Eduskuntavaalit lähestyvät

Funtsaaja

Näissä vaaleissa on ollut vaikea löytää hyvää ehdokasta,mutta kun katselee miten Suomi makaa,vanhustenhoidon vakavat puutteet,lapsista ja nuorista( koulutuksesta leikkaaminen ym) tekisi mieli äänestää perussuomalaista.Hehän haluavat oman kansan tarpeet ensin ja sitten vasta muille .Mitä järkeä on rikollisten ja tähän kulttuuriin sopeutumattomien 'pakolaisten'täällä elättäminen?kuuntelin perussuomalaisten tuumaustunnin 18.3 2019 jossa tutkimusraportti mitä (somalien,islamilaisten)elättäminen Suomelle maksaa.esim Mauri Peltokangas voisi olla henkilö joka voisi äänestää.

10

<50

Vastaukset

 • Ai, että persuja? Minä kehotan, että katsot eduskunnassa, viime vaalien jälkeen, käytyjä keskusteluja. Kuinka he puolustivat Sipilän hallituksen leikkauksia ja köyhien kyykytyksiä,siinä olivat etunenässä puolustamassa nykyiset persujen kansanedustajat. He olisivat haluneet jatkaa sitä samaa, mutta heidät heitettiin ulos hallituksesta. Senkin jälkeen heidän kansanedustajansa jättivät monta kertaa äänestämättä hallitusta vastaan ja koko ajan ay-liike ja tavalliset suomalaiset palkansaajat ovat olleet heidän hyökkäystensä kohteena.

 • Kyllä tyttöjen koulutus on ensiarvoisen tärkeä asia.Luku ja laskutaidosta on aina hyötyä.

  • Mutta,jos ei sittekä ymmärrä?


 • Samaamieltä funtsaajan ja Vipsin kanssa.

 • Mitä pidemmälle nämä vaalikeskustelut etenevät,sitä selvemmin Perussuomalaiset erottuu edukseen kansan puolustajina.Seuran tutkimus Juha Sipilän miljoona omaisuuden hankkimiseen valtion tukirahoilla eli meidän verorahoilla ällistyttää kansalaisia.Seuran tutkimusraportti luettavissa netistä.Jotain on tehtävä että saadaan Suomi takaisin,joten äänestetään Perussuomalaisia.

  • Hallintarekisteri näyttää olevan kova pala perussuomalaisille, heti viesti menee poistoon kun muistuttaa ketkä sen puolesta äänestivät eduskunnassa. Käykää katsomassa ja muistakaa sitten kannattaako heitä tosiaan äänestää?


  • ,.,.jäbädäbäduu.......,.,.,.Ehkä olemme olleet väärässä kun olemme syyttäneet turvapaikanhakijoiden sosiaaliturvan poistamista vaatineita perussuomalaisia rasismista: hehän haluavat Halla-ahon linjalla poistaa sen myös suomalaisilta!


 • Tuskin on SDP päässyt vielä hallitusta muodostamaan kun pääsee jo äänestämään Miapetraa Eurooppaparlamenttiin. Ei hullumpi kevät.

 • Perhon ja Vetelin Suomi24 keskustelupalstoista on tehty yhteydenotto ylläpidolle. Niissä poistetaan aiheettomasti tiettyyn poliittisen ryhmää koskevia viestejä ja toisesta taas jos ne koskee tiettyä uskonnollista liikettä. Viestit eivät ole olleet mitenkään hyvän tavan vastaisia tai loukkaavia. Odotamme toimenpiteitä.

 • Äänestämällä persuja takaat sen, että Sipilän ja Orpon hallitus jatkaa, siinä on sinisten tilalla persut niin kuin viime vaalienkin jälkeen. Vain sdp:tä äänestämällä on mahdollisuus katkaista tämä neljän vuoden kyykytyspolitiikka. Halla-aho on valmis hallitukseen niin kuin viime vaalienkin jälkeen, kuka haluaa sitä?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5508
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1057
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  132
  957
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  594
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  397