Mieheni tytär ärsyttää

Tsirpuunen

Hei.
Haluaisin mielipiteitä muilta; olenko yksin asian kanssa ja miten minun pitäisi suhtautua asiaan..
Itselläni ei ole lapsia, kuitenkin olen ollut elämässäni lasten kanssa paljon.
Miehelläni on 11v. tytär joka on luonamme 5pv. Joka toinen viikko. Tämä tytär on erittäin puhelias ja kovaääninen, ylivilkas kotona ollessaan.
Itse olen mielellään omissa oloissani ja teen rauhassa mitä teenkin, oli se sitten tv:n katselu tai ruoan laitto.
Mieheni sanoo että muksu saisi tulla tänne koska haluaa, ja että hänhän on vain lapsi kun sanon että en pidä hänen kovaäänisyydestään. Joten kun olen kotona yksin, tämä muksu tulee ja seuraa minua joka paikkaan jutellen maat ja taivaat kovaan ääneen. Joka kerta pitää keksiä tekosyitä että saisi hetken rauhan eikä pahoittaisi toisen mieltä (olen sanonut moneen kertaan että voisit rauhoittua vähän).
Eli olen mennyt suihkuun ja soittanut ties kelle "tärkeälle" tyypille kun pinna tulee täyteen.
Olen pyytänyt mieheltäni että hänen tyttärensä tulisi silloin kun hän itse on kotona, ja minä saisin olla rauhassa kun olen yksin muutoin, ja että mieheni ottaisi tytön mukaan lähtiessään ulos, eikä jättäisi häntä minun "vaivakseni". Silti hän lähtee ulos yksin sanoen etyä tyttöhän on vain huoneessaan (ei ole, seuraa koko ajan).

Kirjoitan myös koska monia pieniä asioita tapahtuu, ja tämä tuntuu pieneltä, mutta kaikesta pienestä tulee suuri "klimppi";
Eilen katselimme disneyn elokuvaa ja söimme pizzaa ; mieheni tietää etten pidä elokuvateatterimaisen kovista äänistä. Ja laitoinkin äänen pienemmälle,
Hetken päästä hänen tyttärensä pyysi laittamaan ääntä isommalle ja mieheni suostui. Minä sanoin että juuri laitoin pienemmälle.. hän tuumasi minulle että "laitetaan nyt kun x haluaa" ja kuiskasi laittavansa pienemmälle kun x ei huomaa.
..En minä sitä halunnut, vittu, tunsin itseni vähäpätöiseksi kun mieheni ei voi sanoa maksulleen että emme laita tv'tä isommalle koska kaikki eivät siitä tykkää, tai että (minä) z ei halua sitä. Kiva olla kotona kun 11 vee on toisena määräysvuorossa.
Ja tämä siis on vain yksi esimerkki, näitä riittää. Esim. 50 min lämpöisessä suihkussa jota en siedä kun itse yritän säästää vettä ..

44

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dr.Doom

      on kauhiaa joo, joku haluaa viettää aikaansa kanssasi ja oikein jutella... osaat sitten ehkä suhteuttaa ongelmat oikeaan mittasuhteeseen, kun iskee vaikkap syöpä perseeseen...

      • Tsirpuunen

        Haluatko alkaa tytön ammaksi? Kelpaa kyllä, anna numero..

        Ja tykkään kyllä jutella, mutta jatkuva pälpätys ilman mitään taukoa on stressaavaa, varsinkin kun itse yritän tehdä jotain muuta ja toinen seuraa kuin varjo perässä.
        Tulee yllättävä "paskahätä" että saa tauon.


      • Tsirpuunen

        Ja tarkoitan että hän "juttelee" ilman taukoa 45-120 min. Ei hän odota että muut haluaisi sanoa jotain.


      • Dr.Doom
        Tsirpuunen kirjoitti:

        Haluatko alkaa tytön ammaksi? Kelpaa kyllä, anna numero..

        Ja tykkään kyllä jutella, mutta jatkuva pälpätys ilman mitään taukoa on stressaavaa, varsinkin kun itse yritän tehdä jotain muuta ja toinen seuraa kuin varjo perässä.
        Tulee yllättävä "paskahätä" että saa tauon.

        Kiitos mutta minulla on oma jo lapsi jonka kanssa vietän aikaa paljon ja aina kun se on mahdollista... tehdään kaikkea mukavaa ja erityisesti keskustelut on parhaita.... jos kerrankin kokeilisit tehdä jotain muuta kuin yrittää pyrkiä karkuun tilanteista, niin huomaisit että miten mukavaa voi olla sen "feikkipaskalla" istumisen sijaan... ykstoistavuotiaan kanssa kun voi tehdä ja harrastaa vaikka mitä on jo sen verran "iso", joku koliikkivauva riesana olisi vähän eri juttu...


      • Tsirpuunen

        Muksu just lähti tänään niin voin olla chatissa. Ja tämä on itseasiassa ensimmäinen kerta kun kirjoitan.
        Osaksi tunnen että mieheni ei pidä minua tasa-arvoisena vanhempana. Hän kyllä sanoo että minun pitäisi sanoa mielipiteeni, mutta kun avaan suuni jään kolmoseksi. Kuten tämä äänenvoimakkuus (pieni juttu, mutta silti suuri)
        Asumme omakotitalossa ja olen sanonut mm. vedenkäytöstä (Mieheni on tarkka sähkön käytöstä) hänen tyttönsä on 30-60 min suihkussa moneen kertaan ja minä säästän vettä kun mahdollista. Säästämme siis sähköä kodissamme mutta emme vettä..
        Olemme paljon yhdessä, ja käymme ulkona kävelyllä yms.. mielestäni tilanteet tämän tytön kanssa ovat stressaavia koska hän puhuu "non-stop" korottaa ääntään, eikä halua kuulla vastauksia.

        Joten nyt huokaus.. 10 päivää rauhassa.


      • Tsirpuunen

        Ehkäpä kirjoitan, koska mietin olisiko parempi olla muualla, etsiä onnea muualta.
        Toisaalta tuntuu typerältä että 11 v muksu pilaisi meidän suhteen. Ollaan täydellisiä yhdessä kun ollaan kahden kotona.


      • Anonyymi

        Nyt jäitä hattuun,tyttöhän selvästi kerjää step motherilta huomiota, se on nyt vain kärsittävä eikä ole mistään pois


    • Jaanas-Stiina

      Kyllä mullakin pinna palais.

      • Tsirpuunen

        Pinna palaa ja sitten mietityttää olenko huono vanhempi kun en jaksa kuunnella, ja haluaisin vain sanoa hänelle että voisit seurustella oman ikäistesi kanssa (Ja jättää minut rauhaan välillä).


    • TrolliLie

      Empatiankyky poissa. Toivottavasti ei ole totta.

      • Tsirpuunen

        Totta on ja itseasiassa kirjoitin kaiken vähätellen.


    • Pulipuli

      Kyllä se on tottumattomalle kova paikka jos koko ajan joku pälpättää kovaan ääneen, katselee telkkaria kovalla jne. Minulla on sellaiset lapset, kovaäänisiä ja kovia puhumaan. Monikaan ei kestä lapsiani, heitä rupeaa ärsyttämään se älämölö. Huomaan kun kulmat kurtistuu ja ihmisistä tulee levottomia. Itse tietenkin jo siihen tottunut. Osaan sulkea korvani älämölöltä, toki kuuntelen jos asiaa.
      Siihen tottuu ja kysehän on vaan lapsesta joka haluaa huomioita. Ehkä tytön isä ei ole kuunnellut tai ollut läsnä ja nyt lapsi kokee että sinä kuuntelet. Koita siis jaksaa, niin saat luotua hyvän suhteen lapseen.

      • Tsirpuunen

        En ole tottumaton. Olen ollut naimisissa ennenkin, silloin kolme lasta meillä kotona. Olen passannut myös paljon siskoni neljää lasta.
        Mielestäni tämä tyttö on vain ärsyttävä ( kuten otsikko sanoo)
        Hän puhuu ja puhuu todella nopeaan, paljon ja ilman taukoja. Hän ei kuuntele vastauksia, hän seuraa perässä mihin ikinä meenkin.
        Siksi pyysin mieheltäni että tyttö tulisi kotiin kun mieheni on kotona, hänhän muksun teki.. En minä..
        Minun päätökseni on olla rauhassa.


      • Tsirpuunen

        Ja kiitos vastauksesta. Itse en älämölöä halua.
        Miten sanon toisen muksulle "turpa kiinni ja jätä mut rauhaan vähäksi aikaa" pahoittamatta mieltä?
        Oon yrittänyt monenlaista; mun pitää keskittyä tähän, mun pitää soittaa.., nyt voisit vähän rauhoittua, nyt puhut liian nopeasti, voisitko soittaa ystävilles kun on noin paljon asiaa jne..


      • Pulipuli

        Se on totta että on vaikea sanoa toisen lapselle että ole hiljaa. Minä voin hyvin sanoa kyllä lapsilleni että nyt hiljaa molemmat! Toisaalta eikö se olisi lapsenkin hyvä nähdä ja kokea ettei aikuinen jaksa aina kuunnella. Ei se lapsi siitä mikskään mene jos sanoo, että hei, nyt en jaksa kuunnella. Jutelkaanko vähän myöhemmin. Minusta on muutenkin aika hauskaa että 11v haluaa puhua aikuisille asioita noin paljon. Yleensä tuossa iässä ne kaverit alkaa viedä voiton.


      • Tsirpuunen

        Kiitos vastauksesta.
        Nuorempana hän olikin paljon kaveriensa kanssa. Meillä oli yökylässä muksuja ja kaikki meni hyvin.
        Nyt on itse sanonut ääneen että on mielummin youtubessa seuraamassa muiden jutteluita, eikä tahdo mennä ulos leikkimään tai pyytää kavereita kylään.
        Monet hänen juttunsa ovatkin mitä kellekin youtubessa tapahtui.
        Olemme yrittäneet kannustaa muksua olemaan kavereihin yhteydessä ja käydä ulkona leikkimässä, mutta eihän tuohon voi pakottaa kun ei ole oma muksu, näin mieheni sanoo.
        Oman muksuni laittaisin ulos leikkimään (Tai ihan vaikka murjottamaan) jos käy ylivilkkaaksi käytöksessä tai puheissa.


      • Tsirpuunen

        Mikä minua eniten häiritsee on se, että hän on kiinnostunut peleistä joissa etsitään keinoja murhata toinen ihminen. Näitä hänen mutta muita olen kuullut paljon; hän kertoo kuinka pelissä voisi sähköjohdon laittaa vesilätäkköön ja houkutella koulukaverin sinne, kuinka murha saadaan näyttämään itsemurhalta, kuinka myrkyttää toinen jäämättä kiinni jne. En muista pelin nimeä kun se on ilmeisesti japanilainen, tarkoitus on tappaa koulukavereita ettei tämän pelin hahmo menettäisi ihastustaan/saisi hänet vain itselleen.
        ..meillä peliä ei ole, katsoo sitä YouTubesta kun muut pelaa

        Enkä usko pelien muuttavan empatiakykyistä ihmistä, itse olen kauhupelien ystävä. Mm silent hill.. en pelannut niitä kyllä noin nuorena, enkä saa mitään potkua peleistä että niitä muille pitäisi hehkuttaa (Olen hoitaja ammatiltani ja normaali elämäni on vanhusten autraminen).


    • häiriköivätkakarat

      Mua ärsyttää niin valtavasti että miehen lapset soittelee isälleen jatkuvasti ihan turhista asioista. Jatkuvasti puhelin soi tai tulee tekstareita. Tuu korjaa se ja paikkaa tää anna rahaa, vie sinne tule hakemaan.... tuommosta joita vois tehdä hyvin heidän äitikin tai lapset itse. Mutta heille se se on erittäin vaikeeta ja haluavat ärsyttää minua ja hankaloittaa perheen olemista keskenään.
      Kiusaavat mutta isä vaan tekee kuin lapset sanoo. On niin vietävissä.
      Olen monesti sanonut että älä mene ja anna kakaroiden oppia tekemään asoita ihan itse.
      Enhän minäkään oisttle exälleni ja vaadi tekemään asioita vaan mun uusimies tekee ne.
      Olen ehottanu että tehdään niin että laitat puhelimen kiinni tai opettelet sanomaan ei. jatkuvasti mies on menossa kun lapset pyytää. Toivottavasti ei muuta tänne ikinä, minä en ala passaamaan ja tekemään asioita kenenkään puoleseta, paitsi omien lasteni.

      • Anonyymi

        Tarvitset nyt vähän ajatella, tämä nykyinen miehesi on näiden lasten isä ja yrittää sitä olla erostaan huolimatta, sillä eihän lapsistaan ole eroa ottanut.

        Sinulla on vlivästi sanoen väärä kuvitelma siitä, että lapset eivät saisi olla yhdeydessä isäänsä myös muulloin kun silloin kun ovat isän luona sopimuksen mukaan.

        Miehesi on todella järkevä, että huomioi lapsensa joka päivä, niinhän on tehnyt silloinkin heidän perheensä on ollu koossa ja todellakin siitä puoliosta erotaan ei lapsista.
        Tämän kun kaikki eronneet muistaisivat ja pitäiosivät jokainen päivä lapsennsa yhdeyden, vaikka vain toivottamalla hyvää yötä,.


    • fefqwefq

      Onhan se ihan ymmärrettävää, että rikki revityn perheen lapsi on tuollainen sekopää. Ap tietänee omasta kokemuksestaan.

      • hankaliaovatten

        Luulisi olevan lapsi onnellinen että isällä on uusi onni,ja hänellä uusi kauniimpi iti. Mutta ei osaa olla. Pitä kiukutella asioista joihin kakra ei voi vaikuttaa. Äitipuoli olisi varmasti onnellinen jos tenava ei olisi isänsä luona kiukkuamassa.


    • Onko asunto jomman kumman vai yhteinen ?
      Jos minulla olisi vastaava tilanne, sanoisin että minun talossani on minun säännöt tytöllä. Tiedän että on vähän kärjistetysti sanottu, mutta saattaisi olla vaikutusta

    • iiuguygye

      Sinun ongelma selvästikin on se, että et ole itse äiti. Siksi sinulla ei ole mitään käsitystä siitä, millaisia lapset ovat, mitä heidän rakastaminen tarkoittaa ja miten paljon vanhemmuus vaatii joustoa.

      Miehesi tytär kuulostaa täysin tavalliselta 11v tytöltä! Hän tuntuu myös kovasti kaipaavan sinuun kontaksia, koska sen saaminen aidosti on hankalaa. Lapset ovat usein äänekkäitä, ja asiaa riittää loputtomiin. Etenkin kun tulevat jonkun sellaisen ihmisen luo, jonka kanssa eivät koko ajan elä.

      Miehesi elää elämäänsä normaalisti. Eihän sekään tuntuisi edes lapsen mielestä normaalilta elämältä, jos isän tulisi 11v ottaa ihan kaikkialle mukaan, vaikka äitipuoli on kotona. Kuuluu myös ihan normaaliin kasvatukseen toisinaan tehdä asioita lapsen toiveen mukaisesti. Kirjoituksesi perusteella ei ainakaan saa sitä kuvaa, että lapsi saisi käyttäytyä miten sattuu tms. Sinä vaan suoraan sanottuna kuulostat niuholta ämmältä, joka valittaa jopa leffan äänistä... =D

      Eli sinulla on päätöksen paikka. Haluatko suhdetta ihmiseen, jolla on lapsia? Jos haluat, sinun tulee tehdä täyskäännös suhtautumisessasi lasta kohtaan. Sinun pitäisi avata sydämeni, ja ymmärtää että hän on hurmaava tyttö, jota voisit rakastaa.

      Jos et halua suhdetta, niin päätä se heti. Se on helpointa myös lapselle, että ei liikaa sinuun ehdi kiintyä.

      Minäkin olen äitipuoli. Ja kyllä, tytärpuoli on välillä ärsyttävä, kuten kaikki muutkin lapset! Minulla on myös kaksi biologista lasta. Hekin ovat toisinaan ärsyttäviä. ;) Sitten sinä sen opit, jos joskus saat lapsia.

      • Anonyymi

        Täyttä asiaa! Olen itse myös lapseton äitipuoli. Ymmärrän hyvin aloittajaa, koska minä olin suhteemme alussa hyvin samanlainen. Nyt kun olen ollut mieheni kanssa 12 vuotta, niin näen asioita todella erilaisin silmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täyttä asiaa! Olen itse myös lapseton äitipuoli. Ymmärrän hyvin aloittajaa, koska minä olin suhteemme alussa hyvin samanlainen. Nyt kun olen ollut mieheni kanssa 12 vuotta, niin näen asioita todella erilaisin silmin.

        Meillä kans miehen lapset ovat niin ärsyttäviä, että toivoisi ettei heitä näkyisi meillä usein. Mua kun tulevat katsomaan niin en kehtaa sanoo että ei tänään saa tulla. Yhdessä vaiheessa en enää välittänyt ja jätin täysin huomiotta että edes olivat, sitten alkoi haukkuminen, annoin senkin mennä. Nyt mies kiljuu mulle kun lapset eivät tulee usein, ei ole mun vika jos ei halua isää tulla katsoon.
        Minusta ainakin on näin parempi ettei ole ylimääräisiä ihmisiä meillä, ruokaa ovat aina syömässä mutta eivät viitsi siivota eikä tehdä pihatöitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä kans miehen lapset ovat niin ärsyttäviä, että toivoisi ettei heitä näkyisi meillä usein. Mua kun tulevat katsomaan niin en kehtaa sanoo että ei tänään saa tulla. Yhdessä vaiheessa en enää välittänyt ja jätin täysin huomiotta että edes olivat, sitten alkoi haukkuminen, annoin senkin mennä. Nyt mies kiljuu mulle kun lapset eivät tulee usein, ei ole mun vika jos ei halua isää tulla katsoon.
        Minusta ainakin on näin parempi ettei ole ylimääräisiä ihmisiä meillä, ruokaa ovat aina syömässä mutta eivät viitsi siivota eikä tehdä pihatöitä.

        Ei sulla ole miestä eikä lapsia, pikku Lissu.


    • äitipuolionparas

      Meillä kans minä joudun paljon ohjaamaan ja komentamaan miehen lapsia ja organisoimaan muun suvun asioita kun eivät osaa. Mietin että mitähän olisi tapahtunut jos mies ei olisi hylännyt perhettään ja läytänyt mua? Varmasti kauhee kaaos, onneksi pääsin ohjaamaanhänen sukunsa asioita. Joku tolkku onnyt tullut. Olen työtön ja mies onneksi elättää joten on aikaa vahtia ja komentaa lapsia ja auttaa sukua sleviämään tavallisista tehtävistä.
      Mies on onnessaan kun löysi muta, sanookin että ilman mua ei mistään tulisi mitään. Lapset ei ymmärrä kun ovat vaan hiljaa ja ei puhu mulle, kunnioittavat minua eikä hlua hyppiä silmille. Jotain olen aikaiseksi saanut kuten kunnioitus mua kohtaan. Laiskoja ovat ja haukkuvat selän takkna, mä en ala siihen, en haku kentaan vaan arvostelen napakasti. Jos on laiskoja ja saamattomia, niin mtiä siinä voi haukkua muuta kuin komentaa tekemään ja ohjaamalla.

    • Anonyymi

      Buhaa buhaaaa, läytää ,ohjaamaanhänen onnyt ,muta hlua takkna hakukentaan mtiä ym , mitä ihmeen kieltä, kännisäkö aina kirjoittelet joka ketjuun ja aloituksesi samaa sekamelskaa.
      Olet huono trolli.
      Sinut tunnistaa kaikki esim. Miehen lapset, miehen sitä ja tätä , naikkoset ja perheenrikkojat.

      • Anonyymi

        "Miehen lapset" on usein myös "meihen laspet"


    • Anonyymi

      Niin tuttua. Mulla omat lapset luonteeltaan ihan erilaisia kuin uuden puolison lapset. Ei siinä mitään, jos nää uudet on puheliaampia kuin omat, mutta kun ei se äänenvoimakkuus pysy missään kohtuun rajoissa. Ehkä ne 10 v päästä oppii ymmärtämään, jos niille sanoo, että voisitteko olla hiljempaa tai omaisivat jonkun tolkun itsekin, miten kovalla telkkaria kuuluu pitää.

      • Anonyymi

        Meillä miehen lapset ovat siivogtomia. Ei osaa viedä roskia roskikseen eikä roskista ulos. Kaikki pitää opettaa eikä silti mene perille. Eilen sanoin että tulkaa syömään, eivät tulleet, teen pahaa ruokaa. Minusta keskeitto on juuri lapsille hyvää ruokaa, terveellistä. Kuka syöttää miehen lapsille gurmeeta?

        Kummaa kun pitää herkkuja syöttää joka hetki, eikä nekään kelpaa. Kyllästyttää tää ainaninen kinastelu jossa kuitnekin minä voitan. Jos ei sydöä ei tule iltapalaakaan, se on varma. Mies on niin lepsu ettei koskaan komenna mua ne ei usko, en saa komentaa sillä äitipuolena mulla ei ole valtuuksia ksavasttaa. Vai onko


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä miehen lapset ovat siivogtomia. Ei osaa viedä roskia roskikseen eikä roskista ulos. Kaikki pitää opettaa eikä silti mene perille. Eilen sanoin että tulkaa syömään, eivät tulleet, teen pahaa ruokaa. Minusta keskeitto on juuri lapsille hyvää ruokaa, terveellistä. Kuka syöttää miehen lapsille gurmeeta?

        Kummaa kun pitää herkkuja syöttää joka hetki, eikä nekään kelpaa. Kyllästyttää tää ainaninen kinastelu jossa kuitnekin minä voitan. Jos ei sydöä ei tule iltapalaakaan, se on varma. Mies on niin lepsu ettei koskaan komenna mua ne ei usko, en saa komentaa sillä äitipuolena mulla ei ole valtuuksia ksavasttaa. Vai onko

        Miehen lapset tulisi viedä roskikseen, ne on ylijäämätavaraa


    • Anonyymi

      Meillä naisen lapset ovat "siivogtomia"', ei osaa viedä roskiaulos, teen pahaa "keskeittoa" kuka nyt syöttää naisen lapsille "gurmeeta".
      Pitää syöttää herkkuja ei nekään kelpaa." Kuitnenkin" minä voitat.
      Jos ei "sydöä" nainen ei komenna mua.Isäpuolena mulla valtuudet "ksavattaa" .Buhaa buhaaaa.
      Lislislisukka.

    • Anonyymi

      Minua ärsyttää lapsipuoleni isä. Hän vain kuorsaa ja paukuttelee. Lapsia rakastan kuin omiani. Eilen annoin jo luvan syödä tikkarit, mutta sitten mies päättää että viekin lapset jäätelölle. Argg mua ärsyttää kun tunsin itseni niin arvottomaksi.

      Ihminen lasten kanssa on paketti-diili. Lapseton ihminen on vielä niin kokematon tajutakseen vanhemmuudesta mitään.

      Itse en olisi ikinä uskonut saavani kaksi tärkeää ja rakasta lasta perheeseeni. Minä, mun lapset, mieheni ja hänen lapsensa ollaan perhe. Tiimi.

      • Anonyymi

        Meillä kans meihen exä ja lapset ovat täysin outoja, miehen äiti rakastaa mua ja pitää parhaana miniänä minua. Sanoo että entinen oli aivan laiska ja ruma. Miehen lapset ovat mulle lapsia, sanovat äidiksi kun viisi vuotta opiskeltiin sitä sanaa., sanaa, sanoin ettei kakarat minua nimeltä kutsu olen sen verran arvokas ja mua pitää kunioittaa. Kaikki tietävät että lapset ovat minun, äitiään emme edees muista. En olisi ikinä uskonut että saan vielä viisi uutta lasta, onneksi ei ole vauvoja en jaksaisi hoitaa niitä jatkuvasti ja opettaa. Otan kersat sillon kun haluan ja palautan kun haluan. Minä päätän kellään ei ole sanomista minä ole päällikkö tässä suvussa ja perheessä. Myös miehen exä saa tietää kun häntä määrää ja hoitaa raha asiansa. Minä osaan kukaan muu ei osaa,
        On rankkaa pyörittää tätä perhettä, kaikista ei tähän olisi, ei kannata ryhtyä idipuoleksi et älkää olko kateellisia mulle, tämä on kauheeta. Kakarat sotkee ja haukkuu, mutta ilman mua he ei päjrää joten en voi jättää tätä ongelma perhettä. Mies käy onneksi töissä ja tuo minulle rahaa joista päätän. Miehen exä on onneton. Lapset ovat onnekkaita kun olen heidän äitipuoli, olen niin tärkeä heille että jäin työttömäksi jotta voin hoitaa heitä ja kasvattaa. Vahtia pitää ettei varsta meidän tavaroita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä kans meihen exä ja lapset ovat täysin outoja, miehen äiti rakastaa mua ja pitää parhaana miniänä minua. Sanoo että entinen oli aivan laiska ja ruma. Miehen lapset ovat mulle lapsia, sanovat äidiksi kun viisi vuotta opiskeltiin sitä sanaa., sanaa, sanoin ettei kakarat minua nimeltä kutsu olen sen verran arvokas ja mua pitää kunioittaa. Kaikki tietävät että lapset ovat minun, äitiään emme edees muista. En olisi ikinä uskonut että saan vielä viisi uutta lasta, onneksi ei ole vauvoja en jaksaisi hoitaa niitä jatkuvasti ja opettaa. Otan kersat sillon kun haluan ja palautan kun haluan. Minä päätän kellään ei ole sanomista minä ole päällikkö tässä suvussa ja perheessä. Myös miehen exä saa tietää kun häntä määrää ja hoitaa raha asiansa. Minä osaan kukaan muu ei osaa,
        On rankkaa pyörittää tätä perhettä, kaikista ei tähän olisi, ei kannata ryhtyä idipuoleksi et älkää olko kateellisia mulle, tämä on kauheeta. Kakarat sotkee ja haukkuu, mutta ilman mua he ei päjrää joten en voi jättää tätä ongelma perhettä. Mies käy onneksi töissä ja tuo minulle rahaa joista päätän. Miehen exä on onneton. Lapset ovat onnekkaita kun olen heidän äitipuoli, olen niin tärkeä heille että jäin työttömäksi jotta voin hoitaa heitä ja kasvattaa. Vahtia pitää ettei varsta meidän tavaroita.

        ” meihen idipuoli kunioittaa eedes päjrää varsta ym”Voi Lässy Lissu sun trollejasi.


    • Anonyymi

      Neljä vuotta katselin teini-ikäistä oloneuvosta peräkammarissa. Nukutaan 12 tuntia vuorokaudessa,loppu valveillaoloaika pelataan. Ei tervehditä, ei kiitosta, ei minkäänlaisia edes normaaleja käytöstapoja. Pahinta jos pyytää osallistumaan talon töihin, nakellaan niskoja ja kiukutellaan. Mies ei saa mitään rotia tähän. Muutti äitinsä luokse viikko sitten (jospa siellä olisi vielä helpompaa). Olikin ilmoittanut että tulee takaisin. Jos tulee minä lähden. Tää oli tässä.

      • Anonyymi

        Toivotaan et tulee, pääsee mieskin tuollaisesta kummituksesta eroon helopolla. Lapset ovat miehelle aina tärkeimmät kuin yksikään perheenrikkoja.

        Ovat varmaan sun kakaraoista saaneet mallia, sekin olisi suotavaa että veisit omat penskat pois kun kerta asut immaseksi ja työttömänä miehen talossa. Se talo on miehen ja hänen lasten, ei sinun, sinävaan siipeilet siellä ja lihot ja syt kaiken mitä mies kantaa kotiin. Ei ihme että miehen rakkaat siellä viihdy kun valtaat heidän kotinsa ja veit heiltä kokonaisen perheen. Vika on sun, toivottavsti otat onkeen ja lähdet ja tajuut itse lähteä.


      • Anonyymi

        Miehesi muutti äitinsä luokse?


    • Anonyymi

      Avaaja lienee asperger, kun kovat elokuvaäänet ärsyttää ja haluaa olla omissa oloissaan? Ei kai kukaan mitään tällaiselle sairaudelle voi.
      Kannattaa keskustella miehen kanssa, että aistiyliherkkyydestä kärsivälle pitää antaa hetkittäin omaa rauhaa. Itse lähtisin lenkille ja jättäisin mukulan katsomaan tv:tä, jollei isänsä halua häntä omiin menoihinsa mukaansa ottaa.

      • Anonyymi

        Tuossa lienee villakoiran ydin. Tosin ei varmaan tuo 11-vuotiaskaan ihan normaali tapaus ole. Hänellä lienee diagnosoimaton, neurologinen häiriö ADHD tai jokin muu, jos pitää kokoaja taukoamatta puhua?


    • Anonyymi

      Mikä on siinä että aina kun läytää eronneen miehen hänellä on ongelma lapset???? Eikä se eksäkään fiku ole. Selväjärkisiä ja hyväkäytöksisiä lapsia ei ole enää. Nyt lapset kiukkuu ja komentelee äitipuolta, häiriköi ja hankaloittaa ja sotkee likaa ja nälvii idipuolelle joka hyvää hyvyyttään heitä kasvattaa.

      Ex ei oel osannut ksvattaa laixaan joten mies on etisinyt uuden äitin lapsilleen mutta paha kasvattaakun lapset ovat niin onglemallisia että ensin mitää hoitaa mielentervey heitlä kuntoon.
      Kun menee perheeseen fiksuna aikuisena ja uskoo että kaikki on hyvin ja kohteliaita ja tottelevaisia niin on se paha paikka ymmärtää että miksi on.

      • Anonyymi

        läytää ... fiku ... idipuolelle ... oel ... ksvattaa laixaan ... etisinyt ... kasvattaakun ... onglemallisia ... mitää... mielentervey heitlä


      • Anonyymi

        Et ole sinäkään kovin "fiku", idipuoli" nälvit miehien lapsia, sulla tosin ei ole miestä eikä lapsia.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe