V*ttuilevat asiakkaat

Aspa_

Teette itsestänne naurunalaisia, kun "näpäytätte" aspoja ja useimmiten vielä harjoittelijoita, joilla on harjoittelija-kyltti rinnuksissa. Ette te ihan sattumalta juuri minun, nuoren ja viehättävän harjoittelijanaisen luokse tule valituksinenne.

Tehdään pari asiaa selväksi: asiakkaita käy PALJON. En ole laskenut, mutta uskaltaisin väittää että pari sataa päivän aikana. Sinä et ole millään tavalla erityinen minulle tai kenellekään muullekaan. En muista sekunnin päästä mitä olen myynyt sinulle ja minkä verran. Teen robottina samoja hommia enkä todellakaan kiinnitä huomiota muuhun kuin suoritukseen.

Minulle on siis aivan turha alkaa mussuttamaan, että jonkun toisen laittama teevesi on kylmää ja että minä en muista mitä juuri myin sinulle. En todellakaan muista enkä tule muistamaan. Tule kokeilemaan työtäni niin ehkä alat ymmärtämäänkin jotain.

Minä en voi sille mitään, että joku työntekijämme jättää kahvipannun pohjalle vettä. Minä käyn aina kaatamassa ne vedet pois ennen uuden kahvin keittämistä. Mutta minä en vastaa yksin kahvista, joten joskus siellä on vettä seassa ja se on voi voi. Vaikka näet minut kahvien lähettyvillä, se ei tarkoita että minä olen vastuussa sinun mielesi pahoituksesta. Minä en myöskään määrää minkä verran puruja tulee. Teen kahvin määrätyn ohjeen mukaan enkä sooloile. Älä siis inise minulle.

Harjoittelijana mokailen, aivoni jumittuvat ja muuta mukavaa. Unohtelen milloin mitäkin. Teen sataa eri hommaa päivän aikana ja ajatukseni pyörivät tuhatta ja sataa 6 tunnin ajan.

Kun tulet palvelutilanteeseen, niin unohda ihmeessä turhat luulot itsestäsi ja ymmärrä, että kukaan ei muista sinua jälkeenpäin. Korkeintaan mukavat asiakkaat voin mahdollisesti muistaa pitkään.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kunaikaeiole

      Niin asiakkaita kuin asiakaspalvelijoitakin on moneen junaan.

      Aina ja ikuisesti on kuitenkin pätenyt sääntö "asiakas on aina oikeassa".
      Näin tietenkin siksi, että asiakas on se, joka koko lystin maksaa.
      Liiketilan vuokrat, tarvikkeet, verot ja myös sen kaikkein tärkeimmän - palkat.

      Jos siis joku asiakas tulee ja "mussuttaa" sinulle asiakaspalvelussa jostakin joka ei olisikaan sinun syytäsi, niin on ihan em. syistä perusteltua ottaa nöyrästi tämä palaute vastaan ja toimia tilanteen vaatimalla tavalla.
      Vaikka olisitkin hänen kanssaan eri mieltä niinkuin aivan varmasti joskus aiheellisestikin voit olla, sinun asiasi on kuitenkin siitäkin huolimatta ottaa palaute vastaan - aiheutti se sitten toimenpiteitä loppupeleissä tai ei.
      Jos tuntuu siltä, että tämä on itsellesi kerta kaikkiaan liian vastenmielistä niin voi-voi.
      Asiakaspalvelutyö on rankkaa duunia ja joillakin aloilla vieläkin rankempaa.
      Mutta asiakasta tulee kunnioittaa täydellisesti, koska asiakas voi aina äänestää jaloillaan - ja se on viimeinen asia, jota yritys haluaa. Maksava asiakas on kuningas.

      Henkilökohtaisuuksiin menevät asiattomuudet ja väkivalta tietenkin erikseen, joita ei kenenkään tarvitse sietää, mutta muutoin aspassa täytyy olla paksumpi nahka kuin norsulla. Siis 5/5 rispektit kaikille asiakaspalvelutyötä ammattitaidolla tekeville.

      Oppia ikä kaikki ja voimia valitsemaasi vaativaan työhön.

    • Aspa_

      Kaukana valitsemastani työstä :D Olen työssäoppimassa pienen hetken ja ilman palkkaa.

    • Anonyymi

      Tuokin avautuminen todisti vain sen, että mieleen jäi... Jos tosiaankin olisi ”minuutin päästä en muista”, täällä tarvitsis avautua.

      olet aspa, tee työsi, älä valita.

    • Anonyymi

      Asiakas on yleensä väärässä, lisäksi asiakas ei maksa palkkaani, vaan pomo. Jos olet vittumainen asiakas, voit vapaasti äänestää jaloillasi, toivon että teet sen jo ennen ensimmäistä asiointiasi, sota ei yhtä miestä kaipaa, eikä yritys yhtä asiakasta. Normaaleja asiakkaita palvelen mielelläni, asennevammaista roskasakkia en siedä, onneksi omassa työssäni voin heittää heidät ulos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe