HÖPÖHEINÄ VILJELIJÄ ON HÖPÖHEINÄ PUMMI JOLTA TUET HETI POIS

olet oikees,törsä sontii meirän rahat kyl on hulluja pummeja,tuet tullaan maksaan kilojen ja litrojen
mukaan.
Ilmoita


olet nero pummit kyykkyyn.
Ilmoita
älä varasta höpö heinä pummi
Ilmoita
Voi kuule, kun ihan sieltä pääpaikalta on päinvastoin perustettu tämmöinen höpöheinätuki, kun on nähty semmoinen tarpeelliseksi. Se on kyllä tullut ihan pyytämättä semmoinen tukimuoto, ja hupsuahan semmoista olisi olla käyttämättä, kenen viljelykiertoon ja elämäntilanteeseen semmoisen viljely sopii. Vai meinaatko, että joku duunari jättäisi jonkun palkanosan ottamatta vain siksi, että joku muun alan ihminen sitä paheksuu?
Ilmoita
törsä on yhteiskunnan pers reikä...hiiiiiiihooooooohaaaaa
Ilmoita
Ruoan ostaminen ja syöminen ei ole velvollisuus.
Ilmoita
Aloittaja: kun ruoan ostaminen loppuu, loppuu myös ruoan tuottaminen.

Uusi eduskunta ja uusi hallitus päättää maatalouspollitiikasta, ei maataloustuottajat.
Ilmoita
Höpöheinä sitoo juurimassaansa valtaisan määrän höpöhiilidioksidia ja sitten ei kesät enää ö lämpene ja maa, ilma ja nuori polovi pelastuu. Siksi se onniin arvokasta toimintaa.
3 VASTAUSTA:
hömppäheinän kasvatus on mukavaa,
ei kulu polttoaine, ei kalusto,
suap muata vaan,
ja rahhoo tulloo,
tukevasti...
Anonyymi kirjoitti:
hömppäheinän kasvatus on mukavaa,
ei kulu polttoaine, ei kalusto,
suap muata vaan,
ja rahhoo tulloo,
tukevasti...
Täytyy se höpöheinäkin niittää vähintään kerran kesässä, ja huonoina satovuosina sadonkin saa käyttää rehuksi, hyvinä se pitää vaan ajaa pois pellolta.
valehtelet,
mut niinhän se on tukipummeilla tapana,

"mmseudun tulevaisuus"
Olen käynyt keväisin ja syksyisin hoitamassa yli 30 vuotta viljelemättömänä olleelle pellolle vuonna 2013 istutettuja kuusen taimia.

Kuljen taimikoita hoitamaan kuuden hehtaarin peltolohkon reunaa. Peltolohko on ollut vuokraviljelijän hoidossa koko ajan. Ihmettelen, miksi pellolle ei ole tehty mitään, ei niitetty eikä kynnetty. Pelto kasvaa horsmaa, ohdaketta, valvattia ja muuta niin sanottua hömppäheinää. Mietin, onkohan pelto EU:n pinta-alatukimielessä luonnonhoitopeltoa (nurmea), monimuotoisuuspeltoa vai viherkesantoa.

Jos pelto olisi luonnonhoitopeltoa (nurmea) tai monimuotoisuuspeltoa, pitäisi se niittää joka kolmas vuosi. Jos se olisi viherkesantoa, pitäisi se niittää joka vuosi. Kun näin ei ole tapahtunut, onko pellosta muodostumassa viiden vuoden jälkeen pysyvä nurmi ja palautuuko vuokranantajalle vuoden 2018 lopussa pysyväksi nurmeksi sementoitu hömppäheinäpelto?

Vuokranantaja on tietysti toivonut, että pellon kunto ja sadontuottokyky olisivat parantuneet viljelykiertoa toteuttamalla.

Ei voi olla oikein, että tukia maksetaan, vaikka viljelijä ei tähtää maata parantaviin toimenpiteisiin eikä sadontuottoon, vaan ja ainoastaan tukikorvausten nostamiseen. Miten vuokranantaja voisi irtisanoa sopimuksen hömppäheinäviljelijän kanssa ja antaa pellon vuokralle aktiiviviljelijälle, joka haluaa laajentaa ja kehittää toimintaansa?
Irma Welling
Lemi
+Lisää kommentti
Onneksi vihreät tulee hallitukseen niin saadaan prioriteetit järjestykseen. Maailma pitää pelastaa ja maanomistajat ovat avainasemassa. Heidät valjastetaan toimiin rahalla.

Massiivisella rahoituksella!
1 VASTAUS:
kusettava pummi näkee märkiä unia,
tuesta tuenpäälle makaamalla...

eikö yhtään iletä olla kerjäläinen...?
+Lisää kommentti
Luin että hallitus kaavailee mataloustukia vain aktiivi viljelijöille. mm höpöheinä viljelijöiltä tuki loppuu. Mitä ootte mieltä ?
Ilmoita
https://www.ruokavirasto.fi/viljelijat/tuet-ja-rahoitus/viljelijatukien-hakeminen/aktiiviviljelija/

”Aktiiviviljelijäkäsitteen niin sanottua kieltolistaa ei enää sovelleta vuodesta 2019 alkaen. Muutoksen myötä EU:n suoria tukia tai ohjelmaperusteisia viljelijäkorvauksia hakevalta viljelijältä ei enää tarkasteta kieltolistalla olevien toimintojen hallinnointia.

Vuodesta 2019 alkaen täytät aktiiviviljelijävaatimuksen, kun haet EU:n suoria tukia tai ohjelmaperusteisia viljelijäkorvauksia.

Tukioikeussiirroissa tukioikeuksien vastaanottajan on oltava aktiiviviljelijä. Tukioikeuksien siirtojen vastaanottajan pitää hakea perustukea siirron saantivuonna, jotta hän täyttää aktiiviviljelijän määritelmän.”
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

HÖPÖHEINÄ VILJELIJÄ ON HÖPÖHEINÄ PUMMI JOLTA TUET HETI POIS

olet oikees,törsä sontii meirän rahat kyl on hulluja pummeja,tuet tullaan maksaan kilojen ja litrojen
mukaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta