Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kissavihaajille, hehe...

Nythän metsästäjä vihaa ja jopa pelkää kissaa. Otetaan tähän huvittava ja tosi tapahtuma menneiltä ajoilta:

Eräs mahtava henkilö oli joskus 1930-luvulla ylittämässä Puolan rajaa. Harmikseen hän huomasi, jotta passi ei ollutkaan mukana. Hän julisti mahtipontisesti rajavalvojille seuraavasti:

"Minä olen Aleksander Aljechin, shakin maailmanmestari. Tässä on kissani. Hänen nimensä on Shakki. Minä en tarvitse mitään passia!"

Ei sitten ollut mitään ongelmaa ylittää valtakunnan rajaa. Samaten pitäisi kissavihaajilla, susipelkureilla, juoppo metsästäjillä ja niin edelleen myöntää oma tyhmyytensä ja pelkuruutensa ja päästää viisautta rajan yli omaan aivolohkoonsa.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi hullu huutaa? Kuulishan tuon pienemmälläki tuon älämölön. Kirjoita pienemmällä, niin ehkä viitsii paneutua piiperryyksesi, heh heh.

    • vaalikarjalle

      Peilaatko aloitusaivottomuustuhnullasi kenties omaa vaalimenestystäsi ja kuinka sitä voisi yrittää lisätä yhden äänen kannatuksesta?

    • wp49jpw4fwpoij

      Höpöhöpö!

      Eihän kukaan voi vihata kissoja, söpöjä luontokappaleita. Väitteesi on täyttä tuubaa.

      Kissoihin liittyvät ongelmat ovat täysin niiden omistajien laiskuudesta ja piittaamattomuudesta lähtöisin. Kun omistajat eivät viitsi huolehtia lemmikeistään asiallisesti ja lakien mukaisesti, eläimet menevät paikkoihin, joissa niistä aiheutuu haittoja.

      Haittoihin kyllästyneet henkilöt, täysin riippumatta siitä, ovatko he metsästäjiä tai eivät, hävittävät sitten omavaltaisesti alueilleen tunkeutuneita kissoja.

      Mistä taas seuraa kissanomistajien suunnaton kiukku ja älämölö.

      Jos kissanomistajat viitsisivät itse toimia fiksusti ja noudattaa lakia, mitään ongelmia ei olisi.

    • Kaikista huvittavinta on, kun hysteerikko luulee kissan jälkiä hangella suden jättämäksi. Mm petoyhdyshenkilöt kautta maan tulkitsevat lähes aina kissan jäljet suden jäljiksi. Tällainen naurattaa shakkimestaria (esim. minua) suunnattomasti.

      • wrftw3awgagrae

        Hysteerikot ovat hysteerikkoja, he poloisethan eivät itse voi sairaudelleen mitään.

        Petoyhdyshenkilöitä koskeva perätön ja asiaton väitteesi kertoo huomattavan paljon enemmän sinun henkisestä tasapainostasi kuin petoyhdyshenkilöiden asiantuntemuksesta.

        Mutta kukin tavallaan...


      • Heh heh....jos jokin on perätön, niin luihuperseesi. Jos tuommonen laitettaisiin hiihtoladulle, niin jäniksetkin ulvoisivat naurusta.

        Totta on kuitenkin, jotta pellepetoyhdyshenkilöt jatkuvasti sotkevat jälkiä miten sattuu ja hädissään paskovat housuihinsa ja vieläpä pelottelevat kansalaisia tyhjillä höpinöillään, kissan, koiran, jäniksen....ja niin edelleen kaikki jäljet ovat sudesta, niin tyhmä pallinaamapelkuri on petoyhdyshenkilö. Heh he heh.


      • katit.konttiin
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Heh heh....jos jokin on perätön, niin luihuperseesi. Jos tuommonen laitettaisiin hiihtoladulle, niin jäniksetkin ulvoisivat naurusta.

        Totta on kuitenkin, jotta pellepetoyhdyshenkilöt jatkuvasti sotkevat jälkiä miten sattuu ja hädissään paskovat housuihinsa ja vieläpä pelottelevat kansalaisia tyhjillä höpinöillään, kissan, koiran, jäniksen....ja niin edelleen kaikki jäljet ovat sudesta, niin tyhmä pallinaamapelkuri on petoyhdyshenkilö. Heh he heh.

        Onko tämä kissafani nainen vai homomies.


      • 34ta3gtetgsestgse
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Heh heh....jos jokin on perätön, niin luihuperseesi. Jos tuommonen laitettaisiin hiihtoladulle, niin jäniksetkin ulvoisivat naurusta.

        Totta on kuitenkin, jotta pellepetoyhdyshenkilöt jatkuvasti sotkevat jälkiä miten sattuu ja hädissään paskovat housuihinsa ja vieläpä pelottelevat kansalaisia tyhjillä höpinöillään, kissan, koiran, jäniksen....ja niin edelleen kaikki jäljet ovat sudesta, niin tyhmä pallinaamapelkuri on petoyhdyshenkilö. Heh he heh.

        Kuten todettua, väitteesi petoyhdyshenkilöistä on asiaton, eikä sillä ole mitään tekemistä tosiasioiden kanssa.

        Tokihan me kaikki hyvin ymmärrämme, että sinun kaltaisesi pikku pelle pyrkii noilla älyttömillä väitteillään ja lapsellisella räyhäämisellään ainoastaan keräämään mahdollisimman paljon huomiota.

        Mutta kukin tavallaan...


      • Heh heh....petoyhdyshenkilöt ovat märisijöitä vuolaimmasta päästä ja asiantuntemusta on eläimien jäljistä yhtä paljon kuin kärpänen ymmärtää tensorilaskennasta.


      • 3tagaegaegagease
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Heh heh....petoyhdyshenkilöt ovat märisijöitä vuolaimmasta päästä ja asiantuntemusta on eläimien jäljistä yhtä paljon kuin kärpänen ymmärtää tensorilaskennasta.

        Höpsistä!

        Sinä se tässä märiset, vingut ja valehtelet.

        Joutavanpäiväisen suoli24:ssä räksyttämisen sijaan sinunkin kannattaa opetella huolehtimaan kissastasi asiallisesti ja lakien mukaan, ettei käy eläin-poloiselle huonosti.


    • iljettävää

      Kaikki kunnia Aleksandr Alehinille. Susianalyytikkö ei taas ansaitse jutuillaan kunniaa, vaan suuren suurta häpeää? Kehtaatkin moukka sotkea hienon shakkimestarin näihin typeriin juttuihisi?

      • Miksipä en kehtaisi. Oma pelitapani muistuttaa hyvin paljon Aleksanderin pelityyliä. Shakkimestareita niin naurattaa petopelkureitten typeryys.


    • vaalit

      lolloololl.
      Heh heh.
      Eikai kukaan nykyaikana anna viivaansa
      mistääntietämättömälle väripuolueen
      sarjaräksyttäjäpellelle?

      • puoluetoimisto

        Puolueessa edellytämme ehdotonta ryhmäkuria puoluetta ja äänestäjiä kohtaan myös vaaliehdokkailta. Tätä valvomme ja kurittomuuksiin puutumme.

        Rötöstelyt, rietastelut ja rosvoukset tulee sitten myöhemmin mahdollisiksi, mm. ministerin ja EU - virkamiestehtävissä, kuten olette jo iät ja ajat nähneet tapahtuvan.

        Hehe ja lololo.


    • Notta

      Niin notta maar kyllähän tuommoonen kymmenvuotinen räksytys ja vihapuhe häpäsöö koko puolueen.

    • Heh heh, silloin aikanaanhan useampikin petoyhdyshenkilö vahvisti Ruokolahdella todella liikkuneen leijonan. Tuoreessa muistissa on kun pallinaamayhdyshenkilö väitti Kajaanin seudulla afgaanin vinttikoiraa sudeksi. Että tämmöstä asiantuntijaa tässä maassa.

      • Aulikuoroo

        Tuoreessa myös muistissa, kun suden suojelijat järjestivät kulkueen Aulikselle eli Auli-koirasudelle.

        Sudensuojelutäpinöissään tulivatkin suojelleeksi koirasutta taas, kuten aina ja
        tunnettu tosiasia on, että koirasudet aiheuttavat harmaasuden sukupuuton.
        Ts. susiystävä vähälahjaisena suojelee vain rikkaruohoa, koirasutta.


      • Jahas, pallinaama pitää petoyhdyshenkilöitä oikeina asiantuntijoina ja uskoo heidän hysteerisiin höpinöihinsä. Huh huh....pitäiskö tässä sitten palkata joku Lasse Viren taikka Mikko Alatalo vaikkapa professoriksi Helsingin yliopiston matematiikan laitokselle. Yhtä paljonhan nuo älyävät korkeammasta matematiikasta kuin petoyhdyshenkilöt eläinten jäljistä.


      • 34ta3tgatasesgs

        Taas kerran sinä onneton lapsi-poloinen höpöttelet ihan omiasi. Säälittävää.

        Ruokolahden "leijona"-havainnon teki ja toi julkisuuteen mikkeliläinen METSÄTYÖNJOHTAJA, ei suinkaan petoyhdyshenkilö.

        Suurpetotutkija Erik S. Nyholm kävi tunnistamassa eräältä hiekkatieltä löytyneet jäljet "Suomessa esiintymättömän ison kissan jäljiksi".

        Ei tarvita korkeamman matematiikan syvällistä tuntemusta siihen, että lähes kuka tahansa voi muotoilla hiekkatiehen erehdyttävästi leijonan jälkiä muistuttavia kuvioita.

        Vai tarvitaanko sinun mielestäsi? hehheh!


      • Joo, kävihän siellä Nyholm mukamas pätemässä, mutta kaikista huvittavimpia oli nämä lukuisat petoyhdyshenkilöt ympäri maata, jotka tarjosivat asiantuntemustaan. Yksi pelle väitti sudeksi ja toinen leijonaksi. Eräs puhui jopa karhusta. Tämä oli semmoinen pellelauma jotta varmasti ura urkenisi sirkuksessa, fiksut ihmiset saisivat kerrankin vastinetta rahoillensa ja röhönauraa viimesen päälle makoisasti noita katsellessa. Ja niin tyhmiä nuo pellet ovat, että tottakai kun lapsetkin on otettu mukaan sirkukseen, niin yhdessä sitten syljeksittäisiin ja räjittäissin päin noitten pellejen naamataulua. Lapsille tosi hauskaa ja opettavaista. Tyhmyyttä ei aina pidä sietää ja ymmärtää, mutta sille vou kyllä naureskella, heh heh.


      • 34tasegtsgaesgase
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Joo, kävihän siellä Nyholm mukamas pätemässä, mutta kaikista huvittavimpia oli nämä lukuisat petoyhdyshenkilöt ympäri maata, jotka tarjosivat asiantuntemustaan. Yksi pelle väitti sudeksi ja toinen leijonaksi. Eräs puhui jopa karhusta. Tämä oli semmoinen pellelauma jotta varmasti ura urkenisi sirkuksessa, fiksut ihmiset saisivat kerrankin vastinetta rahoillensa ja röhönauraa viimesen päälle makoisasti noita katsellessa. Ja niin tyhmiä nuo pellet ovat, että tottakai kun lapsetkin on otettu mukaan sirkukseen, niin yhdessä sitten syljeksittäisiin ja räjittäissin päin noitten pellejen naamataulua. Lapsille tosi hauskaa ja opettavaista. Tyhmyyttä ei aina pidä sietää ja ymmärtää, mutta sille vou kyllä naureskella, heh heh.

        Huvinsa ne on näköjään oltava kaiken maailman analyytikoillakin.

        Yhden sortin sirkuspelle sinäkin. Höhöttelet omille puujalka"vitseillesi".

        Säälittävää, mutta mitäpä sinäkään poloinen omalle surkealle typeryydellesi mahdat. Eihän sitä voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu.


      • Lusikalla oon pitkän aikaa kerännyt aineistoa mahtipontista Susianalyysia varten. Tähän kuuluvat mm yliopisto-opintoni, maakuntareissut tässä susipelkureitten valtakunnassa kenttäaineistona sekä hedelmälliset ulkomaan reissuni. Pienistä puroista joet syntyvät ja Susianalyysi alkaa tänä päivänä muistuttamaan hyvin paljolti Amazonin jättijokea. Äly (valtavat vesimassat) virtaa kohti sielun maisemaa.

        Monenlaista ötökkää on viidakossa. Tuommonen hampurilaisen mässyttäjä (sinä ja muut pallinaamat) jo säikähtää jänistä. Luulee pöljä suden vaanivan lähistöllä.


      • 2taw3gfaewgae
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Lusikalla oon pitkän aikaa kerännyt aineistoa mahtipontista Susianalyysia varten. Tähän kuuluvat mm yliopisto-opintoni, maakuntareissut tässä susipelkureitten valtakunnassa kenttäaineistona sekä hedelmälliset ulkomaan reissuni. Pienistä puroista joet syntyvät ja Susianalyysi alkaa tänä päivänä muistuttamaan hyvin paljolti Amazonin jättijokea. Äly (valtavat vesimassat) virtaa kohti sielun maisemaa.

        Monenlaista ötökkää on viidakossa. Tuommonen hampurilaisen mässyttäjä (sinä ja muut pallinaamat) jo säikähtää jänistä. Luulee pöljä suden vaanivan lähistöllä.

        Juujuu, niinpä tietysti. Aivan.

        Kaikkihan ne nykyään opiskelevat yliopistoissa korkeampaa matematiikkaa ja matkailevat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

        Ainakin unissaan.


      • Heh heh...Susianalyysissa on ideaa, voimaa ja viisautta.

        Sinun tekstiäsi luettuasi sen sijaan tulee väkiselläkin mieleen mestarisanoittaja ja laulaja Kauko Röyhkä:

        "Säälittävää, keskinkertaisuutta ällöttävää... keskinkertaisuutta vinkuu jokainen turpa täällä"


      • Käyttäydytkö_siis
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Joo, kävihän siellä Nyholm mukamas pätemässä, mutta kaikista huvittavimpia oli nämä lukuisat petoyhdyshenkilöt ympäri maata, jotka tarjosivat asiantuntemustaan. Yksi pelle väitti sudeksi ja toinen leijonaksi. Eräs puhui jopa karhusta. Tämä oli semmoinen pellelauma jotta varmasti ura urkenisi sirkuksessa, fiksut ihmiset saisivat kerrankin vastinetta rahoillensa ja röhönauraa viimesen päälle makoisasti noita katsellessa. Ja niin tyhmiä nuo pellet ovat, että tottakai kun lapsetkin on otettu mukaan sirkukseen, niin yhdessä sitten syljeksittäisiin ja räjittäissin päin noitten pellejen naamataulua. Lapsille tosi hauskaa ja opettavaista. Tyhmyyttä ei aina pidä sietää ja ymmärtää, mutta sille vou kyllä naureskella, heh heh.

        sirkuksessa siten, että syljeskelet päin pellen naamoja?

        Et sinä ainakaan mikään normaali ihminen ole. Hanki nyt jo ammattiapua.


      • Korkeintaan
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Lusikalla oon pitkän aikaa kerännyt aineistoa mahtipontista Susianalyysia varten. Tähän kuuluvat mm yliopisto-opintoni, maakuntareissut tässä susipelkureitten valtakunnassa kenttäaineistona sekä hedelmälliset ulkomaan reissuni. Pienistä puroista joet syntyvät ja Susianalyysi alkaa tänä päivänä muistuttamaan hyvin paljolti Amazonin jättijokea. Äly (valtavat vesimassat) virtaa kohti sielun maisemaa.

        Monenlaista ötökkää on viidakossa. Tuommonen hampurilaisen mässyttäjä (sinä ja muut pallinaamat) jo säikähtää jänistä. Luulee pöljä suden vaanivan lähistöllä.

        puntistasi valuva kurapaska muistuttaa väriltään Ganges-virtaa.


      • 34ta3wtgae3tgastas
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Heh heh...Susianalyysissa on ideaa, voimaa ja viisautta.

        Sinun tekstiäsi luettuasi sen sijaan tulee väkiselläkin mieleen mestarisanoittaja ja laulaja Kauko Röyhkä:

        "Säälittävää, keskinkertaisuutta ällöttävää... keskinkertaisuutta vinkuu jokainen turpa täällä"

        Tosiasiahan on, että suurin osa ihmisistä on keskinkertaisia.

        Minä kestän sen omalta osaltani vallan hyvin ja ilman turhia harhaluuloja tai haihatteluja.

        Sinun kohdallasi taitaa olla asia ihan eri. Eikä suinkaan siitä syystä, mitä itse luulet.


      • Nythän tässä tämänkaltaisissa paneeleissa on ongelmana, kun kaikki ovat saman pöydän ääressä. Fiksut ovat suorassa kontaktissa tyhmien pallinaamojen kanssa. Esim. shakkiturnauksissa on ykköspöytää, kakkospöytää ja niin edelleen. Kukin pelaa tasollaan. Täällä pöljäkin voi huutaa älymölyään vaikka fiksukin on paikalla. Susipelkuri älisee ja vinkuu. Joutais ö-laudalle tuommonen ja pitäis survoa shakkinappulat tuommosen pellen aaaanukseeeen.


      • 24tr34t5234rta34t3wa
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Nythän tässä tämänkaltaisissa paneeleissa on ongelmana, kun kaikki ovat saman pöydän ääressä. Fiksut ovat suorassa kontaktissa tyhmien pallinaamojen kanssa. Esim. shakkiturnauksissa on ykköspöytää, kakkospöytää ja niin edelleen. Kukin pelaa tasollaan. Täällä pöljäkin voi huutaa älymölyään vaikka fiksukin on paikalla. Susipelkuri älisee ja vinkuu. Joutais ö-laudalle tuommonen ja pitäis survoa shakkinappulat tuommosen pellen aaaanukseeeen.

        Hehheh!

        Tyhmempikin ymmärtää, ettei tässä paneelissa ole yhtä ainoata fiksua pelaajaa.

        Typeryyden suhteen sinä voit olla hyvin tyytyväinen, sillä kuulut ehdottomasti mitalikolmikkoon, kilpailet vahvasti jopa ihan kärkisijoista.

        Onnea!


      • Heh heh....varohan pöljä sanojasi. Tässä on sellainenkin vaihtoehto, jotta minä lopetan kirjoitteluni tänne. Tällöin palsta näivettyisi, kun äly katoaa ja hysteria saa ylivallan. Muutama apina vaan huutelisi hädissään tyhjänpäiväisiä kommenttejaan ja tuommonen parkuminen ei kiinnostaisi ketään. Siksipä minulla onkin oikeuden ja kohtuuden nimissä mahdollista, jopa velvoittavaa vaatia seuraavia kolmea kohtaa täytäntöön pantavaksi, jotta viitsin jatkossa kuluttaa aikaani täällä:

        1) Pallinaaman (esim. sinä) pyydettävä julkisesti anteeksi tyhmyyttänsä ja tyhjää vänkäämistä Susianalyysia vastaan.

        2) Minua on kutsuttava jatkossa aina Mestariksi.

        3) Kaikkien, jotka saavat nauttia hedelmällisestä läsnäolostani täällä, on opiskeltava nöyrästi Susianalyysia.


      • 34qa34wgtbazsxzd
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Heh heh....varohan pöljä sanojasi. Tässä on sellainenkin vaihtoehto, jotta minä lopetan kirjoitteluni tänne. Tällöin palsta näivettyisi, kun äly katoaa ja hysteria saa ylivallan. Muutama apina vaan huutelisi hädissään tyhjänpäiväisiä kommenttejaan ja tuommonen parkuminen ei kiinnostaisi ketään. Siksipä minulla onkin oikeuden ja kohtuuden nimissä mahdollista, jopa velvoittavaa vaatia seuraavia kolmea kohtaa täytäntöön pantavaksi, jotta viitsin jatkossa kuluttaa aikaani täällä:

        1) Pallinaaman (esim. sinä) pyydettävä julkisesti anteeksi tyhmyyttänsä ja tyhjää vänkäämistä Susianalyysia vastaan.

        2) Minua on kutsuttava jatkossa aina Mestariksi.

        3) Kaikkien, jotka saavat nauttia hedelmällisestä läsnäolostani täällä, on opiskeltava nöyrästi Susianalyysia.

        Höpöhöpö!

        Älyllä ja sinun kirjoituksillasi ei ole mitään tekemistä keskenään.

        Tokihan sinä voit aina lopettaa kirjoittelusi, jos siltä tuntuu. Kysehän on vapaaehtoisesta toiminnasta, jos et ole sattunut huomaamaan. Eikä siitä kenellekään mitään vahinkoa koidu, päinvastoin.

        Mutta etpä sinä kuitenkaan malta. Huomionkipeytesi on semmoiseen aivan liian vahva.


      • markkerivilinää
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Jahas, pallinaama pitää petoyhdyshenkilöitä oikeina asiantuntijoina ja uskoo heidän hysteerisiin höpinöihinsä. Huh huh....pitäiskö tässä sitten palkata joku Lasse Viren taikka Mikko Alatalo vaikkapa professoriksi Helsingin yliopiston matematiikan laitokselle. Yhtä paljonhan nuo älyävät korkeammasta matematiikasta kuin petoyhdyshenkilöt eläinten jäljistä.

        Tuon ajan tehtyä dnatutkimusta voidaan verrata hiekkalaatikkoleikkeihin ja aineistoja laatikkohiekkaan.
        Niin menetelmin saaduista tuloksistakin voi sanoa, että on aivan sama, onko puuhailun tutkimusMestarina Susianalyytikko, professori, taikka kolmevuotias kläpi.


      • Jahas, täällä taas joku älisijä hädissään sortunut alatyylisiin keinoihin, kun on viesti jouduttu poistamaan. Ei raukalla äly riitä asialliseen keskusteluun. Rohkeuttakin on yhtä paljon kuin jäniksellä sutta vastaan.


      • Voi_poloista

        sudenkuksijaa, kun taas meni herne nenukkiin kun joku sanoi hiukan vastaan! Hyi semmoista tuhmeliinia!
        "Minähän toki saan haukkua metsästäjiä miten haluan, mutta jos joku kehtaa sanoa vastaan, niin itkien juoksen mammalle ja mamma poistaa tuhman kirjoituksen."
        - sysilystikko-


      • Kovasti_näissä
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Nythän tässä tämänkaltaisissa paneeleissa on ongelmana, kun kaikki ovat saman pöydän ääressä. Fiksut ovat suorassa kontaktissa tyhmien pallinaamojen kanssa. Esim. shakkiturnauksissa on ykköspöytää, kakkospöytää ja niin edelleen. Kukin pelaa tasollaan. Täällä pöljäkin voi huutaa älymölyään vaikka fiksukin on paikalla. Susipelkuri älisee ja vinkuu. Joutais ö-laudalle tuommonen ja pitäis survoa shakkinappulat tuommosen pellen aaaanukseeeen.

        kirjoituksissaan puhuu tuosta peräpäästä.
        Ettei vaan olisi näitä rööri-roopeja ?


    • VVennamoaikävä

      Vaalipuheina voisi käyttää jo vuosia jatkunutta pelleilyä, eduskuntaan olisi tarpeen pitkästä aikaa tosi pelle elävöittämään kansan edustajien istuntoja.

    • Reikiäpäässäs

      Kakkoskohdan ainamestariksin sijalle ehdotan sanaa korvakorupoitsu.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe