Cannonball_käräjät_alkoivat

SDP-rötöksessä-mukana

Tänään keskiviikkona alkaa Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa oikeudenkäynti, jossa syytettyinä on 15 henkilöä liittyen törkeisiin huumausainerikoksiin. Pääosin Kanta-Hämeessä 2016 ja syksyn 2018 välisenä aikana harjoitettiin SDP:n vuokraamista toimitiloista käsin huumekauppaa, jota harjoitti pääosin tilan vuokrannut Cannonball MC, jonka poliisi on jo aiemmin luokitellut rikollisjärjestöksi sen aiemmin harjoittaman järjestäytyneen rikollisuuden johdosta. Organisaatio välitti uudemmassa, nyt oikeuteen päätyneessä rikossarjassa vahvoja huumeita. Muun muassa 17 kiloa amfetamiinia. Tämän lisäksi motoristijengillä oli SDP:ltä vuokraamallaan kerhotalolla laaja laittomien aseiden varikko, josta poliisi takavarikoi viime vuoden syyskuussa valtaisan lastin aseita ja ampumatarvikkeita. Muun muassa konekiväärin. Käräjäoikeudessa käsittelyssä on tämän lisäksi jengin harjoittama runsas ja rutiininomainen väkivaltarikollisuus.

SDP:n hämeenlinnan johdolla on täytynyt olla kaiken aikaa tieto Cannonball MC:n toiminnan luonteesta, sillä se on jo vuosien ajan ollut julkista tietoa, jota on voinut lukea lehdistä tämän tästä. Kuka tahansa kykenee faktatiedoista havaitsemaan, että jengillä on ollut käytössään huumekaupalla hankittua varallisuutta, jolla on maksettu kerhotalon vuokria. Tämä johtaa siihen, että Hämeenlinnan SDP on ollut mukana pesemässä huumekaupalla hankittua rahaa. Jopa ilmeisen tietoisena harjoittamastaan rikokseen osallistumisesta. Useiden vuosien ajan. Runsaasti virtaava huumeraha on ilmeisesti jopa vaikuttanut puolueen toimintaan niin ettei vuokrasopimusta ole purettu vaikka lailliset, jopa velvoittavat perusteet tähän ovat olleet olemassa.

Viime kädessä tämä aiheuttaa sen, että Kanta-Hämeen vaalipiirissä on tuskin yhtäkään SDP:n ehdokasta jolla ei olisi vaalirahoituksessaan huumerahaa. Puolue kun vastaa tietystä osasta kaikkien ehdokkaiden kampanjoinnissa, ja puolueen rahasto on huumerahan tahraama.

98

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • J0067874

      Tää on oikeastaan niin kauhea juttu, kun sitä alkaa ajatella, ettei sitä varmaan moni halua tosissaan edes ajatella. Katotaan vaan lasittunein katsein eteenpäin ja koitetaan elää päivästä toiseen. Koitetaan vaan toivoa ettei tää sontatunkio lähde hajoomaan, koska sitten olisi iso joukko ihmisiä kusessa. Siis enemmän kuin ne jotka nyt on rosiksessa vaan pelkästä huumekaupasta.

    • bolsevismin.perinteet

      Ehtiiko ilahduttamaan vaalikojuilla??

    • wef45456

      Kuka tekee tästä kaksikosta rikosilmoituksen. Jos kukaan muu ei niin kai se on lain nimessä itse tehtävä

      • hallintoalennuksella

        Osuuskaupallekin kiusallinen asia.


    • autogiro

      Iisakki on mukana tässä. Ihan todella. Kämpän vuokraamisessa jne.

      • ihananavointameininkiä

        Jormaa ei ainakaan voi enää koskaan syyttä mistään, koska Käräjäoikeuskin ilmoitti Fici-copy oikeudenkäynnissä, että Jorma oli vaan hölmö ja itse täysin tietämätön rikollisesta toiminnastaan


    • werty122

      Herätkää Hämeenlinnan demarit, ihan varmasti voitte vaikuttaa tämän demariyhdistyksen vuokrabisnekseen rikollisjärjestön kanssa. Ei kai yhdistys voi toimia demari nimen alla ikän kuin valtio valtiossa. Tämä on häpeäksi koko kaupungille

      • taiveahon.malliin

        Kirjoittaisivatpa iltapäivälehdetkin asiasta.


    • Varmaan_on_hauskaa

      demarien lähteä kohti vaaleja. Lapsille huumeita kauppaava rikollisjärjestö omassa kiinteistössään vuokralaisena. Tehden demareistakin huumekauppaan ja rahanpesuun osallisen. Koska tästä tullaan kuulemaan vielä paljon.

      Uskallan epäillä että jos kyseisessä kiinteistössä toimisi vuokralaisena jokin harmiton pölhöporukka, jonka isoin synti olisi osallistuminen johonkin maahanmuuttovastaiseen mielenosoitukseen. Niin vuokrasopimuksen välittömälle purkamiselle löytyisi perusteet aivan heti. Jollei muusta syystä, niin sitten siksi etteivät joukon ARVOT sovi yhteen sosiaalidemokraattisen ideologian kanssa.

      No. Kovien huumeiden kuten amfetamiinin myyminen lapsille koulupihoilla ja törkeä väkivalta sensijaan näkyvät natsaavan sosiaalidemokraattiseen ideologiaan ihan prikulleen.

      • OmaSDPOmaLaki

        Hys Hys nyt sitten tuosta vuokrausasiastakin. Erittäin kiusallista.


      • Anonyymi

        Nyt on väärää tietoa. Lapsille ei huumeita myydä. Päinvastoin on yleinen ja kirjoittamaton sääntö, ettei alaikäisille. On jopa halveksittavaa. Näin olen ymmärtänyt sivusta seuranneena.


      • Anonyymi

        Mistä nämä alaikäisille ja koulupihoilla myynti-jutut kumpuaa? Liikaa katottu jenkkisarjoja ja sen perusteella sitten tiedetään.😂


    • Huumeet_pois

      Tämän päivän tietojen mukaan huumeiden levitystä johti vankilasta käsin mies, joka oli joutunut vankilaan 2017 raskaista huumerikoksista, eli valtuutettu Sirpa Laakson poika. Valtuutettu Laakso taas oli vuokraamassa kisapirttiä poikansa johtamalle rikollisjärjestö cannonballille, josta käsin näitä huumebisneksia on hoideltu. Lehtitietojen mukaan jenfijohtaja Laakson poika oli laittanut viestiä vankilasta omais tapaamisen yhteydessä - eli toimiko viestin välittäjänä itse valtuutettu Laakso? On päinvänselvää että vanajaveden sosiaalidemokraatit saavat toimintaansa tällä hetkellä varoja huumebisneksistä. Tilanne on siinä määrin käsittämätön, että jonkun pitäisi tästä tehdä rikosilmoitus, jos viranomaiset eivät asiaan muuten puutu.

      • Tässä_tulee_mieleen

        sellainen muotoseikka, että toimittiko Sirpa Laakso vankilasta saamansa ohjeet suoraan Cannonball MC:n virkkaatekevälle huumepomolle? Ja vastaavasti toimittiko Sirpa Laakso vt huumepomolta saamansa viestit suoraan pojalleen vankilaan? Siis pistäytymättä matkalla SDP:n toimitiloissa? (vaihtoehto a)

        Vai onko käynyt niin, että kyseiset viestit ovat käyneet teknisesti sosiaalidemokraattien toimitilojen kautta useammin kuin yhdessä tapauksessa. (vaihtoehto b) Kuulostaa merkityksettömältä, mutta sillä on asiassa juridinen merkitys.

        Koska mikäli vaihtoehto b) on paikkansapitävä, niin aiheuttaa se sellaisen teknisen seikan ettei SDP ole pelkästään ollut edunsaajana Cannonball MC:n huumekaupassa, vaan huumekaupan käskytystä on lisäksi kulkenut SDP:n omien toimitilojen kautta.


      • Tietävä

        Ei ole Laakson poika mukana tässä keississä syytettyjen joukossa. Voit tarkastaa asian, jos et usko.


      • Anonyymi

        Ei ole Laakson poika vankilassa.


    • katosikoJoposi

      SDP on ainkin osasyyllinen hirvittävään inhimilliseen katastrofiin tämän kaupungin monessa perheessä, kun lapsi alkaa käyttää siinä menee sitten kaikki pirstaleiksi. Rikoksia, pelkoa, kiristämistä, väkivaltaa. KiitosDemarit!!!!

    • Huolestunutq

      Suosittelen laittamaan Laaksolle sähköpostia huolestanne kauungin lasten vuoksi, Tuntuu ettei Laakso nyt ymmärrä tai välitä tätä tilannetta

    • exi

      mä vedin piriä 2000-luvun alusta 2003 asti. jolloin jouduin täydelliseen psykoosiin..olin hoidossa useaan eri otteeseen,kunnes todettiin että en palaa enään koskaan takaisin entiselleni. nyt olen eläkkeellä ja joudun syömään hirveät määrät erillaisia lääkkeitä että pystyn olemaan edes jotenkin muiden ihmisten kanssa tekemisissä.elämä on silti pelkkää pelkoa ja helvettiä...psykoosi iskee edelleen jos jää jokin lääke ottamatta..syön 21kpl ryynejä päivässä,jotta pysyisin edes jotenkin kasassa...kuolemaa odotellessa.

      Niin että terveiset vaan Sirpa Laaksolle

      • Bigpepe

        Miltäs ryynimakkara kuullostaa?


    • Aika_rajuksi_mennyt
    • kädettoistentaskuissa

      Säälittävää SDP

    • viinivinttiRock

      Nujulantieltä kovia huumeita ja Pekolta lestejä. Suorastaan loistavaa toimintaa demareilta

    • nytonaihejostapuhella

      Jospa jokainen SDP:n vaalityöntekijöitä kohtaava kansalainen ottaisi aina puheeksi Cannonballin, niin olisihan se hauskaa nähdä, miten kiemurtelevat kiusallisina. Joo, laitetaankin SDP:n väki koville ja lujille. Ehkä vielä joskus tekevät sen oikean ratkaisun, eli ajavat kanuunakuulan molopäät eli huumekauppiassakin pois talostaan.

      • mukanamukana

        eihän lypsävää lehmää nyt kannata ampua


    • wdwe456

      Laakson poika näyttää syyllistyneen myöskin pahoipitelyyn.

      • naamatussi

        Ja kävipä tuo pelottelemassa kahden muun latvabeen kanssa siwan kassatyttöäkin aikanaan. On se kova poika.


    • viestinviejääeiammuta

      Millähän %-osuudella Sirpa on mukana, eihän kukaan nyt kai ilmaiseksi hengaa.

      • konekiväärivaaliaseena

        Täytyykin kysyä makkarakärryjen luona vaalityötä tekeviltä edustajilta mitä mieltä itse ovat tuosta Nujulantien tapauksesta. Onko se puolueelle suorastaan buusti jopa "parempaan vauhtiin"


    • eidemu

      Voiko tämä olla totta, ennemminkin tuntuu että tässä on kyseessä trilleri, jota katsoo tekusta. En ainakaan äänestä Hämeenlinnalaista demaria vaaleissa.

      • sopeutumisen.lisäksi

        Mitähän Juhanneskin ajattelee??


      • ihanvasenpakki

        Juhanneshan on jo ihan vaalivauhdeissa


    • Itkuliivi

      https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/hameenlinnan-cannonball-muutti-kaikalaan-161993/

      Tämä juttu nauratti aikanaan. Nyt vielä enemmän.

      " Meillä ei ollut mitään vaikeuksia ympäristön kanssa Turengissa. Päinvastoin meille kerrottiin, että ilkivalta alueella loppui ja pikkurikolliset lopettivat siellä toimintansa."
      "Haluamme kertoa itsestämme, jotta ei olisi väärinkäsityksiä ja jotta naapureilla olisi parempi mieli."
      "Vankilassa on myös Rautaruukin (nykyisin SSAB) työntekijöitä."

      Missähän harhoissa nää jätkät ja varsinkin niitä fanittavat wannabe-rikolliset elää?

      Jotenkin ymmärrän ihmisiä, jotka elävät rikollisena ja ottavat selkä suorana vastaan, mitä tulee. Tällaiset paskaa puhuvat ja omaa kohtaloaan itkevät marttyyrit, jotka kokevat olevansa yhteiskunnan tukipilareja, pistävät vihaksi. Luulevat olevansa äärimmäisen kovia äijiä...joopa joo. Liivit ei tee miestä, miehet kantaa vastuun omista teoistaan.

    • wdwe456

      Laakso vakuuttaa, ettei jengillä ole liiketoimintaa, joo ei varmasti olekaan,kun kaikki rahoitetaan rikoksilla, joista myös kisapirtin vuokra maksetaan.

    • alkaariittaajo

      Cannonballin pojat ovat talollaan lymyilevää paskasakkia. Huumeiden kauppaaminen mm. alaikäisille on heistä ihan ok, ja sitten itketään, kun jäädään kiinni. Demarit puolestaan ovat aivan samaa vellihousuista saastaa, kukaan heistä ei ole arvostellut talon vuokrausta rikollisille. Nostetaanpa asia puheeksi, kun toreilla nähdään.

      • HysHyshiljaahissukseen

        Hys Hys nyt tuosta vuokrausasiastakin, eduskuntavaalitkin just tulossa


    • ei_laaksolle

      Lehtikuvasta katsoo pelkkä ihmisen kuori, joka on täynnä pelkkää pahuutta. On siinä valtuutettu kasvattanut huumekauppiaan.

    • Tosimieskäikäälästä

      Ne Cannonballsit ei ole ikinä aiheuttanu yhtään harmia naapureilleen, siivon sakkia. Se on ihan Jorma Hassien ansiota, että hän Vanajan Työväenyhdistyksen puheenjohtajana vuokrasi edellisten sukupolvien rakentaman Kisapirtin ihan hyvin käyttäytyville vuokralaisille. Varmaan ovat maksaneet vuokransa ajallaan, samaa ei voi sanoa kaikista ympäristöporukoista. Ja se on ihan ostajan valinta, ostaako jotain huumetta vai ei, turha sitä on myyjää syyttää, vihreetkin pössöttää ihan hyvällä omalla tunnolla. Mulle riittää kossu, olenkin vanhan polven miehiä, mutta älkää tulko näitä moottorijätkiä syyttään, ne on ihan hyviä reiluja tyyppejä.

    • puhdistaapitaisi

      Ai että aineiden ostajalla on vaan vastuu, ei myyjällä? Entäs jos tyrkytyksen ja myynnin kohde on alaikäinen? Poliisi on asiasta aika lailla eri mieltä kuin sinä, mutta mitäpä nyt voi kossunpolttamilta aivoilta odottaakaan.

      Mulkkuja ovat ne, jotka huumeita mm. alaikäisille kauppaavat. Eikä hyvää sanaa ole sanottavana niistäkään, jotka vuokraavat suuren talon rikollisjärjestön käyttöön. Useampikin alueen talo on mennyt sittemmin myyntiin, vaikutusta voi olla silläkin, että tuollainen kusipää-jengi alueella majailee.

    • Tosimieskäikäälästä

      Nii ja ei sieltä mitään monia taloja ole myyty, Jorma Hassinen nyt myi omansa siitä vieretä, mutta se on eri asia.

      • Anonyymi

        Myikö vanhemmalle tyttärelleen, kerta se siinä talossa nykyään asuu?


    • saahansitaostaajamyyda

      Ai jaa, useampikin myynti-ilmoitus on ollut lehdessä.

    • Itkuliivi

      Ihmeellistä, että tässäkin ketjussa täytyy jonkun tulla puolustelemaan Cannonball-jäseniä. Kuinka mukavia, tavallisia ja reiluja äijiä ne on.
      Varmasti näin osin onkin...mutta mutta. Teot puhuu.

      Maailma on pullollaan hyviä äijiä, kaduilla niitä kävelee jatkuvasti vastaan. Suurin osa ilman liivejä ja lärvitatuointeja. Tavallisia perheenisiä ja töissäkäyviä miehiä.
      Ei siinä ole mitään ihmellistä, lähes kaikki ihmiset on mukavia, kun heihin tutustuu.

      Sen sijaan kaikki eivät myy huumeita, eivät pahoinpitele syyttömiä ihmisiä, eivätkä ryöstele Siwoja piripäissään. Teot ratkaisee, eikä se, kuinka mukava olet.
      Miksi edes tuttujen täytyy puolustella näitä rikoksia?

      • elämänkoululaiset

        Hyvin kirjoitettu Itkuliivi. Näin se juuri on.


    • Jengiläisille.täyskielto

      Täysin roistojahan ne ovat. Kuka se nainen oli, joka joutui telkien taakse huumekaupasta? Olisi hyvä tietää, onko se Sivanryöstäjä Laakso myös telkien takana, sinnehän tuo hämähäkkipärstä kuuluukin.

      • Anonyymi

        Ei joutunut kukaan nainen telkien taa. Myllymäestä tämän syytetyn naisen löytää.


    • voisinuajorkke

      Voi Jorma minkä teit. Myit omakotitalon ja Käikääläsää asuvien kiusaksi vuokrasit tilat näille mopoilijoille. Sitten menit luonnon suojelijana Tuulokseen suojeleen kuukkeleita ja marjastamaan. Nyt varmaan vaihdat puoluetta vihreisiin ja alat uskovaiseksi.

    • RKggg

      Sisäpiirissä olen kuullut,että demareiden toimet tullaan laittamaan tutkintaan kunhan nämä konnat on saatu tuomittua

    • vanhaksimenisi

      Eihän veljet veljiä noki. Vaikka saisivat syytteen se menisi kumminkin vanhaksi.

    • LevutusLavetus

      Kauhee haloo tosta alaikäisyys ja huumeet? Olisi kiva tietää kuinka nuorista on kysymys? Sanoisinko itse näin, että 10-12-vuotias kyllä varmaan jo tietää mitkä asiat alkaa olemaan väärin ja oikein. Ja jos nyt nostetaan ikää 13-15-vuotiaisiin, jotka vetävät huumeita, niin kyllä kotikasvatuksessa on mennyt ihan vitusti asioita ohi. Sekin on kummallista täällä sosiaalisessa mediassa, että jos joku 17-v kuolee huumeisiin, niin voivotellaan ja se on karmeaa. No näinhän se on. Sitten jos joku 18-v kuolee, se on vain narkkari ja hyvä että kuoli. 99% täällä kirjoittelijoista omistaa suoppean ajatusmaailman, eikä kyllä muutenkaan ole ihan penaalien terävempiä kyniä.

      • JailHousemaistuu

        Sirpa on ainakin onnistunut hyvin kasvatustehtävässään


      • KaikkiLaitokseen

        Sosialistien mielestä lasten kasvatus on valtion tehtävä.


      • Itun.ullu

        Eli sun mielestä huumekauppa on ihan ok?


      • kohtapaukkuupaassa

        "Sanoisinko", no koeta päättää, sanotko vai et. Ja 10-12 -vuotias muka tietää laillisuus - ja terveysasiat, kun ei tiedä moni aikuinenkaan, varsinkaan demari. Eli kirjoittajalle, taidat olla ihan aito vitun idiootti. Sellaisiakin on aina joskus liikkeellä, valitettavasti.


    • UutesVuutes

      Huumekauppa ok? Satutko huomaamaan tuosta, että se on muka ok? Ei siinä sellaista lue, eikä huumekauppa ole ok. Vaan kysymys on siitä, että kyllä mopo iässä olevat jo tajuavat onko huumeiden käyttäminen oikein vai väärin. Aivan sama kun paha alkoholismi. Onko se kauppojen ja ravintoloiden vika, kun joku alkoholisoituu? Sinun mielestä varmaankin on? Elämässä valinnat ovat jokaisen omia valintoja, useimmiten. Sinun mielestä varmaan kaikki ihmisten huonot valinnat, kuten huumeiden käyttö, on jonkun toisen vika? Ai joo, onko sinun lapsesi jäänyt kiinni huumeiden käytöstä ja nyt pitää syyttää siitä jotain? Eihän se voi olla sinun pikku pallerosi oma syy, jos on ratkennut kokeilemaan huumeita. Heräähän todellisuuteen ja älä ole niin helkutin putkinäköinen hölmö. Huumekauppa ei ole ok, mutta ei se kauppiaan vika ole jos joku käyttää. Ne on niitä omia valintoja hölmö.

    • antikiemunki

      "UutesVuutes,LevutusLavetus" ei halua puolustaa huumekauppaa, mutta tulee puolustaneeksi sitä kuitenkin. Ei ole siis kauppiaan vika jos 12 v rupeaa käyttämään aineita, vai mitä?. Ja se on ihan oma ja perheen vika että huumekauppiaat, kuten nyt tässä tapauksessa Demareiden tuvasta myrkkyjään jakelevat rikolliset näitä laittomia ainetaan tyrkyttävät . Jos kukaan ei näitä laittomia aineita olisi tyrkyttämässä, ei olisi myöskään huumeongelmaa ja tässä puhutaan nyt ihan eri asioista kun alkon laillisista tuotteista. Valtiovalta on päättänyt että nämä ovt laittomia aineita, eikä niitä saa jaella, mutta kun Hämeenlinnassa Demarit ja cannonball ovat eri mieltä ja laittoivatkin sitten amfetamiinikaupan pystyyn Nujulantielle, joka paitsi vaarantaa lapsien ja nuorten tulevaisuuden, mutta myöskin syö poliisin ja oikeuslaitoksen muutenkin pieniä resursseja.

      • MustaHuppu

        Hirttotuomiohan rikollisjärjestöihin liittyville pitää jo siinä vaiheessa antaa... Kymmenen vuoden päästä sit narun jatkoksi kun valitusrumba on ohi ja kunnolla tutkittu. Mutta roikkumaan vaan . Se on paras tapa estää huumeiden levitys .


    • eijatkoon

      - ja demarit ei tee asialle yhtään mitään. Istuvat valtuustossa ja kärkkyvät hyvä palkkaista duunia Arkadianmäeltä. Ei hyvältä näytä. Hävetkää, jos osaatte.

    • Tosidemari

      Jos ei olisi markkinoita, ei olisi jakelijoitakaan. Pitäkää kus.ipää kakaranne kurissa, älkääkä tulko rehellistä asunnonvuokraustoimintaa syyttämään.

      • Valitettavasti

        Jakelijat ovat tehneet ne markkinat jakamalla ilmaisia näyte nyssäköitä. Suomessa liian pienet tuomiot näissä huumejutuissa.


      • tikkuaskia.myyvempi

        Niitäkö derkkuteltoilla jaetaankin??


    • wef45456

      Saavat kiittä luojaa, että saavat elää suomessa nämä huumekauppiaat, Filippiineillä lähtee nimittäin nirri

    • olenvalmis_

      LevutusLavetus taitaa olla juuri sitä paskasaastaa, mikä pitäisi siivota tästä maasta, väkivaltaa säästämättä.

    • wdwe456

      Ei lisättävää em.

    • kannustanmuitakin

      Minäkin aijon napata jotain demari-vaalityöntekijää hihasta ja kysellä, että mikä tämä Kisapirtti-Cannonball -sotku oikein on, ja mitä puolue aikoo asialle tehdä. Eihän asia eduskuntavaaleihin liity, mutta ainoa tilaisuus saada puolueaktiiveihin joku yhteys, sähköposteihin eivät kuitenkaan vastaa.

      • stideistä.puhumattakaan

        Kyselijöiltä evätään maggaraetuisuudet.


    • MCFillariClub

      Jorma ja Sirpa voisivat ajaa Kaakkuri-alueen hanketta alas yhteistuumin liivimiesten kanssa niin saisi Jormakin sitten marjastaa ja sienestää mökillään rauhassa ja Kaakkurin pesintäkin onnistuisi kun liivimiehet suojaisivat selustan.

    • Demarimoraali
      • hyväSDPvaaliagenda

        Tuohan on Jopelle vaan meriitti kun Fici-copyn oikeudenkäynnissä tuomarikin totesi hänet hiukan hönöksi


      • MikkoKoo

        Siihen ei kyllä tuomaritason kaveria tarvita.


    • Retaleet.häkkiin

      Eipä nämä kantopallin huumekoijarit mitään koviksia ole, ovat aikas ressukoita, yhteiskunnan potkimia ja sivistyneiden pototkittuja surkimuksia. Tälle päärikolliselle tuli 14 vuotta. On lukittava kaikki täysimääräisinä, eikä edes mitään lomia. Tälle retaleelle on annettava menolippu Siperiaan, eikä paluulippua.

      • Juupo

        Hälle taisi syyttäjä vaatia 13 vuotta, tuomio annetaan kahden viikon päästä. Tiedän tuon tyypin teini-iältä asti, vahvasti koulukiusattu poika joka pääsi "valtaan" kiinni. Kotikylänsä paikallisessa hakkasi ihmisiä ilman mitään syytä vielä viime kesänä, kävi vain äkisti kimppuun. Kun lukee pelkästään käräjien uutisia, voi todeta vain että aikamoista porukkaa. Tämä on kyllä irvikuva kerhosta jossa on mottona veljeys ja vapaus. Taitaa aika moni jo nauraa näille. Vankilaan vaan kaikki rikoksiin syyllistyneet, ei jäisi toimintaa pyörittämään kuin pari saamatonta juoppoa, joten toiminta lakkaisi kuin itsestään.


      • Anonyymi

        eli onko tää se läski pullakuski? jos on niin kyllä on kova taso


    • Oikeudenkäyntiohi

      Ketkä niistä tuomion saaneita? Paljonko kakkua jaettiin? Onko lista jossakin?

    • Jami81

      Ketkä saivat tuomion? Hämeenlinnassa joku prospect jäsen oli hakattu?

    • Hasahassinen

      Hämeenlinnan SDP vuokrasi rikollisjärjestölle toimitilat. Tämä on fakta. Muistakaa että jos annatte äänenne SDP:lle niin tuette samalla välillisesti rikollisjengin toimintaa. Jorma Hassisen taustat ja teot tiedetään. Silti vaan se on jos missäkin mukana.

    • Voikiertääkaukaa

      Tietääkö joku nimiä tuomituista?

      • JormaTheKaakkuri

        Jormaa ei ainakaan tuomittu laajassa Fici-copy oikeudenkäynnissä vaikka etuisuuksia olikin saatu ihan muhevasti. Jorma vaan todettiin oikeuden mukaan hiukan hönöksi kun ei tajunnut ulkomaan matkan jääkiekon MM-kisoihin ja muiden maasutusten olevan lahjuksiksi luettavaa toimintaa, rahan siirrot mukaan lukien.


      • Vantaan.mallihalli
        JormaTheKaakkuri kirjoitti:

        Jormaa ei ainakaan tuomittu laajassa Fici-copy oikeudenkäynnissä vaikka etuisuuksia olikin saatu ihan muhevasti. Jorma vaan todettiin oikeuden mukaan hiukan hönöksi kun ei tajunnut ulkomaan matkan jääkiekon MM-kisoihin ja muiden maasutusten olevan lahjuksiksi luettavaa toimintaa, rahan siirrot mukaan lukien.

        Maijallekin järjestyi mukavaa.


      • eikylläkestäpäivänvaloa

        Maijalle 20 000 € eli tukisumma naisten kansallisen tason jääkiekkomaalivahdille. Hiukan mietittävää Jormalle, että kuinka toi 20 000€ meni noin niin kuin omasta mielestä?


      • Stumpen

        Varma tuomio fici-copyssä meni vanhaksi eli syyte vanheni, koska paikallinen syyttäjä oli niin laiska. Vasta täysin ulkopuolelta hankittu syyttäjä (Hämeenlinnan piiri pieni pyörii - systeemin vuoksi) ryhtyi hommiin, mutta joutui toteamaan, että Hassisen kohdalta törkeä fici-copy-lahjonta meni vanhaksi. Maija piti rahansa. Ja Jorma Hassinen pesee Cannonballin huumetuottoja vuokraamalla demareiden taloa huumebisnekseen sekaantuneelle rikollisjärjestölle.


    • oikeinjormienjorma

      mutta hyvin pääsi SDP-Jorma tilanteesta vain käräjätuomarien sormien heristelyllä ja pienillä nuhteilla

    • eritelkäätarkemmin
    • Klkl

      Varokaa rikollisjärjestöjä ja niiden tukijoita.

    • Eiasiansivusta

      Ihmiset kirjoittavat outoja. Jos nyt jätetään puolueet ja vuokrakohteet välistä niin mennään suoraan asiaan. Ketkä liivimiehistä tai naikkosista on tuomittu huumejutussa Hämptönin piiristä? Onko julkistettu nimiä?

    • Entunnenimeltämiehiä
      • Pauliinanigeriasta

        En tunne ketään 😥


    • motteja

      Jotakin mottipäitä siellä näkyi.

      • Epätietonenturusta

        Niille nimiä kai haetaan


    • Turhautunutpekka

      Jormat ja maijat ja naapurin liisat. Nyt haettiin henkilöllisyyksiä huumebisneksestä tuomittuihin tai onko tietoa jostakin luettavissa niin täällä puhutaan vaan vuokrakohteesta ja puolueista. Löytyykö asiaan vastausta? Ei sdp kannanottoja vaan reiluja vastauksia oikeaan kysymykseen.

      • Sirtsu

        Onkos Iisakki ja riitaluoma mukana Cannonballahässäkässä. Kun nää Hämeenlinnan piirit on niin pieniä.


    • Anonyymi

      Jos osaa käyttää muitakin nettisivuja kuin suoli kaks nelosta, niin löytää kyllä nimet. Vai menikö nyt liian hankalaksi?:)

    • Anonyymi

      Jotka sai alle 2 vuotta tuomiota niin nimiä ei ole lehdissä

    • Anonyymi

      "Varma tuomio fici-copyssä meni vanhaksi eli syyte vanheni, koska paikallinen syyttäjä oli niin laiska."

      Ei muuten pidä paikkaansa, vaan hyvät toverit pelastivat puolueen miehen ja mitä tulee tuohon demareiden vuokraamiseen rikollisjengille, niin syynä voi hyvin olla että Jorma saa itselle vähän extraa huumebisneksistä, eikä näin halua irtisanoa rikollisia.

    • Anonyymi

      Älkää lyökö lyötyä, varsinkaan kaikkensa puolueelle ja kaupungille antaneena.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe