Kauanko kestää vuokrasopimuksen purkamisen toimeenpano?

sekakäyttäjä__talossa

Kokemuksia, kauanko kestää siitä kun on laitettu vireille. Syynä häiritsevä elämäntapa.

Kauanko kestää kun asukas on pihalla? Ei tarvi vääntää rautalangasta, että voi ruveta vastustamaan. Eikä ettei oikeuteen löydy todistajia. Kyllä löytyy.

6

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä_löytyy

      Googlella jo tietäisit

    • normaalia_loisimista

      Puoli vuotta voisi olla hyvä arvaus. Tämähän menee niin, että vuokraloinen rupeaa leikkimään vaikeasti tavoitettavaa = ei avaa ovea, ei vastaa puhelimeen, ei nouda kirjattuja kirjeita.

      Yleensä vuokranmaksukin loppuu, joten pitää laittaa häätö vireille maksut perintään mahd. pian. Älä missään nimessä suostu diiliin "ota vuokrat vakuudesta".

      Loppuviimeksi asunto jää täyteen roinaa ja avaimet palauttamatta. Seuraavien 6 kk aikana häviää verkkohäkeistä tavaraa, mutta ovissa ei ole murtojälkiä... muut asukkaat kiittävät ystävällisiä sieluja, jotka näille pummeille asuntojaan vuokraavat.

      • totuuttakehiin45

        sen jälkeen voi hajoittaa asunnon ja sotkea paskala lopuksi valittaa päätöksestä HOVIOIKEUTEEN AIKAA MENEE VUOSIA......siis mieluummin kuin 6 kk ja tosiaan koko ajan pitkittää ja kieltää kaikki ei rahhoo joten oikeudenkäyntikulut menee myös mahdolliset tuhoamisjuhlat lopuksi vedellä rakennukseen saa helposti 50 000 euron vahingot kun jättää vedet valumaan...siinä saa toisen halutessaan mielisairaaksi kun on oikein paha ihminen vastassa ja Suomessa niitä on ja paljon.


    • SamaTilanneMenossa

      Olethan antanut samasta asiasta (häiritsevän elämän viettäminen) kirjallisen varoituksen? Eli, varoitus pitää olla "alla" jotta voit purkaa vuokrasopimuksen.

      Vuokrasopimuksen purkaminen on myös tehtävä kirjallisena ja toimitettava perille niin että saat omaan kappaleeseen vuokralaisen allekirjoituksen. Toinen vaihtoehto on käyttää haastemiestä, maksaa noin 80€.

      Aikaa vuokralaiselle ei tarvitse antaa kuin pari viikkoa ja jos ei ole häipynyt asunnosta niin sitten ei muuta kuin käräjäoikeudesta hakemaan vuokralaiselle häätö. Se kuinka kauan tämä sitten kestää niin riippuu käräjäoikeuden työtilanteesta mutta vienee 2kk...6kk.

      Tämä kaikki siis jos vuokralainen ei kiistä mitään.

      • xömm

        Melkein hymyilin.....


      • vuokraloiset_kuriin

        > jos ei ole häipynyt asunnosta niin sitten ei muuta kuin käräjäoikeudesta hakemaan vuokralaiselle häätö

        Häätö pitää laittaa vireille niin pian kuin mahdollista (olikosenyt silloin, kun on 2 kk vuokra rästissä). Jos uskoo lupauksia tai istuu sormi pyllyssä, kun vuokraloinen ei nouda kirjeitä, ei avaa ovea, ei vastaa puhelimeen, niin prosessi venyy äkkiä vuoteen. Tyypillistä on sekin, että patistelun jälkeen maksetaan vuoka kerran tai kaksi ja sitten taas unohtuu. Vuodessa keryy oiva kasa rästejä.

        Vakuutta ei pidä vuokriin käyttää, se tarvitaan tuhojen korjaukseen. Jos siis vakiotapaus eli jää vähintään vanhaa roinaa (miksipä ei, jos sossu aina piffaa uudet kalusteet uuteen kämppään?) asunto puolilleen, siivoamatta tai tahalla paskotuksi. Se häätö tarvitaan siitäkin syystä, että saa kantaa kamat pihalle. Muutoin vuokraisäntä on kusessa vuokraloisen omaisuuden kanssa, mitä ei periaatteessa saisi hukata.

        Loppuviimeeksi pitää muistaa laittaa maksamattomat vuokrat perintään. Ei niitä rahoja ehkä koskaan saa, mutta vuokraloiselta palaa luottotiedot, jos ei ole jo ennen mennyt. Mutta tulee ainakin merkintä vuokrarästeistä = kulkee tieto muilla vuokranantajille hepun tyylistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4889
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1742
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1347
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1238
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      894
    Aihe