Laskiaispullia!

Liquid

- Kuten kaikki hyvin tiedämme, laskiainen on vanha katolinen juhla, joka tarkoittaa oikeastaan ”laskeutumista paastoon”. Laskiaisesta alkaa pääsiäisen odotus ja paasto, jonka aikana kieltäydytään lihan syönnistä ja korvataan se ruokavaliossa vaikka kalalla. Katolisissa maissa laskiaisaikaan liittyvät usein riehakkaat karnevaalit, joka tulee latinan sanoista ”carne vale”, eli liha on sallittua. Laskiaisen ajan karnevaaleista tunnetuin lienee Rio de Janeiron sambakarnevaali.

Pekka oli todella hyvä puhuja, Kaisa mietti ihaillen kokopukuun sonnustautunutta opiskelukaveriaan esiintymislavalla. Ei häntä muuten olisi valittukaan talouskoulun perinteisen laskiaisriehan juhlapuhujaksi ja juhlakomitean johtoon. Tiesi Kaisa kyllä myös kaverinsa Ilonan katsovan Pekkaa sillä silmällä heistä kummankaan tytön vielä voittamatta Pekkaa itselleen. Kilpakosijoiden taisto tulisi kevään aikana kiihtymään, siitä Kaisa oli varma.

- Luterilaisessa Suomessa paastoaminen on laskiaisen yhteydessä jäänyt unohduksiin, eikä karnevaaleja juuri pidetä, mutta meille on tänään juhlakomiteamme väki loihtinut lihaisan poronliha-aterian koko koulumme oppilaille tähän koulun suureen juhlasaliin. Kattauksesta ovat vastanneet Kaisa ja Ilona, ja kauniin porontaljan, jonka tässä pöydällä näette, on lahjoittanut Minna. Aplodit heille! Laskiaiseen liittyvät myös mäenlaskuperinteet, kuten meillä tänään tuolla Puijon rinteessä ja sitten toki – laskiaispullat! Mutta niihin tutustumme viimeiseksi. Nyt arvoisat opettajat ja oppilaat, käykää pöytään, olkaa hyvät!

Ilona katsoi juhlapuhettaan lopettavaa Pekkaa ja päätti istua juhlapöytään hänen viereensä. Olihan se juhlakomitean jäsenenä Ilonan oikeus. Kiirettä piti, ettei Kaisa, joka hänkin näytti kiertelevän Pekan ympärillä ehtisi ensin. No saasta, tietenkin Kaisa istui Pekan toiselle puolelle…

Pekka oli talouskoulun halutuimpia poikia, ja vaalea Kaisa ja tumma, kurvikas Ilona taistelivat hänestä molemmat. Pekka jaksoi olla niin ärsyttävän puolueeton kaikessa, Ilona manaili. Ei osannut päättää kumman tytön kanssa alkaisi seurustelun, vaan jakoi kohteliaisuuksia niin oikealle kuin vasemmalle. Synnynnäinen poliitikko. Mutta ei Ilona Pekkaa äänestää halunnut, vaan päästä, myönnettävä se oli, rakastelemaan hänen kanssaan. Kaunis uhkea, pienitakamuksinen Kaisa oli päättänyt samoin, siitä Ilona oli varma.

Poropaisti maistui hyvin ja astiat tyhjenivät kiitettävästi. Opettajat kävivät vielä kädestä pitäen kiittelemässä Pekkaa ja Kaisa ja Ilona tuskin saivat suunvuoroa puheensorinassa opintojen sujumista koskevissa keskusteluissa. Loppukahvit olivat jo liikaa. Laskiaispullat kermavaahtoineen olivat hyviä, mutta juhlakomitea oli sittenkin leiponut niitä liikaa. Osa jäisi väkisin syömättä ja säilöttäväksi köksäluokan jääkaappiin.

Komitean työ ei sentään ollut yhtä juhlaa, vaikka juhlahetkellä mainetta ja kunniaa saikin. Laskiaisjuhlan järjestämisenehtoihin koululla kuului myös koulun siivoaminen juhlijoiden jäljiltä. Tuokin tehtävä lankesi juhlakomitealle. Vapaaehtoisiksi koulun juhlasalin siivoajiksi ilmoittautui tietenkin taas Pekka – ja Pekan vanavedessä jostain syystä heti Kaisa ja Ilona.

Juhlaväen poistuttua alkoi pöytäliinojen kokoaminen, pöytien ja tuolien pois kantaminen ja lattian lakaisu. Kaisa ja Ilona tekivät puuhakkaasti ja itsenäisesti tehtäviä aina välillä vilkuillen kohti äänentoistolaitteita pakkaavaa Pekkaa ja toisiaan. Kateellisiksi tytöt kävivät heti jos jompikumpi heistä yritti lähestyä Pekkaa lähemmäs kuin toinen. Ilona taitteli pitkiä pöytäliinoja yhdessä Pekan kanssa, mutta Kaisa pääsi auttamaan poikaa astioiden viemisessä astianpesukoneeseen.

Viimein oli aika huilahtaa. Vielä oli yksi pöytä esiintymislavalla viemättä, Minnan lainaama porontalja pakkaamatta ja laskiaispullat ja kahvit viemättä keittiöön.

- Huhhuh. Istahdetaan vähän. Kylläpä noita laskiaispullia jäi, totesi Pekka.

- Kummista tykkäsit enemmän, Ilona keksi kysyä Pekalta, - Noista missä on mantelitäytettä vai noista missä on mansikkahilloa?

- Molemmat on hyviä, vastasi Pekka diplomaattiseen tyyliin.

- Et sä voi aina sanoa noin, Ilona närkästyi, - Kyllä sulla pitää joku mielipide olla kumpi on parempi. Kyllä joskus pitää osata päättää.

Koska Ilonan jutut näyttivät menevän vihjailevan flirttailun suuntaan, saman pöydän ääreen istahtanut Kaisa puuttui keskusteluun.

- Niin esimerkiksi kummalla meistä on paremmat tissit?

Aina poliittisesti korrekti Pekka ei ollut uskoa korviaan. – Ai niinku…?

- Niin. Tissit, rinnat, daisarit, munkit, nää tässä, Kaisa selosti nostaen kämmenkuppinsa puoliavoimen iltapukunsa vaivoin peittämien C-kupin rintojensa alapuolelle niitä hieman pystymmäksi nostellen.

Kaisa oli aina miettinyt, mahtoiko Ilonan kuppikoko olla sittenkin peräti D, sillä hieman isommilta ne vaikuttivat, joskin Kaisa oli vakuuttunut omien rintojensa olevan keilamaisen muotonsa ansiosta Ilonan suurmeijereitä kauniimmat. Oli aika ottaa selvää, ja ennen kaikkea siitä, oliko Kaisalla mahiksia Pekan suhteen, vai oliko poika lopullisesti menetetty Ilonalle.

Ilona oli heti juonessa mukana ymmärtäen, että jos nyt jäi Kaisan aloitteille toiseksi ja lähti kävelemään, olisi Pekka varmasti Kaisan omaisuutta. Rohkein voittaisi. Tai ainakin nyt selvittäisivät Ilona ja Kaisa välinsä vaikka sitten rinnan mitalla voittaen.

- Niin, joo, rohkaistui Ilonakin keskusteluun nostaen kätensä rintojensa sivuille hyväillen niitä miettiväisen näköisenä sivuilta, - Ihan aidot muuten, ei silikonia.

Pekka näytti yllättäen punastuvan tyttöjen suorasukaisuudesta.

- No eihän se ihan niin helppoa ole verrata, joskus iso koko on ihan eduksi, mutta kyllä se todellinen kauneus on enemmänkin muodossa. Meinaan…sitten ihan paljaina nähtynä voi isotkin olla ihan pettymys, riipparit tai muuten vain tylsät, silleen poikamaiset…

- Millaiset on poikamaiset tissit?, Ilona kysyi hymyillen.

- Niin, sano nyt vain, kumman tisseistä pidät enemmän. Kyllä sulla joku mielipide on. Ja laskiaispullista mä pidän enemmän noista missä on mantelimassaa, Kaisa säesti.

- Ja mä taas noista missä on mansikkahilloa. Mutta sä et osaa päättää kummassakaan asiassa. Voitais pitää vaikka makuraati. Maistat molempia ja sitten päätät.

Kaisa tunsi olevansa ihan hullu, mutta sodassa ja kilpakosinnassa kaikki keinot ovat sallittuja. Ilona oli voitettava yllätysvedolla olemalla aina askel tämän edellä rohkeudessa. Kaisa veti alas sinisen iltapukunsa olkaimen ja kaivoi samalla vaivalla esiin toisen muodokkaista C-kupin rinnoistaan pitäen sitä kämmenkupissaan ja pyöritellen sitä siinä hajamielisesti. Pekan silmät rävähtivät tuijottamaan yllättävää näkyä.

- Siis tällainen...onks tää hyvä, Kaisa pohti itsekin näyttelykohteensa arvoa pohtien.

