Eroottiset tilanteet tavallisessa hieronnassa miesten kesken

Hieronnassa

Harrastan kilpatasolla moottoriurheilua. Käyn aika usein hieronnassa. Olen bi ja laitan merkille, kun hierontaan liittyy miesten välistä kemiaa.

Minulla on seuraavan tyyppisiä kokemuksia:

- Monet hierojat tuntuu välttävän oman keskivartalonsa kosketusta asiakkaaseen esim. selkäpuolta hierottaessa. Jotkut taas saattavat välillä kalullaan hipaista hoitotilanteessa. Yksi hieroja tuli keskivartalollaan systemaattisesti koko ajan lähelle. Seistä ei hänellä tainnut kuitenkaan.

- Tavallista on laittaa selkäpuolta hierottaessa pyyhe alushousujen vyötärönauhan alle. Muuten alushousualue saa yleensä olla rauhassa. Jotkut hieroo pakaroita siitä alushousujen päältä. Kerran hieroja pyysi vetämään alushousuja tieltä pois tieltä, että sai hierottua reiden sivustaa.

- Etupuolelta hierottaessa laitetaan yleensä pyyhe jaloille ja keskivartalolle. Monet laittavat pyyhkeen aika nopeasti käännyttyä. Joillakin saattaa siinä vähän kestää kun esim. valmistelevat hierontarasvaa. Ilman pyyhettä on jotenkin vähän "paljas" olo riipuen tietysti millaiset alkkarit sattuu olemaan jalassa.

- Hierojat ei alkupeleissä yleensä tarjoa etureisien tai pakaroiden hierontaa. Joskus on kuitenkin käynyt, että pahimmin auton penkissä jumiutuneet paikat jäävät harmittavasti vähemmälle kun hieroja siirtyy vaikka etureisiin.

Kevyt eroottisuus yhdistettynä niitä näitä jutteluun vaikka urheilusta on mukavaa. Liian kiimaseksi en kuitenkaa halua hieronnan menevän.

Muilla vastaavia kokemuksia?

5

883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyihel

      Aika kipeetä fantasiointia että hieroja jotenki on susta kiinnostunu muuten kun asiakkaana. Sit kun kasvat aikuiseks niin huomaat että ihmisillä on oma elämä ja työnsä ihmiset tekee ilman suurempia miettimisiä. päivän viides asiakas ja ajattelet vain että kohta pääsee kotiin ja mitä ruuaksi perheelle niin siinä joku unelmoi että nyt se hiplaa mua peniksellään. hanki puoliso tai joku kumppani niin voit hoitaa himosi normaalisti eikä sairaat fantasiasi kohdistu normaaleihin työtään tekeviin ihmisiin.

    • Hierontamies

      Kyllä ne hierojat joskus hiukka härnäävätkin miehiä otteillaan, jos on sopivan rento tyyppi hieronnassa. Eikä se kuitenkaan johda sen pidemmälle. Filis on silti kiva ja luottamus kasvaa käyntikertojen myötä. Joskus jutellaan hyvinkin intiimeistä aiheista. Asiakas saa nauttia siitä hetkestä. Maailma ei ole liian vakavia ihmisiä varten luotu..

      • Toinen_hierontamies

        Oikein hyvin kirjoitettu. Hieronta vaikuttaa monilla tasoilla ja tunteetkin vaikuttavat rentoutumiseen. Luottamus on erittäin tärkeä asia hierojan ja hoidettavan välillä, kun hieronnassa hoidetaan alastonta ja välillä aika aroillakin alueilla. Asiakas saa todellakin nauttia kaikista tuntemuksistaan, ottaa rennosti, rentoutua ja nauttia elämästään. On hyvin terveellistä antaa itselleen aikaa myös rentoutua mahdollisimman hyvin ja ottaa elämäkin välillä vähän kevyemmin.


      • jostainonpuutetta
        Toinen_hierontamies kirjoitti:

        Oikein hyvin kirjoitettu. Hieronta vaikuttaa monilla tasoilla ja tunteetkin vaikuttavat rentoutumiseen. Luottamus on erittäin tärkeä asia hierojan ja hoidettavan välillä, kun hieronnassa hoidetaan alastonta ja välillä aika aroillakin alueilla. Asiakas saa todellakin nauttia kaikista tuntemuksistaan, ottaa rennosti, rentoutua ja nauttia elämästään. On hyvin terveellistä antaa itselleen aikaa myös rentoutua mahdollisimman hyvin ja ottaa elämäkin välillä vähän kevyemmin.

        Tavallinen ns. normaali hieronta ei ole suunnattu seksuaalisuuden nautintoihin, kuten tuossa yritetään keskustelua ohjata. Pojankollien päiväunia.


      • Luontevasti

        Mistä seksuaalisista nautinnoista te nyt puhutte? Sellaisista ei tässä ole nyt ollut puhetta.
        Olisi ehkä parasta, että menette oman uskonlahkonne herätyskokoukseen, siellä olette varmasti turvassa, vai oletteko? Kovasti on hurmosta varmaan sielläkin ...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe