Pekka Kanervio-Liian fiksu mies "tappelemaan" Peuhan kanssa valtuuston kokouksissa!

Peuha.tuli.kalliix

Kanervio teki oikean ratkaisun erotessaan tehtävästä. Vanhan sanonnnan mukaisesti viisaampi vaikeneen ja näin näyttää käyneen tälläkertaa Kinnulassa. Akateemisesti koulutetulle ja tohtorin väitöskirjan tehneelle henkilölle löytyy varmaan järkevämpääkin tekemistä kuin "tapella valtuustossa"ammattikorkeakoulun käyneen heittari-valtuutetun kanssa.

Seuraavassa suoraan Yleltä lainattua:

Kinnulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio eroaa tehtävästään luottamuspulan takia. Kanervio käynnisti neuvottelut irtisanoutumisestaan Kinnulan johtavien luottamushenkilöiden kanssa viime viikolla. Yle Jyväskylän saamien tietojen mukaan Kinnulan kunnanhallitus on hyväksynyt Kanervion eron ja siihen liittyvät ehdot tänään (siirryt toiseen palveluun).

Kaksi edellistä kunnanjohtajaa ennen Kanerviota erotettiin tehtävistään.

22

737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • netissä.kuiskitaan
    • Tarkkailija2

      Eikös pikkuhiljaa voisi jo ajatella, olisiko luottamusmiesjohdossa jotain vikaa? Ei voi olla sattumaa että näin monen kuntajohtajan kanssa käy samoin.

      • Suomenkielen-ymmärtämine

        Nykyinen kunnanjohtajahan läks omasta halustaan! Kaks edellistä Kinnulan kunnanjohtajaa erotettiin! Eiväthän nämä ole lähestulkoonkaan samoja asioita?

        Laita seuraava osoite nettiselaimeesi ja paina eneteriä niin näet mitä keskisuomalainen kirjoitti:
        https://www.ksml.fi/keski-suomi/Juha-Urpilainen-erotettiin-nopealla-käsittelyllä/233140


      • Joopajoo3

        Sen verran kielinyhverölle, että ota asiasta selvää ennen kuin kirjoittet puuta heinää. Urpilaista YRITETTIIN erotta kaksi kertaa. Kummallakin kerralla hallinto-oikeus kumosi kunnanvaltuuston erittamuspäätöksen laittomina. Ei ollut näyttöä virheistä. Tämän vuoksi kunta tarjosi noin 12000 euron sovintosopimusta, johon Urpilainen tarttui ja jäi eläkkeelle ja nauroi partaansa. Nythän tuo Urpilainen näyttää suvereenisesti kaapinpaikkoja muille


      • kolmas-kerta-toden-sanoi
        Joopajoo3 kirjoitti:

        Sen verran kielinyhverölle, että ota asiasta selvää ennen kuin kirjoittet puuta heinää. Urpilaista YRITETTIIN erotta kaksi kertaa. Kummallakin kerralla hallinto-oikeus kumosi kunnanvaltuuston erittamuspäätöksen laittomina. Ei ollut näyttöä virheistä. Tämän vuoksi kunta tarjosi noin 12000 euron sovintosopimusta, johon Urpilainen tarttui ja jäi eläkkeelle ja nauroi partaansa. Nythän tuo Urpilainen näyttää suvereenisesti kaapinpaikkoja muille

        https://www.ksml.fi/keski-suomi/Juha-Urpilainen-erotettiin-nopealla-käsittelyllä/233140

        Totta on että Urpilaista yritettiin erottaa kaksi kertaa, mutta kuinkas kävikään kolmannella kerralla? Sanoiko kolmas kerta toden jonka päätös oli lainvoimainen? Edelläolevan linkin takana olevasta keskisuomalaisen kirjoituksesta voi itse kukin päätellä mikä on totuus Juha Urpilaisen erottamista koskevassa asiassa (kopioi eo. linkki ja liitä se nettiselaimesi osoitekenttään). Kaippa sitä pitää pystyä luottamaan Keskisuomalaisen ("Juha urpilainen erotettiin nopealla käsittelyllä") uutisoinnin todenperäisyyteen-eiks vaan? Tarvittaessa päätösten pohjana olevat pöytäkirjat pitäisi löytyä kunnan arkistosta. Eiköhän lopeteta tuo selvien asioiden jankkaaminen- KIITOS!

        Itseni tavoin suurimmalle osalle kuntalaisia lienee muodostunut käsitys eräästä kuntaamme kohtaan katkeroituneesta häiriköstä apureineen. Ei ole vaikeaa vetää johtopäätöstä siitä miksi arvostettu, korkeasti koulutettu ja osaava kunnanjohtajamme Pekka Kanervio erosi. Itse olisin sanonut aikoja päiviä-pitäkää tunkkinne! Rankan työtaakan alla, ilkiöiden jatkuvan ja ääliömäisen häirinnän seurauksena kaikilta järkeviltä ihmisiltä loppuu mielenkiinto ennen pitkää.

        Tässä pikaisesti kahvituntiajatuksia. Työt kutsuvat!


    • naisetjohtajaksi

      Kinnula ei tarvitse mis kunnanjohtajaa,joku noheva nainen hoitelee sivutöinään ns,kunnanjohtajan mitättömät duunit,

    • Väkmies

      Joku roti.Ei ollenkaan naista johtoon.Mites ku on kuukautiset,päätökset voi olla mitä vaan.Hellan ja nyrkin välissä pitää jonkun olla.Riittää akat kunnantalolla.Huonot on kokemukset naisten vallankäytöstä.Kyllä mies on oltava johtajana.

      • kulukuri

        Miehistä paremmat kokemukset kun erotetaan tai eroaa itse...
        Miehetkö siellä tappelee määräysvallasta?!


    • Velhot

      Jess,näin se pitäis olla.

    • Keski-suomalaisesta

      Juha Urpilainen erotettiin nopealla käsittelyllä
      Kinnulan kunnanvaltuuston kokousta Keskuskoulun juhlasalissa seurasi maanantai-iltana arviolta historialliset liki 200 henkeä. Spontaanit kättentaputukset raikuivat, kun äänestyksen jälkeen kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi.
      Kinnulan kunnanvaltuuston kokousta Keskuskoulun juhlasalissa seurasi maanantai-iltana arviolta historialliset liki 200 henkeä. Spontaanit kättentaputukset raikuivat, kun äänestyksen jälkeen kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi. Kuva: Pirjo Nyman

      Pirjo Nyman

      Kinnulan kunnanvaltuusto päätti maanantai-iltana tilapäisen valiokunnan esityksen mukaisesti erottaa kunnanjohtaja Juha Urpilaisen välittömästi. Valiokunnan puheenjohtajan Pauli Salonpään (kesk.) esityksestä päätökseen tuli lisäys, että Urpilainen on vapautettu työvelvollisuudesta neljän kuukauden irtisanomisaikana.

      SDP:n ryhmä esitti Marketta Rouvisen suulla, että ei hyväksy valiokunnan esitystä riittämättömän käsittelyn vuoksi. Tälle ei tullut kannatusta. Rouvinen jätti eriävän mielipiteen.

      SDP yritti myös kyseenalaistaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden kokouksen aluksi. Tämä selvitettiin äänestyksellä äänin 14–3. Rouvisen lisäksi myös Jari Niemi jätti eriävän mielipiteen.

    • SaisLähteä

      Noh, jos Kanervio oli liian fiksu Kinnulaan, niin houkutelkaa sinne Uuraisten kunnanjohtaja...

    • lantaa

      Ei ole todistettu mitä Urpilainen teki väärin. Ajojahdin kohteeksi ja pilkattavaksi joutui vain muutaman vääräsuun takia mihinkä liittyi sitten usea vittumainen ihminen. Taputtaa nyt kun joku joutuu luopumaan töistä.Helvettiin koko porukka joutaa.Ei ole tutkintapyyntöjä nyt muholaiset muistanut tehä moneen kuukauteen.Nyt se talous on sekasi,ei silloin.

    • Palme.takasin

      Tämä on kunnan työllisyyven hoito männä pilalle sillä ku aikonaa Palme ol työministeri ja se ties miten tyllisyys soahaan hoijettua kuntoon, se ku neuvo Urpilaista ni hommat hoitu. Palme pitäs soaha takasin peättämää asioista.

      • grxdehjewqr

        ja sitäpaitsi Palme ei riijelly kenekään kanssa


    • jlrhduefwocvf

      Yhteenvetona tämän viestiketjun luettuani voidaan todeta lyhyesti, et yksi sosiaalidemokraatti voi saada pienen maalaispitäjän kuralle. Yhteisten asioiden kuntoon saattamiseksi ei riitä demareiden lukumäärä, eikä alykkyysosamäärä.

    • Totuusesiin

      Ketkähän kunnan ovat saaneet kuralle? Ne, jotka tekivät sopimuksen Terveystalon kanssa suuressa viisaudessaan. Taisi olla Kanervio mukana yhtenä allekirjoittajana. Saipa rouvansa työpaikan Terveystalolta samassa rytäkässä.
      Kyllä näitä päätöksiä saa ja pitää kyseenalaistaa. Taisi mennä Kanerviolle pupu pöksyyn, kun ei kanna vastuutaan Terveystalo asiassa.

    • Joopajoo3

      Niin, nuo keskisuomalaisen jutut ovat höpö höpö osastolta. Tutkikaan hallinto-oikeuden päätökset. Urpilaista yrittivät erottaa, mutta hallinto-oukeus totesi 2 kertaa ne laittomaksi ja vailla todistuspohjaa. Tämän jälkeen kunta tarjosi Urpilaiselle 120 000 eura, jotta asia sovittaisiin. Virheitä kun ei Urpilaisen toumista löydetty. Nyt Urpilainen johtaa taas kuntaa. Ei tyhmä mies.

    • Anonyymi

      Potkut sai, aiheesta.. kiero huijari tuo kanervio., helpompi vain päästä eroon kun anaa rahat mukaan:)

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006089194.html


      Onhan se aika naurettavaa, että Kanervio pyrki saamaan huijauksillaa kuntalaisia vähenemään ja naapuri kunta pyrkii saamaan väen pysymään:)


      Mutta, Kanervion kätyrit hoitanee kuntalaisten pahonvoinnin jatkossakin?

    • Anonyymi

      Jos on esim. oikeaa uskoa niin vauvoista ei tarvitse maksaa mitään. Ei lapsia rahasta tehdä.

    • Anonyymi

      Erosi sopivasti ennenkuin sai vakavan huomautuksen aluehallintovirastosta.

      No, sivistyslautakunta ja kunnansihteeri vielä "luottamustehtävässä" vaikka todettu rikollisiksi avin puolelta.

      Lautakuntaan kuulunee kierosilmän lisäksi markku? Kieroja ovat, nyt vain asiat kannattaa viedä aviin, niin ehkä oikeuskansleri puittuu rajummin rikolliseen toimintaan?

      • Anonyymi

        Kannaattaa tosiaan tehdä kanteluita aluehallintovirastoon vaikka nimettömänä jos ei muuten uskolla vastustaa rikollisuutta joka kuituu lopuksi kaikkien harmiksi.

        Myös työsuojeluun voi tehdä nimettömänä kanteluita.

        Ainoa laillinen keino saada rikoshyöty takaisin. Lautakunnista tosin kannattaa fiksujen erota, ettei saa nimerään rikosrekisteriin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe