Jo alkoi vihernatsismi kukkia

Järkyttäväämanipulointia

YLE -uutiset äänitorvenaan. Näytetään kyselyn tuloksia tarkoitushakuisesti. Polttomoottoriautot kiellettävä kerrotaan tuloksella 33% puolesta, eli toimittaja kertoo suureen ääneen-komannes vastaajista on tätä mieltä. Sen sijaan saman kyselyn tulos 54% vastaan ei mainintaa toimittajalta em. yhtedessä, paitsi asian lopussa-yli puolet ei ole valmis tekemään mitään.

Lapsia marssitetaan suurella melulle ilmastonmuutosta vastaan ,ja samalla toitotetaan radiosta-käy allekirjoittamassa aloite uudesta aineesta kouluun. ilmasto-oppi - tiedoksi kouluissa on jo YLT-jossa asiaa käsitellään myös.
Eduskuntatalon saa hyökätä tämän saman asian nimissä vaaranten demokratian pyhätön. Jos kyseessä oli joku muu taho , niin kyseessä oli terrori-isku MOT.
Sairasta!Kommunismi toimi ennen samaan tapaan! Rinnastan kiiihkokommunismin Natseihin.
Miten olisi, jos keskityttäisiin Kiinan, Venäjän,Intian, Pakistanin jne. Päästöihin?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Besserwisserit

      Tänä aamunakin Yle-Lappeenrannan toimittajat ihailivat kaukomatkailua Vancouveriin ja New Yorkiin, mutta vaativat kuuntelijoilta ekotekoja. Itse toimivat kuin siat vatukossa.
      Kartoitin hiilijalanjälkeni kaskurilla ja sain tulokseksi noin 3000, kun keskiarvo on yli 7000.

    • Alueradio

      Yle Lappeenrannan toimittajat saavat lähes orgasmin, kun saavat yhteydenottoja kaukomailta.

      • Vihreätsekaisin

        Vihervasemmiston mukaan Suomi on aina paha ja saastuttava, ja Suomen oltava edelläkävijä sellaisissa asioissa joista me kansalaiset kärsitään, mutta muut maat pääsee kokonaan välttämään.

        Vihreät haluu kieltää täältä lentoliikenteen ja turismin kehittymisen, sekä lopettaa metsäteollisuuden. Jotta ne siirtyy enemmän saastuttaviin maihin jolloin ilmastonmuutosta ei tapahdukaan? Ei mee niin. Ei puiden hakkuu lopu jos se täällä lakkaa vaan siirtyy maihin joissa tilalle ei istuteta uusia puita.

        Vihreät itsekin lentelee lomille ulkomaille ja varmasti ovat nähneet millaiset olot muualla on. Ei esim. Usassa tai Espanjassa ole kierrätystä yhtään. Ei siellä rajoiteta autoilua vaan se on hupia. Roskaavat katuja ja vesistöjä ilman ajatustakaan luontoarvoista.

        Espanjassa hylätään koiria kaduille kun ei huvita niitä pitää! Jos tällaista on yhdessä EU:n sivistysvaltiossa niin miksi me nähtäisiin yhtään enempää vaivaa ennenkuin EU:ssa muut maat tavoittaa meidät kierrätyksessä ja autoilu on yhtä kallista ja verotettua kuin meillä?

        Jos haluat järkeä tähän touhuun - äänestä perussuomalaisia!


    • tuttu_juttu

      Näin se kulttuurimarxismi toimii..

    • Suomen_ongelmiin

      Yle tv1:n vaalitenteissä tenttaajat paasaavat vain itselle tärkeistä ja 'muodikkaista' asioista (kuten ilmastonmuutoksesta ja seksuaalisesti poikkeavien ongelmista agendansa mukaisesti), joten tavallisille ihmisille tärkeät asiat jäävät käsittelemättä, koska ne ovat vieraita eliittitoimittajille.

      • sillitsuolassa

        Kyllä Etelä-Karjalan sivuilla ollaan hyviä ! Uusi oppiaine : ilmasto-oppi tulee varmaan tarpeeseen.Kun kouluissa ei enää kierrä koulutoimentarkastajia niin siellä saa vetää vaikka mitä roolia ja vaikka mistä hännästä.Yleensä asiat johtavat juuri siihen että opetussuunnitelmiin pitää erikseen kirjata jokin osa-alue jota on pakko opettaa koska muuten kukaan ei vaivaudu !!!!!


    • EiSuomenilmastossolevika

      Ei tule Ilmasto-oppia, kun ei tule ilmastovaalejakaan, vaan tulee terveydenhuoltovaalit ja erityisesti vanhusten vaalit.

      • perhe

        Hyvä,mutta ilmaista hoitoa kun ei ole perussuomalaisille aikuisille.Lapsiperheet saavat tukea.Perhevapaajärjestelmän muuttaminen isien osalta pakolliseksi tuntuu kammottavalta.Luulen että se johtaa vain siihen että vauvoista tulee enemmän riitaa ja ne lykätään jo 3kk:n ikäisenä hoitoon vieraille kun vanhemmat ja sukulaiset ei pääse sopuun hoidosta.Onhan pikkuvauvojakin erilaisia.Esim.3 kk:n koliikki - kuka jaksaa ???


    • pahastikatkoo

      Ilmasto-oppi on varmaan paikallaan.Entäpä jos ilmastopäivämielenosoittuksen aikaan olisi tullut lumimyrsky,rankkasade tai olisi -25 astetta pakkasta ? Olisiko riittänyt vaatetus ja olisiko se ollut riittävän muodikasta?Netin välityksellä ei saa yllyttää nuoria osallistumaan tai siirtymään luvatta paikasta toiseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe