Etsin kunnes löydän......

sniffff

Oletko sattunut näkemään naapurustossa 16.2.2019 jälkeen kenelläkään valkoista japaninpystykorvan ja mittelin seropi urosta? iältään 5v ja syntynyt 21.3, kastroitu 2018 Tampereella.Oppinut nimeen pyry.Myynin jälkeen ei mitään tietoa missä päin on tällähetkellä ja miten on sopeutunut,jos satut näkemään tai ehkä tiedät jonkun ostaneen,olisitko ystävällinen ja pyytäisit omistajaa ottamaan yhteyttä rokotuskortissa ja kastraatiopapereissa olevaan henkilöön.Numeroni ei ole salainen.Huoli on suuri,Pyry kärsii eroahdistuksesta ja sen takia haluaisin kuulla miten voi ja pitäisi olla ehdottomasti loppuelämän koti.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä1

      Juu, olen. Tässä meidän naapurustossa on kaksikin japaninpystykorvaa. En tiedä onko niissä jotain muutakin rotua, en tiedä nimiä, en kastorinneista enkä syntymäaikojakaan tiedä. Mutta japseja ne on. Vantaalla.

      • sniffff

        Kyllä1
        Kiitos tiedosta,eivät vissiin kuitenkaan ole tulleet siihen naapuriin 16.2.2019 jälkeen.........ja ovat kaiketi ihan hyväkuntoisen näköisiä.


      • Kyllä1
        sniffff kirjoitti:

        Kyllä1
        Kiitos tiedosta,eivät vissiin kuitenkaan ole tulleet siihen naapuriin 16.2.2019 jälkeen.........ja ovat kaiketi ihan hyväkuntoisen näköisiä.

        Joo, ei ole ei. Toinen on parisen vuotta nuorempi kuin mun piskini, eli noin 10-11 vuotias ja perhe on asunut samassa kortteerissa ehkä vähän kauemminkin kuin minä omassani. Sitten se toinenkin, joka varmaan vähän nuorempi, on tullut tänne muutamia vuosia sitten.


      • oisitolluvastaamatta
        Kyllä1 kirjoitti:

        Joo, ei ole ei. Toinen on parisen vuotta nuorempi kuin mun piskini, eli noin 10-11 vuotias ja perhe on asunut samassa kortteerissa ehkä vähän kauemminkin kuin minä omassani. Sitten se toinenkin, joka varmaan vähän nuorempi, on tullut tänne muutamia vuosia sitten.

        No sittenhän se kannatti vastata aloittajalle, vaikka tarkoittamasi koirat eivät edes teoriassa voi olla aloittajan hakemia. Haloo!


    • toivonettälöytyy

      Etkä ottanut talteen henkilön jolle myit puhelinnumeroa tai sähköpostia? Tai tehnyt jotain kauppakirjaa tms missä olisi yhteystiedot ja nimi? Helpottaisi varmaan etsimistä.
      Toivottavasti löydät, onnea etsintään.

      • sniffff

        Puhelin numero on,johon ei minulle vastata ,tutkittuani tietoja on numero salainen ja osoitteeksi sain sellaisen mitä ei ole edes olemassa,Eikä niillä ole juridisesti mitään merkitystä,ostaja saa viedä koiran minne haluaa ja vaikka myydä eteenpäin eikä myyjällä ole mitään oikeuksia ellei ole tehty sijoituspapereita.Kuinkahan moni koiran kasvattaja tai myyjä tekisi kaupat sellaisen ostajan kanssa joka ilmoittaisi vain myyvänsä koiran eteenpäin? en keksi nyt itse muuta syytä oman koirani kohdalla kun että on myyty ja ostaja ei kenties edes tiedä koiran kärsineen eroahdistuksesta ensimmäisen omistajan luona.Minulle ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kun kysellä näin,jos joskus saisin edes kuulla miten koira voi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe