Rahanvaihto Dubaissa

kta

Kannattaako dirhamit vaihtaa jo Suomessa vai vasta Dubaissa?

10

<50

Vastaukset

 • Rahanvaihtopisteissä Dubaissa, ei kuitenkaan lentokentällä eikä hotelleissa. Rahanvaihtopisteissä paras kurssi.

  • Ei kannata vaihtaa vaan nostaa pankkikortilla automaatista dubaissa vaikkapa saapuessa lentokentällä. Automaatteja useita. Silloin saat noston sen hetkisen kansainvälisen kurssin mukaan eikä jonkun vaihtopisteen määrittelemän kurssin mukaan. Nostosta toki suomalaiset pankit veloittavat omat taksansa, mutta puhutaan muutamista euroista/nosto...


 • Ei kannata käyttää rahaa dubaissa se on rahvaanomaista. Luulevatköyhäksi.

  Oikea tyyppi tunnetaan eikä tarvihe maksuvälineitä.

  Joskus voi toki vilauttaa korttia tai jotain.

 • Vaihda pieni summa rahaa Suomessa, esim 900 dirhamia, siten saat varmuudella satasen seteleitä. Kaikki siitä suuremmat setelit ovat todella epäkäytännöllisiä esim kaupoissa ja takseissa. Välillä satanenkin on turhan iso seteli. Takseihin tarttee käteistä, vaikka muuten maksais kortilla.

  Loput nostelee Dubaissa automaatissa.

 • Onko Marinan alueella rahanvaihtopisteitä? Saako USA dollareilla paremman kurssin kuin euroilla? Mitä maksaa taksi esim. Marinan alueelta Burj Khalifaan? Entäs 1-2 kilometrin taksimatkan hinta?

  • Rahanvaihtoa voi suorittaa kaikkialla Dubaissa. Kurssien erot ei rikastuta, eikä varsinkaan jos joudut Suomessa eurot vaihtamaan dollareiksi ja dollarit Dubaissa dirhameiksi.
   Googlaa taxi fares Dubai niin löydät taksihinnaston.


 • 1-2 km taksi maksaa noin 10 dirhamia eli sellaiset 2.5e.

  Marinasta Dubai Malliin maksoi mennessä 61 dirhamia (annoin 70) ja palatessa, kun oli ruuhkaa ja aikaa meni, 72 d (annoin 80).

  Matkan hintaan vaikuttaa aina lähtöaika, matkatavarat ja ruuhkat ym ym.

 • Äskeisessä Dubai Mall = Burj Khalifa, käytännössä samaa rakennusrypästä

 • Tuon avulla voit laskea melko tarkasti mitä taksi suurinpiirtein maksaa, tietenkin sit huomioiden, onko esim matkatavaroita, joista voi mennä joku ropo lisää.

  https://www.taxi-calculator.com/taxi-fare-dubai/359

  Jostain luin, että minimiveloitus olisi 12 d eli sellaiset 3 egeä.

 • Vaihtaisin kans Suomessa jonkin verran valuuttaa, koska osassa takseista voi jo löytyä korttipääte, suuresta osasta ei.
  Jos sattuis jokin tilapäinen häiriö pankkiyhteyksissä, olet vieraassa maassa ilman rahaa ja lomapa alkaa hyvin. Tietenkään niin ei luultavasti tapahdu, mutta just in case

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.