Eduskuntavaalit lähestyvät

Funtsaaja

Näissä vaaleissa on ollut vaikea löytää hyvää ehdokasta,mutta kun katselee miten Suomi makaa,vanhustenhoidon vakavat puutteet,lapsista ja nuorista( koulutuksesta leikkaaminen ym) tekisi mieli äänestää perussuomalaista.Hehän haluavat oman kansan tarpeet ensin ja sitten vasta muille .Mitä järkeä on rikollisten ja tähän kulttuuriin sopeutumattomien 'pakolaisten'täällä elättäminen?kuuntelin perussuomalaisten tuumaustunnin 18.3 2019 jossa tutkimusraportti mitä (somalien,islamilaisten)elättäminen Suomelle maksaa.esim Mauri Peltokangas voisi olla henkilö joka voisi äänestää.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Järki_käteen_nyt

   Ai, että persuja? Minä kehotan, että katsot eduskunnassa, viime vaalien jälkeen, käytyjä keskusteluja. Kuinka he puolustivat Sipilän hallituksen leikkauksia ja köyhien kyykytyksiä,siinä olivat etunenässä puolustamassa nykyiset persujen kansanedustajat. He olisivat haluneet jatkaa sitä samaa, mutta heidät heitettiin ulos hallituksesta. Senkin jälkeen heidän kansanedustajansa jättivät monta kertaa äänestämättä hallitusta vastaan ja koko ajan ay-liike ja tavalliset suomalaiset palkansaajat ovat olleet heidän hyökkäystensä kohteena.

  • SOS_DEM

   Kyllä tyttöjen koulutus on ensiarvoisen tärkeä asia.Luku ja laskutaidosta on aina hyötyä.

   • Tussu

    Mutta,jos ei sittekä ymmärrä?


  • Viisas

   Samaamieltä funtsaajan ja Vipsin kanssa.

  • Limu

   Mitä pidemmälle nämä vaalikeskustelut etenevät,sitä selvemmin Perussuomalaiset erottuu edukseen kansan puolustajina.Seuran tutkimus Juha Sipilän miljoona omaisuuden hankkimiseen valtion tukirahoilla eli meidän verorahoilla ällistyttää kansalaisia.Seuran tutkimusraportti luettavissa netistä.Jotain on tehtävä että saadaan Suomi takaisin,joten äänestetään Perussuomalaisia.

   • Järki_käteen_nyt

    Hallintarekisteri näyttää olevan kova pala perussuomalaisille, heti viesti menee poistoon kun muistuttaa ketkä sen puolesta äänestivät eduskunnassa. Käykää katsomassa ja muistakaa sitten kannattaako heitä tosiaan äänestää?


   • Tättärää_

    ,.,.jäbädäbäduu.......,.,.,.Ehkä olemme olleet väärässä kun olemme syyttäneet turvapaikanhakijoiden sosiaaliturvan poistamista vaatineita perussuomalaisia rasismista: hehän haluavat Halla-ahon linjalla poistaa sen myös suomalaisilta!


  • Paitsi_että

   Tuskin on SDP päässyt vielä hallitusta muodostamaan kun pääsee jo äänestämään Miapetraa Eurooppaparlamenttiin. Ei hullumpi kevät.

  • Arvotonta_peliä

   Perhon ja Vetelin Suomi24 keskustelupalstoista on tehty yhteydenotto ylläpidolle. Niissä poistetaan aiheettomasti tiettyyn poliittisen ryhmää koskevia viestejä ja toisesta taas jos ne koskee tiettyä uskonnollista liikettä. Viestit eivät ole olleet mitenkään hyvän tavan vastaisia tai loukkaavia. Odotamme toimenpiteitä.

  • Jäljet_pelottavat

   Äänestämällä persuja takaat sen, että Sipilän ja Orpon hallitus jatkaa, siinä on sinisten tilalla persut niin kuin viime vaalienkin jälkeen. Vain sdp:tä äänestämällä on mahdollisuus katkaista tämä neljän vuoden kyykytyspolitiikka. Halla-aho on valmis hallitukseen niin kuin viime vaalienkin jälkeen, kuka haluaa sitä?

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   165
   2214
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   31
   1667
  3. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   55
   1379
  4. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   98
   1348
  5. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   121
   1237
  6. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   209
   1058
  7. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   68
   1018
  8. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   100
   1007
  9. Ollila työt

   Ei kyllä ole kehumista näiden töistä!!Paitsi isä Ollila kyllä jaksaa ajella ja kyylätä mitä muut tekee.
   Oulainen
   23
   997
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   77
   995
  Aihe