Katselin Antti Rinteen vaalitentin ja Heti selvisi että äänestä Työministeri Jartsua

Teot-ratkaisevat

Jari Linström on ainut ja järkevin vaihtoehto Kymenlaaksolaisille.
Jartsu on ainakin mies eikä "märehtelevä lehmä".

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • punamulta

      Kyllä Antti oli tentissä niin kuutamolla, että huh huh! Kuvitelkaa rakkaat toverit Rinne Suomen Pääministerinä, katastrofi...

    • hyvä.puoli

      Saadaan lihavero ja maitovero, niiden ansiosta ilmastonmuutos peruuntuu.

      • Anahoitaa

        Ja maa täyteen matuja maksamaan meidän eläkkeet ja perseet pyyhkimään kun maataan laitoksessa.


    • LihaVERO

      ja johtajia ja pääliköitä maa täyteen!

      antti.keksi vielä pillu vero!

    • jslöggsgj

      Jari Lindström, Kouvolan näköinen mies.

    • Tosiduunari

      Jartsun paikka on sopeutumiseläkkeellä, ei missään muualla. Miehestä ei ole poliitikoksi, koska se vaatii vastuunkantoa, johon ei tuo Voikkaan nahjus taivu.

      Ainoa puolue, joka voi estää Suomen myymisen pala-palalta ulkomaisille pääomakeinottelijoille on SDP. Jos porvarihallitus jatkaa tulee kyyti olemaan kansalle paljon kylmempää mitä Sipilän hallitus on jo nyt tehnyt. Leikkausta leikkauksen perään ja veronalennuksia rikkaille.

      Minua ei kiinnosta viettää vanhuuttani makaamassa vankilaksi muuttuneen vanhainkodin lattialla 5000 euron kuukausimaksusta. Tämä on se malli johon keskusta, kokoomus ja Voikkaan Jarppa on meitä ajamassa. Ei kiitos, minä haluan elää hyvinvointivaltiossa vielä jatkossakin, en missään kehitysmaassa. Siksi demarit.

      • Riisto

        Sopeutumiseläkkeet on lakkautettu, Jarppa saa sopeutumisrahaa vuoden verran, tai korkeintaan kaksi, sitten kutsuu työkkäri jos ei jotain yhteiskunnan vihreää oksaa löydy ennen sitä. Epäilen kyllä että noiden tekemästä äänestäjiensä silmään kusemisesta on joku mukava palkkio kyllä sovittu, pitäähän Juudakselle hopearahansa maksaa.


      • Isänmaanloinen

        Jartsu selkäpiitäkarmivan vaalitappion jälkeen vaan työkkäriin tätien aktivoitavaksi itse ajamallaan aktiivimallilla. Voisivat aktivoida takinkääntäjä-Jartsun vaikkapa siivoamaan kaupungin vessoja 9 e/pv korvauksella.


      • kulttuurinrikastusSDP

        SDP on kyllä innolla tuomassa Vihreiden kanssa seuraavassa hallituksessa kehitysmaalaisia suomeen. ( kehitysavun lisäyksen päälle) Joten pelko toteutuu pikkuhiljaa kuitenkin.


    • Minä-äänestän-Jartsua

      Ja sen minkä sossu työ ihalainen sössi, siinä Jartsu onnistui saamaan yli satatuhatta työpaikkaa. Ajatelkaas voimamies Voikkaalta ansaitsee uudelleen valinnan eduskuntaan tarvitsee Hän on jo nyt saanut aikaan enemmän kuin Valtsu koko eduskunnassa olo aikana. Niin se vain menee ettei napinpainaja ketään hyödytä.
      Jartsun ei tarvitse hävetä mitään.

    • kuusaanmies

      Politiikassa mukana olevat kautta puoluerajojen antavat Jarille korkeat pisteet. Mies on paneutunut ja saanut aikaiseksi paljon. Joutunut myös päivittämään tietojaan. Hyvä valinta, päässyt hyvin eduskuntatyöhön sisään, ei huoli opetella alkeita alusta.

      • KuusaanMIKKIHIIRI

        Politiikassa mukana olevat antavat juoksupoika-Jarpalle korkeat pisteet, koska Jarppa suostuu ottamaan omiin nimiinsä muiden päätöksiä. Nauravat partaansa kun Jarppa kangertelee ja punottaa kameroiden edessä, koska ei tajua mistään mitään tai on itse täysin eri mieltä kuin mitä hänen on käsketty sanoa. Vain Suomessa MINISTERI voi olla munaton orja, jota muut ohjailevat.

        Jarpalle on ilmeisesti luvattu hyvät rahat sylkykupin roolista, koska hän parkuu ja kiukuttelee, mutta ei vastaa mihinkään jos joku esittää liian kiperiä kysymyksiä.

        No hyvä että tällaisia mihiä arvostotaan Kouvolassa.


    • Kysyn.vaan

      Jos jätetään Sipilä Keskusta ja Kokoomus kuten siniset käpykaartilaiset pois, niin löytyykö Suomesta ketään jota Lindström ei olisi pettänyt.

    • Äänestän-Jartsua

      Katsoin myös "kokkoomuksen" Orvon tentin ja siinä tentissä orpo otti kaiken kunnian talouden noususta KOP:n tuomalla talous osaamisen ansioksi.
      Vaikka koko kansa muistaa kuinka orpo ja Niinistö toimi kun PS-puolue valitsi uuden puheenjohtajan ja PS-puolueesta oli heti päästävä irti. Kävin ennen sitä kuuntelemassa Halla-Ahoa ja kysyin häneltä miksi hän jäi pois perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan pallilta?
      Ja hän sanoi, että ellei hän olisi eronnut niin he olisivat erottaneet.
      Joten eiköhän yritetä uudestaan.
      Ilman PS:sia Suomi olisi vieläkin edellisen hallituksen aiheuttamassa suossa.

    • Patsasta.pystyyn

      Jatketaan tällä aloittajan aloittamalla hauskalla linjalla. Jari Lindström on Suomen luotettavin poliitikko jonka sanaan ja lupauksiin voi ja aina on voinut luottaa. Lindström on se jonka ansiosta Kouvolan terveys ja sairaalapalvelut maan parhaita, on ajanut hallituksessa Kouvolan seudun etua ja pitänyt Kouvolan puolia Kotkaa vastaan esimerkillisesti. Työllisyys on oikeasti parantunut ja hänen ansiostaan uusia oikeita työpaikkoja oikealla palkalla on tullut Suomeen yli 150 000. Sairaiden puolta pitänyt ja nyt lääkkeet kaikille entistä edullisemmat. Työttömät saaneet melkoiset mahdollisuudet tulevaisuuteen, etenkin taloudellisesti juuri Lindströmin ansiosta. Kaikkien vähävaraisten ja muidenkin avustukset nousseet ja tietysti LIndströmin ansiosta. Valtionvelka on nyt oikeassa suunnassa kun Lindström niin hoiti hallituksessa.

      Kaverin aikaan saamiset vetää hiljaiseksi ja laittaa nostamaan hatun päästä. Mutta tuskin vaatimattomana miehenä niillä pullistelee.

      • työvolmapula

        Olet oikeassa. Jari on osaltaan ollut vähentämässä velkaantumista ja parantamassa työllisyystilannetta joka edellisten hallitusten jäljiltä oli suurin yhteiskunnallinen ongelma.


    • ei-herätys-mössöä-enään

      Kepun Jenny Hasu lähetti kortin: ja sanoo varmistetaan hyvät ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille.
      panostetaan ketterään liikenneverkostoon.

      Rohkea kehitys vaatii uudet kasvot.
      Kestävää päätöksentekoa on tehtävä tänään, rakkaudesta huomiseen!

      No Sipilä ja Orpo hukkasivat erinomaisen mahdollisuuden Orpo halusi herra kaistan KOP:n kannattajille - vedoten laajaan valinnanvapauteen ja mahdollisen kalliisiin hoitoihin mahdollisuuden valtion laskuun.

      Ja Sipilä vaatimus tehdä samalla Suomeen uusi maakunta himmeli verotusoikeuksineen.

    • Yleisradio-pelkää
      • Lierot.asialla

        Peli kovenee ja Ilta Sanomat mukana pelissä.

        https://www.is.fi/politiikka/art-2000006052255.html

        Alla komentteja joiden mahdollisuus jostain syystä lopetetttiin muutaman tunnin sisään. Komentteja sai myös peukuttaa ja suosituimpia oli peukuttetu pitkälti yli 5000 peukutusta. Jostain syystä noin kymmenen suosituinta yks kaks illan mittaan poistettiin entisen hallituksen kannattajien toimesta.


    • Aktiivit

      Lindström on tyrinyt hallituksessa jo ihan tarpeeksi. Kukaan tolkussaan oleva ihminen ei tätä pelleä enää äänestä. Joutaa aktiivimalleinensa työnhakuun muitten kanssa. Tyhjän saa pyytämättäkin.

    • SDP-tuki-Al-Nusraa

      jihaaadd
      3.4.2019 13:22

      Raju syytös ex-demari Anter Yasalta: "SDP! Lopettakaa islamistien tukeminen! Irtisanoutukaa jo!"

      "Paljastettuani melkein puolenmiljoonan euron islamistien terroristisen järjestön (Al-Nusra) rahoituksen puolueen riveistä, koin pikaisesti koko puolueen vihan, sensuurin, nuhtelun ja ehkäisyn. Yksi Suomen suurimmista puoleista teki kaikkensa, että olen jatkossa sensuroitu jokaisesta valtamedian mediatalosta, jotta en pääse kertomaan tapahtumia. Yle ei ole koskaan ottanut yhteyttä asiasta, useasta pyynnöstäni huolimatta vuosien ajan. Kyseessä on ilmiselvästi sensuuri. Onneksi nauhoitin SDP:n nuhtelun, missä käy ilmi, kuinka sinisilmäisiä, suvaitsevaisia ja hyödyllisiä idiootteja puolueen johto oli islamismille. Asia tuntui hyvin surrealistiselta, mutta nykyään tiedän, että toiminta on osittain tahallista. Islamisteilta saa hyvin ääniä, joten heitä pitää suvaita ja auttaa."

      https://www.anteryasa.fi/sdp-lopettakaa-islamistien-tukeminen-irtisanoutukaa-jo/

      • mielen-rauhaa-kaikille

        Varmasti Antti Rinne on sormeillut nuo tuet ISISille on se hyvä että totuus tuli ilmi nyt.

        Tämä on paljon pahempaa kuin Sipilän ilmoitus antaa pakolaisille oma asuntonsa sieltä oulunläänissä.


    • Meidän.edustaja

      Jarppa on aikamme sankari. Hänet varmaati kaikki muistaa ainakin pari sukupolvea eteenpäin. Historia ei unohda koskaan.

    • vaihtoehdot

      Mihin puolueeseen siirtyy, jos pääsee läpi, onko hän edes ehdolla ja Sinistenkö listoilta? Tuskin nyt takaisin persuloihin koska "ihmiskäsitys" on erilainen, vai eikö ole...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe