Cannonball_käräjät_alkoivat

Tänään keskiviikkona alkaa Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa oikeudenkäynti, jossa syytettyinä on 15 henkilöä liittyen törkeisiin huumausainerikoksiin. Pääosin Kanta-Hämeessä 2016 ja syksyn 2018 välisenä aikana harjoitettiin SDP:n vuokraamista toimitiloista käsin huumekauppaa, jota harjoitti pääosin tilan vuokrannut Cannonball MC, jonka poliisi on jo aiemmin luokitellut rikollisjärjestöksi sen aiemmin harjoittaman järjestäytyneen rikollisuuden johdosta. Organisaatio välitti uudemmassa, nyt oikeuteen päätyneessä rikossarjassa vahvoja huumeita. Muun muassa 17 kiloa amfetamiinia. Tämän lisäksi motoristijengillä oli SDP:ltä vuokraamallaan kerhotalolla laaja laittomien aseiden varikko, josta poliisi takavarikoi viime vuoden syyskuussa valtaisan lastin aseita ja ampumatarvikkeita. Muun muassa konekiväärin. Käräjäoikeudessa käsittelyssä on tämän lisäksi jengin harjoittama runsas ja rutiininomainen väkivaltarikollisuus.

SDP:n hämeenlinnan johdolla on täytynyt olla kaiken aikaa tieto Cannonball MC:n toiminnan luonteesta, sillä se on jo vuosien ajan ollut julkista tietoa, jota on voinut lukea lehdistä tämän tästä. Kuka tahansa kykenee faktatiedoista havaitsemaan, että jengillä on ollut käytössään huumekaupalla hankittua varallisuutta, jolla on maksettu kerhotalon vuokria. Tämä johtaa siihen, että Hämeenlinnan SDP on ollut mukana pesemässä huumekaupalla hankittua rahaa. Jopa ilmeisen tietoisena harjoittamastaan rikokseen osallistumisesta. Useiden vuosien ajan. Runsaasti virtaava huumeraha on ilmeisesti jopa vaikuttanut puolueen toimintaan niin ettei vuokrasopimusta ole purettu vaikka lailliset, jopa velvoittavat perusteet tähän ovat olleet olemassa.

Viime kädessä tämä aiheuttaa sen, että Kanta-Hämeen vaalipiirissä on tuskin yhtäkään SDP:n ehdokasta jolla ei olisi vaalirahoituksessaan huumerahaa. Puolue kun vastaa tietystä osasta kaikkien ehdokkaiden kampanjoinnissa, ja puolueen rahasto on huumerahan tahraama.
Ilmoita


95 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Tää on oikeastaan niin kauhea juttu, kun sitä alkaa ajatella, ettei sitä varmaan moni halua tosissaan edes ajatella. Katotaan vaan lasittunein katsein eteenpäin ja koitetaan elää päivästä toiseen. Koitetaan vaan toivoa ettei tää sontatunkio lähde hajoomaan, koska sitten olisi iso joukko ihmisiä kusessa. Siis enemmän kuin ne jotka nyt on rosiksessa vaan pelkästä huumekaupasta.
Ilmoita
Ehtiiko ilahduttamaan vaalikojuilla??
Ilmoita
Kuka tekee tästä kaksikosta rikosilmoituksen. Jos kukaan muu ei niin kai se on lain nimessä itse tehtävä
1 VASTAUS:
Osuuskaupallekin kiusallinen asia.
+Lisää kommentti
Iisakki on mukana tässä. Ihan todella. Kämpän vuokraamisessa jne.
1 VASTAUS:
Jormaa ei ainakaan voi enää koskaan syyttä mistään, koska Käräjäoikeuskin ilmoitti Fici-copy oikeudenkäynnissä, että Jorma oli vaan hölmö ja itse täysin tietämätön rikollisesta toiminnastaan
+Lisää kommentti
Herätkää Hämeenlinnan demarit, ihan varmasti voitte vaikuttaa tämän demariyhdistyksen vuokrabisnekseen rikollisjärjestön kanssa. Ei kai yhdistys voi toimia demari nimen alla ikän kuin valtio valtiossa. Tämä on häpeäksi koko kaupungille
1 VASTAUS:
Kirjoittaisivatpa iltapäivälehdetkin asiasta.
+Lisää kommentti
demarien lähteä kohti vaaleja. Lapsille huumeita kauppaava rikollisjärjestö omassa kiinteistössään vuokralaisena. Tehden demareistakin huumekauppaan ja rahanpesuun osallisen. Koska tästä tullaan kuulemaan vielä paljon.

Uskallan epäillä että jos kyseisessä kiinteistössä toimisi vuokralaisena jokin harmiton pölhöporukka, jonka isoin synti olisi osallistuminen johonkin maahanmuuttovastaiseen mielenosoitukseen. Niin vuokrasopimuksen välittömälle purkamiselle löytyisi perusteet aivan heti. Jollei muusta syystä, niin sitten siksi etteivät joukon ARVOT sovi yhteen sosiaalidemokraattisen ideologian kanssa.

No. Kovien huumeiden kuten amfetamiinin myyminen lapsille koulupihoilla ja törkeä väkivalta sensijaan näkyvät natsaavan sosiaalidemokraattiseen ideologiaan ihan prikulleen.
3 VASTAUSTA:
Hys Hys nyt sitten tuosta vuokrausasiastakin. Erittäin kiusallista.
Nyt on väärää tietoa. Lapsille ei huumeita myydä. Päinvastoin on yleinen ja kirjoittamaton sääntö, ettei alaikäisille. On jopa halveksittavaa. Näin olen ymmärtänyt sivusta seuranneena.
Mistä nämä alaikäisille ja koulupihoilla myynti-jutut kumpuaa? Liikaa katottu jenkkisarjoja ja sen perusteella sitten tiedetään.😂
+Lisää kommentti
Tämän päivän tietojen mukaan huumeiden levitystä johti vankilasta käsin mies, joka oli joutunut vankilaan 2017 raskaista huumerikoksista, eli valtuutettu Sirpa Laakson poika. Valtuutettu Laakso taas oli vuokraamassa kisapirttiä poikansa johtamalle rikollisjärjestö cannonballille, josta käsin näitä huumebisneksia on hoideltu. Lehtitietojen mukaan jenfijohtaja Laakson poika oli laittanut viestiä vankilasta omais tapaamisen yhteydessä - eli toimiko viestin välittäjänä itse valtuutettu Laakso? On päinvänselvää että vanajaveden sosiaalidemokraatit saavat toimintaansa tällä hetkellä varoja huumebisneksistä. Tilanne on siinä määrin käsittämätön, että jonkun pitäisi tästä tehdä rikosilmoitus, jos viranomaiset eivät asiaan muuten puutu.
3 VASTAUSTA:
sellainen muotoseikka, että toimittiko Sirpa Laakso vankilasta saamansa ohjeet suoraan Cannonball MC:n virkkaatekevälle huumepomolle? Ja vastaavasti toimittiko Sirpa Laakso vt huumepomolta saamansa viestit suoraan pojalleen vankilaan? Siis pistäytymättä matkalla SDP:n toimitiloissa? (vaihtoehto a)

Vai onko käynyt niin, että kyseiset viestit ovat käyneet teknisesti sosiaalidemokraattien toimitilojen kautta useammin kuin yhdessä tapauksessa. (vaihtoehto b) Kuulostaa merkityksettömältä, mutta sillä on asiassa juridinen merkitys.

