Corollasta tulee uusi myynti kuningas suomessa

Toyota tulee ja jyrää Corollalla ja muut tulee kaukaa perästä! Toyota hybridit tulee valtaamaan suomen tiet! https://www.moottori.fi/ajoneuvot/jutut/kolmasosa-suomalaisista-uskoo-hybridiautoilevansa-10-vuoden-paasta/
1
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Taas on tero pihalla kuin lumiukko. Linkatussa jutussa kuluttajat kertovat uskovansa LADATTAVIIN hybrideihin ja sähköautoihin, ei tojon höpöhöpöhybrideihin.
Tojo on jäänyt pahasti kehityksestä jälkeen.
Ilmoita
Ennakkomyynti on näemmä startannut hyvin ja nyt alkaa jo osasta malleista toimitukset venymään pitkälle kesään. Nopeat ostajat saa vielä muutamassa viikossa autonsa vähemmän kysytyistä malleista/väreistä.
Näin vaikka autoa ei ole vielä edes suuremmin markkinoitu Suomessa.
1
Ilmoita
Olkaamme uskossa vahvoja ja täyttäkäämme maamme aasialaisella halpatuotanto tuotteilla. Toyota ruostuu, mutta älkäämme myötäkö sitä, vaan suojauttakaamme automme, eihän se maksa kuin 1500€ ylimääräistä. Älkäämme myöskään välittäkö Toyotamme melusta ja huojuvasta kulusta, vaan iloitkaamme kun se lataa itse itsensä ja voimme lämmittää sillä myös talomme.
1 VASTAUS:
Olkoon uskosi vahva lasipalatsin entisenä duunarina
Päivän Kauppalehti
"Keskon autokaupassa reilu pudotus - päästömittausuudistus hidastaa toimituksia"
"Autokauppa yhteens -21,6%"

Muut sai WLTP-päästöt mitattua jo viime kesään mennessä, huijauskonsernissa alkaa mennä selittelyn puolelle kun ei muka saa mitattua ja koslia myytyä.
+Lisää kommentti
En pitäisi ihmeenä vaikka uudesta Corollasta tulisi rekisteröintitilaston ykkösmalli. Corolla korvaa kolma nykyistä mallia eli Avensiksen, Auriksen ja Corollan. Kyllä noilla eväillä pitää olla korkealla.

On silti kova homma syrjäyttää Octavia. Ja pitää muistaa että Octavia on vain yksi versio Golfista. Jos lasketttaisiin kaikki versiot (Golf, Octavia, Leon, A3 jne) niin siinäpä olisi melkoinen potti.
3 VASTAUSTA:
Mutta Toyotan ykkösmyyntitykki onkin Yaris, tuo mopoluokan tuhnutin.
Corolla korvaa corollan...öööö
Corollaa myytiin suomessa vain porrasperäisenä,jossakin maassa hb ja farkku oli corolla,eurooppaan tuli auris nimellä.
Eli autohan on ollut sama,mutta myyty corollana sekä auriksena..eli tuossahan ei oo kyl tojolla ollu järkeä.
Avensistahan valmistetaan edelleen,muttei tuoda suomeen.tais olla ettei eurooppaankaa.
Onhan näitä mallien myynnistä poistumisia ollut muillakin merkeillä,myös saksalaisilla..
+Lisää kommentti
Monelle riittäisi ihan tavallinen jokin 1,4 turbokoneinen malli kun hybridi kuitenkin jo hyvin hintava ja vanha 1,2 tarkoituksella paitsiossa.Myös katumaasturi jo monelle muodikkaampi ja huono imago yritysautona.Kuitenkin senioriväki tärkein ryhmä joille vain uudet tablettinäytöt sitten käyttämätön ominaisuus.
Ilmoita
Ihan sama miten paljon sitä myydään, useimmille se silti ikinä kelpaa millään ominaisuudella.
Ilmoita
Mites peräkärrun veto hypridillä.
Pitteekö ostaa erikseen joku toinen kulkupeli veneen kuljetukseen ?
1 VASTAUS:
Riippuu veneestä, isommalle veneelle tarvitaan kuorma-auto tai traktori vetokoneeksi.
+Lisää kommentti
Ei mennä asioiden edelle kun petteri on jo muutenkin paniikissa kun vw laittaa taas porukkaa pihalle jäähtymään ja katuja mittailemaan eikä saa kotteroitaan läpi päästömittauksesta kun ei uskalla enää huijata. Millainen paniikki syntyy kun myynti alkaa, voi aiheuttaa itkupotkuraivareita!
1
Ilmoita
itäauto skoota jäi jo asemalle, juna meni jo.
1
Ilmoita
Suurin osa uusista corolloista jää liikkeeseen seisomaan. Osa palautetaan takaisin tehtaalle kelvottoman laadun takia. Skodan myynti sen ku nousee aivan hurjiin lukemiin uusien mallien myötä.
1 VASTAUS:
Toivossa pitää elää, silloin bjalalaikka soisi ja bjaska haicici.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Corollasta tulee uusi myynti kuningas suomessa

Toyota tulee ja jyrää Corollalla ja muut tulee kaukaa perästä! Toyota hybridit tulee valtaamaan suomen tiet! https://www.moottori.fi/ajoneuvot/jutut/kolmasosa-suomalaisista-uskoo-hybridiautoilevansa-10-vuoden-paasta/

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta