Bup yllätys

sadepisara_82

Kävin viikonloppuna työkaverin kanssa ulkona illlalla syömässä , jäimme sinne ravintolaan ja joimme pari siideriä .
Jatkoimme iltaa menemällä yhteen aika ruhjuiseen bupiin vielä siiderit juomaan , paikalla oli melkein kaikki miehiä vain pari vanhempaa naista , meihin luotiin pitkiä katseita (36 ja 42 v) mielestäni olemme ihan hyvännäköisiä rouvia .
Istuimme kuitenkin sinne juomiemme keraa , sanoin kaverilleni meneväni veskiin , vessa oli ihmeen siisti , tullessani takaisin oli pöytäämme tullut kolme vanhempaa miestä jotka naureskellen jututtivat kaveriani , istuin seuraan .
Huomasin miesten katseet kulkevan vartalollani hyvinkin uteliaasti juodessani sidukkaa , yksi miehistä ei juonut mitään n.50 v , kysyin sitä ja hän oli kuljettaja näille kahdelle muulle , joten ei juonut alkoa sillä kertaa .
Ilta jatkui kuunellen miesten vitsejä ja muita juttuja juomaa nauttien 4-5 pitkää sidukkaa jotka alkoivat hummalluttaa , ehdotin kaverilleni poistumista mikä ei saanut kannatusta miesten puolelta .
Vieressäni istunut harmaapartainen mies taputti mustien sukkahousujen peittämää reittäni sanoen " ei kiirettä ilta on vielä nuori" , en reakoinut käteen sen enempää vaikka se jäi siihen reidelle lepäämään , kohta kuitenkin huomasin sen nousevan hitaasti ylemmäs .
En tiedä mitä pöydän toisella puolella tapahtui kaverin istuessa kahden miehen välissä ja levottomasti liikahdellen , kummankin miehen toinen käsi oli kuitenkin jossain pois näkyvistä .
Käsi reidelläni oli saavuttanut sen pisteen että tartuin siihen ja laskin alemmaksi polvelle, mies katsahti minua hymyillen , hymyilin takaisin , otetaas yhdet vielä hän sanoi ja pyysi nousemaan ja lähti tiskille , siirryin seinän viereen istumaan .
Mies toi lasit istui viereeni ja skoolattiin , eikä kauakaan kun käsi oli jälleen reidelläni ja mies tiukasti vieressä , jälleen käsi lähti nousemaan nyt nopeammin aina pikaareille asti , tietysti säpsähdin liikkeestä niin että käsi painoi tiukasti vasten haarustaa .
katsoin toiselle puolelle pöytää ja huomasin kaverini kasvoista että siellä oli jotain menossa pöydän alla hänen vain nojatessa pöytään , samalla tunsin sormen paljaalla iholla nivusissa ja sukkahousuissa reiän ja sormen etsivän tietä hävylle lahkeesta , miksi en tehnyt mitään , en tiedä , kaikki tapahtui kuin usvassa . Mies toisella kädellään nosti polvesta jalkani omalleen ja näin sai sormensa syvemmälle pikkareihini ja kohti vaginaa , yllätyin itsekin kosteuttani ja miten liukkaasti sormi painui sisääni , mutta silloin panin jarrua peliin ja sanoin meneväni vessaan .
Korjailin asuani kulkiessani läpi Bupin katseiden seuratessa , vessassa tarkastin asuni ja huomasin sukkahousuiss olevan repeämän ja harmittelin , istuin pytyllä kun oveen koputettiin , kuka kysyin , ei vastausta vaan uusi kopuutus , luulin ystäväkseni ja avasin .
Mies vieressäni tuli veskiin ja lukitsi oven takanaan , säikähdin , et voi tulla naisten veskiin tä..... samalla hän oli jo polvillaan edessänija katseli paljasta pilluani , oi miten ihana tarttuen pakaroistani ja vetäen mut ihan pytyn reunalle ja samalla pois riisuen sukkahousut ja pikkarini . en voinut kuin tukea itseäni pytyn reunoista , hän kumartui ja sylkäsi pilluuni riisui housunsa siinä polvillaan tartui penikseensä ja ohjasi sen suoraan pilluuni , parilla liikeellä hän oli jo syvällä sisälläni , napitti paitani auki ja nosti liivit rintojen yli puristi kumpaakin vuorotellen ja alkoi liikkumaan sisälläni , koko tilanne oli niin käsittämätön ja yllättävän kiihoittava etten osannut kuin olla siinä naitavana .
Hyvä pillu hyvä pillu hän hoki ja liikkui , ei täässä sanoin pakarat sattuu vaihdetaa .
Nousimme ja nojasin lavuaariin joten hän pääsi takaa ja alkoi vauhdilla naimaan , aloin jo itsekin nauttimaan siitä kun hän äkkiä kysyi saanko sisään ja samalla tunsin miten penis nytkähteli sisällän purkaen lastiaan , hän vetäytyi nosti housunsa ja poistui , siivosin itseni ja lähin pöytään , sain hymyileviä katseita kulkiessani jälleen läpi bupin , kaverini ja se toinen mies olivat poistuneet , sain kyydin kotiin tältä kuskilta , hän olikin herrasmies ja siitä joskus toisten .

1

4468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noin kivan rouvan veisin sieltä Pubin vessasta jatkoille ;)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe