Voiko koiraa viedä näyttelyyn ilman omistajan lupaa?

koiruus

kun omistaja rekisterissä ei ole sama kenellä koira on. niin voiko koiraa viedä näyttelyyn ilman virallisen omistajan lupaa? entä tarvitseeko eläinlääkärin kysyä lupa toimenpiteisiin omistajalta?

6

<50

  Vastaukset

  • Voit ilmoittaa näyttelyyn, jos sinulla on passi ja passin tiedot kunnossa. Eläinlääkäri tarvitsee luvan myös toiselta omistajalta.

   • Omistaja ei halua sitä näyttelyyn. jos vien niin mitä siitä seuraa. saanko sakkoja? voiko omistaja jollain ilmoituksella kieltää tämän näyttelytoiminnan?

    Miten tuo eläinlääkäritoiminta, jos on vain yksi omistaja rekisterissä ja se kuka vie eläinlääkäriin ei ole rekisterissä niin miten pitää toimia?

    eli tässä tehdään koko ajan asioita rekisterissä olevan omistajan luaa kysymättä


   • vähän sekava teksit. siis minä olen se omistaja enkä halua koiraani näyttelyyn, on pelokas luonne. voinko estää nämä jotenkin?


   • koiruus kirjoitti:

    vähän sekava teksit. siis minä olen se omistaja enkä halua koiraani näyttelyyn, on pelokas luonne. voinko estää nämä jotenkin?

    Tietenkin voit. Koirahann on ilmoitettava näyttelyyn SKL.n virallisellaa lomakkeeella ja siinä pitää olla omistajan allekirjoitus.
    Mieti mihin paperiin laitat nimesi.


   • koiruus kirjoitti:

    Omistaja ei halua sitä näyttelyyn. jos vien niin mitä siitä seuraa. saanko sakkoja? voiko omistaja jollain ilmoituksella kieltää tämän näyttelytoiminnan?

    Miten tuo eläinlääkäritoiminta, jos on vain yksi omistaja rekisterissä ja se kuka vie eläinlääkäriin ei ole rekisterissä niin miten pitää toimia?

    eli tässä tehdään koko ajan asioita rekisterissä olevan omistajan luaa kysymättä

    Koiran virallisella omistajalla on päätäntävalta. Jos teet vastoin hänen tahtoaan, sinä syyllistyt sopimusrikkomukseen ja voi tulla sinulle kalliiksi.


  • Koiruus

   Yritä omistajana sada koirasi ensin sellaisiin oloihin, että sen itseluottamus kasvaa.
   Omistaja vastaa aina koirastaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   128
   4508
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   132
   4321
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1155