt kyllä hieman ihmettelen noita kytkinvikoja sinun Husqwarnassa??? Meikäläisellä on tuo vanhempi Husqwarna tosiaan 25 vuotta vanha ja alkuperäisellä kytkimellä!! Toki ajanhammas on syönnyt tuohon ikään, mutta käytössä on on ollut ja sahattu vuosien varrella melkoisesti. Suurin vika on ollut, kun akseli katkesi aivan kulmavaihteen juuresta boorien alusta. Siihenkään ei tarvinnut ostaa kallista varaosaa, kun ostin purkuun kiinni leikanneen samanlaisen raivurin, siitä tuli hyvää varaosaa tuleviin tarpeisiin. Tosin harkitsin ensin, että olisin vain lyhentänyt sitä runkoputkea ja tehnyt rälläkällä uudet boorit siihen akseliin. Sitten ajattelin, että kun samaa merkkiä on useampi, niin turha lyhentää putkea, sitäkin voi joskus tarvita.
    Nyt kyllä harkitsen, että ostan Stihlin raivurin, kun moottorisahat on samaa merkkiä ja kestäneet tosi hyvin.

    ...vielä tuohon Ap:n kysymykseen, kierrä kaukaa se hynikka, kaverilla on ollut pienellä käytöllä niin paljon vikaa, että ei kannata alkaa pelleilemään.


  • Mikään halpamarkettien halpakrääsä ei ole hyvä ja laadukas edes kotitarvekäytössä. Halpa tuote ja laadukas tuote tarkoittaa kahta eri tuotetta, oli kyseessä mikä tahansa. Tuttu on yhdessä halpamarketissa töissä, jossa myyty muutamalla kympillä uusia kiinalaisia moottorisahoja ja jotkut urpot on ostaneet niitä metsätöihin ja kiikuttelevat niitä takaisin kun ei pelaa. Ei niissä muuta vikaa ole, mutta eivät lähde käyntiin. Jos itse olisin kauppias, niin en moista paskaa kyllä möisi.

   • No ei se ainakaan sitten kovin suuri vika voi olla noin pienessä koneessa:D


  • olen ajanut harrastaja-sahurina viimeiset 7-8 v. keväät ja kesät stihlin raivaussahalla.
   Hehtaareissa ehkä 20-30 taimikkoa (muutama palsta kahteen kertaan niin siitä ha:t).
   kaasuvaijeri tai mikä lie mennyt kerran poikki niin käytin huollossa.
   Muuten on pelannut aika kovassakin käytössä, osa sahatusta taimikosta varsin isoa.
   Terää teroittamalla 15 asteen kulmassa on selvitty. Välillä terää vaihtamalla. ilmansuodatinaukkoja ja suodatinta puhistanut.

   • Oliko vaijeri jäässä ja painoit sen väkisin poikki? Ei muuten mutta näin ympäri vuotisena ammattilaisena tiedän että vaijeri kerää kesän kosteutta ja jäätyy melko varmasti syksyn eka pakkasilla. Silloin ei auta väkisin painaa kaasua. Poikki menee. Kannattaa syksyn tullen puhaltaa vaijerilta vedet pois ja lisätä pakkasnestettä tilalle.


  • Kyllä noita Hundaita näkee ammattilaisillakin. Laatu on jo lähes länsimaista tasoa, mutta huokeammalla hinnalla. Merkki koneissa maksaa lähinnä se merkki. Koneliikkeet ei ota korjattaviksi noita, kun koittavat epätoivoisesti kaupata ylihintaisia merkki sahojaan.

   • En ole kyllä yhdelläkään ammattilaisella nähnyt Hynikkaa raivaussahana. Valjaatkin niin onnettomat, että ne täytyy ainakin vaihtaa parempiin, jos enempi töitä tekee.
    Kaverini harrastelija mökkiläinen meni ostamaan Hynikan raivaussahan ja nyt kolmas jo menossa takuuseen.
    Vaan eihän tuo ole kallis kokeilla, kun tuollaisen vispilän käy ostamassa ja alkaa raivailemaan. Jos raivuri maksaa n. 150€ ja takuut pelaa, niin ei siinä paljoa häviä. Ja jos on varasaha mukana, niin ei tule luppoa, kun voi jatkaa varasahalla hommia palstalla.


  • Oma kokemus: Haettu yksi kone, ei käynnisty, todnäk. sytysyksikkö tms. sökö. Haettu toinen takuuseen, sama juttu. Suostuivat sentään maksamaan rahat takaisin. Tuli turhaa ajelua 3 x 120 kilometriä, josta sain lahjakortin 15 €.
   Hyundain siimakone on sentään toiminut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   243
   2722
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2271
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   148
   2165
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1115
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1067