Poliisi-asia

seuraaja

Kyllä täytyy ihmetellä aikuisia ihmisiä, että kehtaavat huudella täällä tuollaisia solvauksia Akista ja Helistä, he ovat yrittäjiä siinä missä muutkin ja rakentavat osaltaan tätä yhteiskuntaa, ovat onnistuneet saamaan yrityksensä pyörimään, helpolla ei raha tule ja yhteiskunta kyllä keksii yrittäjälle maksuja joista ei kaikki tiedäkään, pienet on ihmisillä piirit kun täytyy kadehtia, koittakaapa itse elättää itsenne yritystoiminnalla luulen, että ääni muutuis kellossa.
Minusta Akin ja Helin pitäis jo tehdä poliisille tutkintapyyntö moisista kirjoittelusta, alkavat olla sellaisia, että kunnianloukkaus kynnys ylittyy!

19

157

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • symppikset

   Olen samaa mieltä mutta ovat niin fiksuja etteivät viitsi ja tietävät että kateutta täällä huudellaan.

  • eikö-ne-häppee

   Sanotaan, että kateus se vie kalatkin vedestä ja siitähän tässä ilmiössä taitaa olla perimmiltään kysymys.
   TV kanava tarvitsee omat klovninsa. Nuo mainiot katsojien hauskuuttajat, joiden toilailuja (tosin valmiiksi käsikirjoitettuja) on hauskaa seurata.
   Tosin tämä kyseinen ohjelmaformaatti kaikkine näine uusine kyllästyttävine "apumies" kylkiäisineen alkaa olla jo melkoisen loppuun kaluttu luu - vai ollaanko siellä erimieltä?

   • Teemunpertti

    Voihan Aki tehdä ohjelman vaikka"Vihapoliiseista"🦊


   • toivoton_tapaus
    Teemunpertti kirjoitti:

    Voihan Aki tehdä ohjelman vaikka"Vihapoliiseista"🦊

    aki mitään ohjelmia tee, kyllä ne on ihan eri ihmiset


   • SompaLiisa
    toivoton_tapaus kirjoitti:

    aki mitään ohjelmia tee, kyllä ne on ihan eri ihmiset

    Akihan se tekköö ohjelmat. Et sie tiijä mukamas


   • LisääNiitä
    SompaLiisa kirjoitti:

    Akihan se tekköö ohjelmat. Et sie tiijä mukamas

    Niii, ne baarinyrkkeilyohjelmat


  • ei-tulla-pyytämään

   Eihän Aki uskalla mitään poliisitutkintaa teettää, kun ketjuista paljastuisi samalla Akin omat solvaukset ja kirjoitukset elättäjiään kohtaan. Kuten esim. seuraavanlaiset mölätykset: "Vituttaako köyhät? Kahvin loput ja makkaran jämät huutokaupan jälkeen annetaan ilmaiseksi köyhille, jos tulevat niitä nöyrästi pyytämään".

   • Tutkintaan

    Selvästi vihapoliisien asia tutkia.


  • toksen

   Huutokauppa mitään tuota,tehneet 840 meklarikeikkaa 3000€ kpl.

   • Eras

    Mitä sitten pää-asia,että pärjäävät.kyllä kateellisia riittää,kannattais hankkia itselle elämä ja alkaa tehdä asioille jotain jos noin kovasti toisten menestyminen ahdistaa,täällä on kaikilla samat mahdollisuudet alkaa yrittäjiksi.ei muuta kun y tunnusta hankkimaan ja vuollemaan kultaa,se vaan,että kannattaa muistaa ettei sen jälkeen kukaan maksa kesäloma tai muitakaan rahoja,eikä osta loman jälkeen takaisin töihin lomalta paluu rahojen muodossa,eikä ole pakkasia yms.yms
    Kannattaa aina miettiä mitä kadehtii,yrittäjänä olo ei ole helppoa,tuloista menee suurin osa pakollisiin maksuihin eikä tunteja voi laskea!


   • liioittelijalle

    no eivät todellakaan ole tehneet kuin murto-osan tuosta määrästä
    nykyisin keskimäärin 1 keikka viikossa (näkyy keikkakalenterista) ja ennen eivät edes tuollaisia summia veloittaneet


   • Verotettuna

    Vihapoliisi tutkii onko noin paljon keikkoja! Eppäilen


  • Luevaankatekismusta

   Mikähän tosikko tämän ketjun aloitti, muka poliisiasia. Täällä on joku tosi hyvä kirjoittaja ja tekee tai tekevät hyviä huomioita, saa hyvät aamunaurut kun yön pimeinä hetkinä heillä on sanainen arkku auennut.
   Luulen ettei huutipariskunta ole moksiskaan, tärkeintä heille on että puhutaan ja nimi pysyy pinnalla. Se tietää rahnaa.
   Muumindalen muija on ettei heitä saisi arvioida mutta hyviä arvioita on heistäkin.
   Keski-Suomen sirkusta, eikö silloin kuulu nauraa.

   • keetihuisari

    On se hyvä, että minulla on tv: n kaukosäätimessä nappi jota painaa, niin ei tarvitse tuollaista hölynpölyn ohjelmaa katsella.


   • tarkasta-tulossa

    Ehkäpä ei tarvi polliisi tutkintaa. Mutta terveystarkastajan kyllä. Makkaroita ei saa myydä jos ei ole Hygienia passia. Ja tuskin tämä pas...mäki edes tietää mikä se on. Samoin pulla puoti.


   • tarkasta-tulossa kirjoitti:

    Ehkäpä ei tarvi polliisi tutkintaa. Mutta terveystarkastajan kyllä. Makkaroita ei saa myydä jos ei ole Hygienia passia. Ja tuskin tämä pas...mäki edes tietää mikä se on. Samoin pulla puoti.

    Mistäs sinä sen tiedät, ettei heillä ole hygieniapassia?


  • näin-se-menee

   Heh, heh... vai poliisitutkinta kirjoituksista. Eihän siitä ole kuin noin kuukausi aikaa, kun radiossa poliisi kertoi poistaneensa kokonaan tutkinnasta n. 140 000 sille tehtyä rikosilmoitusta.
   Siellä lensi taivaan tuuliin varmaan muutama sata Suomi24 kirjoituksista poliisille tehtyä itkuvirttäkin, missä joku narisee kirjoituksista poliisille, että "tuossa kirjoituksessa tarkoitetaan kyllä nyt ihan selvästi minua". Halusi poliisi varmaan tuolla julkisella ilmoituksella asiasta vähän hillitä niitä kovassa kiimassa olevia rikosilmoituksen tekijöitä, että palstalla x se nimimerkki käytti maahantunkeutujasta rumaa ja epäsopivaa nimeä.
   Ei poliisilla riitä resurssit tutkia mitään kaiken maailman itku-iikkojen tekemiä kanteluita ja höpöjuttuja, kun poliisin resurssit ei riitä tutkimaan edes oikeita rikoksia. Saa sinne mennä valittamaan, mutta suoraan roskakoriin ne tyhjänpäiväisistä höpöjutuista tehdyt valitukset tulee lentämään, niin kuin ne on ennenkin lentäneet. Poliisit nauraa vaan kahvihuoneessaan noille kaiken maailman valittajille.

  • Hirnutaanmevuorostaan

   Poliisi nauraa myös täällä oleville hyville kommenteille. Niin nauran minäkin. Itkuiikkojen ei tartte tänne vaivautua. Ja onko pakko tunkea naamaansa lehtiin jos ei saa ulkonäköä arvostella.
   Suomessa on vanhoja rikkaita sukuja ja isoja yrityksiä, ei ne tunge naamaansa lehteen ja kirjoituta itsestään tyhjänpäiväisiä juttuja. Palsanmäet, Heinähattu ja nyt Timotei narsistit ovat valinneet tämän elämäntavan.

  • aitantaa

   Ei tu sellasta pvää että tuo pelkaani leuka ulvois minun telkkarissa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   93
   3390
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2062
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1225
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   433
   1196
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   42
   1110
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   799
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   791
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   224
   721
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   680
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   652
  Aihe