Koska mikäli vaihtoehto b) on paikkansapitävä, niin aiheuttaa se sellaisen teknisen seikan ettei SDP ole pelkästään ollut edunsaajana Cannonball MC:n huumekaupassa, vaan huumekaupan käskytystä on lisäksi kulkenut SDP:n omien toimitilojen kautta.
Ei ole Laakson poika mukana tässä keississä syytettyjen joukossa. Voit tarkastaa asian, jos et usko.
Ei ole Laakson poika vankilassa.
+Lisää kommentti
SDP on ainkin osasyyllinen hirvittävään inhimilliseen katastrofiin tämän kaupungin monessa perheessä, kun lapsi alkaa käyttää siinä menee sitten kaikki pirstaleiksi. Rikoksia, pelkoa, kiristämistä, väkivaltaa. KiitosDemarit!!!!
Ilmoita
Suosittelen laittamaan Laaksolle sähköpostia huolestanne kauungin lasten vuoksi, Tuntuu ettei Laakso nyt ymmärrä tai välitä tätä tilannetta
Ilmoita
mä vedin piriä 2000-luvun alusta 2003 asti. jolloin jouduin täydelliseen psykoosiin..olin hoidossa useaan eri otteeseen,kunnes todettiin että en palaa enään koskaan takaisin entiselleni. nyt olen eläkkeellä ja joudun syömään hirveät määrät erillaisia lääkkeitä että pystyn olemaan edes jotenkin muiden ihmisten kanssa tekemisissä.elämä on silti pelkkää pelkoa ja helvettiä...psykoosi iskee edelleen jos jää jokin lääke ottamatta..syön 21kpl ryynejä päivässä,jotta pysyisin edes jotenkin kasassa...kuolemaa odotellessa.

Niin että terveiset vaan Sirpa Laaksolle
1 VASTAUS:
Miltäs ryynimakkara kuullostaa?
+Lisää kommentti
Demarien diili näkyy jo viemärienkin kusien väkevöityneenä amfetamiinipitoisuutena.

https://yle.fi/uutiset/3-10688390

SDP! Kärsimystä ja kuolemaa lapsille!
Ilmoita
Säälittävää SDP
Ilmoita
Nujulantieltä kovia huumeita ja Pekolta lestejä. Suorastaan loistavaa toimintaa demareilta
Ilmoita
Jospa jokainen SDP:n vaalityöntekijöitä kohtaava kansalainen ottaisi aina puheeksi Cannonballin, niin olisihan se hauskaa nähdä, miten kiemurtelevat kiusallisina. Joo, laitetaankin SDP:n väki koville ja lujille. Ehkä vielä joskus tekevät sen oikean ratkaisun, eli ajavat kanuunakuulan molopäät eli huumekauppiassakin pois talostaan.
1 VASTAUS:
eihän lypsävää lehmää nyt kannata ampua
+Lisää kommentti
Laakson poika näyttää syyllistyneen myöskin pahoipitelyyn.
1 VASTAUS:
Ja kävipä tuo pelottelemassa kahden muun latvabeen kanssa siwan kassatyttöäkin aikanaan. On se kova poika.
+Lisää kommentti
Millähän %-osuudella Sirpa on mukana, eihän kukaan nyt kai ilmaiseksi hengaa.
1 VASTAUS:
Täytyykin kysyä makkarakärryjen luona vaalityötä tekeviltä edustajilta mitä mieltä itse ovat tuosta Nujulantien tapauksesta. Onko se puolueelle suorastaan buusti jopa "parempaan vauhtiin"
+Lisää kommentti
Voiko tämä olla totta, ennemminkin tuntuu että tässä on kyseessä trilleri, jota katsoo tekusta. En ainakaan äänestä Hämeenlinnalaista demaria vaaleissa.
2 VASTAUSTA:
Mitähän Juhanneskin ajattelee??
Juhanneshan on jo ihan vaalivauhdeissa
+Lisää kommentti
https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/hameenlinnan-cannonball-muutti-kaikalaan-161993/

Tämä juttu nauratti aikanaan. Nyt vielä enemmän.

" Meillä ei ollut mitään vaikeuksia ympäristön kanssa Turengissa. Päinvastoin meille kerrottiin, että ilkivalta alueella loppui ja pikkurikolliset lopettivat siellä toimintansa."
"Haluamme kertoa itsestämme, jotta ei olisi väärinkäsityksiä ja jotta naapureilla olisi parempi mieli."
"Vankilassa on myös Rautaruukin (nykyisin SSAB) työntekijöitä."

Missähän harhoissa nää jätkät ja varsinkin niitä fanittavat wannabe-rikolliset elää?

Jotenkin ymmärrän ihmisiä, jotka elävät rikollisena ja ottavat selkä suorana vastaan, mitä tulee. Tällaiset paskaa puhuvat ja omaa kohtaloaan itkevät marttyyrit, jotka kokevat olevansa yhteiskunnan tukipilareja, pistävät vihaksi. Luulevat olevansa äärimmäisen kovia äijiä...joopa joo. Liivit ei tee miestä, miehet kantaa vastuun omista teoistaan.
Ilmoita
Laakso vakuuttaa, ettei jengillä ole liiketoimintaa, joo ei varmasti olekaan,kun kaikki rahoitetaan rikoksilla, joista myös kisapirtin vuokra maksetaan.
Ilmoita
Cannonballin pojat ovat talollaan lymyilevää paskasakkia. Huumeiden kauppaaminen mm. alaikäisille on heistä ihan ok, ja sitten itketään, kun jäädään kiinni. Demarit puolestaan ovat aivan samaa vellihousuista saastaa, kukaan heistä ei ole arvostellut talon vuokrausta rikollisille. Nostetaanpa asia puheeksi, kun toreilla nähdään.
1 VASTAUS:
Hys Hys nyt tuosta vuokrausasiastakin, eduskuntavaalitkin just tulossa
+Lisää kommentti
Lehtikuvasta katsoo pelkkä ihmisen kuori, joka on täynnä pelkkää pahuutta. On siinä valtuutettu kasvattanut huumekauppiaan.
Ilmoita
Ne Cannonballsit ei ole ikinä aiheuttanu yhtään harmia naapureilleen, siivon sakkia. Se on ihan Jorma Hassien ansiota, että hän Vanajan Työväenyhdistyksen puheenjohtajana vuokrasi edellisten sukupolvien rakentaman Kisapirtin ihan hyvin käyttäytyville vuokralaisille. Varmaan ovat maksaneet vuokransa ajallaan, samaa ei voi sanoa kaikista ympäristöporukoista. Ja se on ihan ostajan valinta, ostaako jotain huumetta vai ei, turha sitä on myyjää syyttää, vihreetkin pössöttää ihan hyvällä omalla tunnolla. Mulle riittää kossu, olenkin vanhan polven miehiä, mutta älkää tulko näitä moottorijätkiä syyttään, ne on ihan hyviä reiluja tyyppejä.
Ilmoita
Ai että aineiden ostajalla on vaan vastuu, ei myyjällä? Entäs jos tyrkytyksen ja myynnin kohde on alaikäinen? Poliisi on asiasta aika lailla eri mieltä kuin sinä, mutta mitäpä nyt voi kossunpolttamilta aivoilta odottaakaan.

Mulkkuja ovat ne, jotka huumeita mm. alaikäisille kauppaavat. Eikä hyvää sanaa ole sanottavana niistäkään, jotka vuokraavat suuren talon rikollisjärjestön käyttöön. Useampikin alueen talo on mennyt sittemmin myyntiin, vaikutusta voi olla silläkin, että tuollainen kusipää-jengi alueella majailee.
Ilmoita
Nii ja ei sieltä mitään monia taloja ole myyty, Jorma Hassinen nyt myi omansa siitä vieretä, mutta se on eri asia.
1 VASTAUS:
Myikö vanhemmalle tyttärelleen, kerta se siinä talossa nykyään asuu?
+Lisää kommentti
Ai jaa, useampikin myynti-ilmoitus on ollut lehdessä.
Ilmoita
Ihmeellistä, että tässäkin ketjussa täytyy jonkun tulla puolustelemaan Cannonball-jäseniä. Kuinka mukavia, tavallisia ja reiluja äijiä ne on.
Varmasti näin osin onkin...mutta mutta. Teot puhuu.

Maailma on pullollaan hyviä äijiä, kaduilla niitä kävelee jatkuvasti vastaan. Suurin osa ilman liivejä ja lärvitatuointeja. Tavallisia perheenisiä ja töissäkäyviä miehiä.
Ei siinä ole mitään ihmellistä, lähes kaikki ihmiset on mukavia, kun heihin tutustuu.

