Tärkeät eduskuntavaalit

Vaalit

Vaalit ovat lähellä ja Suomen itsenäisyydestä ja suomalaisten turvallisuudesta on kyse.Muistetaan että Jutta Urpilainen Kreikan vakuuksilla ym päätöksillä oli velkaannuttamassa Suomea.Tuomo Puumala on ollut kovin näkymätön ja hiljaa,paitsi nyt pitää ääntään esillä.AnnMaja H RKP kannattaa leväperäistä maahanmuuttoa.Varmaan monille on vaikea tietää ketä äänestäisi.Suosittelisin tutustumaan perussuomalaisten ehdokkaaseen Mauri Peltokankaaseen,jota voit kuunnella mm you tubesta.Hän on saavuttanut suuren suosion kannanotoillaan Suomen puolesta.Itse en asu Kaustisella,mutta kehoitan harkitsemaan vakavasti hänen äänestämistään.Äänestetään Mauria ja annetaan Suomelle mahdollisuus,

14

<50

  Vastaukset

  • Miten meni tuo laskettelurinnen kohtalo, joko he saivat valituksessa läpi?

  • Sosialidemokraattia äänestetään, tottakai ja kaksissa vaaleissa, ne ovat EU-vaalit jo seuraavassa kuussa.

  • Ennemmin SDP kuin mikään PS,
   Demarit on ihmisten puolella kun Persut puolta ihmisrotua.

  • Kyllä Perussuomalaiset hädänalaistenkin ihmisten asiaa ajattelee,kuten kehitysapuvarojen lisäämistä hyvinhoidetuille pakolaisleireillä.he vai haluavat selvät rajat siihen keitä Suomeen voidaan ottaa.Onhan nämä Oulun tapahtumat ym silmiemme edessä.kuunnelkaapa perussuomalaisten 18.3 2019 pitämä tuumaustunti ,jossa kerrotaan tutkimuksen pohjalta mitä haittamaahanmuutto maksaa Suomelle.En osaa selittää,on hyvä itse kuunnella.Ihan valtion papereista otettuja tietoja laskeneet.Mitä jos rikollisiin pakolaisiin käytetyt varat laitettaisiin vanhuksiin,koululaisiin jne sensijaan että suomalaiset,eläkeläiset jne menettää,niin rahat käytettäisiin omaan kansaan.

  • Laten hyväksikäyttö tapauksista 80%kantasuomalaisten tekemiä..Persuja en äänestä,enkä ymmärrä miksi hellari Kulpakko ko, puolueessa?

  • Buahaa buahaa , ja alkaa pohdinta kuka kääntää eniten takkia , kuka loikkaa pisimmälle puoluestaan , kuka valehtelee eniten .....äänestän kotipuutani , siihen voin aina luottaa .

  • Äänestettävät on kuin vappupallot , ilmat lähtee heti ulos , vikinä kuuluu eikä tiedä mihin pallo ampaisee ja jäljelle jää vain veltto kumiriekale.
   Asioita hoitaa näkymätön taho tämä teatteri ryhmä on vain illuusio.

  • Niin onhan uskovia joka puolueessa,mutta eihän vaaleissa ole tärkeintä onko ehdokas uskova vai ei,vaan se mitä asioita ehdokas ja puolue ajaa?Nyt on viimevuosina onneksi hyväksikäytöt,pedofiilit ym alkaneet paljastua ja se on hyvä.En näe perussuomalaisiamme rasistisena liikkeenä,vaan Suomea isänmaana puolustavana.Suomen pitäisi tarkemmin määritellä mikä on pakolainen ja oikeasti apua tarvitseva

   • Se on määritelty jo YKssa eikä siinä määrittelyssä ole rasistisella puolueella osaa eikä arpaa. Ei nyt eikä jatkossa.


  • On vilpillisiä väittää perussuomalaisiamme yhdenasian puolueeksi.tutkikaa tarkemmin mitä asioita Perussuomalaiset ajaa.kyllä Antti Rinne on nuollut puolueita suuntaan ja toiseen.sdpn kannatus taitaa laskea vielä ennen vaaleja japersujen nousta.

  • Miten meni tuo laskettelurinnen maakaupan torppaaminen, ootte samoilla linjoilla demareitten kanssa.
   Eikös teitä yhtään nolottaa moinen moka?

  • Olipa viisas mies tvssä tänään nimittäin Jussi Halla-aho ja perussuomalaiset.Ja ehkäpä Mauri Peltokangas jolle annan ääneni.

  • En kyllä Halla-aholaisia äänestä vaikkei olis muita ehdollakaan,,,Sinisiä vois ajatella.

  • Persuja äänestämällä saamme Sipilän, Orpon ja Halla-ahon hallituksen. Samat puolueetan olivat tässä historian huonoimmassa hallituksessa joka leikkasi pienituloisilta, sairailta ja työttömiltä. Tekivät hallintarekisterilain jolla osinkomiljonäärit saivat piilotettua verottajalta rahansa.
   Suomi tarvitsee kaikkien verorahat, myös miljoonatuloista, jotta vanhuksillekin riittäisi hoitoa. He ovat kuitenkin tämän nykyisen Suomen rakentaneet työllään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   174
   6161
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5075
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1591