Mikä ärsyttää eniten Ruotsissa

ärsyttää

32

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Per-kel

      Että vaihdettiin pois vanhat kolikot , ja ettei kohta voi pysäköidä jollei pysty älypuhelimella maksamaan :(

    • ärsyttää

      Että koko ajan kirjoitetaan kuninkaallisista ja näytetään miten kallita vaateita käyttävät.
      Täysin älytöntä!!

      Siis yks pehe käyttää mielettömiä summia vain siksi että ovat "kuninkaallisia".
      Ei mitään fantasiaa, ei mitään originellia.

      Niilläkin rahoilla saataisiin paljon aikaan.

      Kaikista kauhein tapaus on tää itse kuningas!
      Sorry, mutta ihan kaheli tyyppi, nai avioliiton ulkopuolella.
      Ja kaiiki hyväksyy...
      Toinen on tää prinssi, ei takuulla oo mitään tehnyt koko aikana, tietääkö edes mikä lapio on.
      Madeleine, sama juttu.

      • Anonyymi

        Hitsi kun repesin ton lapio-jutun kohdalla :-D
        Hyvä kuvaus prinssipojusta.


    • Anonyymi

      Että loppuu kuitit kaupan kassalla, sairasta tää maailman meno :(

    • Anonyymi

      Se kun parin vuoden päästä käteinen viskataan kokonaan pois ja tilalle tulee "e-krona". Muita ärsyttäviä juttuja ovat kovat verot, asuntojonot ja suuri maahanmuuttajat väestö. Itse muutan takaisin Ruotsiin ensi vuonna josta lähdin pois vauvana. Parempi se on kuin Suomi, mutta jotkut asiat vaan vaivaa ihan helvetisti.

    • Anonyymi

      Että sain 30.000 Skr jälkiveroa :(

      • Anonyymi

        Taivas varjelkoon , saan Suomesta 8.000 € perinnön .-Täytyy sytyttää kirkossa kynttilä !


    • Anonyymi

      Suomalaiset!

      • Anonyymi

        10 pistettä ja papukaijamerkki !


    • Anonyymi

      Pieni eläke ja kruunun mitätön arvo 100 muuta asiaa

      • Anonyymi

        Kruunun arvo ei kyl ole mikään hyvä juttu tosiaankaan 😒


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kruunun arvo ei kyl ole mikään hyvä juttu tosiaankaan 😒

        Kannattaa miettiä miksi Ruotsin kruunun arvo on niin heikko. Joku syyhän sille on. Minulla on omat epäilykseni.


    • Minua ei ärsytä mikään.
      Voin hyvin ja kaikki menee hyvin. Ei ole valittamista :)

    • Anonyymi

      Mua ärsyttää antifennisismi, antisemitismi, antiafrikanismi, antihumanismi, segreganismi, apartheidsysteemi, mediasysteemi, rotujärjestelmä, "racially defamatory medial and cultural system", "the assimailationsystem", isolation system, discriminal system, incriminating system, freedom of speech that only applay for ethnic swedes but not for minorities for their human rights of lingual, cultural and ethnic security and preservation.

      Anteeksi, en osanut kirjoittaa nuo suomeksi koska minulla ei koskaan ole ollut suomenkielen opetusta Ruotsissa. Kakki mitä osaan suomeksi olen ollut pakko oppia itse.

      • Anonyymi

        Hyvin sulta sujuu suomen kieli. Älä suotta pyytele anteeksi.


    • Anonyymi

      I sleep good and I miss a lot of trains :)

    • Anonyymi

      Aivan. Minuakin ärsyttää kun hyväpalkkaiset juhlivat toisten rahoilla.
      Sitähän se valitettavasti on aina ollut. Muissakin maissa. Myös Suomessa.

    • Anonyymi

      Ainakin Tukholmassa o näin..

      "Jurppii meitä kun teitä ei aurata ollenkaan
      Kunnan asioista Pengt muka hyvin huolehtii
      Vaikka pyörä on ulkona yöt".

    • Anonyymi

      Nämä E 4:sen tietyömaat Småålannissa ja Tukholmassa :(

    • Anonyymi

      Tällä hetkellä Swedbank.- Jatkuvasti jotain häiriöitä, ei pääse nettisivulle, ei voi siirtää rahoja tai maksaa kortilla .-Taitaa olla pankin vaihto edessä :(

    • Anonyymi

      Ruotsissa ärsyttää mm. äidinmaidossa imetty viha ja halveksunta suomalaisia kohtaan plus moni muukin asia. Ei todellakaan mikään ihannevaltio ja nämä matut ovat sielläkin pilanneet loputkin.

      • Anonyymi

        näin se tahtoo olla :-(


    • Anonyymi

      Olen yli 30 vuotta vieraillut Ruotsissa sukulaisten luona ahkerasti. Sinä aikana maa on mennyt selvästi alaspäin, vaikka hienoja rakennuksia onkin noussut ja kovasti jaksetaan kehua, mitkä kaikki asiat Ruotsissa ovat niin-ja-niin upeasti.

      Kaikkein eniten Ruotsissa ärsyttääkin itsekehu, ylimielisyys, sokeus oman maan epäkohdille ja täydellinen kyvyttömyys keskustella niistä epäkohdista. Monet ruotsalaiset myös valehtelevat täysin tietoisesti. On päivänselvää, ettei sellainen maa menesty eikä voi hyvin pitkällä tähtäimellä.

      Silmämääräisesti Ruotsissa on lisääntynyt vuosikymmenten aikana ilkivalta, roskaisuus, ylipainoisten määrä, kaduilla riehujat, epämääräinen julkisilla alueilla hengaileva porukka, huumeissa olevat, kännissä olevat, ympäriinsä tatuoidut elämäntapapummit, kerjäläiset ja tietysti maahanmuuttajat, joista osa toki yrittää elää ihan normaalia kunnon elämää.

      Kantaruotsalaisten joukossa ns. White Trash -porukka kasvaa kauheeta vauhtia. Aina pitäisi lapsillakin olla kivaa. Ei ihme ettei koulunkäynti, terveellinen ruoka, lukeminen ja vastaavat tylsät asiat kiinnosta. Eikä ole ihme, että päihteet, tatuoinnit, gangsta-musiikki, hengailu, roskaruokaa, jengit, laiskottelu, graffitit, ilkivalta, koulunkäynnin keskeyttäminen ja muut vetää puoleensa.

    • Anonyymi

      Eniten ärsyttää ruotsalaisten kyvyttömyys keskustella tärkeistä asioista niin kuin ne ovat. Mistään negatiivisesti ei kyetä Ruotsissa puhumaan ja se tulee ajamaan Ruotsin tuhoon. Hävettää aina kun joku yrittää puhua tärkeimmistä asioista, niin hänet leimataan rasistiksi, sovinistiksi, suvaitsemattomaksi, homofoobikoksi, ilonpilaajaksi, ankeuttajaksi, menneen maailman ihmiseksi tms.

      En usko, että Victoriasta koskaan tulee Ruotsin kuningatar. Ja vaikka tulisi, hän ei pystyisi kuningattarena toimimaan niin, että saisi kruunun siirrettyä jälkikasvulleen. Kuningashuone kaatuu joko Carl XVI Gustafin aikana tai se kaatuu vähän Victorian kruunaamisen jälkeen. On päivän selvää, että nyt eletään Ruotsin monarkian viimeisiä hetkiä. Ehkä pari vuotta voi vielä olla aikaa ja sitten se on enää historiaa.

      • Anonyymi

        Tuskinpa Estellestä tulee mitään hallitsijaa. Ei tarvis kyllä äidistäänkään. Koreilee vaan hienoilla ja kalliilla vaatteillaan. Victoriaa ei ainakaan tulla kruunaamaan, ei isäänsäkään ole kruunattu. Viimeinen kruunattu kuningas Ruotsissa on ollut Oscar II.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa Estellestä tulee mitään hallitsijaa. Ei tarvis kyllä äidistäänkään. Koreilee vaan hienoilla ja kalliilla vaatteillaan. Victoriaa ei ainakaan tulla kruunaamaan, ei isäänsäkään ole kruunattu. Viimeinen kruunattu kuningas Ruotsissa on ollut Oscar II.

        Kovastihan sitä huhutaan, että Britannian kuningashuone kaatuu pian. Saa nähdä. Ei tuo kieltämättä hyvältä vaikuta. Jos Britannian kuningashuone kaatuu, sen perässä kaatunee muitakin eurooppalaisia kuningashuoneita. Ei enää eletä mitään keskiaikaa eikä edes 1800-lukua. Prinsessat ja prinssit säilyvät satukirjoissa ja sen pituinen se.


    • Anonyymi

      Ruotsissa ahdistaa kylmäkiskoisuus heikoimpia kohtaan. Maassa on hirveän paljon nuoria ja vanhoja rikkaita sekä superrikkaita, jotka eivät välitä heikommassa asemassa olevista yhtään.

      Eräs skånelainen eläkeläisvaari, joka oli melkein 90-vuotias, joutui ulos kodistaan, kun en pystynyt maksamaan vuokraansa internetin kautta. Hän muutti autoonsa. Kun häntä yritettiin auttaa ja hänet vietiin sosiaalitoimistoon, siellä vaan leviteltiin käsiä ja todettiin, etteivät he voi auttaa kyseistä ikämiestä.

      Samaan aikaan osa ihmisistä asuu linnoissa, kartanoissa ja muissa luksusasunnoissa. On monta autoa, merkkivaatteet, hevosia ja koiria, veneitä ja vapaa-ajan huviloita. Lehtien sivuilla esitellään yläluokkaista elämää. Mutta näiltä varakkailta ei riitä apua eikä edes sympatiaa köyhiä kohtaan. Edes avustusjärjestöille ei Ruotsissa heru kunnon tiloja eikä avustuksia niin, että ne voisivat laajentaa toimintaansa apua tarvitsevien hyväksi. Ruotsalaisten asenteet köyhiä, sairaita, asunnottomia, vanhuksia ja muita heikkoja kohtaan eivät ole hyviä. Kuitenkin kaikista pitkään elävistä tulee ainakin vanhuksia. Myös sairaudet ja köyhyys voivat tulla kutsumatta omaankin elämään.

    • Anonyymi

      Eihän tämä sinänsä mitään uutta .- Raamatussa jo sanotaan että köyhältä leskeltä on vietävä viimeisetkin roposet ! :´-(

    • Anonyymi

      Eniten ärsyttää pinnallisuus, valheellisuus, negatiivisten tosiasioiden kieltäminen ja kaksinaamaisuus.

      Ärsyttää myös ihan kauheasti Ruotsissa tyypilliset arvoja ihanteet. Mua oksettaa jos katson telkkaria tai luen lehtiä.

      • Anonyymi

        Ai niin. Joku valitti hiljattain, että tämä ruotsinsuomalaisten palsta on muuttunut Ruotsin haukkumispalstaksi. Minusta väite pitää ainakin osittain paikkaansa, mutta kannattaisi miettiä miksi niin on tapahtunut.

        Olen jo pidempään ollut sitä mieltä, että pahoinvointi on lisääntynyt Ruotsissa. Myös ihmisten taloudellinen tilanne vaikuttaa kiristyneen, vaikka en tiedä miksi. Kuvittelenko vain? Ainakin monet 20-30 -vuotiaat nuoret miettivät, kannattaisiko muuttaa ulkomaille. Heidän joukossa on sellaisiakin, joilla ei ole mitään ulkomaalaista verta. Ei edes yksikään isovanhemmista ole ollut maahanmuuttaja. Miksi heidänlaiset ruotsalaiset nuoret aikuiset miettivät ulkomaille muuttamista?

        Täällä Suomi24:n ruotsinsuomalaiset keskustelussa on useita ketjuja, joissa keskustellaan arkipäiväisistä asioista tai jopa kehutaan Ruotsia. Miksi niihin ei tule uusia kommentteja? Miksi ne hautautuvat historiaan niin ettei niitä edes meinaa löytää aiemmilta sivuilta?

        Vaikuttaa siltä, että monilla on tarve purkaa Ruotsiin liittyviä ikäviä tunteitaan ja muistojaan. Osa harkitsee paluumuuttoa Suomeen, on jo järjestelemässä sitä tai on jo muuttanut. Täällä on myös kirjoitettu, että Suomeen paluumuuttaneiden pitäisi keskustella jossain muualla kuin täällä ruotsinsuomalaisten palstalla. Miksi? Kyllä ne viestit minuakin joskus ärsyttävät, mutta ei niitä ole pakko lukea. Sitä paitsi niistä voi olla paljon apua paluumuuttoa vasta harkitseville. Eiväthän kaikki ruotsinsuomalaiset harkinnan jälkeenkään muuta pois Ruotsista tai he voivat muuttaa jonnekin muualle kuin Suomeen. Sen vuoksi minusta on hyvä, että täällä on myös paluumuuttaneiden kirjoituksia. Paluumuutot ovat nyt yleistyneet, mutta minä uskon niiden jossain vaiheessa taas vähenevän. Sitten täälläkin varmaan on muut aiheet enemmän esillä kuin paluumuutto. Samoin uskon, että Ruotsista aletaan kirjoittaa enemmän positiiviseen sävyyn sitten, kun on enemmän positiivisia tunteita Ruotsia ja ruotsalaisia kohtaan. Varsinkin rikollisuus ja tietyt muutkin ongelmat ovat lisänneet ihmisten kriittisyyttä Ruotsia kohtaan. Sen vuoksi on ymmärrettävää, että ihmisten tunteet ja mielipiteet näkyvät tällaisissa keskusteluissakin. Myös Flashbackin keskusteluissa on ollut tosi negatiivisia kirjoituksia jo parin vuoden ajan ja Facebookiin on syntynyt kantaruotsalaisten kiukutteluryhmiä, missä he miettivät muuttamista pois kotimaastaan ja vastaavaa.

        Nyt on tällainen kausi. Ehkä viiden vuoden päästä tilanne on ihan erilainen.


    • Anonyymi

      Ärsyttää kaksi asiaa:

      1. Ruotsi on noussut ampumisrikosten osalta Euroopan kärkeen. Ruotsissa on siis eniten Euroopassa ampumisrikoksissa tosin muutama muu maa kuten Kroatia on Ruotsin kanssa samoissa luvuissa.

      2. Ruotsin viranomaiset eivät tiedä, mistä moinen kehitys johtuu. He siis ovat täysin ymmällään ja ihmettelevät, kuinka ampumisrikokset ovat päässeet yleistymään Ruotsissa niin paljon. He eivät myöskään osaa kertoa syitä ampumisrikosten yleistymiselle.

      - - - - - -

      Kuinka mä voisin enää elää tällaisessa maassa, missä viranomaisetkin ovat TYHMIÄ KUIN SAAPPAAT?

      Terveisin:
      Kotimaan vaihtoa suunnitteleva ruotsinsuomalainen

    • Anonyymi

      On mulla slugeja ja reikäpäitä , senkun tulevat :)

      Finnjääveli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe