Keisari Pingviini Epsanjassa

Suuri_myötähäpeä

Ovat pirut lihoneet taas... rengilläkin jo oikein pömppömaha...

26

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ideat_lopussa

   Nyt tätä soopaa tehdään jo Espanjassakin. Hävettää...

  • Tar-Factory-Capital

   Täyttä roskaahan se on, mutta me vaan nauretaan niin että tyrät rytkyy ja otetaan teiltä rahat pois.

   • nöyrä-alamainen-Markku

    Mutta minä kun laitan Voimakangen Jörnimään ja vielä Hirnahtelen siihen päälle, niin jo alkaa minua takapuolesta puristelevat naiset olemaan kypsiä selätettäviksi.


  • juhhuuuu

   Joo, todella lihonnut oli taas keisari pariskunta. huh huh....kyllä hyvin ruoka maittaa ja rahhaa riittää!

  • KonjamiiniHoitaaMyös

   Nykyään voi ostaa sen sydäniskurin omaankin käyttöön. Tuolla syömingillä on parasta Akin hankkia reppu ja kantaa sitä aina mukana, heille onneksi riittää yksi kapine kun aina kulkevat liimautuneina toisiinsa. Velvoitetaanko muuten yrittäjiä käymään ensiapukursseja, kyllä kannattaisi. Voi kiihkeitä ja pettyneitä ostajia huutokaupoilla ottaa pumpusta ja silloin pitäisi päästä Helin kontalleen antamaan ensiapua, muuten rahantulo alkaa hiipua kun ostajakunta kun näyttää olevan sen kuntoista. Karies lisää myös sydänkohtauksia ja verenmyrkytyksiä.
   Onkohan se Espanjan ravintola lähellä heidän luksusasuntoa josta heti juostaan käynnistämään pariskuntaa. Akin mukaan "sydämen käynnistyskoneella".

  • on-meitä-joka-lähtöön

   Heh, heh... joku suomalainen osti Fugessa huutiukolta 1 eurolla laatikollisen lamppu- ja kynttelikköromua ja kehtasi sen jälkeen näyttää vielä naamansa televisiossa.

  • hyyryläiset

   Huutiukko kehuskeli palstalla pari vuotta sitten ostaneensa itselleen Fugesta kalliin asunnon. Kapakanpitäjälle sanoi, että hän ei pysty maksamaan VUOKRAA jos maksaa siitä arvottomasta lamppurihkamasta liian kovan hinnan. Vai vuokralla se paksu keikari asuukin siellä Fugessa?

  • Mielenkiintopäällä

   Hauska katsoa miten jokainen yrittää kuzettaa Keisaria Epsanjassa. Kapakan pitäjäkin yritti saada roskalavalle menevistä lampuista aivan hirveää hintaa, oliko se tonni vai mitä muiden rojujen kanssa. Sen gallerian pitäjilläkin oli pokassa pitelemistä kun krääsää yritivät estottomasti myydä hirveällä hinnalla. Joku jossain vaiheessa onnistuukin. Sitä ei varmankaan sitten TV:ssä näytetä.
   Taitaa tulla kansanhuvi Fugessa kuka saa höynäytettyä Keisarilta eniten rahoja takaisinpäin!

  • Mielenkiintopäällä

   Ei sitä tiedä, vaikka minäkin menen vielä töihin. Joskus...

  • kyytiä-maalaisille

   Taitaa seuraavassa huutiukon Espanja-jaksossa olla Pitsa-Pekkarinen sös-söt-tä-mäs-sä. Olihan se viime kesänä Radio Keski-Suomessa viikon verran hö-pöt-tä-mäs-sä, kun oikeat juontajat oli kesälomalla.
   Sillä on kait siellä Fugessa jokin yritys, kun ei kerran Suomessa pärjätä, niin mennään sitten Fugeen, jos sieltä tulisi raha helpommalla? Ensimmäisen jakson jälkeen jäi kyllä tosi huono kuva Fugessa Suomen kieltä puhuvista yrittäjistä.

   On olemassa sanonta, että Amerikassa suomalainen on susi toiselle suomalaiselle. Miten lie tuo asia Fugessa? Meneeköhän ihan saman kaavan mukaan? Taitavat viedä espanjalaiset siellä Tourusen renkiä seuraavassa jaksossa, kuin kuoriämpäriä, tai litran mittaa?

  • mediapersoonaPITSA

   Pitsa Pekkarinen näkyy olevan tämän ohjelman vakiokalustoa. Tyyppi olisi unholaan painunut ellei olisi tässä paksujen suomalaisten ohjelmassa. Itse varmaan tyrkyttänyt naamansa ohjelmaan jos sillä siten muutenkin hänet noteerattaisiin. Kun Palsapömppömahojen ohjelma hiipuu Pitsa löytää uuden kanavan. Aikaisemman kauden jaksossa hän oli Suomessa mökillä ja loikautteli kieltään puhuessaan, katsotaan miten kielarit loiskuaa tänään.
   Entinen nuori Jyrki-ohjelmasta ja tuollainen possu nyt. Kuvia katsellessa voi aistia ajan kulun myös nykypäivänä. Ihmiset jotka hieman liikkuvat ja kiinnittävät siihen mitä pistävät suuhunsa olemus voisi olla freesimpi. Ei 50-vuotiaan tarvitse olla sairaalloisen näköinen. Myös koskeaa ohjelman "tähtiparia".

  • kahvipakettiunohtu

   Pitsa Pekkarinen näytti kielensä vain yhden kerran, venytti kielen kärjen nuolimaisesti nenää kohti.
   Kyllä nauratti kun huutoukko puhui kovanluokan bisnesmiehistä. Apua, onko kovanluokan bisnesmiehet tätä luokkaa, vanhan tavaran kaupustelijoita, tavaroiden myynnissä ei ole mitään riskiä eikä yhteiskunnallista funktiota. Kinataan viidestä eurosta,
   Rengin lähtö Fugeen oli oikein toopen juntin matkalle lähtöä, joita Suomessa on tasan yksi, eli tämä sanojen venyttäjä. Eiköhän niitä työkaluja, ruuveja ja nauloja löytyisi Espanjastakin. Siellä on paljon suomalaisia jotka jopa tekee tai teettävät remonttia omistusasuntoihinsa. Kai siellä voi vuokrata tai lainata poran ja vasaran. Ei niitä Suomesta rahdata.
   Jos Pitsa Pekkarisella on kielen vilauttaminen niin keisarinna hokee tota noin tota noin kolkolla äänellä ja nauraa kaikelle tietämättä mistä on kyse.

  • roskaväkeä

   Siellä näkyi olevan Fugen huutokaupan yleisössä lähinnä huutiukon tuttuja. Pontikkapannukauppias riepupaita Nussimäki ja sitten se surkea imitaattorin kuva, joka yritti surkealla menestyksellä Reinikaista matkia. Ei jatkoon...

  • las-ten-hyväksi-käyttöä

   Niille nuorille pojille oli annettu 5 € kouraan, että huutavat niitä hattureuhkoja. Ei olisi muuten sekään kauppa toteutunut.

  • nyt-käyntiin

   Verotarkastus Tervatehtaantielle ja äkkiä...

  • Namnamrusina

   Rinnat ei näytä kovin ylväiltä. Hävinneet kaikkien rasvakerrosten uumeniin. Vaikuttaa että ne ovat rusinat, hieman piipottavat puseron rintamuksessa.

   • nais-moukarinheittäjä

    Hartiat on kuin kaljapullossa... tosi loivat...


  • nähtyon

   Harrastustahan tuo on jo Keisarikunnalle, lomailua ja pikku puuhastelua. Rahaa on sijoitustileillä niin ettei tiliotteessa leveys riitä! Rengi otti omat työkalut mukaan, se on viisainta, ei Espanjasta kunnon kaluja löydä kun siellä ei mitään tehdä muutenkaan kunnolla. Seuraavassa jaksossa rengi näyttää taitojaan ja suomalaista osaamista etelän siestalaiskureille. eihän ne osaa kuin istua baarissa ja huutaa että "ole"!

  • Futuri

   Keisarikunta laajentaa tulevaisuudessa Etelä-Suomeenkin, siellä riittää myös markkinoita. Seuraavaksi mennään Ruotsiin ja Pietariin, missä on aivan toisenlaiset markkinat. Ja sitten pörssiin ja tie auki maailman maineeseen!

  • Fat-Or-Fat

   Alkaisivat kuntoilee ja laihduttaan. kohentunut ulkomuotokin lisäisi myyntiä/ tulosta ja olisi mielyttävämpää katsoakin.

  • ryynimakkara

   Niin ja palkkaisivat persoona-Rainerin ja kisa kunnolla puttoo kilot paremmin

  • Goodwills

   Luulevat pian köyhiksi jos laihdutetaan!

  • Anonyymi

   Nyt alkoi jo viime ohjelmasssa pistää rahan äänellä Keisarikunnalla. Rengi tuli apuun ja alkoi hommat luistamaan, pääsi oikein radioonkin ja kansansuosio oli taattu. Myyntiä tuli hyvällä hinnalla ja nousee koko ajan. Kunhan kantisväestö pääsee mukaan niin sitten se rahan mätke alkaa kun myydään kohta Dalia sun muuta taideteosta!

  • Anonyymi

   Huutokauppakeisari tulee Jimiltä ensimmäisenä pääsiäispäivänä 5 kertaa!!!Onneksi on olemassa kaukosäädin, mutta mistä tätä media maksua maksetaan, tällaisestako? Pääsiäinen on suuri kristillinen juhlapyhä, mutta keisari järjestää silloin markkinat , ja varmaan seuraavat markkinat tulevat sitten juhannus, ja jouluaikaan, (ehkä aattona). Liika on aina liikaa joka asiassa, ja hänhän julistaa aina köyhyyttään, kyllähän ihmisten pitää häntä auttaa.

  • Anonyymi

   Onko se pitsamies suutaan louskuttamassa nykyään joka jaksossa. Tähti Espanjassa. Uusi pullero entisten lisäksi.

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   383
   4630
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   284
   2574
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   147
   1845
  4. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   104
   1588
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1473
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1317
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   60
   1315
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   47
   1243
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   60
   1242
  10. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   346
   1073
  Aihe