Markku hoitaa riman alitus 2

Nelonen-pelkkää-roskaa

Taas oli aivan ensimmäiseksi tämän illan jaksossa täydellisen turhat ohjelmaan osallistujat, eli huutipariskunta huutelemassa norsunluutornistaan typeriä ohjeita niille, ketkä työt jollain tavoin lopulta rääpivät läpi.

Sitten remonttiukot yrittivät vääntää pakettiautossa väkinäistä juttua ja yrittivät esittää tosi nolon näköistä hauskanpitoa. Aurinkolasit oli tietysti päässä pilvisenä päivänä, kun sitä Elinaa tavattiin.
Sitten porukalla typerää naurua hevostilan hevostallissa. Isäntäparilla todella sotkuinen talo, mikä kertoo epäsiististä isäntäväestä.
Mainostettiin kuuluvasti Kauhajoen K-Rautaa.
Sitten Tervatehtaantien norsunluutornista jaettiin taas täysin turhia ohjeita niille, ketkä oikeasti työt tekevät.
Sitten oltiinkin jo taas aivan yht'äkkiä Markun autotallissa Äänekoskella, vaikka hommat oli Kauhajoella.
Vanhusten talolla oli taas aurinkolasit päässä niin sisällä kuin ulkonakin, vaikka aurinkoa ei näkynyt missään? Olikos tuossa Attendon hoivakodissa muuten hoitajamitoitus kohdallaan, vai pitääkö sielläkin yövuorossa hoitajien toimia siivoojina, pyykinpesijöinä ja ruoan valmistajina?

Sitten typerää pelleilyä vanhusten kustannuksella ja apumies lompsii sisään taas aurinkolasit päässä. Jessus,miten typerää pelleilyä! Sitten vielä lopuksi toinen ei osannut soittaa, eikä toinen laulaa ja tietysti sisällä aurinkolasit päässä.

Sen jälkeen typerää höpöttämistä pakettiautossa. Sitten vielä Tervakasarmin Ruhtinaat tunkivat vaihteeksi itsensä kuvaruutuun.

Sitten oltiinkin jo aurinkolasit päässä ilmajoogakankaan kiinnityskoukkua laittamassa. Sitten oltiin välikatolla villojen seassa tietysti aurinkolasit päässä. Miten talon isäntä yleensä ohjelmassa kehtasi naamaansa näyttää, kun noin simppeli homma piti toisilla teettää?

Sitten oltiin taas hevostalleilla vesisateella aurinkolasit päässä. Markku kysyi Hennalta ratsastussessiota, mutta joutuikin pettymyksekseen ratsastamaan hevosella. Olihan se ihan sen näköistä, kuin olisi ollut tyhjä heinäseväs pystyssä hevosen selässä.

Sähkökaapelien pinta-asennukset oli aivan hirvittävän näköisesti tehty hevosfarmin omakotitalon eteisessä. Eteiseen tehtiin kaapit, missä oli peiliovet, että käytettävä tila pienentyi entisestäänkin. Onkohan ne peilit pitkäänkin ehjinä tuommoisen lapsikatraan kanssa?

Lopuksi piti vielä ilmoittautua Maharadzoille, kuin armeijassa lomilta palatessa. Lopuksi kauhistuttava esitys Jätkän Humppaa.

63

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuin-Lännessä-ennen

      Noin huonojen ohjelmien tekeminen on täydellistä katsojakunnan aliarvioimista ja häpäi$yä. Joko ohjelman käsikirjoittaja on otettu k!!nn! ja £ynk@ttu?

    • muuta-eivät-ansaitse

      Lopputili ja lomarahat noin huonon ohjelman tekijöille!

      • Possso

        Erkille uuvet hampaat mustien tilalle


    • tönkkösormia

      Nyt meni eteläpohojammaan miehiltä maine...

      • Osovaa

        Markku osovaa tehä Nuljuksen naulan.
        Se estää tahattomat pieraisut ohjelman aikana. Markulla on siniset ammattityökalut pakissa.
        Sillä otetaan perusta mittaa.
        Markku osovaa.


    • jotain-rotia-sentään

      Kansalaisaloite tehtävä "Markku hoitaa"-ohjelman lopettamiseksi !!

      • Persujenvoitto

        Puusetä äänestää Persuja. No niin myö muutkin Uuraisilla. Persut voittoon.


      • Psparasta
        Persujenvoitto kirjoitti:

        Puusetä äänestää Persuja. No niin myö muutkin Uuraisilla. Persut voittoon.

        Jes Jes Jes. Persut takuulla voittoon


    • Yksinkertainen

      Oliko sen ohjelman nimi "Markku hoitoon"?

      • Ääkmikähaju

        Make vois ottaa ummetus lääkkeen.
        Pieretys helpottaa heti.....


    • Fanittaja

      Älkää haukkuko uutta hienoa ohjelmaa! Osaatteko itse rakentaa ja askarrela yhtä hyvin? Ei taida onnistua. Ja pitääkö sitä työtä aina tehdä totisena kuin petolinnun p#rse, kerrankin iloisia veikkoja jotka nauttivat työstään ja pikku kenttähuumoria kehiin. Sietäisi norsunv##uiset naamarit ottavan oppia hyvästä ja reippasta työkulttuurista! Tai ei taida olla hommia noilla länkyttäjillä.
      Hyvä ohjelma, kyllä sitäkin 10 tuotantokautta toivottavasti tulee.

      Kohta muuten alkaa Keisarikunnan Espanjan ohjelmat, sitä ei varmaankaan kateellisten kannata katsoa, alkaa kyrsimään liian paljon kun Keisarikunta repii hilloa että tyrät rytkyy!

      • pää-selkenee

        Yhteen tuotantokauteen jää M@rkun ja T!mon remonttiohjelma. T!mo tulee järkiin$ä, eikä lähde mukaan enää seur@@va££€ tuot@ntok@ud€££€.


      • höpöjuttuja

        Tuo Keisarin renkien askartelutaitojen kehuminen kuulostaa ihan samalta, kuin naapurin muijan puhe, kun hän sanoi, että "kyllä se Pariisi on sitten hieno kaupunki, kun siellä porttivahditkin puhui Ranskaa".


      • kirvesmies

        Nimenomaan sinä et osaa kun tuollaista räpeltämistä kehut. Lienetkö naisihminen? Hävetä suomalinen mies saa moista katsellessa. Kaivinkonekuskit kuuluu monttuun eikä telineille. Pitääpi se olla valtava hinku päästä televisioon kun tuollaiset rutarit pirttiinsä laskee.

        Kyllä raksalla naurua riittää ja läppä lentää. Nyt vaan on kaksi totista torvensoittajaa joilla on kamerakammo ja siksi vääntävät väkisin tehtyä tuubaa, etkä sinäkään voi olla sitä huomaamatta.

        Ei tule. Neljä ohjelmaa on pantu purkkiin ja ne ajetaan ulos, vaikka esittäjätkin on nyt naamapunaisena häpeästä, että "tuollainenko siitä tuli"

        Tv.n tarjonta on nykyään niin ala-arvoista että kaikkea hömppää katsotaan. Ja olihan Huutokauppakeisarinkin pari kolme ensimäistä tuotantokautta hyvää viihdettä, ei siinä mitään.
        Hauska oli seurata kun ihmiset pettyivät kun toivoivat saavansa romuillaan tonnin ja kauppahinta jäi satasiin. Palsamäkikin tyytyi kohtuulliseen voittoosuuteen teki jopa tappiokauppoja tai prosenttiosuudellakin. Siinä seurattiin yrittäjän arkea.

        Toista on nyt. Joka kerta täytyy saada yli puolet voittoa, prosennttikaupoista ei puhetttakaan. Megajulkisuus pilasi niin esittäjät kuin ohjelmankin.


      • Sinuhen-Bugatti

        Olipa täydellisen hyvin kirjoitettu kommentti. Olen tismalleen samaa mieltä joka asiasta. Kyllä sen täytyy olla nainen, joka tuommoista ala-arvoista räpeltämistä kehuu. Ei ole luultavasti koskaan edes nähnyt hyvin ja laadukkaasti tehtyä työtä? Markku pähkäili omassa autotallissaan lintulautaa Kauhajoelle tehdessään, että halkeaakohan se ohut rima, kun siitä lyö naulaa läpi. Ammattimies ei edes kokeile, halkeaako se rima, vaan poraa siihen rimaan ensin oikean kokoisen reiän ja lyö sitten naulan siitä läpi.

