Aloitteen tekeminen

arkuudestaeroon

Miten kauan sinulta kesti ennen kuin teit aloitteen, miten sen teit, miten siinä kävi?

13

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Umpikujassa

      Ehkä sitä suurta ap:n tarkoittamaa aloitetta en ole vieläkään tehnyt. Pieniä aloitteita ja ihastumiseksi tulkittavia vihjeitä olen mielestäni antanut jo siinä määrin, että joko nainen ei vain yksinkertaisesti ymmärrä, ajattelee minun olevan kaverillinen. Tai ymmärtää, mutta on liian arka tarttuakseen asiaan tai viemään asiaa eteenpäin. Olen tilanteessa, jossa en tiedä onko toisen huomio kaverillista vai kiinnostanko häntä muussakin mielessä. Oma ihastuminen on jatkunut raastavan pitkään ja tuntuu ahdistavalta, ei pysty osoittamaan miten ihana toinen on. Mainittakoon että olemme läheisissä väleissä, ei hyvänpäiväntuttuja tai kaukaa ihastelemista. Tässä vaiheessa toivoisin toiselta rohkeutta antaa itsestään enemmän. Mietin, voiko näin voimakas tunne sittenkin olla vain minulla. Olen tyytynyt ajatukseen, että ehkä hän ei vain ajattele minusta samoin. Surullista, jos molemmat tuntevat samoin, mutta koskaan ei tule sitä ”oikeaa aikaa”...

      • Hmmhmm

        Missä päin tällaiset ajatukset liikuskelevat? :)


    • ensaatehtyäaloitetta

      Mulle kehittyy aina tuosta aloitteenteosta tietynlainen noidankehä, että jään jumittamaan paikallani enkä saa sitä ikinä tehtyä.

      Ensin tietenkin pyrin tutustumaan toiseen paremmin (jos ei kovin hyvin vielä tunneta). Saatan tehdä tutustumista hieman liehakoidenkin, mutta kuitenkin ihan kaveripohjalta. Sitten jos tutustumista tapahtuu, ja toinenkin osapuoli vaikuttaa olevan tyytyväinen tilanteeseen, niin aloituksen tekemisen kynnys nousee, sillä enhän halua pilata uutta orastavaa ystävyyttä ja hyväksi muodostuneita välejämme.

      Ja jos tästä vielä välit paranevat, niin en suorastaan uskalla kertoa tunteistani, sillä se antaisi vaikutelman, että olen alusta asti johdattanut toista harhaan, ja mielessä on ollut ihan muu kuin ystävyys....

      Ja tämä tapahtuu siis naisten kanssa, joiden suuntautumisesta en ole varma

      • Haaveileva

        Koen ainakin osittain samoin.. On helpompaa, jos toisen suuntautumisesta tietää jo alkuvaiheessa. Tämänhetkisessä tilanteessa en tiedä edelleenkään, onko toinen ylipäätään kiinnostunut naisista. En tahtoisi tehdä vääriä tulkintoja. Pelkään että teen tätä koska vain itse olen kiinnostunut. Suoraan kysyminenkin tuntuu kämpelöltä. Toinen tietää kyllä, mitä minä olen.


      • Anonyymi

        mulla on ihan tää sama kuvio vaikka ihastun vain ilmihomoihin, sillä erotuksella että viimeisessä vaiheessa pelkään enemmän omien tunteideni ennalta-arvaamattomuutta kuin toisen reaktiota


    • Anonyymi

      No kohta vuoden päivät tässä on mennyt, enkä ole aloitetta tehnyt. Aluksi ei käynyt mielessäkään mikään aloitteen teko tilanteen mahdottomuuden vuoksi. Ei silloin tosin tunteenikaan olleet vielä tätä tasoa.

      Nyt olen tajunnut, ettei nää tunteet laannu mihinkään, vaan päinvastoin. Mutta koska hän on varattu, miehen kanssa naimisissa... olisi minkään aloitteen teko suorastaan tyhmää vaikken tiedä voinko olla mitään tekemättäkään.

    • Anonyymi

      Olen tehnyt kolme aloitetta ja minulle on tehty kahdeksan. Itse teen aloitteen nopeasti sen jälkeen kun huomaan olevani kiinnostunut, jos toinen ei ehdi jo toimia aikaisemmin. Olen kuitenkin aika hidas ihastumaan, minkä vuoksi ulospäin voi näyttää siltä kuin tekisin aloitteen hitaasti. Kaikki aloitteet tein vasta yli vuoden tuntemisen jälkeen kahdenkeskisessä tilanteessa kertomalla tunteistani ja ehdottamalla tapaamista.

      • Anonyymi

        Kerrottakoon vielä että omat aloitteeni eivät johtaneet mihinkään, vaikka kahdessa tapauksessa tunteet olivat molemminpuolisia. Mielestäni ei haittaa vaikka tekisi "turhiakin" aloitteita, eikä kaduta yhtään että olin aktiivinen.


    • Anonyymi

      Neljä aloitteeksi määriteltävää liikettä takana. Yksi tapahtui niin, että tunnustin jo pitkään jatkuneet tunteeni kierrellen ja kaarrellen sähköpostilla pitkässä viestissä. Kyseessä oli nainen jonka olin tuntenut yli kaksi vuotta. Yhden aloitteen tein erään ison porukan tapaamisen jälkeen kutsumalla kyseisen naisen alleviivaavasti kahville kanssani. Jälleen oli tuttu nainen, noin puoli vuotta tunnettu. Kerran tein aloitteen baarissa hakemalla tanssimaan hitaita ja taas melko tutulle naiselle. Sitten viimeinen aloite oli illanistujaisissa yhteisen ystävän luona eli taas yllätys yllätys tutulle naiselle. Kaksi näistä aloitteista johti jatkoon!

      Itselleni on muuten tehty viisi aloitetta.

    • Anonyymi

      Turhan kauan yleensä on kestänyt, jokaisessa vähintään kolme kuukautta. Onneksi ei enää tarvitse tehdä aloitteita! Olen tehnyt neljä kertaa aloitteen, kolme viimeistä tuloksellisesti. Ensimmäisen aloitteen tein tyhmästi tekstarilla, tämä oli kauan sitten. Muut tein kasvotusten sanomalla jotain kaunista ja kertomalla, että pidän kyseisestä naisesta, lisäksi ehdotin treffejä tietenkin.

    • Anonyymi

      Noin vuosi siitä kun hän kiinnitti huomioni.
      En kutsu sitä aloitteeksi, sillä olin kuitenkin ilman mitään takia-ajatuksia liikkeellä.

      Kyseessä oli kahdenkeskinen tapaaminen, mistä en olisi osannut vielä esim vuoden vaihteessa edes haaveilla. Omasta mielestäni se meni ihan hyvin, mutta ilmeisesti heittäydyin liian tuttavalliseksi, sillä hän ei mitä ilmeisimmin enää tahdo olla missään tekemisissä....

    • Anonyymi

      Olen surkimus aloitteen teossa. Kerran tein aloitteen sähköpostilla. Kerroin siis tunteistani. Olin ollut ihastunut jo vuoden ja hän oli silloin ulkomailla. Se ei johtanut mihinkään, joskin hänen kanssaan harrastin seksiä- hänen aloitteestaan- vuosia myöhemmin. Ystävyksiä ollaan edelleen kuitenkin. Toinen oli tinder tuttavuus jonka kanssa kirjoittelin kuukausia ja tapasimmekin muutaman kerran. Kerroin sitten kautta rantain olevani hieman jo häneen ihastunut. Asia ei kuitenkaan edennyt mihinkään. Huono maku jäi, koska juttu olisi voinut edetä, jos olisimme jatkaneet tapailua ja viestittelyä. Tästä säikähtäneenä en uskalla kertoa tunteistani enää.

      Minulle taas ei ole aloitteita juurikaan tehty, ellei sitten räikeää humalaisen flirttiä oteta sellaiseksi. Niitä tilanteita on useampia ja usein ne ovat johtaneet yhteiseen yöhön. Mitään romanssia ei ole näistä öistä syttynyt. Harmi sekin, kiinnostusta olisi ollut kyllä.

    • Anonyymi

      Joskus olen tehnyt aloitteen miltei heti, samana iltana kun olen toisen tavannut. Pisimmillään siihen on mennyt useampia kuukausia.
      Nuo nopeat aloitteet ovat olleet siinä mielessä "tuloksellisempia", että parikin niistä on päätynyt seurusteluun asti. Pitkään haikailemani ihastuttava kirjailijatar taas antoi minulle pakit. Ystäviä ollaan, mutta voi rähmä.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      405
      4119
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      229
      2047
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1520
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      1003
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      127
      965
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      222
      906
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    Aihe