Kertokaa mikä muss on oikein vikana??!

Heimoido

Elikkäs alotetaan vaikka sillä, että oon 13-vuotias tyttö(05), Oulusta... Eikä mulla oo melkeinpä juuri ollenkaan kavereita. Tai noh, on mulla niitä tavallaan paljon mutta ne on vaan semmosia, että sanotaan ”moi” koulun käytävillä tai jos nähdään vsikka jossain kaupsssa... suurin osa sitten niitä... Mut niinku ihmettelen sitä, että oon melkeinpä aina porukan ulkopuolella harrastuksissa, koulussa ja vapaa-ajalla, oon aina melkein sillon kotona koko ajan... Eipä tästä nyt enempää, kaikki varmaan jo tajusikin hyvin selvästi mun pointin tästä...😂😅 Oon urheilullinen, kilpailunhaluinen, herkkä, tykkään just niinku paljon eläimistä ja koirista, semmone aika perus koulussa ja ihan normaalin näkönen ja sillee... Uusille ihmisille oon kyllä alussa aika ujo, mutta en en.. niin paljoa, lähinnä ehken hermostunut... Ja siis mullahan kyllä on huumorintaju, semmonen että voisin vaikka sanoa jollekin ”onpa sulls siisti huone” vaikka tyyppi ois joku hamstraaja...😂👌 Ja sitten ehkä hieman sellanen vihjaileva luonne tai huumori et niinku, ähh vaikee selittää... Mut jos jollain nauratan ihmisiä, niin on kertomalla mun erittäin outoja tapahtumia ja noloja hetkiä tai sitten heittämällä jotain tosi kaksmielistä, mitä ei kylläkään yleensä tajuta koska se onehkä välillä vähän liian...😅😅 Sitten semmonen myös aika ”perus” huumorintaju, jos niinkin voisi sanoa... Ja mut saa taas nauramaan melkein mikä vaan huono vitsi, tai hyväkin, melkein kaikki:D oon myös semmonen, että en välillä oikeen ees tajua mitään, yksinkertaisesti nyt vaan tosi huono yleissivistys...😂
Viihdyn lähinnä ehkä enemmän poikien seurassa, riippuu tietenkin ihan niistäkin, mutta nauran helpoiten niiden jutuille.... oo vähä sellane:D Enkä ke muutenkaan olevani mitenkään ylimielinen tai tommone ”mä oon paras” koska mun mielestä kaikki on jollain tasolls yhtä parhaita ja arvostan sitä että ollaan juuri likeudenmukaisia... Jos haluutte auttaa mua yhtään mitenkään, niin kertokaa vaikka että miten saan alotettua jonkun hyvän keskustelun, koska ainankun yritän alottaa niin ketään ei tunnu edes kiinnostavan tai tajuavan edes mun pointtia, tai sitten ne ei vaan kuule...😂 Koen olevani ite aika mukava ja kiltti, mutta välillä aika temperamenttinen joka suuttuu joistain tietyistä asioidts todi helposti... Uskotte varmaan, että on aika vaikea viestillä sanoa että minkälainen tyyppi on...!? Saattaa kuulostaa vähän oudolta näiden ”normi-ihmisten” korviin, mutta oispa joskus kiva että ois kavereita jotka pyytäis mua jonnekin, koska niitä ei oo tuntunu olevan kovin hirveenä. Ja niitä vähäisiä kertoja, niin oon suunnilleen hypänny kattoon, vaikka monille tää on arkipäivää... Ai niin, mä unohin vielä sanoa et oon myöskin toisaalta aika rohkea tyyppi ja väkillä ehkä vähän liiankin idealistinen... Toivottavasti se ”idealistinen” nyt tarkottaa sitä mitä luulenkin sen tarkottavan...😂😂😅

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IThinkSo

      Ei kai sinussa ole mitään vikana.😃👍

      • Heimoido

        Se on kyllä kiva kuulla, mutta miksköhän mulla ei sitten oo kavereita...://


    • Lambo666

      En tiedä. Oot tosi mukavan olonen, eikä kenessäkää muutenkaa niinku "vikaa" ole.
      Tiedän täysin sen tunteen ku on hankala kuvailla itteäs. Sanoisin sun huumorintajua ehkä "sarkastiseksi" kun puhuit just siitä sotkuisesta huoneestakin :)

    • Ymmärsin aloituksen perusteella, että aloittaja koki ongelmakseen läheisten ystävien vähäisyyden ja jonkinlainen ulkopuolisuuden kokemuksen sosiaalisissa tilanteissa.

      Aloittaja mainitsi, että hänen koulun ulkopuoliset harrastuksensa eivät varsinaisesti tue läheisemmän tuttavuuden tekemistä koulutovereidensa kanssa. Tämä saattaa johtua siitä, etteivät hänen koulutoverinsa harrasta samoja asioita kuin aloittaja harrastaa.

      Aloittajalle voisi ylipäätään sanoa, että lapsuus/nuoruuskaverivalinnat on tuossa vaiheessa jo tehty. Aloittajalla ei ole mitään syytä lähteä pyrkimään mihinkään epämääräiseen kaveriporukkaan, vaikka heidän seuransa miten houkuttelevalta tuntuisikin.

      Kaveriporukat ovat aina sisäänpäinlämpiäviä, joten aloittajan tuleminen osaksi jotain porukkaa saisi luultavasti aikaiseksi porukan hajoamisen. Sen vuoksi kukaan ei ole halukas esittämään ketään tuttavaansa porukan jäseneksi.

      Aloittajalla on peruskoulussa yksi vuosiluokka jäljellä, sen jälkeen alkavat aivan uudet kuviot. Aloittaja mitä luultavimmin jatkaa lukioon, jolloin ystäväkuviot arvioidaan aivan uusista lähtökohdista.

      Aloittajalle voisi ohjeena sanoa, että unohtaa tämänhetkiset kaverikaipuukuvionsa ja keskittyy opintoihinsa. Sosiaalisen elämän kuviot kyllä kehittyvät elämän etenemisen myötä, mutta niiden ei missään tapauksessa pidä antaa raahautua mukana.

      Aloittaja on selkeästi sosiaalisen kanssakäymisen kuviot osaava, ainakin teoriassa, joten hänellä ei tule olemaan vaikeuksia tulevaisuudessa. Hiljaisuus ja erillään oleminen luovat aloittajasta tietyn kuvan, mikä määrää hänet tuntevien ihmisten suhtautumisen tällä hetkellä. Mutta kun ympäristö ja ihmiset vaihtuvat, voi hän aloittaa puhtaalta pöydältä ja ilman eristäytyjän mörköä olemuksensa yllä.

    • Heimoido

      Mutta miten jos?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      82
      3560
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3344
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3129
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1981
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1545
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1311
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1302
    Aihe