Pidetäänkö lesboja (oikeina) naisina?

Romulus87

Tiedän, että en kuulu tälle foorumille, mutta minua askarruttaa homomiehenä yksi asia: minusta tuntuu, että lesboja pidetään naisina, vaikka he olisivat kuinka maskuliinisia (eli stereotyyppisiä) tahansa, kun taas homoja ei pidetä miehinä, vaikka he olisivat kuinka maskuliinisia (eli epästereotyyppisiä) tahansa. Oletteko lesboina samaa mieltä? Pidetäänkö teitä oikeina naisina - mitä ikinä "oikea" sitten tarkoittaakin?

4

<50

Vastaukset

  • Mielenkiintoinen kysymys. Pidän itse tärkeänä sitä,miten määrittelen itseni. Stereotypiat on aika samantekeviä.
    Ilokseni sukupuolien ns rajat ovat hälventymässä ja kukin saa olla sellanen kuin haluaa,sukupuolesta riippumatta.

  • Ylipäätänsä lesboihin suhtaudutaan hieman hyväksyvämmin kuin homoihin. Jopa yksilö voi hyväksyä lesbot mutta ei homoja. En ihan ymmärrä tuota "oikeata" mutta onhan ulkoisella olemuksella kun ihmiset arvottavat ihmisiä. Ei tavan rekkalesbosta varmaan tule koskaan esim. koko kansan laulajatähteä mutta jostain Sillanpäästä tuli osittain myös miehekkään olemuksen vuoksi. Uskon että maskuliinisille sekä feminiinisille hlbt-ihmisille on paikkansa kuitenkin. Itselläni on feminiinisiä heteroita jotka ovat pidettyjä ja avoliitossa.

  • rekkalesbot ,,miehekkäät

  • Naiset ainakin valittaa usein siitä, kun työpaikalla naisten pukuhuoneessa lesbot vahtii vaatteiden vaihtoa . Kiimaansa ne kai esittelee, mutta rasittavaa se kuulemma on.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.