Piirrosten viivan tarkkaa asemointia

Pp-intoilija

Olen ahkera "Powerpoint-piirtäjä". Aiemmin käytin Office 2007:n Powerpointtia ja opin sillä tekemään todella tarkkoja ja täsmällisiä ns. konepiirrustusmalleja -ohjelman sallimissa rajoissa.
Nyt olen siirtynyt Office 2010:n Powerpointiin ja etsinyt sen "rajoja".
Jostain syystä en ole onnistunut sillä tekemään tarkkoja viivojen asemointia, vaikka olen käynyt valikkojen asetukset tarkkaan läpi. Eli, en siis onnistu sijoittamaan viivoja tai symboleita tarkasti siihen mihin sen haluan, vaikka olen valinnut tarkimman rasterin asetuksista. Office 2007:ssa pystyi vaikka suoran viivan asettamaan juyri haluamaan kohtaan, mutta 2010:ssä se ei onnistu kuin vahingossa tai tuhottomalla vaivalla.
Onko siis vinkkejä tarkkaan työskentelyyn 2010:ssä?

4

<50

  Vastaukset

  • Hylkää se mikkisofta, ei ole tarkoitettu tarkaan piirtoon.

  • Ok.. mitä suosittelet?

  • Ilmaisia CAD-ohjelmia on paljon tarjolla. Itse käytän nanoCadia, sillä onnistuu myös isometrikuvat, ja tietenkin viivat sijoittuvat tarkasti paikalleen. Powerpointia en ole edes käyttänyt vaikka näkyy se koneillani olevan.

  • Publisherilla viivainten siirtäminen piirtoalustan päälle mahdollista, onko tällaisesta ominaisuudesta tarkoissa piirustuksissa mitään hyötyä?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   106
   5114
  2. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   173
   1354
  3. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   126
   1182
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   95
   1133