En suosittele Vesivekkiä

Kattoremontti

Meille teki katon Vesivek ja oli todella kamala kokemus, joka ei ole ohi vieläkään, vaikka työt aloitettiin 6/2018. En suosittele! Kattopellit meni uusiksi 2,5 kertaa, toinen sivu jouduttiin "katkaisemaan" keskeltä kun eivät saaneet kattoa millään suoraksi. Räystäänpidennykset oli ihan vinot, ne tehtiin myös kokonaan uusiksi. Katon pohjia tehdessä he eivät suojanneet mitenkään talon uutta terassia, vaan heittelivät puupalikat katolta suoraan terassille. Terassin yläpuolella sahattiin myös moottorisahalla, jolloin moottoriöljyt lensi terassille. Terassi uusittiin, mutta siitä ei tullut yhtä hyvin tehty kuin alkuperäinen. Vanhan katon alla oli pärekatto. Hirvitti aika paljon katsoa kun katolla tupakoitiin monet kerrat. Asiasta sanottiin useaan kertaan, mutta tupakointi jatkui. Onneksi koko talo ei palanut. Viimeistely oli ala-arvoista, edelleen maalaamattomia länttejä räystäänpidennyksissä. Vesikouruihin he tekivät ihmeellisiä koloja, koska eivät saaneet asennettua kouruja niin että vesi osuisi sinne. Piipun päällä oleva pellitys asennettiin väärin päin niin että siitä tuli suppilo ja sadevesi valui piippuun. Piippu kastui ja nokinen vesi valui leivinuunin alle ja etureunasta lattialle. Vesivek keksi ettei se ole heidän vikansa, vaan kosteus on tullut pitkän ajan kuluessa. Aikamoinen yhteensattuma, että veden tulo alkoi piipun pellityksen jälkeen ja loppui heti kun se korjattiin. Mutta he eivät siis ottaneet vastuuta mistään. Asiakaspalvelu on myös ollut ala-arvoista varsinkin johtajatasolla. Työntekijät ja mestarit vaihtuvat usein, tieto ei kulje, eikä kukaan tiedä mistään mitään, mitä on luvattu tai mitä pitäisi tehdä. Tämä kuulostaa aivan uskomattomalta omastakin mielestä, mutta on ollut sen verran kamala kokemus, että haluan varoittaa muita. Tarkoitus on tehdä facebookin puolelle kuvallinen kertomus, kunhan ehditään käydä melkein vuoden kuvamateriaali läpi.

33

295

  Vastaukset

  • unohtui yksi asia: puhuit pärekatosta, missään tapauksessa ulkoilmalle esim 10 vuotta alttiina ollutta ja sen jälkeen kenties 40 vuotta aluskaatteena toiminutta mikrobikasvuista (hometta ja lahottabakteereita) pärekattoa ei saisi jättää rakenteeseen.

   Terveysnäkökohtien lisäksi myös raju paloturvariski, talo palaisi soihtuna ilmaan.

   • Minulla tässä talossani on ollut pärekatto ensin tiilikaton alla kai 60 vuotta. Nyt se on peltikaton aluskatteen alla, se mitä siitä jäi jäljelle. Pärekattoja on yleisesti aluskatteina, minullakin päärakennuksen lisäksi viidessä muussa rakennuksessa. Ei siitä muuta ongelmaa ole kuin että lumet pysyvät kauan katolla, lämmittämättömässä rakennuksessa.
    Tuossa lähellä ukkonen poltti kesällä autiotalon, jossa oli huopakatto peltikaton alla. Se pirtti paloi nopeasti, ja musta savu nousi korkealle.


   • Vanhoista rakennuksista puheen ollen, tuossa naapurikylässä myydään taloa, joka on rakennettu 1948. Nuoremmat eivät huomaa, että tuohon aikaan oli pula kaikesta, ja sen takia talossa voi olla erikoisia rakenneratkaisuja. Sahanpurueristys talossa on, ja myyntiesitteessä sanotaan että lämmitykseen on käytetty paljon puuta. 148 000 € pirtillä on hintaa, ja se on rutkasti yläkanttiin, vaikka kauppaan kuuluu huonohkoja ulkorakennuksia.


   • Vesivek jätti kyllä meille vanhan pärekaton aluskatteen alle. Meillä on hyvin tuulettuva ullakkotila ylimpänä, joten tuskin siitä tulee ongelmaa, vaikka se ei nykypäivän rakennussuosituksia enää vastaakkaan. Enemmän huolettaa ne kymmenet reijät aluskatteessa, jotka työntekijät paikkasivat jollain kitillä. Pitäisi kuulemma kestää hyvin. Onneksi olin kotona, kun Vesivek oli rakentanut katon säältä suojaan vaiheeseen. Tuli kova sade ja menin ullakolle katsomaan pitääkö aluskate sadetta. Useammasta kohdasta tuli vettä lorona. Asettelin sankkoja vuotokohtiin ja vältyttiin isommalta vesivahingolta. Monesta kohtaa taivas paistoi läpi aluskatteesta ja tosiaan sillä kitillä paikattiin.


  • Ei helvata soikoon!!!!
   Saisivat tehdä katon uusiksi ristikon yläpaarteesta alkaen!!!
   Laitathan tänne sitten linkkiä sivustoosi niin päästään tutustumaan kattoprojektiisi kunnolla!!!
   Missäpäin suomea tällä kertaa tössittiin??

   • Joo laitan linkkiä kunhan kertomus valmistuu. Mutta Satakunnan alueella tapahtui tämä sössiminen. Eikä tainut olla ainut tuosta toisesta kommentista päätellen.


   • #kattoremonti instagram hakusanalla löytyy kuvia.


  • Porin seudulla vesivek löi otsalaudat kiinni lahonneisiin ruoteisiin, no eipä olisi tullut valmista päivässä jos työ olisi tehty huolella.

   Katon pellitys on lisäksi noin 50 mm vinossa koko katon mitalta---törkeätä.

   • Meillä pellitys oli vinossa ainakin 20cm ennen reklamaatiota. Sitten pellitys katkaistiin keskeltä kattoa, että saivat päädyt suunnilleen suoraan, mutta kyllä se edelleen ainakin tuon 5cm heittää. Tuollaiset katkaisut eivät ilmeisesti ole hyvän rakennustavan mukaisia. Alkuperäinen esitys oli kyllä aika jäätävän näköinen.


  • Kannattaa palkata työmaan ajaksi vastaava työnjohtaja joka valvoo kattoremonttia ja käy tekemässä muutaman tarkastuksen työmaan aikana sekä hyväksyy tilaajan edustajana kattoremontin kun se on täysin valmis!
   Kysyin kaupanteon yhteydessä että miten urakoitsijan puolelta hoituu työmaan valvonta niin vastaus oli että otamme muutamia kuvia työmaan aikana. Kysyin että kuka teidän puolelta vastaa työmaan laadusta, työtapojen oikeellisuudesta, rakennusmääräyksien täyttymisestä ja hyvästä työnjäljestä.
   Vastaus oli että varmaan toi meidän yksikönpäällikkö. Pyysin selvittämään ja vastuuhenkilön olevan minuun pikaisesti yhteydessä. Ei vielä mitään kuulunut joten kattolaskukin odottelee tuossa pöydällä maksuaan.

   • Tuo vastaava työnjohtaja olisi varmasti kannattanut ottaa. Mutta eipä tullut mieleen, jotenkin sitä vaan luulee että suomalaiset firmat tekisivät työnsä rehellisesti ja jos virheitä tulee, ne korjattaisiin niin että työstään voisi olla ylpeä. Mutta ikävä kyllä raha on nykyään se joka ratkaisee kaiken. Mitä halvemmalla saa tehtyä, sen parempi. Lopputuloksella ei niin väliä. Tosin jos tekee paljon huonoa jälkeä, niin ei sitä rahaakaan kyllä lopulta tule.


  • Kävin myös antamassa arvioni Vesivekin facebook sivuilla. Sillä hetkellä heillä oli 56 arviota sivuilla, näistä 16 suositteli vesivekkiä, loput ei. He kuitenkin mainostavat että 97% asiakkaista on tyytyväisiä. Ei ihan nuo luvut taida täsmätä. Sen jälkeen kun olin sinne kuvallisen arvioni laittanut, vesivekin sivuilta poistettiin koko arviointimahdollisuus. Myöskin he poistavat nopealla tahdilla kaikki muut kuin positiiviset kommentit, todennäköisesti heillä on kokopäiväinen työntekijä sosiaalista mediaa varten. Parin negatiivisen kommentin jälkeen he estävät kommentoijan kommentit. Instagramin puolella he estivät kokonaan. Tietenkään he eivät voi estää kuvia joita omilla sivuillani julkaisen, mutta sen sijaan että he yrittäisivät ratkaista ongelman, he yrittävät leikkiä ettei ongelmaa ole. Asiat voisi hoitaa monella tavalla. Eipä olisi tännekkään tarvinnut kirjoitella jos asia olisi hoidettu kunnolla.

  • Aika ihme että kommentti poistetaan, kun kertoo että vesivekin vakuutus ei korvannut rakennusvirheen aiheuttamia tuhoja.

  • Meillä teki vesivek juuriniin kuin sopimukseen oli kirjattu ja alkuperäistä 1989 mallin tiilikattoa purkaessa siitä löytyneet rakennusvirheet korjattiin , tosin lisää hintaa mutta yhtä kaikki sen aikainen rakennustapa ei edellyttänyt mitään valvontaa tai vastuuta lienee ristimittakoulutet unohtuneet koulunpenkille ihan insinööriksi asti eipä ainakaan laadukkuus parane mitenkään jos osaaminen jää atk;n osaamiseen siihen suuntaa , se perinteisempi asentamis,- korjaamisosaaminen ei koulun penkillä lisäänny.

   Lisäksi asennus tehtiin niin nopeasti kuin piti ja korjaukset kuten urakan päätöstilaisuudessa todettiin siis muutaman kukkapuskan kasaan meneminen ja ränni/otsalautojen maalaus joka meni enemmän kuin piti, josta suuri kiitos.

   Tietenkin hintaa uusille takuu kattopelleille tuli mutta hintaa olisi itsekin tehtynä olisiko voittanut mitään sillä ellei ole valmiina kaikki laitteet, osaaminen ja aika.

   Vaikka nämä teeseitse & säästäjäsepot sitä ajatusta tuputtivat mutta oikein mustaa valkoisella ei kukaan pyytäessä esittänyt mutta näiden nuukaniilojen hiacet kuluttaakin 8/100 ja syövät viikon 50 eurolla että niiden keinot ja ohjeet saa ja pitää jättää osastoon usko ja uskomukset.
   Kuulemma elävät omakotitalossa 8000Kw suorasähkö taloissaan vuosikulutuksella ja 50 l vesikulutuksella /päivä.

   Suosittelen myös osaajaa eli valvovaa mestaria mutta ei mitään insinöörikloppia, parasta olisi ammattikoulun akennuspuolen opettajat ja oikeasti rakennuksella työskenneleet tyypit.

   • No hyvä kuulla että jollakin on heistä hyväkin kokemus. Haluen vain varoittaa ihmisiä, että tarkkailevat rakennusprojektin kulkua. Meillä kun meni lähes kaikki pieleen ensin, osa asioista kyllä korjattiin kun sitä vaadittiin. Osa jäi korjaamatta. Meillä työntekijät oli hyvin nuoria ja pienellä kokemuksella, vaikka tiedossa oli alusta asti että kohde on vaativa. Siitä huolimatta he lupasivat että katto saadaan tasaiseksi, mitä he eivät saaneet. Taisi kokeneimmalla olla 3 vuoden työkokemus. Olisi ehkä ollut järkevämpää laittaa töihin ne kokeneemmat tekijät, jos firmasta sellaisia löytyy. Meillä ei muuten edes ole pidetty päätöstilaisuutta. Tuo oman valvovan mestarin käyttö olisi kyllä ollut ehdoton. Myöhäistä omalla kohdalla, mutta toivottavasti joku muu huomaa sellaisen palkata.


   • Meillä teki vesivek juuriniin kuin sopimukseen oli kirjattu ja alkuperäistä 1989 mallin tiilikattoa purkaessa siitä löytyneet rakennusvirheet korjattiinHATOLLA IKÄÄ VAIVAISET 20 TIILIKATTO JA BT JO MUKAMAS VAIHTOKUNNOOS YULIKOHAN TURHAA TYÖTÅ , tosin lisää hintaa mutta yhtä kaikki sen aikainen rakennustapa ei edellyttänyt mitään valvontaa tai vastuuta lienee ristimittakoulutet unohtuneet koulunpenkille ihan insinööriksi asti eipä ainakaan laadukkuus parane mitenkään jos osaaminen jää atk;n osaamiseen siihen suuntaa , se perinteisempi asentamis,- korjaamisosaaminen ei koulun penkillä lisäänny.

    Lisäksi asennus tehtiin niin nopeasti AIVAN PÄIVÄSSA kuin piti ja korjaukset kuten urakan päätöstilaisuudessa todettiin siis muutaman kukkapuskan kasaan meneminen ja ränni/otsalautojen maalaus joka meni enemmän kuin piti, josta suuri kiitos. TOSITITTRKO YHTÄÄN MÄRÄNTYNYITA KATTOLAUTOJA

    Tietenkin hintaa uusille takuu kattopelleille tuli mutta hintaa olisi itsekin tehtynä olisiko voittanut mitään sillä ellei ole valmiina kaikki laitteet, osaaminen ja aika.

    Vaikka nämä teeseitse & säästäjäsepot sitä ajatusta tuputtivat mutta oikein mustaa valkoisella ei kukaan pyytäessä esittänyt mutta näiden nuukaniilojen hiacet kuluttaakin 8/100 ja syövät viikon 50 eurolla että niiden keinot ja ohjeet saa ja pitää jättää osastoon usko ja uskomukset.
    Kuulemma elävät omakotitalossa 8000Kw suorasähkö taloissaan vuosikulutuksella ja 50 l vesikulutuksella /päivä.

    Suosittelen myös osaajaa eli valvovaa mestaria mutta ei mitään insinöörikloppia, parasta olisi ammattikoulun akennuspuolen opettajat ja oikeasti rakennuksella työskenneleet tyypit.


   • Meillä teki vesivek juuriniin kuin sopimukseen oli kirjattu ja alkuperäistä 1989 TIILIKATTO KESTÄÄ JOPA 100 VUOTTA NYT SIIS VESIVEK ON VETÄNYT TEITÄ HÖPLÄSTÄ JA PAHOIN JOS SAI MYYTYÄ LÄHES UUDEN TILALLE UUTTA
    mallin tiilikattoa purkaessa siitä löytyneet rakennusvirheet korjattiin , tosin lisää hintaa mutta yhtä kaikki sen aikainen rakennustapa ei edellyttänyt mitään valvontaa tai vastuuta
    SEN AIKAINEN RAKENNUSTAPA OLI KUULE PALJON PAREMPAA KUIN NYKYINEN JA OLI IHAN SAMALLA LAILLA VASTUUKYSYMYKSET KUIN NYKYISINKIN
    lienee ristimittakoulutet unohtuneet koulunpenkille ihan insinööriksi asti eipä ainakaan laadukkuus parane mitenkään jos osaaminen jää atk;n osaamiseen siihen suuntaa ,
    EI TUNNU OLEVAN JÄLKI HYVÄÄ JOS EI OLE MITÄÄN KOULUTUSTA
    se perinteisempi asentamis,- korjaamisosaaminen ei koulun penkillä lisäänny.
    TEKEMÄLLÄ SUTTA SE VASTA KALLIIKSI TULEEKIN AINAKIN OMISTAJALLE

    Lisäksi asennus tehtiin niin nopeasti kuin piti

    AIVAN PÄIVÄSSÄ KOKO HOMMA
    ja korjaukset kuten urakan päätöstilaisuudessa todettiin siis muutaman kukkapuskan kasaan meneminen
    SIIS KIINNITITTE HUOMIOTA VASTAANOTTOTARKASTUKSESSA VAIN PAINUNEISIIN KUKKAPENKKEIHIN KANNATTAISKO KATSOA YLÖS EIKÄ ALAS
    ja ränni/otsalautojen maalaus joka meni enemmän kuin piti, josta suuri kiitos.

    Tietenkin hintaa uusille takuu kattopelleille tuli mutta hintaa olisi itsekin tehtynä olisiko voittanut mitään sillä ellei ole valmiina kaikki laitteet,
    NIIN SHA JA VASARA EIPÄ NIITÄ KAIKILLA OLE
    osaaminen ja aika.
    NO KELLÄ NYT OSAAMISTA JA AIKAA OLISI...

    Vaikka nämä teeseitse & säästäjäsepot sitä ajatusta tuputtivat mutta oikein mustaa valkoisella ei kukaan pyytäessä esittänyt mutta näiden nuukaniilojen hiacet kuluttaakin 8/100 ja syövät viikon 50 eurolla
    OLISIKO SE NIIN ETTÄ KULUTTAA 8 LITRAA SADALLA DIESELIÄ JA SYÖ ÖLJYÄ 50 EUROLLA ELI NOIN 8 LITRAA ELI KAKSI NELJÄN LITRAN ASTIAA VIIKOSSA
    että niiden keinot ja ohjeet saa ja pitää jättää osastoon usko ja uskomukset.
    ONKO SILLOIN JONKUN LAHKON KANSSA MITÄÄN TEKEMISTÄ
    Kuulemma elävät omakotitalossa 8000Kw suorasähkö taloissaan vuosikulutuksella ja 50 l vesikulutuksella /päivä.
    KÄYTTÄÄKÖ NE TOSIAAN JUOMAVETENÄ 50 LITRAA VAI ONKO SIINÄ JO KENTIES NELIHENKINEN PERHE JA KOIRA SILLOIN VEDENKULUTUS OLISI JO KOHTUULLISET 10 LITRAA ASUKASTA KOHDEN JA KUTEN HYVIN TIEDÄT USKOVIEN TAVARA ON YHTEISTÄ ELI SUIHKUSSA KÄYDÄÄN TIETENKIN USKONVELJEN LUONA SAARNAILLASSA...

    Suosittelen myös osaajaa eli valvovaa mestaria mutta ei mitään insinöörikloppia, parasta olisi ammattikoulun akennuspuolen
    ONKO NIILLÄ JOTAIN ARTESAANIOPISKELIJOIDEN KANSSA TEKEMISTÄopettajat ja oikeasti rakennuksella työskenneleet tyypit


  • Kattoremontistamme löytyy kuvia internetistä, mutta täällä ei näköjään saa kertoa mistä.

  • Katsoin säännöt ja en löytänyt sieltä, miksi täällä ei saisi kertoa että kuvia löytyy omalta instagram tililtä. Joten miksi viesti poistetaan koko ajan, kun haluaa vain puhua totta ja vahvistaa kertomuksensa kuvilla?

  • Miksi täältä poistetaan niin paljon viestejä?

   • Kattoremontti kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Osassa on muuten monta kuvaa samasta aiheesta, näkee kun klikkaa kuvan auki.


  • Onko taustalla se tietty uskonto?

   • eikö työn laatu kerro sen eli ollaan hieman kuin muiden yläpuolella on omat lait ja tehdään mitä tahdotaan


  • Eikö olisi firmalle edullisempaa kohdella työntekijöitä hyvin, kouluttaa heitä ja valvoa työn laatua, kuin palkata someen yötä päivää päivystävä sensuroija? Hyvä työnjälki olisi kaikista paras mainostamismuoto. Ja jos virheitä tulee, asian asiallinen hoitaminen lepyttää asiakkaan yllättävän nopeasti. Varmasti tulisi edullisemmaksi firmalle.

  • Samaa mieltä.
   Aina kun kehutaan että tehdään he*vetin nopeasti, niin silloin on suuri riski siihen että hutiloidaan ja oiotaan tietyissä työvaiheissa. Mikään uskottava urakoitsija ei kehu sitä, että kuinka nopeasti tekee vaan kuinka hyvin tekee.

   • Ei omakotitalon kattoa todellakaan tehdä päivässä räystäänpidennyksineen ja oikaisuineen jos se tehdään hyvin kolmella kahden hengen eli siis yhteensä kuusi miestä kun tekee viikon silloin tulee hyvä. Kyllä silloin lopputulos on sutta ja sekundaa jos tehdään päivässä, on myös mielestäni täysin idioottimaista mainostaa nopeutta ja päivää. HUPS noo mä kirjoitan uusiks.....

    puretaan siis lahonneet alusrakenteet puhalletaan lehtipuhaltimella harjataan ristimitataan katto ja katsotaan kuin se kannattaa oikoa että lopputulos on, hyvä käytetään oikeaa kuviota pellissa ruuvien kiinnittämiseen laitetaan huolellisesti pellitykset ja uretaanimassat. Tehdään otsalaudoitus ja maalataan. Laitetaan kattoturvatuotteet ja ruuvien läpivienteihin huolellisesti uretaanimassa lopuksi sadevesikourut oikeaan kaltevuuteen ettei vaan huiskita niitä vaan laaserilla haetaan kaltevuus luokkaa 0.1 % ei siis 1 % joka taas on viettoviemärin maksimikaltevuus.


   • Minäpä perustan oman Vesivek keskustelusivun jahka ehdin. Ketuttaa sen verran paljon kun täysin asiallisia kommentointeja poistetaan tuosta vain.
    Ilmoittelen täällä kun saan sivun auki!
    Ja Vesivekin herroille tiedoksi, niitä sivuja ette voi sensuroida ja hallinnoida. Kaikki kirjoittavat sinne anonyymisti halutessaan ja jopa sivujen ylläpito on anonyymi.


   • PalstanPerustaja kirjoitti:

    Minäpä perustan oman Vesivek keskustelusivun jahka ehdin. Ketuttaa sen verran paljon kun täysin asiallisia kommentointeja poistetaan tuosta vain.
    Ilmoittelen täällä kun saan sivun auki!
    Ja Vesivekin herroille tiedoksi, niitä sivuja ette voi sensuroida ja hallinnoida. Kaikki kirjoittavat sinne anonyymisti halutessaan ja jopa sivujen ylläpito on anonyymi.

    ehdottomasti olisi hyvä jos näin tekisit

    ei ole enää kiva kirjoittaa tänne asialliset viestit poistuu koko ajan, sen sijaan kaikissa rakennusketjuissa pyörii aivan vapaasti Kodinplaza- mainokset niitä ei poista kukaan vaikka ne ovat kuitenkin sääntöjen vastaiset.

    Kirjoitin tuttavastani jolle palkkana kahden päivän aherruksesta oli haukkuminen hitaaksi palkkaa SIIS ei maksettu näiltä kahdelta päivältä Vesivekin toimesta. Teki todella hyvää kaverin jo ennestään huonolle itsetunnolle. Nyt on kuitenkin rakennusalan töissä ollut jo viisi vuotta toisella työnantajalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella pidettynä ja tunnollisena työntekijänä.

    Tämä viesti poistettiin....ei ole siis enää poistoissa mitään järkeä...ilmeisesti joku kaveri päivystää 24/7 ja ottaa yhteyttä koko ajan....


   • PalstanPerustaja kirjoitti:

    Minäpä perustan oman Vesivek keskustelusivun jahka ehdin. Ketuttaa sen verran paljon kun täysin asiallisia kommentointeja poistetaan tuosta vain.
    Ilmoittelen täällä kun saan sivun auki!
    Ja Vesivekin herroille tiedoksi, niitä sivuja ette voi sensuroida ja hallinnoida. Kaikki kirjoittavat sinne anonyymisti halutessaan ja jopa sivujen ylläpito on anonyymi.

    Hyvä ajatus. Olisi hyvä että varsinkin vesivekistä kokemusta omaavat saisivat äänensä kuuluville. Kyllä täältä aika paljon on asiallisia viestejä ja aitoja kokemuksia poistettu. Mutta mitä se kertookaan vesivekistä?!


   • Kattoremontti kirjoitti:

    Hyvä ajatus. Olisi hyvä että varsinkin vesivekistä kokemusta omaavat saisivat äänensä kuuluville. Kyllä täältä aika paljon on asiallisia viestejä ja aitoja kokemuksia poistettu. Mutta mitä se kertookaan vesivekistä?!

    Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin.

    Jää myös sitten maksamatta lomarahat, eläkekertymät jne niiltä ylitöiltä, kun keskituntiansio ei nouse sinne missä sen pitäisi todellisuudessa olla joten maksamatta jääneet palkat jotka firma vetää liiveihin lienee tuolla esimerkillä lähempänä 10 000€/12kk

    Sen lisäksi koko yhteiskunta menettää veroeurot niiltä palkkaveroilta.


  • Kannattaa kertoa näistä firmoista Vauva-lehden palstoilla. Ne eivät poista viestejä tarpeettomasti. Toisekseen naispuoliset päättävät oikeasti remonteista monessakin huushollissa.

  • 01/2015 01/2016 01/2017 01/2018 01/2019
   Liike­vaihto 36,8 milj. € 45,5 milj. € 63,8 milj. € 75,4 milj. € 77,6 milj. €
   Liike­vaihto­muutos 42,50 % 23,70 % 40,20 % 18,20 % 2,80 %
   Tili­kauden tulos 7,4 milj. € 8000 € 35000 € 23000 € -783000 €
   Liike­voitto 25,20 % 22,60 % 11,70 % 9,70 % -1,00 %
   Henki­löstö - - 350 453 470
   Oma­varaisuus­aste 82,00 % 54,10 % 51,60 % 50,70 % 50,10 %

   Vuoden 2015 jälkeen Vesivek ei ole veroja maksanut. Tulos tippui heti 7,4 miljoonasta nollan tuntumaan hyvässä rakennusbuumissa ja liikevaihdon vielä kaiken lisäksi kasvaessa ja investoinnit pääpiirteissään tehtynä uuden pääomasijoittajan tullessa yli 50 %:n omistajaksi. Samanlaista veronkiertoa kuin joillakin terveysyhtiöillä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   75
   5108
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2703
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2042
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1399
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   51
   1235