Olenko aivan outo

Hei kaikille,
Olen mies, mutta kiinnostukseni naisiin on hiipumassa. Olen pitkään ollut ja haaveillut siitä miten voisin pitää hyvänä ja keskustella henkeviä transNaisen kanssa. Huikea valinta ja ristiriidat joita olette kohdanneetkaan ovat varmasti kasvattaneet teitä ihmisinä. Kunnioitan teitä siitä rohkeudesta olla sitä mitä sielu oikeasti haluaa. Haluaisin siis oppia teiltä löytääkseni itseni. Osaakohan tätä nyt ollenkaan ilmaista, mutta olen hukkaantunut sisäisen ristiriidan allokkoon, enkä tiedä miten tästä eteenpäin. Miten olette pystyneet itse löytämään tienne ja miltä se tuntuu? Onko selästä tippunut taakka, joka tuntuu omassa selässä olevan.. Toivottavasti ajatukset eivät loukkaa ketään, se ei ole tarkoitukseni, mutta painin näiden tunteiden tappeluksessa... Apuva... onko tähän umpikujaan mitään apua olemassa...Elkääkä vastaatko mitään parrua perseeseen tai vastaavaa... Seksi ei nyt vain ole sitä mitä tarkoitan.

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lpppus

      Moni mies menettää keski-iän paikkeilla kiinnostuksen naisiin ja hankkii joko salasuhteen miehen kanssa tai harrastaa tyttöilijöitä eikä siinä nyt ole mitään erikoista tai harvinaista. Transnainen taas on nainen joten jos et tunne viehätystä naisiin niin se ei ole vastaus ja on lisäksi todella loukkaavaa transnaista kohtaan pitää häntä mitenkään miehenä.

    • No en ole keski-ikäinen, enkä halua loukata. Siksipä sitä keskustelua kaipaisin ja ymmärrän heidän olevan naisia, mutta miten he ovat ympäristön roolimalleista ja sisäisesti asiat itselleen selvittäneet. Vertaistukea keskusteluun hakisin. En tunne itseasiassa vetoa miehiin, enkä naisiin enään, miten tämän nyt oikein selittäisi ilman että mielensäpahoittajat saavat innostuksen päälle.

      • Miksi_juuri_TS

        Miksi juuri transnaisen kanssa keskustelua? Eikö transmies kelpaa, tai homo tai kuka tahansa?


    • No miksei trans mies, mutta en minä voi jutella näistä jostain syystä muille. Perushomot eivät mielestäni ole joutuneet samaan puristuksen kuin ihmiset, jotka ovat syntyneet väärään ruumiiseen.

      Ei kait tätä kannata jauhaa sen pidemmälle, kun tästäkin tulee niin pirun vaikeaa.. Miksen vain saa kokea voivani keskustella tästä trans
      Ihmisen kanssa, tai jos en vaan voi niin sittten elän sen asian kanssa.

    • Ylipäätään johonkin "vähemmistöön" kuuluminen on välillä hankalaa edelleenkin, joillekin enemmän ja joillekin vähemmän hankalaa. Samanlaisia vastauksia siis varmasti saat keneltä vain, oli hän sitten trans -taustainen tai mikä vaan. Mikä ihme muuten on "perushomo" ? :D

      Ai kauhea. No, mutta:

      Tylsä totuus on, että rohkeus olla oma itsensä on se juttu eikä mitään muuta.
      Epäilisin että se itseluottamus täytyy ihan itse löytää, tai jos on olemassa jotain rohkeuskouluja niin kertokaa ihmeessä :-)


      Sillä että itse mistään mitään tietäisin. Tai ehkä vähän

    • eiolvarmaaasiaaolemas

      Niin no ehkä olisi paras jutella psykologin(tai psykiatrin) kanssa koska kyllä kai heillä pitäis olla koulutusta jotenkin "väärässä ihossa" olevan ihmisen kohtaamiseen ja kuunteluun. En ole itse vieraillut Setan sivuilla(esim netissä) mutta voi olla että Seta esim tarjoaa psykologi palveluja vastaavissa ihmettelyn hetkissä oleville. Kun voi olla juu toisaalta jotenkin vähän loukkaavaa jollekin jo itsensä löytäneelle trans ihmiselle jonain neuvontapalveluna toimia mutta en voi yleistää heitäkään kaikkia että voihan olla että heistä löytyykin joku joka ihan pitäisikin itseeään etsivän kanssa keskutelusta?. Sitäpaitsi voihan olla että voisi olla ihan homomiehenkin kanssa keskustelu sun tilanteessasi ihan hyvää tuovaa uutta..?. En tiedä mistä haluat keskustella mutta varmaan joku asia sua sitten vähän arveluttaa tai mietityttää, mutta voihan olla että susta itsestäkin löytyy vastaus kun kuuntelet vaan itseäsi..!

      • treytfyutfruy

        Seta ei tarjoa psykologipalveluita, mutta keskusteluapua kyllä löytyy.


    • jooheimeneekinnoin

      Tai luin oikeastan väärin äsken tekstisi. Sunhan kannattaa laittaa seurahakupalstalle ilmo että haluaisit seurustella trans naisen kanssa!. Tai sitten esim käydä Helsingissä suoraan paikassa jossa trans naisia käy!(en nyt muista mikä mutta joku klubi keskustas taitaa siel olla)samalla laillahan heidän kanssa seukataan kun ennen seukkasit sitten "valmiiks jo naisten" kanssa.. Että menestystä vaan uuteen seukkaukseesi!

      • ytrdtyfytf

        Mitään klubia ei ole, mutta eräitä baareja kyllä löytyy jotka on kohdistettu pääosin seksuaalivähemmistöille, mutta jotkut transihmisetkin voivat ehkä käydä näissä.


    • En ole tosiaan ammattilainen joten aloittajan kannattaa suhtautua varauksella näihin juttuihini :-)

      Umpikujasta pääsee kyllä pois, suurin rohkeutta vaativa juttu on löytää itsestään se juttu mikä ahdistaa ja sitten vaan pikkuhiljaa tehdä sille jotain. Siis esim että onko se vaikka vaatetukseen, seksuaalisuuteen, vartaloon vai mihinkä liittyvä pulma. Unohtaa ne muiden odotukset ja miettii ihan ite.

      Semmonen ihminen joka sen on keksinyt ja uskaltaa olla oma itsensä on tosi viehättävä :-)

    • Kiitos Krista K, et lähtenyt mollaamaan ja suhtauduit kunnioittavasti ajatuksiini, oikein kaunista. Ristiriita näivertää arkea ja iltaa sekä yötä. Jokin on kuten ei olla voi ja tulevaisuus hämmentää,

    • siinätuokin

      Kansanedustaja mainosti puserossaan aikoinaan- Vittu tuoksuu hyvälle- et ole outo yhtään hakeudu vain uudelleen vitun lähipiiriin.

    • Ruuna

      Luulisin että kohdallasi on tarve ymmärtää itseäsi ja halu myös hyväksyä muutos minkä olet kokemassa. Oikea tapa lähestyä ongelmaa on juuri se mitä olet etsimässä, keskustelu mietäsi askarruttavasta asiasta. On aika pelottavaa huomata itsessään asioita mitä aiemmin ei ole osannut kuvitellakkaan. Ne vain täytyy ensin hyväksyä ennen kuin niitä pystyy käsittelemään. Rohkeasti vain eteen päin.

    • Anonyymi

      Ymmärrän hyvin aloittajaa, toivottavasti löydät kivan tvtyttö sen tyttöystäväksi. Oon tvtyttönen ja on kiva kun joku oikeen haluu just tälläistqä tyttöstä.

      Ja on se seksikin tärkeää keskustelujen lomassa, silloinhan se on oikeeta rakastelua

    • Voi anonyymi TV tyttönen, kiitos vastauksestasi. Kovasti olen kyllä viehättynyt ajatuksesta keskustella ja helliä TV- tyttöstä. Kohdella kuin prinsessaa. Kyllä se on tosi, että TV- tytöt sytyttää minut, ei sille mitään mahda, vaikka kuinka taistelisin vastaan.

    • Elämä on vaikeaa kun ei tunne itseään. Kiinnostukseni on homomaista mutta sittenkin jotenkin naisiin,, Mikä ristiriita, onko parempi kuolla

      • Anonyymi

        Seksuaalinen suuntautuminen tai sen epämääräisyys ei ole elämän ja kuoleman kysymys. Etköhän sinäkin aikanaan löydä suuntasi, eikä sen tarvitse olla yksi ja sama, voit vaihtaa sitä halujesi mukaan elämäsi aikana.


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe