Digimaa Oy onko taas kusetusta palkoissa? Mitä nää nyt myy?

Pera5

Uutta rekryä ja taas uusi firma.... samat herrat taustalla

14

<50

Vastaukset

 • Minäkin luin juuri heidän ilmoitusta duunitorista ja oikeinkirjoitus ja lupaukset vähän haiskahtavat mutta se on lähellä kotiani, voi sopia omat ajat koululaisena ja palkka ja työkin ok. oisi kiva ettei ny menis mihikään kusetukseen ilmottakaa ihmeessä jos kuulette tästä jotain.

 • Onhan tämä kusetus, sama kun Armada Marketin -> myy kouluturvaa kusetuslehteä eikä maksa edes palkkaa.

  Yritin ilmoittaa tästä kytille jo 2017 mutta olikin liian monimutkaista heille ymmärtää...vitun ääliöt

  • Kyselin lisäintoa sähköpostilla ja vaikuttaa ihan samalle kuin Kouluturvaa lehti. Samat herrat takana vai? Yritys perustettu ainakin ihan vasta.


 • Se on kunnon huijausta!!

  Olin siellä muutama päivää töissä ja lopetin sen jälkeen kun huomasin, että millaista orja työtä tuolla odotetaan työntekijältä!!

  Sopimuksessa mainitaan 5 tuntia per päivää (ma-pe), mutta kuitenkin minulle ilmoitettiin että vaatimuksena on suorittaa työt kello 8:45-15 eli 6 tuntia ja 15 minuuttia... kuitenkin palkkaa ne maksaa viidestä tunnista. Myös tauot minulle kerrottiin olevan n. 10 min ja kun 6 tuntisesta päivästä pidin sen 15 min tauon niin tuli lopulta sanomista!!

  Minulle maksettiin todella alle mitä olen tehnyt siellä töitä!! Aion viedä asian eteenpäin.. ne ei saa tällä tavalla käyttää hyväksi!!

  • Wow.. Suo on nyt käytetty hyväksi. Pelle olet sinä. Jos et tee firmalle tulosta niin on hyvä ettet ole enää paikalla ja kuluttamassa kenenkään aikaa ja vaivaa.
   Kyllä pitää olla päässä vikaa jos ei ymmärrä miten myyntityössä toimitaan. Se on vain aina myyntityössä niin, että tulos tai ulos.
   Työpaikka on tekijöille ei nössöille. Kumpi sinä olet?


 • Ihan ok firma, jos jaksaa ollaa niin saa hyvät fyrkat. Palkka oli 10€/h + 10% kaikista myynneistä.

  • Mutta palkkaa ei näy?


  • Rahat menneet varmaankin herrojen uusiin mersuihin.


  • Onko muille kyseisessä paikassa työskennelleille maksettu palkkaa? Minulle ja kaverilleni ei ainakaan olla maksettu vaikka palkan piti tulla yli 2 viikkoa sitten... Viestiä ollaan laitettu perään ja soitettu mutta ei vastata.


  • Työnantaja kuulemma hävinnyt, eikä asiasta ole ilmoitettu kenellekkään, sain palkan muilta digimaan tyypeiltä mutta siinäkin kesti ikuisuus.


  • Työnantaja hävinnyt rahojen kanssa ja kaikki työntekijöiden tiedotkin hävinneet, kannattaa vaatia kunnon korvaukset :D


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko muille kyseisessä paikassa työskennelleille maksettu palkkaa? Minulle ja kaverilleni ei ainakaan olla maksettu vaikka palkan piti tulla yli 2 viikkoa sitten... Viestiä ollaan laitettu perään ja soitettu mutta ei vastata.

   Minulla samanlailla kuin edellisellä kommentoijalla, eli palkka maksettiin, mutta se oli myöhässä, enkä olisi palkkaa saanut, ellen olisi etsinyt tiedonhakupalvelusta kyseisen yrityksen puhelinnumeroa ja soittanut siihen. Kuulemma eräs henkilö oli kadonnut ja jostain kumman syystä piti lähettää verotiedot ja työtunnit uudestaan, ikään kuin ne olisivat kadonneet tämän ”kadonneen” henkilön mukana.


  • Lisäksi mistään työntekijöille annetusta/kerrotusta yhteystiedosta ei saanut yhteyttä yrityksen johtohenkilöihin, vaan piti itse netin syövereistä etsiä puhelinnumero johon soittaa. Ei ollenkaan ammattimaista (tai laillista) toimintaa.


 • Kesän palkka maksamatta, ei vastata yhteydenottoihin. Erittäin huonoa kohtelua alaikäistä kesätyöntekijää kohtaan. Hienoa että tarjotaan työmahdollisuuksia nuorillekin mutta tällä tavalla tulee erittäin negatiivinen kokemus.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.