SM/SJM Sarjasäännöt

Kuinkahan kauan näitä saadaan odotella vielä?
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Veikkaan, että sen jälkeen kun hallitus on ne hyväksynyt. Seuraava kokous on 21.3.
Ilmoita
mitä mullistavaa odotat?
Ilmoita
Jos vaikka ekomaksut ois muuttunu...
Ilmoita
SM/SJM sarjasääntöihin ei oleellisia muutoksia, samoilla mennään????
Isommat muutokset.
-SM sarja tulee avoimeksi, ei tarvi enää olla suomen kansalainen voittaaksesi suomenmestaruuden.
-mini60 luokka ajaa isojen luokkien kanssa samassa kisassa
-jotain muutoksia moottoreiden ja luokituksien osalta
-mitä muuta ? jää nähtäväksi, mutta tätähän on odotettu jo pitkään, tuntuis että AKK alkanut kuunnella harrastajiaan. Tää on välittömästi näkynyt lisääntyneenä numerovarauksina AKKn omilla listoilla ihan luokittain.
3 VASTAUSTA:
Eiköhän muutokset ole sitä perua että viimeaikoina lajiryhmä on koostunut enemmän harrastajista. Tästä näkee että netissä ruikuttamisen sijaan aktiivi tomiminen tuottaa tulosta.
Että alettu kuunnella harrastajia. Minkä ihmeen vuoksi. Harrastajillehan on omat sarjat ja kuuntelijat. Vai ollaanko tässä puuhaamassa jo kolmatta harrastesarjaa Suomeen? No saadaan sillä tietysti osallistujamääriin liikehdintää.
hoppy kirjoitti:
Että alettu kuunnella harrastajia. Minkä ihmeen vuoksi. Harrastajillehan on omat sarjat ja kuuntelijat. Vai ollaanko tässä puuhaamassa jo kolmatta harrastesarjaa Suomeen? No saadaan sillä tietysti osallistujamääriin liikehdintää.
melkoinen mielipide...luuletko, että SM-sarjassa on montakin ammattilaista??? ihan samanlaisia harrastajia olette kaikki, sarjasta riippumatta...
+Lisää kommentti
Vielä kun sais kilpailunjohtajan ja tuomariston jotka ei olis parin tiimipäälikön vietävissä.
Se saattaa olla jo liikaa vaadittu.
1 VASTAUS:
Nimenomaan olisi hyvä, että keskustelua käydään eri tiiminvetäjien, kilpailujohtajan ja tuomariston välillä, on hyvä luoda ne rajat missä mennään. Tällöin kilpailutoiminta on huomattavasti helpompaa johtaa, kun jokainen tietää roolinsa..
Mutta tuskin tässäkään on mitään ongelmaa ollut viimevuosina. Aina päätökset on saatu päätinkiin ja pokaalit jaettua.
+Lisää kommentti
On todella hyvä, että meillä on edes pari tiimiä, oikeastaan kolme tiiminpyörittäjää, ketkä tuntee suomen ja kv. kilpailusäännöt. Täähän menisi ihan villinlännen touhuksi, mikäli SM- kisoihin tuotaisiin X30 sarjan säännöt ja tulkinnat. Painorajojen tulkinnat, bensa epäselvyydet, joku skootterimies ajelemassa ympäri rataa työkaluineen korjailemassa, työntelemässä keskeyttäneiden kuskien autoja kesken kilpailun käyntiin. EI HYVÄNEN AIKA..... missä on se tasapuolisuus tuolla harrastesarjoissa.
Ainahan ne isommat itkijät ovat löytynyt varikkomutseista ja muista katsomoissa istuvista "tietäjist" sukulaisist, keillä ei ole juurikaan tietoa tapahtumien kuluista ja sääntötulkinnoista, mennään tunteelle, kun "pikkuPetteriä, Mattia tai Ramia" sorretaan. Tämä ei tietystikkään koske kaikkea naispuolisia, heitähän todella fiksujakin pyörii varikoilla, monta kertaa fiksuimpia, kuin miehet.
Se ilmoittaja joka tuntee kuskinsa tulleen kaltoinkohdelluksi , raha kirjekuoreen, textiä paperille, mitä sääntökohtaa vastaan on vastapeluri on rikkonut ja kilpailujohtajan puheille, jos edelleen jää hiertänään tuomariston ratkaisut, voi aina tehdä vetoomuksen suoraan AKKlle tuomariston päätöksistä, missä asia sitten lopullisesti ratkeaa.
Tietysti onhan tää suomi24 palsta toisaalta hyväkin, missä voi purkaa omaa ahdistustaa, eikä tarvitsa kirjoitella edes omalla nimellään, mikäli sitt ei löydä muuta tapaa tuoda ahdistustaan esille.
PS: on todella hyvä, mikäli arvokilpailuissa on sama kiertävä tuomaristo ja tulkinnat yhteneväiset....
1 VASTAUS:
Vuosikaudet on näitä tiimipyörittäjiä päässyt vaikuttamaan sm-sääntöihin ja tuomarointeihin. Kansainvälisillä kilpakentillähän se ei onnistu. Voiko tämä vaikuttaa positiivisena suorittamisena? Saadaanko tällä laajempi ja tasokkaampi rintama Suomalaisia kansainvälisiin kilpailuihin?
+Lisää kommentti
Ihan takuulla saadaan tasokkaampi rintama sekä suomeen , että KV-kentille, mikäli uloka tuodaan KV näkemystä, miten homma pitäisi hoitaa suomenkin kilpailuissakin. Ja kukapa sitä tietoa toisi, jos ei ne suomitiimiläiset kuljettajat. Nyt on valmennuksessa, ja jo edellisessä lajiryhmässäkin näkemystä, miten homma pitäisi hoitaa ja tuomaroida.
Onhan näissä suomikuskeissa ja varsinkin huoltajistssa melkoisia pillittäjiä, kun aina jokin sortaa, pistää pihalle, ajaa päälle, mut miksi jäädä roikkumaan sinne ulkopuolelle.
Selvät kiilaamiset ja päälleajot on tuomittavia ja sen hoitaa kilpailutuomaristo, ei mikään katsomossa istuva vanhempien lynkkausmielialalla istuva sukulaisjoukkio.
Mutta tietty lievempää tuomarointia ja asteikkoa tulisi käyttää sitten näissä kansallisissa harrastesarjoissa, kuten X30sarja, mutt sielläkin tuomiot ja sanktiot pitäis perustua tasapuolisuuteen, ei mihinkään kaverisuhteeseen.
2 VASTAUSTA:
Tehdäänkö muualla esim. brititeissä homma toisin. Siellähän tuloksen tekeminen on suunnattu radalle.
Kyllä Kyllä briteissä, italiassa, saksassa, ranskassa ja jopa ruotsissa asiat tehdään toisin. Päätökset tulee ja kaikki pitävät "turpansa kii" siellä ei varikkomutsit ja kiihkohuoltajat tule keskustelemaan paikallisella schaisser-kanavilla.
+Lisää kommentti
Tulen tuomariksi, jos saan siitä täyden palkan. Tiimipäälliköt/muut sivulliset poljen maanrakoon heti ensimmäisessä kisassa.
1 VASTAUS:
Ei tule onnistumaan Päällikkö ja muut kykenevät on tulleet jo valituksi. Et vai tullut tai päässyt valittujen joukkoon, toivottavasti sinulle löytyy taivasosuus ja paikka siellä jossain, kun viimeinen virsi lauletaan. Mutta täällä saat nyt sitten valittaa koko kauden.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

SM/SJM Sarjasäännöt

Kuinkahan kauan näitä saadaan odotella vielä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta