Vaimoni kapakkareissu, pillu turvoksissa ja spermaisena kotiin tuli.

aviomiesliukkailla

Vaimoni oli tyttökaverinsa kanssa baarissa ja tuli vasta kello kuusi taksilla kotiimme oli hieman juovuksissakin ja ihmettelin miksi meni horjuen suoraan apukeittiöömme ja pani pikkuhousunsa ja mustat sukkikset pyykkikoriin.
Vonkasin peppua, mutta sanoi oevansa väsynyt ja alkoi samantien nukkumaan, siinä valvoessani tuli mieleeni miksi vaihtoi heti pikkarit puhtaisiin ja kohtahan syykin selvisi.
Menin ja kaivoin ne pyykkikorista ja ne olivat aivan tahmaiset spermasta, mitä kovin ihmettelin kun sukkahousutkin oli pimpin kohdalta revitty auki ja nekin spermasta tahmeet.
Vaimo nukkui sikeästi ja varovasti raotin pikkuhousujen välistä pimppiä, mikä oli spermasta tahmea sekin ja klitoris vieläkin turvoksissa pimppihuulista puhumattakaan, aattelin ettei yhdellä pikapanolla saa pimppii noin käytetyn näköiseksi.
Oli aivan selvää että vaimoani oli yöllä naitu oikein antaumuksella ja aamulla kun kysyin miten oli ilta sujunut, käänsi katseensa ja sanoi menneen hienosti.
Heitin sukkikset ja spermaiset pikkuhousut hänen eteensä ja alkoihan sitä juttua tulla häpeillen.
Menimme jatkoille tyttökaverini kanssa kapakan yhteydessä olevaan hotelliin ja huoneeseen jossa olikin 6 miestä ja oven mentyä kiinni alkoivat wonkaamaan pimppiä meiltä molemmilta ja mua alkoi kiinnostamaan millaista olisi naida muitakin miehii.
Nämähän oli heti kalut pystyssä sitä tarjoamaan joten hyppäsin sänkyyn ja hetkessähän nämä olivat riisuneet mut ja kohtahan tuli eka sisääni voimalla,
kauhee morkkis nyt on.
Käskivät selälleen sänkyyn ja peppu pystyssä siinä maaten kaikki naivat meitä molempia vuorotellen, sain ainakin 5 orkkuu, kun sitä kovaa munaa tuli sissään aina vain.
Panivatko paljaltaan?
Joo, ei siinä humalassa tullu mietittyy sitä asiaa, olin kuin sumussa ja kaikki laskivat lastinsa sisääni, sukkiksiakaan ei ne ehtineet riisua, reijän kautta panivat kiimoissaan, kyllä nyt nolottaa.
Se viides kaveri oli tummaihoinen ja kun kaikki oli vetäneet vuorollaan, mietin koska se tulee ja tunsinhan sen kun sen kalu oli puolta paksunpi kun muiden, käsivarteni paksuinen.
Vaikka olin aivan märkä ja spermoissa, ei sen kalu meinannut mennä millään ensin sisääni, mutta vihdoin se meni ja painoi sen suoraan pohjaan asti ja sitten alkoi armoton jyystäminen toisten siinä katsoessa sivusta ihaillen kaluja hieroen.
Kauhee molo, kyllä nyt tyttö tykkää kun tuollainen juna jyystää pientä pimppii, sanoivat.
Menin selälleni ja nostin peppuni aivan pystyyn ja tyyny kaksinkerroin pääkyn alle, että näkisin kun se menee sisääni.
Pimppini huulet olivat aivan piukeana paksun kalun varressa kiinni ja äijähän jyysti yhä kovempaan tahtiin ja lopulta painoi kalun pohjaan kauhean huudon myötä ja alkoi laskemaan hirveetä spermamälliäni sisääni.
Tunsin kuinka kuuma sperma iskeytyi pimppini pohjukkaan ja kohtahan sitä alkoi purskahdella piukeasta pillustani varren välistä ulos sykäyksittäin, jopa kuulin äänen kun se purskahti ulos.
Kalu nytkähteli sisässäni aina vaan ja katsoin kun joka kerta ruiskahti ulos spermaa, ihmettelin kuinka sitä aina vaan riittää ja lopulta mies hitaasti veti kalun ulos sen yhä keikkuessa ja nykiessä siinä pimppini päällä vieläkin tuli pienii ruiskauksia jotka meni samantien avonaisesta pimpistäni sisääni.
Toiset siinä kalut pystyssä nauroivat ettei pilluni meinaa sulkeutua ison kullin jäljeltä lainkaan sperma vain valui ulos solkenaan peppuvakoani pitkin lakanalle.
En ollut laskenut kuinka monta orkkua isokaluinen oli antanut mulle, mutta ainakin kolme varttia se oli jyystänyt pimppiäni, olin aivan poikki ja tunsin kuinka pimppini nytkähteli vieläkin orkun jäljiltä pumpaten lisää spermaa ulos.
Mutta ei se siihen loppunut, hotellipyyhkeellä toiset pyyhkivät enimmät spermat pois ja käskivät taas kontalleen eripaikkaan sänkuä ja alkoivat vuorotellen naimaan takaapäin, menin laskusta sekaisin, mutta tahdoin koko ajan vain lisää.
Katsoin sivusilmällä kun se tumma isokaluinen oli tyttökaveri kimpussa takaapäin sitä naiden, tyttökaverini huusi orkun pauloissa ja lopulta se tuli taakseni märällä kullilla ja sanoi mun olevan tiukempi ja haluavansa laskea toisen satsin sisääni.
Pimppini oli jo aivan hellä ja taas se iso mela alkoi jyystämään nyt takaapäin, hyväähän se toki teki, mutta en enää saanut orkkua.
Mällit laski taas sisääni ja mulkun nytkähtely jatkui turvoten ja laskien välillä nykäysten.
Äijät lähti huoneesta ja jäimme raukeana Riitan kanssa makaamaan, riitan tokaistessa että oli kyllä paras pano elämässään ja katsoi kelloa että ne oli 3 tuntia meitä jyystäneet.
Sperma tuoksui huoneessa ja nopeasti tilasimme taksin ja tunsin kuinka kävellessä ja taksissa spermaa valui vieläkin ulos pimpistä, annathan anteeksi mulle.
- Joo, kait olenhan itsekki joskus ollu vieraissa ja tuo oli kyllä kiihoittavaa kuunnella, saanko mäkin aamupanot vielä.
Vaimoni riisui ja levitti jalkansa ja katsoin pillua joka oli kyllä vieläkin turvoksissa eilisestä, en ottanut suuhun, painoin pikaiset panot ja kuvittelin kuinka vaimoani vieraat kullit oli panneet, laukesin nopeasti.

13

10745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olin panossa mukana, senkin tuhkamuna kun et saa akkaasi tyydytetyksi

    • kjjjkjj

      Miten tuttua. Vaimoni tuli kotiin aamuyöllä kun oli ollut tyttöjen kanssa baarista. Kuulin kun rouva kolisteli ovella ja riisui kenkänsä sekä takkinsa. Odotin hiljaa ja kun hän oli menossa vessaan pysäytin hänet. Sytytin eteisen kirkkaat kattovalot. Rouva vaati päästä vessaan. Vaadin ensin näyttämään pillun. Avasin samalla jakkupuvun housujen vyön ja vetoketjun. Pyöräytin rouvan ympäri ja vedin housut nilkkoihin rouvan älähtäessä. Painoin olkapäästä ja käskin kontalleen. Vaadin vielä levittämään pillun huulet jotta näen onko spermaa. Kuten arvasin sperma kiilteli huulten välissä. Käskin rouvaa käymään nyt pissalla, riisumaan alasti ja tulemaan makkariin. Rouvan ollessa kylppärissä valitsin eteisen kaapissa olevista maljakossa liossa olleista rottingeista ohuen ja taipuisan....rouva ei istuisi aamupalalla ja käveleminenkin tekisi kipeää.

    • Anonyymi

      aivan jumalattoman kiihottava tarina, ja onhan sitä tullut koettua vähän vastaavia jossain vaiheessa elämää, sanna
      [email protected]

    • Heräsin vaimon kolisteluun. Hain sen eteisestä makkariin. Selittely oli sammaltavaa. Riisuin vaatteet ja imin rintoja samoista paikoista mistä muutkin olivat jo imeneet. Käskin olla hiljaa ja tulla nukkumaan. Asetuin selälleni keskelle sänkyä. Vedin hänet syliini istumaan. Kulli luikahti kyllä limaiseen pilluun helposti. Vei vielä hetken saada hänet tajuamaan että halusin hän hänen ratsastavan päälläni. En tahtonut kuulla juttua taksin saamisen vaikeudesta ja päätymistä työkaverin luokse jatkoille.
      Ratsastus tuntui hyvältä. Pillu oli spermainen ja liukas. Vaimo sai nopeasti. Kohteliaasti ratsastus jatkuin minun laukeamiseen saakka. Vaimo istui ja tuijotti. Ei tiennyt nainen mitä tehdä. Vedin hänet olkapäistä päälleni makaamaan. Voisi selittää kun aamulla herää.
      Valvoin nukkuva nainen sylissä. Nostelin lanteitani hitaasti edestakaisin. Terska oli vielä pillussa.
      Vaimon herätessä autoin hänet takaisin päälleni istuma asentoon. Nakkini oli jo valmiiksi hänen pillussa odottamassa. Käskin vaimon kertoa illan tapahtumista. Mitä tapahtui Maijan luona jatkoilla. Luulin hihnan jääneen päälle kun sama tarina toistui. Kesti hetken tajuta etei se ollut saman jutun uusinta. Miehiä olikin ollut useampia.
      Nainen tajusi kuinka tapahtuma kiihotti minua. Kasvoin sen sisällä kuin lapamato suolistossa.
      Miehet olivat nussineet häntä ja naiset möyhentäneet hänen rintojaan essiessään jälkiä silikonien asennuksesta. Joten sen tajuntaan hiipi ajatus. Kaikki oli tapahtunut sen työpaikalla. Minne ne oli menneet kapakasta. Koko firma oli ollut sen iholla jollakin tavalla. Hiki pisarat rupesi kokoontumaan sen iholle.
      Ei siitä kukaan maininnut. Logistiikka nainen oli paininut taksikuskin kanssa.

      • Anonyymi
        UUSI

        Taas tämä hönö satuilee


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas tämä hönö satuilee

        Mitäs hönö satuilet. Delaa hönö.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs hönö satuilet. Delaa hönö.

        Sää mää ja bää on nyt delaahönö buaahaa


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää on nyt delaahönö buaahaa

        Mitäs olet samaa paskaa suoltava sää mää ja bää määkijä niuvanniemeltä .


    • Anonyymi
      UUSI

      Illanpäätteeksi hotellilla olin tupakalla paikalla oli kolme miestä vähän pettyneinä naisten määrään, vaimo käveli samaan paikkaan näytin sormella on hiljaa.
      Vaimo tuli sanoin miehille saadaanhan me nainenkin tähän, vaimo naureskeli mitä pojat mietii sanoi pillua oltas vailla vaimon silmät suureni koko porukkako sanoin koko porukka.
      Sanoin minulla on tyhjä huone kun vaimo ei tullut kiilattiin vaimoa edes ryypylle ja lähti lopulta. Heti huoneessa kun tein paukut aloin kiilata sängyllä näytä edes rinnat sain vastustelun kautta nostaa paidan ja liivit vaimo kuiskas oletko varma kuiskasin olen hyväilin rintoja ja pyysin yhtä imemään nännejä.
      Pian oli koko porukka vaimon ympärillä vaimo esteli kun riisuttiin se alasti yksi oli heti nuolemassa ja ksanoi ihan märkä ei muutako pannaan kunnolla.
      Vaimo sai edstä ja takaa spermaa sisään pyyhki välillä käsi pyyhkeeseen miehillä aina jollakin seisoi ja vaimo kaatui alle sai ainakin kahdeksat spermat sisäänsä ennen kuin miehet lähti sanoin pesen Sirkan kunnolla niin pääsee kotiin Sirkkka antoi kaikille suukon kun lähtivät.
      Käytiin suihkussa ja makoiltiin vaimo sanoi oli eka kerta kun minut panit huoraksi oliko kiva nähdä olinko oikea osasinko halasin osasit olit kuin porno kuvissa et maannut vaan halusit oikeasti.
      Vaimo on luvannut järjestää minulle naisen sitä odotellessa suunnitellaan ja haaveillaan kaikesta kivasta.

      • Anonyymi
        UUSI

        Spede se taas on lukenut isojen poikien lehtiä uutterasti buaahaa


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Spede se taas on lukenut isojen poikien lehtiä uutterasti buaahaa

        Niinkö olet taas tehnyt. Mitäs oppia sä niistä haet. Sulla taitaa olla paskahuussi täynä niitä lehtiäs.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö olet taas tehnyt. Mitäs oppia sä niistä haet. Sulla taitaa olla paskahuussi täynä niitä lehtiäs.

        Sää mää ja bää lukee paskahuusissa aapista buaahaa


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää lukee paskahuusissa aapista buaahaa

        Niinpä sinähän sen tiedät mitä siellä luet. Kukas muu muka vois tietää kenkenkään lukemisistasi.


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe