Konginkankaasta 15 vuotta, kuka muistaa?

Onnettomuus

Surullinen onnettomuus joka muistuu aina paikan ohi ajaessa. YLE oli tehnyt aiheesta tänään juttua https://yle.fi/uutiset/3-10678407. Kamala asia perheille ja loukkaantuneille.

11

105

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kysynvaannnn

   Muistan! Nelostie kuin luistinrata. Ajelimme alkuviikosta maakuntakierroksen Keski-Suomesta Savoon ja takaisin, Keski_Suomen puolella hoitamattomana tiet, päivisin valuu vettä korkeista sulavista penkoista tielle ja yöllä jäätyy, heti kun saavuttiin Savon puolelle niin penkat työnnetty kauemmas tiestä auralla, polannetta oli jyrsitty sekä teillä oli hiekkaa, todennäköisesti hiekoittaa useamman kerran talven aikana koskapenkat ja jyrsitty polannetta tiessä oli hiekasta ruskeaa, Keski-Suomen puolella täysin valkoiset tien penkat sekä polannetta ja pahoja uria polannetta. Onko Keski-Suomen tiemestari täysin ammattitaidoton lapiomies sekä ulkona kuin lumiukko ja onko Savon tiemestari ammattinsa osaava mestari ja täysin tietoinen teiden tilanteesta?

   • Mitävielä

    Tässäkin asiassa jälkiviisaus taas kannattaa ja pitää noita iänikuisia asioita kaivella esille.
    Ei se siitä muuksi muutu vaikka kuinka voivottelee.


   • Tfbjyhj
    Mitävielä kirjoitti:

    Tässäkin asiassa jälkiviisaus taas kannattaa ja pitää noita iänikuisia asioita kaivella esille.
    Ei se siitä muuksi muutu vaikka kuinka voivottelee.

    Todellakin jälkiviisautta auttaa moneenkin asiaan jos sen vain osaa hyödyntää, kokeilepas itse hakata päätös tiiliseinään ja puolen tunnin kuluttua mieti tovi ja hoksaa että ei ollut hyvä idea, ei kannata päätään hakata seinään ja tästä viisastuneena et tee sitä enää toiste!


   • Älyhoi

    Sen huomaa että sinä olet hakannut päätäs seinään etkä ole tuon viisaammaksi tullut.


   • Gjthut
    Älyhoi kirjoitti:

    Sen huomaa että sinä olet hakannut päätäs seinään etkä ole tuon viisaammaksi tullut.

    Öhö öhö, nyt vitsin murjaisit wau!


  • ikuinenvamma

   Se tuo onnettomuus on yhdentekevää sellaisille jotka eivät ole siinä menettäneet esim lastensa tai lapsi vammautunut, eihän nämä peräkamarin akattomat ja lapsettomat aikamiespojat sitä ymmärrä kun eivät ymmärrä muustakaan normaalista elämästä mitään?

   • VvnlljjCgg

    Juurikin noin, ei nämä foorumin vakiourpot voi käsittää, pitävät kaikkea jälkiviisautena mitä jälkeenpäin jostain joku kirjoittaa. On hyvä muistuttaa ihmisiä liikenteen vaaroista sillä se varovaisuus unohtuu helposti sellaisilta joille ikinä ei ole sattunut pahasti mutta kun se eka kerta tulee niin sitten muistavat. Jälki viisaudesta puhuvat vaikka itsellään sitä viisautta ei ole.


   • Niinsemenee

    Minun sukulaistyttö oli tuossa kyydissä joo ja vammautui kuitenkin elämäänsä jatkaa kaikesta huolimatta ja on oppinut elämään asian kanssa.
    Vaikka ei tuota päivää koskaan unohda koska menetti myös kavereitaan. Eteenpäin on vain mentävä.


  • kasGas

   Joskus mietityttää kun puukenkä tulee vastaan maantiellä onko vastaantulija juuri hän ? Tokihan liikenteessä suurin osa on vastuullisia puukenkiä jotka hallitsevat ajoneuvon erilaisissa keleissä . Silti keli saa aina syytteen kun kuski tunaroi .

  • Miksi tämä on Jyväskylän kansiossa? Konginkangas kuuluu Äänekoskeen, joten oikea kansio on Äänekoski. Mutta, asiaan, Heräsin tuolloin onnettomuusaamuna normaaliin tapaan seitsemältä ja laitoin tv:n päälle. Huomasin tv:n alareunassa kulkevan tekstin joka koski onnettomuutta. Ensimmäisen ajattelin, että missähän tuo on tapahtunut, kun lopputekstissä luki Äänekosken Konginkankaalla. Sitten alkoikin teksti tv:n tutkiminen onnettomuudesta. Työpaikalla sitten laitettiin lippu puolitankoon kun kuultiin radiosta valtiollisesta suruliputuksesta. Sunnuntaina käytiin viemässä kynttilöitä onnettomuuspaikalle. Ketään tuttuja ei onnettomuudessa ollut, mutta pelastustöissä oli useampia. Kuulin yhdessä vaiheessa onnettomuuden uhreja koskeneen huhun ja kysyin eräältä pelastustöissä olleelta tuttavaltani, että pitääkö tämä paikkansa ja hän sanoi, että pitää.

  • Olekkonääufo

   Täällä mitää kansioita ole, nämä on Internetin sivuja!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   94
   3453
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2065
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1232
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   434
   1223
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   43
   1133
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   809
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   805
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   224
   729
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   687
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   658
  Aihe