Sen sijaan kaikki eivät myy huumeita, eivät pahoinpitele syyttömiä ihmisiä, eivätkä ryöstele Siwoja piripäissään. Teot ratkaisee, eikä se, kuinka mukava olet.
Miksi edes tuttujen täytyy puolustella näitä rikoksia?
1 VASTAUS:
Hyvin kirjoitettu Itkuliivi. Näin se juuri on.
+Lisää kommentti
Täysin roistojahan ne ovat. Kuka se nainen oli, joka joutui telkien taakse huumekaupasta? Olisi hyvä tietää, onko se Sivanryöstäjä Laakso myös telkien takana, sinnehän tuo hämähäkkipärstä kuuluukin.
1 VASTAUS:
Ei joutunut kukaan nainen telkien taa. Myllymäestä tämän syytetyn naisen löytää.
+Lisää kommentti
Voi Jorma minkä teit. Myit omakotitalon ja Käikääläsää asuvien kiusaksi vuokrasit tilat näille mopoilijoille. Sitten menit luonnon suojelijana Tuulokseen suojeleen kuukkeleita ja marjastamaan. Nyt varmaan vaihdat puoluetta vihreisiin ja alat uskovaiseksi.
Ilmoita
Sisäpiirissä olen kuullut,että demareiden toimet tullaan laittamaan tutkintaan kunhan nämä konnat on saatu tuomittua
Ilmoita
Eihän veljet veljiä noki. Vaikka saisivat syytteen se menisi kumminkin vanhaksi.
Ilmoita
Kauhee haloo tosta alaikäisyys ja huumeet? Olisi kiva tietää kuinka nuorista on kysymys? Sanoisinko itse näin, että 10-12-vuotias kyllä varmaan jo tietää mitkä asiat alkaa olemaan väärin ja oikein. Ja jos nyt nostetaan ikää 13-15-vuotiaisiin, jotka vetävät huumeita, niin kyllä kotikasvatuksessa on mennyt ihan vitusti asioita ohi. Sekin on kummallista täällä sosiaalisessa mediassa, että jos joku 17-v kuolee huumeisiin, niin voivotellaan ja se on karmeaa. No näinhän se on. Sitten jos joku 18-v kuolee, se on vain narkkari ja hyvä että kuoli. 99% täällä kirjoittelijoista omistaa suoppean ajatusmaailman, eikä kyllä muutenkaan ole ihan penaalien terävempiä kyniä.
4 VASTAUSTA:
Sirpa on ainakin onnistunut hyvin kasvatustehtävässään
Sosialistien mielestä lasten kasvatus on valtion tehtävä.
Eli sun mielestä huumekauppa on ihan ok?
"Sanoisinko", no koeta päättää, sanotko vai et. Ja 10-12 -vuotias muka tietää laillisuus - ja terveysasiat, kun ei tiedä moni aikuinenkaan, varsinkaan demari. Eli kirjoittajalle, taidat olla ihan aito vitun idiootti. Sellaisiakin on aina joskus liikkeellä, valitettavasti.
+Lisää kommentti
Huumekauppa ok? Satutko huomaamaan tuosta, että se on muka ok? Ei siinä sellaista lue, eikä huumekauppa ole ok. Vaan kysymys on siitä, että kyllä mopo iässä olevat jo tajuavat onko huumeiden käyttäminen oikein vai väärin. Aivan sama kun paha alkoholismi. Onko se kauppojen ja ravintoloiden vika, kun joku alkoholisoituu? Sinun mielestä varmaankin on? Elämässä valinnat ovat jokaisen omia valintoja, useimmiten. Sinun mielestä varmaan kaikki ihmisten huonot valinnat, kuten huumeiden käyttö, on jonkun toisen vika? Ai joo, onko sinun lapsesi jäänyt kiinni huumeiden käytöstä ja nyt pitää syyttää siitä jotain? Eihän se voi olla sinun pikku pallerosi oma syy, jos on ratkennut kokeilemaan huumeita. Heräähän todellisuuteen ja älä ole niin helkutin putkinäköinen hölmö. Huumekauppa ei ole ok, mutta ei se kauppiaan vika ole jos joku käyttää. Ne on niitä omia valintoja hölmö.
Ilmoita
"UutesVuutes,LevutusLavetus" ei halua puolustaa huumekauppaa, mutta tulee puolustaneeksi sitä kuitenkin. Ei ole siis kauppiaan vika jos 12 v rupeaa käyttämään aineita, vai mitä?. Ja se on ihan oma ja perheen vika että huumekauppiaat, kuten nyt tässä tapauksessa Demareiden tuvasta myrkkyjään jakelevat rikolliset näitä laittomia ainetaan tyrkyttävät . Jos kukaan ei näitä laittomia aineita olisi tyrkyttämässä, ei olisi myöskään huumeongelmaa ja tässä puhutaan nyt ihan eri asioista kun alkon laillisista tuotteista. Valtiovalta on päättänyt että nämä ovt laittomia aineita, eikä niitä saa jaella, mutta kun Hämeenlinnassa Demarit ja cannonball ovat eri mieltä ja laittoivatkin sitten amfetamiinikaupan pystyyn Nujulantielle, joka paitsi vaarantaa lapsien ja nuorten tulevaisuuden, mutta myöskin syö poliisin ja oikeuslaitoksen muutenkin pieniä resursseja.
1 VASTAUS:
Hirttotuomiohan rikollisjärjestöihin liittyville pitää jo siinä vaiheessa antaa... Kymmenen vuoden päästä sit narun jatkoksi kun valitusrumba on ohi ja kunnolla tutkittu. Mutta roikkumaan vaan . Se on paras tapa estää huumeiden levitys .
+Lisää kommentti
- ja demarit ei tee asialle yhtään mitään. Istuvat valtuustossa ja kärkkyvät hyvä palkkaista duunia Arkadianmäeltä. Ei hyvältä näytä. Hävetkää, jos osaatte.
Ilmoita
Jos ei olisi markkinoita, ei olisi jakelijoitakaan. Pitäkää kus.ipää kakaranne kurissa, älkääkä tulko rehellistä asunnonvuokraustoimintaa syyttämään.
2 VASTAUSTA:
Jakelijat ovat tehneet ne markkinat jakamalla ilmaisia näyte nyssäköitä. Suomessa liian pienet tuomiot näissä huumejutuissa.
Niitäkö derkkuteltoilla jaetaankin??
+Lisää kommentti
Saavat kiittä luojaa, että saavat elää suomessa nämä huumekauppiaat, Filippiineillä lähtee nimittäin nirri
Ilmoita
LevutusLavetus taitaa olla juuri sitä paskasaastaa, mikä pitäisi siivota tästä maasta, väkivaltaa säästämättä.
Ilmoita
Ei lisättävää em.
Ilmoita
Minäkin aijon napata jotain demari-vaalityöntekijää hihasta ja kysellä, että mikä tämä Kisapirtti-Cannonball -sotku oikein on, ja mitä puolue aikoo asialle tehdä. Eihän asia eduskuntavaaleihin liity, mutta ainoa tilaisuus saada puolueaktiiveihin joku yhteys, sähköposteihin eivät kuitenkaan vastaa.
1 VASTAUS:
Kyselijöiltä evätään maggaraetuisuudet.
+Lisää kommentti
Jorma ja Sirpa voisivat ajaa Kaakkuri-alueen hanketta alas yhteistuumin liivimiesten kanssa niin saisi Jormakin sitten marjastaa ja sienestää mökillään rauhassa ja Kaakkurin pesintäkin onnistuisi kun liivimiehet suojaisivat selustan.
Ilmoita
Tuskin hassisjope vielä näin pikkujutun takia alkaa vuokrasopimuksia purkamaan https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2530880
2 VASTAUSTA:
Tuohan on Jopelle vaan meriitti kun Fici-copyn oikeudenkäynnissä tuomarikin totesi hänet hiukan hönöksi
Siihen ei kyllä tuomaritason kaveria tarvita.
+Lisää kommentti
Eipä nämä kantopallin huumekoijarit mitään koviksia ole, ovat aikas ressukoita, yhteiskunnan potkimia ja sivistyneiden pototkittuja surkimuksia. Tälle päärikolliselle tuli 14 vuotta. On lukittava kaikki täysimääräisinä, eikä edes mitään lomia. Tälle retaleelle on annettava menolippu Siperiaan, eikä paluulippua.
2 VASTAUSTA:
Hälle taisi syyttäjä vaatia 13 vuotta, tuomio annetaan kahden viikon päästä. Tiedän tuon tyypin teini-iältä asti, vahvasti koulukiusattu poika joka pääsi "valtaan" kiinni. Kotikylänsä paikallisessa hakkasi ihmisiä ilman mitään syytä vielä viime kesänä, kävi vain äkisti kimppuun. Kun lukee pelkästään käräjien uutisia, voi todeta vain että aikamoista porukkaa. Tämä on kyllä irvikuva kerhosta jossa on mottona veljeys ja vapaus. Taitaa aika moni jo nauraa näille. Vankilaan vaan kaikki rikoksiin syyllistyneet, ei jäisi toimintaa pyörittämään kuin pari saamatonta juoppoa, joten toiminta lakkaisi kuin itsestään.
eli onko tää se läski pullakuski? jos on niin kyllä on kova taso
+Lisää kommentti
Ketkä niistä tuomion saaneita? Paljonko kakkua jaettiin? Onko lista jossakin?
Ilmoita
Ketkä saivat tuomion? Hämeenlinnassa joku prospect jäsen oli hakattu?
Ilmoita
Hämeenlinnan SDP vuokrasi rikollisjärjestölle toimitilat. Tämä on fakta. Muistakaa että jos annatte äänenne SDP:lle niin tuette samalla välillisesti rikollisjengin toimintaa. Jorma Hassisen taustat ja teot tiedetään. Silti vaan se on jos missäkin mukana.
Ilmoita
Tietääkö joku nimiä tuomituista?
4 VASTAUSTA:
Jormaa ei ainakaan tuomittu laajassa Fici-copy oikeudenkäynnissä vaikka etuisuuksia olikin saatu ihan muhevasti. Jorma vaan todettiin oikeuden mukaan hiukan hönöksi kun ei tajunnut ulkomaan matkan jääkiekon MM-kisoihin ja muiden maasutusten olevan lahjuksiksi luettavaa toimintaa, rahan siirrot mukaan lukien.
JormaTheKaakkuri kirjoitti:
Jormaa ei ainakaan tuomittu laajassa Fici-copy oikeudenkäynnissä vaikka etuisuuksia olikin saatu ihan muhevasti. Jorma vaan todettiin oikeuden mukaan hiukan hönöksi kun ei tajunnut ulkomaan matkan jääkiekon MM-kisoihin ja muiden maasutusten olevan lahjuksiksi luettavaa toimintaa, rahan siirrot mukaan lukien.
Maijallekin järjestyi mukavaa.
Maijalle 20 000 € eli tukisumma naisten kansallisen tason jääkiekkomaalivahdille. Hiukan mietittävää Jormalle, että kuinka toi 20 000€ meni noin niin kuin omasta mielestä?
Varma tuomio fici-copyssä meni vanhaksi eli syyte vanheni, koska paikallinen syyttäjä oli niin laiska. Vasta täysin ulkopuolelta hankittu syyttäjä (Hämeenlinnan piiri pieni pyörii - systeemin vuoksi) ryhtyi hommiin, mutta joutui toteamaan, että Hassisen kohdalta törkeä fici-copy-lahjonta meni vanhaksi. Maija piti rahansa. Ja Jorma Hassinen pesee Cannonballin huumetuottoja vuokraamalla demareiden taloa huumebisnekseen sekaantuneelle rikollisjärjestölle.
+Lisää kommentti
mutta hyvin pääsi SDP-Jorma tilanteesta vain käräjätuomarien sormien heristelyllä ja pienillä nuhteilla
Ilmoita
Melkoinen ehdokas vihreällä liitolla, hoitaisi suomen työttömyyden lähettämällä työttömät töihin ulkomaille

https://www.youtube.com/watch?v=MKKg1FdEMHg
,
Ilmoita
Varokaa rikollisjärjestöjä ja niiden tukijoita.
Ilmoita
Ihmiset kirjoittavat outoja. Jos nyt jätetään puolueet ja vuokrakohteet välistä niin mennään suoraan asiaan. Ketkä liivimiehistä tai naikkosista on tuomittu huumejutussa Hämptönin piiristä? Onko julkistettu nimiä?
Ilmoita
1 VASTAUS:
En tunne ketään 😥
+Lisää kommentti
Jotakin mottipäitä siellä näkyi.
1 VASTAUS:
Niille nimiä kai haetaan
+Lisää kommentti
Jormat ja maijat ja naapurin liisat. Nyt haettiin henkilöllisyyksiä huumebisneksestä tuomittuihin tai onko tietoa jostakin luettavissa niin täällä puhutaan vaan vuokrakohteesta ja puolueista. Löytyykö asiaan vastausta? Ei sdp kannanottoja vaan reiluja vastauksia oikeaan kysymykseen.
1 VASTAUS:
Onkos Iisakki ja riitaluoma mukana Cannonballahässäkässä. Kun nää Hämeenlinnan piirit on niin pieniä.
+Lisää kommentti
Jos osaa käyttää muitakin nettisivuja kuin suoli kaks nelosta, niin löytää kyllä nimet. Vai menikö nyt liian hankalaksi?:)
Ilmoita
Jotka sai alle 2 vuotta tuomiota niin nimiä ei ole lehdissä
Ilmoita
"Varma tuomio fici-copyssä meni vanhaksi eli syyte vanheni, koska paikallinen syyttäjä oli niin laiska."

Ei muuten pidä paikkaansa, vaan hyvät toverit pelastivat puolueen miehen ja mitä tulee tuohon demareiden vuokraamiseen rikollisjengille, niin syynä voi hyvin olla että Jorma saa itselle vähän extraa huumebisneksistä, eikä näin halua irtisanoa rikollisia.
Ilmoita
Älkää lyökö lyötyä, varsinkaan kaikkensa puolueelle ja kaupungille antaneena.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Cannonball_käräjät_alkoivat

Tänään keskiviikkona alkaa Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa oikeudenkäynti, jossa syytettyinä on 15 henkilöä liittyen törkeisiin huumausainerikoksiin. Pääosin Kanta-Hämeessä 2016 ja syksyn 2018 välisenä aikana harjoitettiin SDP:n vuokraamista toimitiloista käsin huumekauppaa, jota harjoitti pääosin tilan vuokrannut Cannonball MC, jonka poliisi on jo aiemmin luokitellut rikollisjärjestöksi sen aiemmin harjoittaman järjestäytyneen rikollisuuden johdosta. Organisaatio välitti uudemmassa, nyt oikeuteen päätyneessä rikossarjassa vahvoja huumeita. Muun muassa 17 kiloa amfetamiinia. Tämän lisäksi motoristijengillä oli SDP:ltä vuokraamallaan kerhotalolla laaja laittomien aseiden varikko, josta poliisi takavarikoi viime vuoden syyskuussa valtaisan lastin aseita ja ampumatarvikkeita. Muun muassa konekiväärin. Käräjäoikeudessa käsittelyssä on tämän lisäksi jengin harjoittama runsas ja rutiininomainen väkivaltarikollisuus.

SDP:n hämeenlinnan johdolla on täytynyt olla kaiken aikaa tieto Cannonball MC:n toiminnan luonteesta, sillä se on jo vuosien ajan ollut julkista tietoa, jota on voinut lukea lehdistä tämän tästä. Kuka tahansa kykenee faktatiedoista havaitsemaan, että jengillä on ollut käytössään huumekaupalla hankittua varallisuutta, jolla on maksettu kerhotalon vuokria. Tämä johtaa siihen, että Hämeenlinnan SDP on ollut mukana pesemässä huumekaupalla hankittua rahaa. Jopa ilmeisen tietoisena harjoittamastaan rikokseen osallistumisesta. Useiden vuosien ajan. Runsaasti virtaava huumeraha on ilmeisesti jopa vaikuttanut puolueen toimintaan niin ettei vuokrasopimusta ole purettu vaikka lailliset, jopa velvoittavat perusteet tähän ovat olleet olemassa.

Viime kädessä tämä aiheuttaa sen, että Kanta-Hämeen vaalipiirissä on tuskin yhtäkään SDP:n ehdokasta jolla ei olisi vaalirahoituksessaan huumerahaa. Puolue kun vastaa tietystä osasta kaikkien ehdokkaiden kampanjoinnissa, ja puolueen rahasto on huumerahan tahraama.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta