Aihe

hirven haukku kokeet?

kiinnostunut=)

Voisitteko kertoo mitä tehdään hirven haukku kokeissa? Mitä pitää tehä ihan ekaks kun saapuu paikalle? Mitä metässä pitää tehä? Miten koiran pitää toimia? Saan karhukoiran pennun tänä vuonna. Ja ajattelin käyttää sitä kokeissa kun se hieman kasvaa. Voinko ottaa kokeneen koira miehen mukaan? Ole hirvi porukassa.Voitte kertoo muutakin olennaista.

2

1356

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vufvuf

   hirvituomari kurssi, niin tiedät

  • palkintotuomari

   hirven haukkukokeissa arvostellaan koiran ominaisuudet metsässä, arvostelussa huomioidaan muistaakseni 13 kohtaa. arvostelussa huomioidaan haku laajuus, hakunopeus, löytömatka, haukkutiheys, haukku aika,toiminta aika(5h),tottelevaisuus, yhteyden otot,haukkuaika löytö paikalla(100min),karkot(yritetään antaa väh 3). saattaa tuosta vielä jotakin puuttua kun ei ole tuomari opas mukana. hirven haukku paikalle saavuttaessa viedään koiran tiedot yli tuomarille, yli tuomari tarkastaa ne ja sitten arvotaan miltä koirilta tarkastetaan siru tai tatuointi.
   koiran ohjaaja ei tee metässä oikeastaan mitään muuta kuin ruokkii 2 tuomaria ja useasti mukana on vielä opas. ei hirven haukku kokeisiin tarvi ketään mukaan ottaa, kyllä tuomareilla yleensä on kokemusta koirista ja niiltä voi kysellä tietoja. jos tunnet jonkun hirven haukku tuomarin niin kysy siltä vain rohkeasti kyllä ne yleensä vastaa mielellään. ennen kuin viet koiraa hirven haukkuihin niin varmistu siitä että se todella haukkuu koska metässä ei ole mukava kävellä tyhjää. niinkuin joku sinulle ennemmin vastasikin niin kannattaa oikeastikkin käydä palkinto tuomari kurssi niin tietää itekkin jotakin eikä tarvi aivan sivussa olla kun koiramiehet juttelee. onnea sinulle karhukoiran kasvatuksessa, minulla on itelläkin 10 kk ikäinen karhukoira kasvamassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   284
   6907
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   259
   5072
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   224
   3973