Käytän tietokonettani vain itse, se ei ole muiden käytössä, joten google historian poistaminen ei ole tarpeen. MUTTA jostain syytä jos aikaisemmin on samalla koneella ollut useampi käyttäjä käyttämässä gmail-sähköpostia, synkronointi jää päälle, vaikka molemmilla omat salasanat ja eri kone käytössä.
Eli toinen osapuoli voi edelleen nähdä googlen selain historian.
Miten tämän saa pois? En näe mitään tarvetta joka päivä poistaa oman koneeni selain historiaa, mutta haluan saada synkronoinnin pois.
Käytännössä aikaisemmin googlessa, vaikka molemmissa gmailissa oli omat salasanat, kumpikin pääse lukemaan toisen sähköpostit, jos koneelta oli kirjauduttu niihin ja salasana tallennetettu. Sen jälkeen kun salasanat oli siis muutettu, selainhistoria jäi vielä näkyviin molemmille.
Eli toinen osapuoli voi edelleen nähdä googlen selain historian.
Miten tämän saa pois? En näe mitään tarvetta joka päivä poistaa oman koneeni selain historiaa, mutta haluan saada synkronoinnin pois.
Käytännössä aikaisemmin googlessa, vaikka molemmissa gmailissa oli omat salasanat, kumpikin pääse lukemaan toisen sähköpostit, jos koneelta oli kirjauduttu niihin ja salasana tallennetettu. Sen jälkeen kun salasanat oli siis muutettu, selainhistoria jäi vielä näkyviin molemmille.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Käytä icognito selausta löytyy Cromen asetuksista ja muista asetuksista pois historia.