Ilona oli ilmeisesti päättänyt, että tässä kisassa ei saa jäädä toiseksi. Hän ei liioin aikaillut tipauttaessaan olkapäitään peittävän kevyen huivin lattialle ja vetäessään vihreän iltapukunsa molemmat narunohuet olkaimet alas. Jo paljailla olkapäillään Ilona oli ajatellut tänään vietellä Pekan, mutta Kaisa näytti korottaneen panoksia. Ilona kuori iltapukunsa kerralla niin alas, että hänen molemmat, koko illan iltapuvun etumusta pullottaneet D-kupin ryntäänsä pullahtivat ulos.

- Tai sitten tällaiset, Ilona jatkoi Kaisan esittelyä ikään kuin he Kaisan kanssa olisivat sopineet näytöksen kulusta, - Siis todella ihan luomutavaraa.

Pekka meni täysin lukkoon eikä pukahtanut sanaakaan. Oli myös vaikea päättää, minne kääntää päätään molempien naisten näin auliisti esitellessä sulojaan ja vieläpä pyytäessä niistä kommenttia. Ilonan esimerkkiä seuraten myös Kaisa kaivoi esiin toisenkin rintansa ja kääri iltapuvun yläosan rintojensa alapuolelle. Iltapuku piti yhä molempien tyttöjen tissejä haastavina koholla ehkä pystympinä ja uhmaavampinakuin ne muuten olisivat olleet.

Pekka tunsi kalunsa jäykistyvän. Hän ei kehdannut nousta pöydän äärestä, sillä silloin tytöt vasta olisivatkin huomanneet hänen pullottavan seisokkinsa. Vaalean Kaisan rinnat olivat hieman keilamaiset ja erittäin hyvin eteenpäin työntyvät. Niiden nännipihat olivat hieman tuttimaiset muistuttaen kiinalaista pagodi-temppelin kattoa ja nännit jatkuivat tuskin huomattavasti suippoihin nänninpäihin, jotka tuntuivat Pekasta kuin kahdelta, pojan kiihottumista seuraavalta silmältä.

Ilonan D-kupin luomukset olivat leveämmät, pyöreämmät, jotenkin lihaisemmat munkit. Ilman rintaliivien tukevaa kaarta ne ehkä roikkuisivat hieman, mutta olivat kieltämättä luomuinakin tosi kiihottavat katsella suurine nännipihoineen ja nappimaisina nöpöttävine tummine nänneineen. Tummahiuksiselle Ilonalle sopivatkin hyvin nuo tummat nännit, Pekka huomasi ajattelevansa.

- Kai sulla nyt joku mielipide on?, Kaisa usutti Pekkaa antamaan vastausta, mutta Pekka pysyi hiljaa.

Kaisa päätti viedä tapahtumaa eteenpäin haluten samalla seurata, miten pitkälle kisassa Ilona oli valmis seuraamaan Kaisan esimerkkiä. Pöydällä oli tarjottimelle jäänyt vielä useita kauniita laskiaispullia, ja Kaisa valitsi niistä yhden, mielimakunsa, mantelimassalla varustetun.

- Semmoset munkit, joo. Ja tällaiset pullat. Ja kummistakaan et osaa päättää, Kaisa kiusoitteli hämmentynyttä Pekkaa.

Kaisa avasi laskiaispullan – se oli yleensä helpompi syödä kahtena eri kappaleena – ja hieman pullan yläpuoliskon kermavaahtoa nuolaistuaan painoi kermaisen pullanpuolikkaan toiselle rinnalleen pyyhkäisten pullan runsaimmat kermavaahdot pehmeää omaa pullaansa vasten. Tytön toinen munkki sai pian samanlaisen mantelimassasekoitteisen kuorrutuksen pullan toisesta puolikkaasta, ja sen verran riittoisaa kermakoristelu oli, että se riitti lähes säädyllisesti peittämään tytön nännit ja nännipihat. Jos säädyllisen pukeutumisen raja meni siinä, tämä olisi kai hyväksyttävä ranta-asu, iltapuvun yläosana ehkä edelleen rohkea ja illan mittaan ikävällä tavalla valuvaa sorttia...

Kaisan vedosta häkeltyneen Ilonan ei auttanut muuta kuin seurata esimerkkiä. Sitä paitsi tilanteessa, jossa Kaisa oli tavallaan pukeutunut kermavaahtoon, Ilona tunsi itse olevansa alasti Pekan edessä. Mansikkahillolla varustettuun laskiaispullaan tarttuessaan Ilona tiesi, mitä sille tehdä. Kaksin käsin pullanpuolikkailla suuria rintojaan sivellen Ilona peitti tissinsä kauttaaltaan valkoiseen kermavaahtoon, johon vielä sekoittui viiruiksi punaista mansikkahilloa.

Nyt oli Kaisan suipot sokeritopat varustettu valkoisilla luomurintsikoilla ja Ilonan suuret luomupullat valkopunaraitaisilla. Peittona toimiva kermavaahto ei parhaimmillaankaan pystynyt peittämään tyttöjen todella kauniita ja kookkaita rintoja. Tytöt katsoivat kysyvällä katseella Pekkaan ja hiljaisuuden katkaisi Kaisa nousemalla ylös ja kävelemällä pöydän ääressä istuvan Pekan viereen.

Kaisan kermavaahtopeittoiset rinnat olivat Pekan kasvojen korkeudella. Pekka ei voinut uskoa näkemäänsä ja vielä vähemmän sitä mitä nyt oli tapahtumassa. Kaisa tarttui kermavaahtoiseen tissiinsä ja toi sen lähelle Pekan suuta.

- Maista siitä...nuolaise. Voit sitten kertoa kumpi...oli paremman makuinen.

Pekka työnsi kielensä varovasti suustaan ja kosketti sen kärjellä Kaisan kermavaahdon peittämää laskiaisleivosta. Vaahto irtosi hieman ja Pekka nuolaisi siitä pitkän lipaisun suuhunsa. Peittävän vaahtokerroksen hiukan ohentuessa Pekan kieli jo tavoitti Kaisan herkät nännit, jotka alkoivat kovettua tilanteen aiheuttamasta seksuaalisesta jännityksestä. Pekka oli pian kaivanut aukon kermavaahtokerrokseen ja lipoi yhä rohkeammin työhönsä perehtyen Kaisan lämpimältä ja joustavan pehmeältä tuntuvaa tissiä saaden koko nännin nännipihoineen esille. Rohkeutensa kerättyään Pekka viimeisteli lutkuttamalla joka puolelta Kaisan koko tissiä, kunnes oli saanut sen kokonaan puhtaaksi. Vasta loppupuolella nuolentaa alkoi Kaisan jättitutti maistua hieman mantelimassalta.

Kaisa kävi aivan kuumana, mutta Ilona ei halunnut jäädä kakkoseksi.

- Siis pitää kyllä testata molemmat!, Ilona vaati, - Eihän muuten tiedä, kumpi on parempi!

Rinnat heiluen Ilona ryntäsi paikaltaan puolijuoksua Pekan vierelle saamaan vuoronsa olla Pekan imutettavana. Pekka tasapuolisena ja puolueettomuudessaan oikeudenmukaisena kuten aina kumartui Ilonan suurten melonien puoleen ja nuoli nyt jo rohkeammin ja innolla leikkiin mukaan ryhtyen Ilonan rintoja. Niissä oli pinta-alaa nuoltavaksi jonkin verran enemmän kuin Kaisan pystyissä tisseissä, mutta nappimaisen nännin löytyminen tuotti Pekalle löytäjän iloa ikään kuin olisi löytänyt mantelin joulupuurosta.

Pekka pyöritteli kieltään Ilonan nännillä, mikä tuntui Ilonasta ihanan kiihottavalta. Mansikanmaku Ilonan rinnoilta maistettuna tuntui eksoottiselta. Muistaa toki tuli, että Kaisa oli tarkkailevana kilpakumppanina koko ajan vierellä, ja ylenpalttista kiihkoa ei tullut siksi paljastaa. Tämä kaikkihan oli tarkoitettu leikiksi. Eikö ollutkin?

- No kumpi maistui paremmalta?, kysyi Kaisa malttamattomana ja hieman mustasukkaisena katsoessaan kuinka ahnaasti Pekan kieli lipoi Ilonan liukkaita rintoja ja kuinka paljon hihittelevä Ilona näytti siitä nauttivan.

- En mä osaa päättää, molemmat hyvän makuisia...

Pekan päättämättömyys alkoi risoa Kaisaa, vaikka eniten risoi tietenkin tämä kilpa-asetelma Ilonan kanssa. Mutta toiseksi ei saanut jäädä, peliin oli saatava vielä kovemmat panokset. Tänä iltana ratkeaisi kumpi heistä saisi Pekan itselleen. Häviäjän selittelyistä ei tarvitsisi välittää. Vaikka tämä kertoisikin kaikille, mitä koulun juhlasalissa oli tapahtunut, sitä tarinaa kaikki pitäisivät keksittynä.

- Ei tästä tule mitään, Kaisa sanoi tuskastuneena, - Pitää keksiä joku puolueeton tapa ratkaista tää.

Pitkään vierestä seurannut Kaisa halusi taas Pekan itselleen. Pöydälle levitetty porontalja sai Kaisan improvisoimaan ratkaisun. Kaisa veti sinisen iltapukunsa kokonaan alas ja astui ulos siitä antaen puvun pudota lattialle. Kaisalla oli enää vain pikkuhousut jalassa. Pöydän reunalle peruuttaen Kaisa asettui selälleen porontaljan päälle makuulle ja pyöräytti jälleen uusista laskiaispullista mantelimassan sekaiset kermavaahdot muodokkaille sokeritoppahuipuilleen.

- Tuu tänne, Kaisa maanitteli Pekkaa, joka kohteliaisuuttaan totteli.

Ilman eri käskyä Pekka tiesi miten toimia. Hän kumartui pöydällä makaavan Kaisan puoleen ja tarttui tämän rintoihin käsiensä kermavaahtoon sotkeutumisesta piittaamatta. Samalla kun Pekka alkoi pyöritellä ja puristella Kaisan vaahdosta liukkaita rintoja hän imi ja suuteli ja nuoli niitä tavalla joka tuotti huomion keskipisteenä olevalle Kaisalle nautintoa, mutta sai Ilonan hermostumaan. Ilona huomasi kuinka pöydän reunaan etumustaan nojaavan Pekan kyrpä pullotti housuissa.

Ilona tuli Pekan taakse ja lupaa kysymättä avasi pojan housujen vetoketjun. Pekka ei vastustellut tuntiessaan housujansa vedettävän alas, vaan päinvastoin hän auttoi Ilonaa nostamalla jalkansa kokonaan housuista pois silti lopettamatta Kaisan rintojen imutusta ja hyväilyä. Ilona vapautui hänkin iltapukunsa rippeistä päätyen samalla tavalla pikkuhoususilleen kuin Kaisa.

Pekan piti lopettaa Kaisan rintojen käsittely Ilonan tullessa riisumaan miehen solmiota ja paitaa. Kaisa kurottautui istumaan porontaljalla ja auttoi Ilonaa riisumaan Pekkaa ihan alasti. Lopulta Pekalle jäivät vain sukat jalkaan. Ilona alkoi toppuutella.

- Nyt pitää päättää miten tää tehdään. Sovitaan säännöt ja vuorot, okei?

- Miten se käy?, Kaisa oli utelias.

- Paras että Pekka käy tuohon selälleen ja me annetaan sitten Pekan maistaa meitä vuoron perään, sanotaanko minuutti kerrallaan.

- Entä miten se sitten ratkeaa?, Kaisa uteli.

Ilona hymyili ja tarttui Pekan 45 asteessa arasti kohoilevaan penikseen. Pekka oli joutumassa statistiksi tässä näytelmässä, jossa hän kuitenkin oli pääosassa.

- Tässä on lahjomaton mittari!, Ilona keksi, -Se kumpi saa tämän laukeamaan ensin, saa Pekan täksi illaksi kokonaan. Se joka jää toiseksi saa – tuon porontaljan! Sopiiko, Pekka?

Pekka nyökytti päätään. Sopii, sopii hyvinkin. Pekka asettui tyttöjen toivomuksesta selälleen makaamaan porontaljalle pöydän päällä ja äsken vuoroaan odottanut Ilona sai aloittaa. Ilona kuorrutti jälleen mansikkahillotäytteisellä laskiaispullalla jättimäiset tissinsä ja toi kermavaahtoiset kukkulansa Pekan kasvojen eteen .Samalla Ilona otti tukevan otteen pojan kohti kattoa seisovan kullin varresta.

- Minuutti, jooko, Ilona neuvoi Kaisaa, - Ota salin kellosta aikaa ja sano sitten hep!

Pekka oli makuullaan kuin hammaslääkärissä, sillä erolla, että nyt ”lääkäri” painoi suuria kermavaahtoisia tissejään kohti pojan kasvoja antaen ne luvan kanssa nuoltaviksi. Samalla Ilonan käsi puristi rytmikkäästi pumpaten Pekan kalun vartta. Ilonan teki mieli ryhtyä rajusti runkkaamaan rintojaan nuolevan pojan kalua ja siten nopeuttaen hänen tulemistaan, mutta tarkkaavainen Kaisa huomasi yrityksen.

- Ei! Älä tee noin! Toi on kiellettyä! Tän pitää kestää pitkään!

Pekka nuoli ja imi hullun lailla Ilonan hänelle tarjoamia tissejä. Hieman yläviistosta tulevina Ilonan rinnat hieman riippuivat tässä asennossa ja Ilona piteli rintojaan molemmin puolin antaakseen pojalle paremman mahdollisuuden nuolla niitä joka puolelta. Pekan posket ja nenänpää olivat kohta aivan kermavaahdossa, mutta ahkerasti lipova kieli sai myös rintoja nuolaisu nuolaisulta puhtaammaksi.

Ensimmäinen minuutti meni nopeasti. Omia ryhdikkäitä puolipallojaan mantelimassaisilla pullilla hieroen valmistautunut Kaisa ilmoitti ajan päättyneen ja vuoron vaihtuvan.

- Hep! Mun vuoro.

Kohta olikin Kaisan kermavaahtoinen rinta Pekan suussa. Kaisan tissi oli siitä miellyttävä, että Pekka sai imaistua sen hyvän matkaa suuhunsa ja mantelimassan pehmeä maku erottui selvästi. Kaisan pieni hento käsi tuntui kyrpää pidellessään erilaiselta kuin Ilonan jäntevä koura, mutta jämäkkä oli Kaisankin ote Pekan turpoavasta ainokaisesta. Ilona seurasi tarkkaan ettei Kaisa Pekan kullia pidellessään ylittänyt valtuuksiaan. Pekka oli nuollut Kaisan molemmat rinnat jo lähes täysin puhtaiksi, kun Ilona ilmoitti vuoron loppuneen ja Kaisan oli vastahakoisesti päästettävä otteensa Pekan jähmeänä sojottavasta peniksestä.

Ilonan mansikkakuorrutetut unelmat pääsivät taas Pekan jo uupuvan kielen nuoltaviksi. Pojan posket ja otsa olivat jo kauttaaltaan kermavaahdossa, ja Ilona syötti tissejään yhä syvemmälle pojan suuhun. Näytti aivan kuin kyseessä olisi ison vauvan imettäminen, mutta rintava Ilona ei tässä käyttäytynyt perin äitimäisesti, sillä Ilonan käsi puristi jälleen määrätietoisena Pekan suonikasta punaiseksi pakkautunutta kalua, jonka nytkähtelyistä ja värähtelyistä kädessään Ilona yritti aistia milloin pojalta tulisi.

Kaisa vilkuili vuoroin salin tylsän viisarikellon näyttöä ja vuoroin Pekan täräjävää kalua peläten sen voivan räjähtää milloin hyvänsä Ilonan käsille. Ilona oli myös välissä olevan pöydän ja siltä roikkuvan porontaljan suoman näköesteen suojassa sujauttanut toisen kätensä pikkuhousujensa sisälle ja alkanut siinä samalla hieroa herkistynyttä häpykieltään. Viimein Kaisa taas huomautti malttamattomana ”Hep” ja Ilonan oli päästettävä irti.

Kaisan mantelinmakuiset tissit pyrkivät taas Pekan suuhun, mutta hermoileva Kaisa ei ollut ensin osua, vaan tökki niillä aluksi vain pojan poskia ja levitti osan kermavaahdosta porontaljalle. Kunnon imetysasentoon päästyään Kaisa sai myös holtittomana ilman huomioijaa heiluvan kaksikymmensenttisen kyrvän haltuunsa ja puristi sitä kermavaahtoisella kädellään ensin terskan alapuolelta ja sitten muuttaen otettaan alemmaksi kyrvän varren juurelle. Kivesten hyväilyä Ilona ei kieltänyt.

Kermavaahtoa alkoi olla jo kaikkialla. Porontaljalle sitä oli tippunut jo paljonkin, mutta olipa sitä pitkin tyttöjen rintoja ja rintakehää, myös heidän vatsoillaan ja reisillään sekä Pekan kasvoilla hiuksia myöten. Pekan vatsakin alkoi olla hillon ja kermavaahdon peittämä ja siellä täällä erottui myös mantelimassamuruja.

Ilonan toinen vuoro koitti ja jo useita laskiaispullia purkaneet kädet olivat tahmeina kermavaahdosta ja hillosta. Ilonan tahmainen käsi tarttui Pekan pakahtumaisillaan olevaan penikseen ja Ilona alkoi olla varma, että tämän minuutin aikana Pekka ei voisi enää estää spermalastiensa purkautumista. Pekan kieli sahasi siksakkia Ilonan rinnoilla ja kermavaahdon nieleskely mahtoi jo tuntua pojasta vastenmieliseltä. Tämä vielä huuhdottaisiin alas kunnon kaljalla! Ilona työnsi kätensä jälleen häpykielelleen ja porontaljan helman suojissa alkoi tyydyttää itseään työntämällä sormeaan jo läpimärkänä actionia huutavaan pilluunsa.

Tuntiessaan Pekan kalun paisuvan äärimmilleen Ilonan otteessa Ilona tiesi Pekan tulevan siinä ja nyt. Nyt saisi tissien lutkuttaminen riittää, voitonriemuinen Ilona ajatteli ja kääntyi hieman vetäen rintansa pojan suun ulottuvilta. Tuntiessaan pojan ensimmäisen spermasyöksyn lähtevän Ilona oli jo sitä vastaanottamassa. Pieni lyhyt ryöppy valkoista nestettä lensi Ilonan voitonmerkiksi tytön suurelle, jo puhtaaksi kermavaahdosta nuollulle rinnalle. Aivan kuin Ilona olisi saanut kunniamerkin hyvästä suorituksesta! Mutta prenikoita rinnuksille tuli vielä lisää. Ikään kuin vahvistukseksi hyvästä suorituksesta Pekan vavahteleva kyrpä alkoi roiskia pitkässä kaaressa kerta toisensa jälkeen siemenryöppyjä Ilonan molemmille rinnoille. Lähes kahdenkymmenen ruiskauksen jälkeen Ilonan rinnat olivat yhtä lailla valkoisina valuvasta Pekan siemennesteestä kuin ne aiemmin tyttöjen leikkien ajan olivat olleet valkoisina laskiaispullien kermavaahdosta.

Voitostaan riehaantunut Ilona käänsi spermaisen rintakehänsä Kaisan suuntaan näyttäen tälle kiistatonta voitonmerkkiään. Pekan sperma valui tipahdellen Ilonan suurilta rinnoilta täplittäen voimistelusalin lattiaa. Kaisaa masensi, ja pikkuhousut kosteina hänen oli myönnettävä Ilonan voittaneen. Se miksi housut olivat sisältäpäin kastuneet, ei johtunut sinne valuneesta kermavaahdosta, sen saattoi Kaisa katsomattakin tietää. Nyt oli vain yksi asia tehtävissä.

- Joo. Siis mansikkahillo voitti mantelimassan...

Pekka nyökytteli yhä petipotilaana taljalla maaten:

- Niin taisi, joo, vaikka hyviä molemmat.

Kaisa lähti laahustamaan pois sotkeutuneen iltapukunsa lattialta poimien.

-Mä meen pukuhuoneen suihkuun...siivootteks te loput?

- Joo. Me jäädään vielä tänne Pekan kanssa. Ai niin, muista tulla huomenna hakemaan tää porontalja. Mä laitan sen kassiin ja vien opettajanhuoneeseen.

Ilona ei ollut vielä saanut kylliksi. Hän nousi pöydälle Pekan päälle hajareisin porontaljan toimiessa hyvänä pehmikkeenä polvien alla. Pekka tuijotti omasta spermastaan valuvan märkiä ja valkoisia Ilonan rintoja arvaten mitä niille kohta olisi tehtävä. Ilona hymyili riettaasti ja laskeutui alemmas tarjoten jälleen valkeiksi kuorrutetut tissinsä pojan nuoltaviksi. Ilona tiesi, ettei Pekka kieltäytyisi, sillä huokuttimeksi pojalle Ilona painoi jalkoväliään kohti Pekan nivusia. Hieman siemensyöksyn jälkeen pehmennyt kalu alkoi saada nopeasti uutta ryhtiä saadessaan nojata Ilonan häpykumpua vasten. Spermasta märkä terska nojasi Ilonan paljaaseen pakaraan.

- Kas tässä, Ilona kähisi haastavasti spermaisia tissejään tarjoten, - Vielä yksi puhdistustehtävä. Vasta sitten on karkkia luvassa…

Pekka alkoi ensin hieman arastellen, mutta sitten entiseen tahtiin nuolla spermaansa Ilonan rinnoilta. Oma sperma maistui suolaiselta, aika erilaiselta kuin kermavaahto, ja se valui tahmeana Ilonan rinnoilta Pekan poskille ja nenälle. Kuinka paljon sitä tuntui olevan! Välillä Pekasta tuntui, ettei urakasta tulisi loppua ollenkaan, ja Ilonankin oli vaikeaa malttamattomana hillitä itseään Pekan kalun seistessä aina vain kovempana ja vaativampana Ilonan reisien välissä. Kohta Ilonan spermasta ja syljestä kiiltävät rinnat oli kuitenkin nuoltu tyydyttävästi puhtaiksi Pekan spermaroiskeista.

- Hyvä poika …, Ilona kehräsi tyytyväisenä, - Nyt sitten … Nyt seuraa palkinto.

Ilona ohjasi Pekan kalun odottavina turvonneille häpyhuulilleen ja Pekan kalu sujahti helposti Ilonan sisään. Ilona tunsi pillunlihaksiensa viimein saavan puristaa Pekan kalua samalla tavalla kuin äsken oli Kaisan kanssa pitänyt tyytyä puristelemaan kullia vain kädessään. Tästä Kaisan voittamisesta Ilona päätti nyt nauttia ja ottaa kaiken irti.

Ilona liikutti vartaloaan Pekan päällä. Tuntui, että kermavaahtoa ja pullanmuruja oli vieläkin kaikkialla, ja porontalja-parka oli törkeästi sottaantunut. Siitä Ilona ei nyt välittänyt. Käsillään Pekan rintakehään nojaten ja päätään taakse taivuttaen Ilona puski lantiotaan ylös ja alas pojan nivusia kohti ja Pekan täysjäykkä jortikka sahasi luonnolliselta tuntuvalla tavalla sisään ja ulos Ilonan liukkaassa pillussa. Pekka tuskin sai katsettaan irti suurista rinnoista, jotka villeinä heiluivat siinä hänen edessään ja Ilonan antama raju ratsastusnäytös oli tehdä pojan hulluksi.

Koska Pekka oli jo kerran lauennut Ilonan käsittelyssä, kesti toisen orgasmin saaminen hänelle pitempään, mikä sopi Ilonalle varsin hyvin. Seksinopettaja oli siten hyvissä asemissa, koska hän saattoi itse määrätä haluamansa tahdin ja nauttia täyteläisestä tunteesta sisällään niin pitkään kuin halusi.

Pekan tarttuessa Ilonaa lanteista Ilona arvasi Pekan tulevan kohta rytinällä uudestaan, ja Ilona kiihdytti omaa tahtiaan. Muutama pillunpohjaan asti saatu työntö varmisti sen, että hetkessä Ilona kierurteli oman orgasminsa kourissa Pekan päällä heittelehtien. Samassa Pekan kalu paisui ja sykähteli jossain syvällä pillussa ja Ilona tunsi Pekan lämpimien nesteiden ruiskivan sisuksiinsa pojan holtittomana nytkähtelevästä kyrvästä, kunnes tyttöjen kovassa käsittelyssä jännittyneet pussit olivat täysin tyhjentyneet siemennesteestä.

Ilona jäi hetkeksi Pekan päälle makaamaan ja Pekka silitteli Ilonan hiuksia rauhoittaakseen tytön kiihtynyttä hengitystä. Pekan kalu irtosi Ilonan pillusta kuin korkki shampanjapullosta irstaasti maiskahtavan äänen päästäen. Ilona kosketti vielä hymyillen tuota kuumaa parrua, joka oli tehnyt hänelle niin hyvää. Tuota piti saada lisää. Mutta ei nyt.

- Huhhuh, mitä menoa…,Ilona huohotti, - Pitää muuten varmaan viedä tämä koulun siivous loppuun, muuten menee yöhön asti. Ja tää talja…voisikohan sitä vähän pestä köksänluokassa. Lupasin sen Kaisalle huomenna.

Vielä yksi kysymys oli jäänyt kalvamaan Ilonan mieltä.

- Kuule Pekka. Miten sen laskiaispullan laita nyt sitten oikeasti oli: kumpi on sun mielestä parempi, mantelimassalla vai mansikkahillolla?

- En mä tiedä…hyviä siis molemmat.

Voi härregud, Ilona ajatteli. Vielä olisi pojassa kouluttamista.

3

7189

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • "Engine"

   Kiintoisa yksityiskohta joka yhdistää kirjoituksiasi: kaikissa(?) esiintyy porontalja!

   • lfsdåfd

    Joo hyviä tekstejä kirjottelee Liquid, mutta jännä fetissi sillä tosiaan on.


  • zuschauer

   Liquid olet loistava. Novelleissasi on kuvailtu tapahtumaympäristöä siten, että taustalta kuultaa raudan luja yleistieto. Kohtaukset ovat monipuolisia ja porontalja toimii hienona yhdyssiteenä. Pisteitä nostaa vielä selkeä mieltymyksesi suurehkoihin rintoihin. Niistä ei koskaan liikaa kirjoiteta...

   Jatka samalla laatutasolla, näitä on ilo lukea.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   76
   7178
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   371
   3970
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   2093
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   137
   1863
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   74
   1786
  6. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   140
   1501
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   294
   1302
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   87
   976
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   873
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   98
   870
  Aihe