EPSHP:n lääkärit yksityispuolella töissä.

sivutyölupahakuun

25.3 elikkä tänään Pohjanmaan alueuutisissa kerrottiin että vain hiukan yli 20 / 300:sta virkalääkäristä tekee muualla töitä.
Kuinka kun katsoo yksityislääk.asemien lääkäriluetteloa Seinäjoella kuin muuallakin Suomea niin onhan niissä tuttuja nimiä EPSHP:stä.
Eivätkö vain ole ilmoittaneet työnantajalle vai eikö heiltä vaaditakaan sitä....ovat sen verran parempaa ja arvokkaampaa väkeä että saa tehdä pimeästi.
Ei vielä ole aprillinpäivä.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elikkä

      No elikkä hyvinkin.

      • LääkäritPyörittävätMuita

        Tähän lääkärien kaksinaismoraaliin kulminaatuu koko Soten suurin ongelma.
        Klo 14 lääkärit poistuvat sairaalasta kaupungille yksityisvastaanotoilleen.
        Lisää lääkärikoulutusta ja hoitajille lisää reseptioikeuksia.
        HETI.


    • yksimonienkanta

      Tämäkin on EPSHP:n ongelmana kun eivät saa täytettyä kaikkia lääkärinvakansseja kun ei ole hakijoita.
      Eikö tämä Jokisen kertoma lausunto, että kaikki konstit on kokeilu mutta ei vain saada kerro jo jotain. On ilmeisesti ymmärryksessä vikaa kun ei tajuta, Seinäjoen sairaalan maine ei ole mitenkään korkealla muualla Suomea ( vain itse pitävät). Yksi syy on henkilökunnan hyvinvointi tai oikealla sanalla PAHOINVOINTI. Aikaisemmin puhuttu hyvin pitkistä hakijajonoista.....missä vain ovat olleet kun ei ole nytkään, sama hoitaja puolella. Päiväunissa ja pikkujohtajien kaksinaamaisuuden ytimessä....siellä ovat jonot.

    • Virkavastuutonta

      Keskussairaalan virkalääkärien ns.työaika kuluu yksityisvastaanoton potilaslistojen järjestelemiseen. Loikkivat työpaikaltaan jo iltapäivällä yksityisvastaanotoilleen euron kiilto silmissä. Samoin tekee johtoporras, joten muutosta on turha odottaa. Hoitovirheilmoitukset lisääntyvät samaan tahtiin.

    • Laitontakopuollustetaan

      Hoitovirheet lisääntyy,jos virka aika julkisella puolella menee lepäämiseen.
      Jaksaa sitten omassa yrityksessä.

    • EtSemmost

      Monestihan lääkärit bongaavat asiakkaita julkiselta puolelta, ja sanovat asiakkaalle että asia hoituu nopeammin esim terveystalolla, ja kas kummaa lääkäriltä sattuukin löytymään heti seuraavalle iltapäivälle aika. Terveyskeskuksessahan seuraava aika löytyisi vasta parin viikon päästä, ja siinä on eri lääkärikin vielä, jolle joutuisi selittämään samat vaivat uudelleen.

      Enkä nyt halua loukata yksityisiä lääkäreitä, kyllä parhaimmat lääkärit ajautuukin helposti yksityiselle puolelle. Kunnalliselle jää sitten ne lääkärit, jotka eivät ole vielä päässeet yksityiselle puolelle. Näin se vain menee. Ja tarkoitan vaan sitä, että tämmöiseksi maailma on mennyt, jos haluat asiansa osaavaa lääkäriä, niin on melkein mentävä yksityiselle puolelle. Kunnallisella puolella lääkäreissä on todella paljon hajontaa, osa ei osaa edes lapsen korvaa katsoa, siten että näkisi oikein mitään.

      Hyvä esimerkki lapseni korvatulehduksesta, kunnallisella puolella nuori lääkärinainen, yritti katsoa lapsen korvaan, ja sanoi ettei kyllä näe oikein mitään siellä (=ei osannut katsoa sillä laitteella), ja aprikoi sitten että pitäisikö kirjoittaa jokin resepti vaiko ei. Sanoin että antaa olla, turhaa tässä aprikoidaan, menemme yksityiselle. No, mentiin yksityiselle, ja kokenut lääkärimies näki heti, että vasemmassa korvassa on tulehdus, ja määräsi siihen asianmukaiset lääkkeet.

    • sundmann

      ei toi mikään uus juttu ole aina on niin tehty ja tullaan tekemään. parhaat lekurit pitää virkaa keskusairaloissa ja nostaa huippupalkkaa yksityisellä. koskee joka alan lekureita....joka kaupungissa

    • sivutyölupa

      Kuinkahan paljon vain käyttävät työaikaa ja työpaikan / yhteiskunnan ylläpitämää ja maksamia kalliita laitteita kutsumalla / lähetteellä sairaalaan ohi jonojen. Tuo on tiedossa ollutta iät ja ajat. Tavallisia palkaa saavia ovat viroissaan, ei yhtään enempää tai vähempää kuin muutkaan....ei niitä tarvi pokkuroira lääkärinimikkeestä. Sairaala työnantajana kuuluisi seurata tarkemmin noide lekurien niin tekemisiä kuin työaikoja sekä osittain kilpaileviin yrityksiin (yksityissektori) siirrettävää / salassapidettävän tiedon vientiä.

    • oikein tekevät ..kapitalismi kunniaan ....maajusseilta tuet pois....brasilia härkä verottomaksi...ulkomailta tuodut alle 10v vanhat autot verottomana suomeen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      22
      1269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1069
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1051
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1048
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      936
    8. 4
      932
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      922
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    Aihe