        Totta tosiaan. Julkisuuden myötä meni pilalle esiintyjät ja ohjelmatkin. Samoilta tekijöiltä loppui Paimelan Autoparoni yhteen kauteen, kun omistaja kertoi kuvausten takia menevän viikossa kolme päivää piloille, eikä pääse tekemään ansiotyötä sinä aikana ollenkaan.


    • Simppa59

      Hyvinhän tuo kaikki käy, ei taida täällä haukkujilta samat asiat sujua.

    • Pohjanoteeraus

      Miksi ne aurinkolasit otsalla? Ilmoittakaa katsojaluvut.

      • Tiljamän

        Markku tuli Mirkku mäni


    • TVtsekkaaja

      Molemmissa ohjelmissa yli 500.000 katsojaa. Hittiohjelma!

      • lehmän-läjä

        Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä... p@$k@ on hyvää.


      • katsokaaitseänne

        Keski-ikäiset miehet, jotka ehkä kuitenkin tarkoittavat hyvää tehdä? Mutta. Minkä yhtiön liimaa käyttävätkään? Toinen liimannut aurinkolasit päälaelleen ja toisella hattu tiiviisti niin sisällä kuin ulkonakin aina vaan päässään. Yrittävätkö olla rentoja nuoria parikymppisiä kavereita?
        Tosi väkinäistä tuo heidän keskustelunsa autossa.
        Markku on silmät kiiluen kuin lapsi. joka odottaa tikkukaramellia tehtyään (?) jonkin teon.
        Voi aikoja.


      • loppuelämä_pilalla
        katsokaaitseänne kirjoitti:

        Keski-ikäiset miehet, jotka ehkä kuitenkin tarkoittavat hyvää tehdä? Mutta. Minkä yhtiön liimaa käyttävätkään? Toinen liimannut aurinkolasit päälaelleen ja toisella hattu tiiviisti niin sisällä kuin ulkonakin aina vaan päässään. Yrittävätkö olla rentoja nuoria parikymppisiä kavereita?
        Tosi väkinäistä tuo heidän keskustelunsa autossa.
        Markku on silmät kiiluen kuin lapsi. joka odottaa tikkukaramellia tehtyään (?) jonkin teon.
        Voi aikoja.

        Tourusen työnjohtaja saattaa vielä nippa nappa maineensa pelastaa loppuelämänsä ajaksi, jos älyää hypätä pois tuosta naurettavasta hullunmyllystä ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Sen toisen Tupa-Uunon peli on jo pelattu. Pellen viittaa saa kantaa harteillaan elämänsä loppuun asti.


      • Työkalut
        loppuelämä_pilalla kirjoitti:

        Tourusen työnjohtaja saattaa vielä nippa nappa maineensa pelastaa loppuelämänsä ajaksi, jos älyää hypätä pois tuosta naurettavasta hullunmyllystä ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Sen toisen Tupa-Uunon peli on jo pelattu. Pellen viittaa saa kantaa harteillaan elämänsä loppuun asti.

        Markku laittaa uuvet hampaat Erkille ja toisille tolhoille pyynnöstä. On kuulemma ostan ehta uuven höyläpenkin jossa pystyy hampaat asentamaan kiukkusemmallekkin potilaalle.
        Erkki ei pelkee luottaa Markun ammattitaitoon. Onhan Markulla siniset ammattityökalut mukana


    • Erikeepperitykit

      Äänekosken megahiihtotapahtumassa keisari heiluttaa kainaloläskejään ja M&T myyvät käyriä, silmähän voi tietysti vilkasta myös alaspäin.
      Tuo porukka tuskin ilmaiseksi seisoo kojuissaan, joku järjestö tarttisi oikeesti koko summan toimintansa pyörittämiseen.

      • taas.meni.pieleen

        No totta kai Tervatehtaantien Maharadzat on apujoukkoineen itsensä tunkeneet Äänekosken Suomenmestaruus-megahiihtoihin mukaan.
        Kyllä ne makkaranmyyntitulot olisi paljon paremmin olleet hyödyksi johonkin hyväntekeväisyysjärjestön tarpeisiin, kuin niille Tervatehtaantien rahanahneille linssiluteille.


      • Fanit
        taas.meni.pieleen kirjoitti:

        No totta kai Tervatehtaantien Maharadzat on apujoukkoineen itsensä tunkeneet Äänekosken Suomenmestaruus-megahiihtoihin mukaan.
        Kyllä ne makkaranmyyntitulot olisi paljon paremmin olleet hyödyksi johonkin hyväntekeväisyysjärjestön tarpeisiin, kuin niille Tervatehtaantien rahanahneille linssiluteille.

        Taas täällä joku ääliö sotkee kaksi eri asiaa. Siellä on huutokauppa johon Palsanmäet on pyydetty pitämään sitä ja heillä ei ole hiihtokisojen makkaranmyynnin kanssa mitään tekemistä, ottaisit asioita selvää ennenkuin suollat tänne tuota soopaa.


    • loputon_savotta

      Kaikista tärkein työkone näköjään jäi ottamatta mukaan, kun sinne Kauhajoen hevosfarmille lähdettiin. Nimittäin telaketjuilla ja puskulevyllä varustettu Caterpillar.
      Rakennukset oli kaikki läpeensä semmoisia rytökasoja, että ei muuta kuin Caterpillarilla nurin tuommoiset lahot ja mädäntyneet rotiskot.
      Pariskunta saa punnertaa lopun ikäänsä tuommoisten mätien rakennusten kimpussa, eikä tehtävä työ lopu niistä koskaan. Parempi tehdä kerralla selvää koko roskasta ja rakentaa uutta. Jos kerran hevosia pitää ja vielä maatalouden tilatukia niistä saa, niin kyllä pitäisi pystyä maksamaan velkaa pois, mitä uusien rakennusten rakentamisesta kertyy.

    • TVtäkatsellut

      Menikö nyt yöunet? Mene sinne Kauhajoelle rakentamaan jos noin vaivaa!

      • hoh-hoh-hoh-hoo

        Tää oli hyvä! Korkokengät puhelinpylväille.


    • menkööt-yömajaan

      Ei muuta kun pillarilla rötisköt nurin vaan...

      • Porskutarallaa

        Jokos Markku teki Erkille uuvet valkohohtoiset hampaat. Koivusta saapi hyvät. Ja kestävät viikon purra vaikka näkkileipää.


      • Valkeathampaat
        Porskutarallaa kirjoitti:

        Jokos Markku teki Erkille uuvet valkohohtoiset hampaat. Koivusta saapi hyvät. Ja kestävät viikon purra vaikka näkkileipää.

        Onkohan koivu paras. Eikös Tammi oo kovempaa tai Pyökki. Jos nuo maalaa lateksilla valkoiseksi, niin Erkin hymy höynäyttää naisekin huutokaupoille


      • näyttääkömuskeleitaan
        Valkeathampaat kirjoitti:

        Onkohan koivu paras. Eikös Tammi oo kovempaa tai Pyökki. Jos nuo maalaa lateksilla valkoiseksi, niin Erkin hymy höynäyttää naisekin huutokaupoille

        Markku voisi punoa Erkille ja Timolle tukat, hevosia löytyy seutukunnalta, tulee vahvat hiuskuontalot molemmille. Erikeepperin sijasta kannattaa käyttää jotain nahkaliimaa ettei heti seuraavalla saunareissulla tukka tipahda, menee käsityö ihan hukkaan.

        Nyt kun loppuivat Markun ja Timon ohjelma niin näemmekö hänet huutokauppakamarilla tepastelemassa jossakin tärkeässä roolissa. Keisarinna ei tietenkään maksa palkkaa sehän on selvä.


      • Totuus-komissio
        näyttääkömuskeleitaan kirjoitti:

        Markku voisi punoa Erkille ja Timolle tukat, hevosia löytyy seutukunnalta, tulee vahvat hiuskuontalot molemmille. Erikeepperin sijasta kannattaa käyttää jotain nahkaliimaa ettei heti seuraavalla saunareissulla tukka tipahda, menee käsityö ihan hukkaan.

        Nyt kun loppuivat Markun ja Timon ohjelma niin näemmekö hänet huutokauppakamarilla tepastelemassa jossakin tärkeässä roolissa. Keisarinna ei tietenkään maksa palkkaa sehän on selvä.

        Markku tee uudet käsivarret puusta keikarilla. En voi katsoa löllyviä allejaan. Keikari olisi komea mies ilman lasisilmää ja löllyviä allejaan.


      • Neljäthampaat
        Valkeathampaat kirjoitti:

        Onkohan koivu paras. Eikös Tammi oo kovempaa tai Pyökki. Jos nuo maalaa lateksilla valkoiseksi, niin Erkin hymy höynäyttää naisekin huutokaupoille

        Hampaat. Ne kuuluu olla kuin Legot. Tasaiset ja valkeat.


    • outo.firma

      Onkohan se firma joku yksinkertaisten miesoletettujen päivähoitopaikka, leikkivät ja laulavat ikäloppuja vanhoja ralleja. Tarvitaanko kaivinkonekuskiksi joku koulu vai riittääkö että osaa rattia vääntää, tuntee kellon osatakseen tulla paikalle noin sovittuun aikaan. Ja kuka huoltaa työkaluja. Ei kait se silläviissiin haittaa jos ylin pomo on kans tuota maata.

      • Masinisti-monttööri

        Nehän on nykyaikaiset kaivinkoneet jo niin hienosti ohjelmoituja, että ne tekee kallistukset automaattisesti ja ottavat kaivuusyvyydessäkin automaattisesti huomioon jopa kauhan hampaiden kulumisen. Siellä saa istua melkoinen puupää koneen puikoissa, niin kone tekee vielä automaattiohjelmalla ihan kunnollista kaivuujälkeä.


    • Näilläeväillä

      Kyllä on ilo katsoa osaavaa kaivurikuskia ja ihan pystymetsästä niitä ei löydy! Oli ammatti mikä tahansa, niin vaatii osaamista! Taitaa olla niin, että suurimmat louskuttaa eniten leukojaan ! Kun pistetään viivalle, niin nöyrin kuski vääntää voiton - ei suunsoittaja!

      • että-se-renki-kehtaa

        Kyllä oikeat ammatti-ihmiset tuntevat suurta myötähäpeää, kun katsovat niitä Markun räpellyksiä. Ei ole nimimerkki "Näilläeväillä" koskaan nähnyt oikean ammattilaisen työskentelyä, jos tuon huutiukon renkinä olevan Tupa-Uunon lastulevyjen yhteen liimailemisia pitää korkeatasoisena laadukkaana työnä. Ja nyt... se korkki kiinni ja nukkumaan siitä !!


    • siitä-sen-erottaa

      Huutiukolla on toinen silmä lasisilmä. Mistä sen erottaa, kumpi silmä on lasisilmä? Lasisilmä on se, missä näkyy edes hivenen verran inhimillisyyttä.

      • 88654

        Markku teethän keikarinnalle ne uudet kauniit sääret, vaikka Lepästä. Niillä on komiaa keikarinnoilla sitten kesällä korkokengille ja hurmata tuulitakkiukkkoja huuti hommiin.
        Tuulitakkiukot tykkää keikarinnasta jo muutenkin


    • Hyvätnauruttaas

      Tuopa olikin hyvä huomia.

    • roskatynnyriin-joutaa

      Tourusen Klov-neilta täydellinen epäonnistuminen.

    • Jopa pitää valittaa, inhottaa tuollaiset tyhjän valittajat.

      • Säälittävää

        Elämäänsä kyllästyneet ja epäonniset surkimukset huonoa oloaan täällä itkevät...


      • Ruotsalaiset katsoo joskus suomen tv-ohjelmia ja nauravat silmät vedessä meidän pikauusintoja ja pöljiä mainoksia. Kahdeksas uusinta vaihdettuna kanavalta toiselle, naurattaa minuakin, mutta miksi minun pitää maksaa veroina tästäkin pelleilystä?


      • Säälittävää kirjoitti:

        Elämäänsä kyllästyneet ja epäonniset surkimukset huonoa oloaan täällä itkevät...

        Voi sinuakin.


    • roskatynnyriin-vaan

      Kaikki paha loppuu aikanaan. Niin myös Tourusen Klov-nien esiintymiset ja huuto-paksukaisten höpöohjelmat.

      • NaamaRuudussa

        Eihän sinun kaikkia tv-ohjelmia tartte katella, valinnan vapaus maassamme. Viduttaako kovastikin, jos toisilla menee hyvin ja rahhoo tulee...?


      • NaamaRuudussa kirjoitti:

        Eihän sinun kaikkia tv-ohjelmia tartte katella, valinnan vapaus maassamme. Viduttaako kovastikin, jos toisilla menee hyvin ja rahhoo tulee...?

        ! verotus toimii!


    • HoidaItse

      Samaa mieltä, en todellakaan katso ohjelmaa, jos ei kiinnosta! Tarjolla kymmeniä kanavia, josta aina jotain löytyy! Jos ei löydy, niin voi siivota, käydä syömässä, ongella yms. Hyvää elämää kaikille - vetäkää syvään henkeä ja siitä se lähtee!

      • Missä on 10 kanavaa suomeksi? Onhan täällä toki ruotsin kanavat ja teräväpiirto tarkkuudella näkyvät ilman antennia.


    • Anonyymi

      Rengi voisi alkaa siivota varsinaisen työpaikkansa ympäristöä. Tai jospa se tv-yhtiö haluaisi kuvata tämän isohampaisen julkkiksen työmaallaan. No tietysti kuvaan tunkisi aurinkolasimies. Näkisi Suomen naiset varsinaiset siivousfriikit.

      • Anonyymi

        Renki ja aurinkolasimies eivät omista varsinaista työpaikkaansa ja sen ympäristöä, ovat vaan palkallisena työmiehinä siellä joten eivät varmaan päätä sen ympäristön siivoamisesta, sen päättää ihan joku muu. Ja varmaan siivovat jos niin käsketään mutta heilläkin on pomo joka määrää mitä tehdään. Valita tuosta asiasta suoraan sinne heidän firman omistajille, et ilmeisesti ole itse ollut työssä missään kun et tiedä näitä käytäntöjä miten nämä menee..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Renki ja aurinkolasimies eivät omista varsinaista työpaikkaansa ja sen ympäristöä, ovat vaan palkallisena työmiehinä siellä joten eivät varmaan päätä sen ympäristön siivoamisesta, sen päättää ihan joku muu. Ja varmaan siivovat jos niin käsketään mutta heilläkin on pomo joka määrää mitä tehdään. Valita tuosta asiasta suoraan sinne heidän firman omistajille, et ilmeisesti ole itse ollut työssä missään kun et tiedä näitä käytäntöjä miten nämä menee..

        Hyvä työntekijä osaa myös ajatella itse ja ehdottaa parannuksia. Jos firma on ulospäin luotaan työntävä, törkynen ympäristö niin se myös vaikuttaa yrityskuvaan. Tai sitten yrittäjä ei arvosta työntekijöitään jolloin he tekevät vaan välttämättömän.


    • Anonyymi

      Minulla on sellanen säädin josta saa vaihdettua kanavaa ja siitä voi tarvittaessa sulkea koko tv:n,jos sieltä tulevaa ohjemistoa viitsi katsoa juuri sillä kertaa.Mitä tulee tuohon Markun ohjelmaan niin tuntu tosi oudolta,että kukaan katso sitä ohjelmaa mutta siitä huomimatta kaikki tietää mitä siinä tapahtuu. Huutokauppa keisari ja tämä Markun juttu on kuitenkin niitä harvoja ohjelmia joista kaikki jaksot ei ole uusinnanuusinnanuusinnan uusintoja vaan tuoretta kamaa.Ymmärrän kyllä senkin,että televisio ohjelmien taso laskee,koska tv.kin siirtyy pikkuhiljaa maksulliseksi nettiin Yleä lukuunottamatta,joka maksetaan veronmaksajien pussista.Niin kauan ohjelmia kannattaa näyttää,kun ne kiinnostaa mainostajia.

    • Anonyymi

      Renki keikuttaa päätään puolelta toiselle, suusta vyöryy venytettyjä sanoja. Silimät pyörii kuin pallot.
      Takamus pitkällä viilettää Epsanjassa. Onhan näky.

    • Anonyymi

      ...ja nyt pääsee oikein kirjantekkoon, voi ne toimittajatkin nauraa tälle höynäytettävälle pariskunnalle, emäntä leipoa löpsyttää ja nauraa kaikelle. Tarjoaakohan he parisuhdeohjeita. Ite en aio heidän limasilla ohjeilla mennä eteenpäin.

    • Anonyymi

      Eipä tainnut ymmärtää höläyksen pöläystä korjauhommissa.
      Oli vitsi laittaa taitamaton julkkikseksi päässyt hommiin, mitä ei osaa.

    Ketjusta on poistettu 65 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe