SM/SJM Sarjasäännöt

Sergeiprkl

Kuinkahan kauan näitä saadaan odotella vielä?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kart-in

      Veikkaan, että sen jälkeen kun hallitus on ne hyväksynyt. Seuraava kokous on 21.3.

    • 56498527

      mitä mullistavaa odotat?

    • Rikasmiesjosoisin

      Jos vaikka ekomaksut ois muuttunu...

    • kohtaTiedetään

      SM/SJM sarjasääntöihin ei oleellisia muutoksia, samoilla mennään????
      Isommat muutokset.
      -SM sarja tulee avoimeksi, ei tarvi enää olla suomen kansalainen voittaaksesi suomenmestaruuden.
      -mini60 luokka ajaa isojen luokkien kanssa samassa kisassa
      -jotain muutoksia moottoreiden ja luokituksien osalta
      -mitä muuta ? jää nähtäväksi, mutta tätähän on odotettu jo pitkään, tuntuis että AKK alkanut kuunnella harrastajiaan. Tää on välittömästi näkynyt lisääntyneenä numerovarauksina AKKn omilla listoilla ihan luokittain.

      • HyvältäNäyttää

        Eiköhän muutokset ole sitä perua että viimeaikoina lajiryhmä on koostunut enemmän harrastajista. Tästä näkee että netissä ruikuttamisen sijaan aktiivi tomiminen tuottaa tulosta.


      • hoppy

        Että alettu kuunnella harrastajia. Minkä ihmeen vuoksi. Harrastajillehan on omat sarjat ja kuuntelijat. Vai ollaanko tässä puuhaamassa jo kolmatta harrastesarjaa Suomeen? No saadaan sillä tietysti osallistujamääriin liikehdintää.


      • hoppyishoppy
        hoppy kirjoitti:

        Että alettu kuunnella harrastajia. Minkä ihmeen vuoksi. Harrastajillehan on omat sarjat ja kuuntelijat. Vai ollaanko tässä puuhaamassa jo kolmatta harrastesarjaa Suomeen? No saadaan sillä tietysti osallistujamääriin liikehdintää.

        melkoinen mielipide...luuletko, että SM-sarjassa on montakin ammattilaista??? ihan samanlaisia harrastajia olette kaikki, sarjasta riippumatta...


    • Jskaaa

      Vielä kun sais kilpailunjohtajan ja tuomariston jotka ei olis parin tiimipäälikön vietävissä.
      Se saattaa olla jo liikaa vaadittu.

      • Pokaalitjakoon

        Nimenomaan olisi hyvä, että keskustelua käydään eri tiiminvetäjien, kilpailujohtajan ja tuomariston välillä, on hyvä luoda ne rajat missä mennään. Tällöin kilpailutoiminta on huomattavasti helpompaa johtaa, kun jokainen tietää roolinsa..
        Mutta tuskin tässäkään on mitään ongelmaa ollut viimevuosina. Aina päätökset on saatu päätinkiin ja pokaalit jaettua.


    • tämähyvä

      On todella hyvä, että meillä on edes pari tiimiä, oikeastaan kolme tiiminpyörittäjää, ketkä tuntee suomen ja kv. kilpailusäännöt. Täähän menisi ihan villinlännen touhuksi, mikäli SM- kisoihin tuotaisiin X30 sarjan säännöt ja tulkinnat. Painorajojen tulkinnat, bensa epäselvyydet, joku skootterimies ajelemassa ympäri rataa työkaluineen korjailemassa, työntelemässä keskeyttäneiden kuskien autoja kesken kilpailun käyntiin. EI HYVÄNEN AIKA..... missä on se tasapuolisuus tuolla harrastesarjoissa.
      Ainahan ne isommat itkijät ovat löytynyt varikkomutseista ja muista katsomoissa istuvista "tietäjist" sukulaisist, keillä ei ole juurikaan tietoa tapahtumien kuluista ja sääntötulkinnoista, mennään tunteelle, kun "pikkuPetteriä, Mattia tai Ramia" sorretaan. Tämä ei tietystikkään koske kaikkea naispuolisia, heitähän todella fiksujakin pyörii varikoilla, monta kertaa fiksuimpia, kuin miehet.
      Se ilmoittaja joka tuntee kuskinsa tulleen kaltoinkohdelluksi , raha kirjekuoreen, textiä paperille, mitä sääntökohtaa vastaan on vastapeluri on rikkonut ja kilpailujohtajan puheille, jos edelleen jää hiertänään tuomariston ratkaisut, voi aina tehdä vetoomuksen suoraan AKKlle tuomariston päätöksistä, missä asia sitten lopullisesti ratkeaa.
      Tietysti onhan tää suomi24 palsta toisaalta hyväkin, missä voi purkaa omaa ahdistustaa, eikä tarvitsa kirjoitella edes omalla nimellään, mikäli sitt ei löydä muuta tapaa tuoda ahdistustaan esille.
      PS: on todella hyvä, mikäli arvokilpailuissa on sama kiertävä tuomaristo ja tulkinnat yhteneväiset....

      • päätäseinään

        Vuosikaudet on näitä tiimipyörittäjiä päässyt vaikuttamaan sm-sääntöihin ja tuomarointeihin. Kansainvälisillä kilpakentillähän se ei onnistu. Voiko tämä vaikuttaa positiivisena suorittamisena? Saadaanko tällä laajempi ja tasokkaampi rintama Suomalaisia kansainvälisiin kilpailuihin?


    • VoiMikäPillittäjä

      Ihan takuulla saadaan tasokkaampi rintama sekä suomeen , että KV-kentille, mikäli uloka tuodaan KV näkemystä, miten homma pitäisi hoitaa suomenkin kilpailuissakin. Ja kukapa sitä tietoa toisi, jos ei ne suomitiimiläiset kuljettajat. Nyt on valmennuksessa, ja jo edellisessä lajiryhmässäkin näkemystä, miten homma pitäisi hoitaa ja tuomaroida.
      Onhan näissä suomikuskeissa ja varsinkin huoltajistssa melkoisia pillittäjiä, kun aina jokin sortaa, pistää pihalle, ajaa päälle, mut miksi jäädä roikkumaan sinne ulkopuolelle.
      Selvät kiilaamiset ja päälleajot on tuomittavia ja sen hoitaa kilpailutuomaristo, ei mikään katsomossa istuva vanhempien lynkkausmielialalla istuva sukulaisjoukkio.
      Mutta tietty lievempää tuomarointia ja asteikkoa tulisi käyttää sitten näissä kansallisissa harrastesarjoissa, kuten X30sarja, mutt sielläkin tuomiot ja sanktiot pitäis perustua tasapuolisuuteen, ei mihinkään kaverisuhteeseen.

      • zouns

        Tehdäänkö muualla esim. brititeissä homma toisin. Siellähän tuloksen tekeminen on suunnattu radalle.


      • täysinTurhaa

        Kyllä Kyllä briteissä, italiassa, saksassa, ranskassa ja jopa ruotsissa asiat tehdään toisin. Päätökset tulee ja kaikki pitävät "turpansa kii" siellä ei varikkomutsit ja kiihkohuoltajat tule keskustelemaan paikallisella schaisser-kanavilla.


    • Judgehardon

      Tulen tuomariksi, jos saan siitä täyden palkan. Tiimipäälliköt/muut sivulliset poljen maanrakoon heti ensimmäisessä kisassa.

      • valittuvalittu

        Ei tule onnistumaan Päällikkö ja muut kykenevät on tulleet jo valituksi. Et vai tullut tai päässyt valittujen joukkoon, toivottavasti sinulle löytyy taivasosuus ja paikka siellä jossain, kun viimeinen virsi lauletaan. Mutta täällä saat nyt sitten valittaa koko kauden.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe