Huonoin auto maailmassa

Olisiko tässä huonoin auto mitä on koskaan maailmassa tehty?
Viis vuotta ikää ja runko ruostunut aivan läpi.

https://www.youtube.com/watch?v=gxK3vFNyYxQ

Vain Toyota pystyy tähän.
Ilmoita


21 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Eikä tuo ole mitenkään poikkeus, vaan kaikki nykyiset ruostuvat hetkessä. Toyota on luopunut täysin suojauskäsittelyistä ja pohjan maalauksetkin on paikoin puutteellisia. Uuden suutauksensa mukaan laittavat pieniä muovinpaloja suojaksi(lue. piiloksi) alttiimpiin paikkoihin, mutta todellisuudessa ne keräävät meillä suolakuraa alleen ja se nopeuttaa ruostumista, mutta pysyy siellä piilossa katseilta(ovelaa).

Tulos:https://www.finikor.fi/palvelut/muut-palvelut/kuvagalleria/autoja/toyota-yaris-2013
Syy:https://www.finikor.fi/palvelut/muut-palvelut/kuvagalleria/autoja/toyota-rav4-2016
Ilmoita
Pysyy kasassa kunnes erehtyy peruuttamaan.
Ilmoita
Ongelma on varsin helppo välttää, kun jättää tojon ostamatta. Niille jotka ovat hairahtuneet, niin suosittelen kiireen vilkkaa auton vaihtoa..
Ilmoita
kertoisiko joku että miksi tämä ketjun aloittaja vastaa eri nimimerkeillään itselleen tässä ketjussa?
3 VASTAUSTA:
Itsekin vastasit. Oletko ketjun aloittaja?
Vastasin, en ole aloittaja.
OletkoVainoharhainen kirjoitti:
Vastasin, en ole aloittaja.
Miksi ajattelet että muut vastaajat olisivat sama henkilö kuin aloittaja?
+Lisää kommentti
Tojo on kiistatta huonoiten suojattuja autoja. Eikä.siltinmikään halpa.
Ilmoita
Ja kun huomioidaan sen surkeat ominaisuudet, niin on todellinen ihme että joku sitä vielä ostaa. Tietämättömyys ja naapureiden kateus ajaa hankkimaan markkinoiden tuhnuimman ja epämukavimman melutoosan.
1 VASTAUS:
Perintö lähtee, jos Tojosta luopuu.
+Lisää kommentti
Tais tulla lava-automiehelle Amarokin osto.. Hyvä näin liikenne turvallisuuden kannalta, että hajosi tuolla suljetulla alueella. Ajatelkaapa sitä kun teidän vaimot ajelee lapsien kanssa tuolla maailmalla, niin jotku tojohönöt saattaa ajaa päälle rungon katkettua! Pitäisi tällaiset huonot autot kieltää lailla ja ruoste suojaus pakolliseksi.. Onni on ajaa laadukkaalla saksalaisella, joka ei ruostu ja kulkee suoraan tuulisellakin ilmalla..
Ilmoita
Toyotaa kiinnostaa vain säästäminen tuotannossa ja siihen he palkkasivat seitsemän uutta johtajaa. Kuinhan alas heidän laatu voikaan vielä laskea nykyisestä?
Ilmoita
Toyota palkkaa lisää osaajia. VW laittaa taas vaihteeksi7000 koheltajaa portin ulkopuolelle koheltamaaan. Mediat uutisoi. Ei riitä enää rahat palkan ja petoksen maksuun! VW-tilanne alkaa jo olla enemmän kuin mielenkiintoinen kun uutisointia seuraa. Ilmoitetaan valtavista panostuksista sähköautoon kun toisaalla ollaan kuin kusi sukassa ja hipihiljaa dieselkusetuksesta. Melkoista viherpesuyritystä ja menneisyyden lakaisua maton alle. Kaikki mahdollinen pitää tehdä ettei osakepääoma karkaisi, koska muuten olisi edessä konkurssi ja veronmaksajien kukkaro tai kaatuminen liittovaltion syliin. Kaiken eletyn jälkeen suhtautuminen konsernin tekemisiin pitää kyllä järkimiehen loitolla.
1 VASTAUS:
Sitten heräsin, menin kuselle, vedin kissan ja päästin pöntön ulos.
+Lisää kommentti
Outoa.
Suomessa tiet ovat suolaa pullollaan, mutta silti Toyotat hallitsevat lähes yksinvaltaana katsastustilastoja ja muut krenkkaloivat, minkä kerkeävät.
Ilmoita
Niin on kumma ,kun aina se toyota keikkuu myydyimpien joukossa vaikka kuinka sitä parjataan.
Ilmoita
Toyota on kuin uskonto.. Ei myönnetä vaikka tiedetään olevan väärässä. Vertailu testien ainaiset jumbosijat varmistavat tämän totuuden.. Ei olla pelkkien kuvitelmien varassa..
Ilmoita
Toyota on varmasti huonoin auto maailmassa. Tittelinsä ansainnut.
Toivoisinkin että kaikki tojot kiellettäisiin perustuslaissa niin sataisiin me muut ajella rauhassa. Ei olisi aina tojo tien tukkona vaaratilanteita aiheuttamassa. Konetta huudattavia hybridi venykkeitä cvt -vaihteistoineen.. Hyi olkoon.. Lahoavatkin vielä ennätys ajassa, ei ihme että vanhoja tojoja ei juuri liikenteessä enää näe.. Hyvä niin..
3 VASTAUSTA:
Jos nyt vaan etsisit sen uskottavan linkin, niin et näyttäisi niin tyhmältä. YouTube ei käy. Mies voi tulla räkänokastakin mutta turhan hölöttäjästä ei milloinkaan. Tuntuuko tutulta?
Nuo asiat on jo kaikkien valistuneitten tiedossa, mutta tietämättömät ja Toyotauskovaiset eivät helpolla usko ja joutuvat oppimaan faktat ns. kantapään kautta ja kalliisti.
Ruostuva ajettu 22tkm: https://www.finikor.fi/palvelut/muut-palvelut/kuvagalleria/autoja/toyota-yaris-2013
Ja miten tuo karu näky saadaan aikaiseksi: https://www.finikor.fi/palvelut/muut-palvelut/kuvagalleria/autoja/toyota-rav4-2016
Testeistä ja vertailuista voitkin sitten lukea Toyotan surkeista ominaisuuksista.
Tojo on perinteikäs vanhanaikainen firma. Tässäkään kohtaa ei perinteistä ole luovuttu. Perinteistä nippon steel - "laatua".
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Huonoin auto maailmassa

Olisiko tässä huonoin auto mitä on koskaan maailmassa tehty?
Viis vuotta ikää ja runko ruostunut aivan läpi.

https://www.youtube.com/watch?v=gxK3vFNyYxQ

Vain Toyota pystyy tähän.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta