Bup yllätys

sadepisara_82

Kävin viikonloppuna työkaverin kanssa ulkona illlalla syömässä , jäimme sinne ravintolaan ja joimme pari siideriä .
Jatkoimme iltaa menemällä yhteen aika ruhjuiseen bupiin vielä siiderit juomaan , paikalla oli melkein kaikki miehiä vain pari vanhempaa naista , meihin luotiin pitkiä katseita (36 ja 42 v) mielestäni olemme ihan hyvännäköisiä rouvia .
Istuimme kuitenkin sinne juomiemme keraa , sanoin kaverilleni meneväni veskiin , vessa oli ihmeen siisti , tullessani takaisin oli pöytäämme tullut kolme vanhempaa miestä jotka naureskellen jututtivat kaveriani , istuin seuraan .
Huomasin miesten katseet kulkevan vartalollani hyvinkin uteliaasti juodessani sidukkaa , yksi miehistä ei juonut mitään n.50 v , kysyin sitä ja hän oli kuljettaja näille kahdelle muulle , joten ei juonut alkoa sillä kertaa .
Ilta jatkui kuunellen miesten vitsejä ja muita juttuja juomaa nauttien 4-5 pitkää sidukkaa jotka alkoivat hummalluttaa , ehdotin kaverilleni poistumista mikä ei saanut kannatusta miesten puolelta .
Vieressäni istunut harmaapartainen mies taputti mustien sukkahousujen peittämää reittäni sanoen " ei kiirettä ilta on vielä nuori" , en reakoinut käteen sen enempää vaikka se jäi siihen reidelle lepäämään , kohta kuitenkin huomasin sen nousevan hitaasti ylemmäs .
En tiedä mitä pöydän toisella puolella tapahtui kaverin istuessa kahden miehen välissä ja levottomasti liikahdellen , kummankin miehen toinen käsi oli kuitenkin jossain pois näkyvistä .
Käsi reidelläni oli saavuttanut sen pisteen että tartuin siihen ja laskin alemmaksi polvelle, mies katsahti minua hymyillen , hymyilin takaisin , otetaas yhdet vielä hän sanoi ja pyysi nousemaan ja lähti tiskille , siirryin seinän viereen istumaan .
Mies toi lasit istui viereeni ja skoolattiin , eikä kauakaan kun käsi oli jälleen reidelläni ja mies tiukasti vieressä , jälleen käsi lähti nousemaan nyt nopeammin aina pikaareille asti , tietysti säpsähdin liikkeestä niin että käsi painoi tiukasti vasten haarustaa .
katsoin toiselle puolelle pöytää ja huomasin kaverini kasvoista että siellä oli jotain menossa pöydän alla hänen vain nojatessa pöytään , samalla tunsin sormen paljaalla iholla nivusissa ja sukkahousuissa reiän ja sormen etsivän tietä hävylle lahkeesta , miksi en tehnyt mitään , en tiedä , kaikki tapahtui kuin usvassa . Mies toisella kädellään nosti polvesta jalkani omalleen ja näin sai sormensa syvemmälle pikkareihini ja kohti vaginaa , yllätyin itsekin kosteuttani ja miten liukkaasti sormi painui sisääni , mutta silloin panin jarrua peliin ja sanoin meneväni vessaan .
Korjailin asuani kulkiessani läpi Bupin katseiden seuratessa , vessassa tarkastin asuni ja huomasin sukkahousuiss olevan repeämän ja harmittelin , istuin pytyllä kun oveen koputettiin , kuka kysyin , ei vastausta vaan uusi kopuutus , luulin ystäväkseni ja avasin .
Mies vieressäni tuli veskiin ja lukitsi oven takanaan , säikähdin , et voi tulla naisten veskiin tä..... samalla hän oli jo polvillaan edessänija katseli paljasta pilluani , oi miten ihana tarttuen pakaroistani ja vetäen mut ihan pytyn reunalle ja samalla pois riisuen sukkahousut ja pikkarini . en voinut kuin tukea itseäni pytyn reunoista , hän kumartui ja sylkäsi pilluuni riisui housunsa siinä polvillaan tartui penikseensä ja ohjasi sen suoraan pilluuni , parilla liikeellä hän oli jo syvällä sisälläni , napitti paitani auki ja nosti liivit rintojen yli puristi kumpaakin vuorotellen ja alkoi liikkumaan sisälläni , koko tilanne oli niin käsittämätön ja yllättävän kiihoittava etten osannut kuin olla siinä naitavana .
Hyvä pillu hyvä pillu hän hoki ja liikkui , ei täässä sanoin pakarat sattuu vaihdetaa .
Nousimme ja nojasin lavuaariin joten hän pääsi takaa ja alkoi vauhdilla naimaan , aloin jo itsekin nauttimaan siitä kun hän äkkiä kysyi saanko sisään ja samalla tunsin miten penis nytkähteli sisällän purkaen lastiaan , hän vetäytyi nosti housunsa ja poistui , siivosin itseni ja lähin pöytään , sain hymyileviä katseita kulkiessani jälleen läpi bupin , kaverini ja se toinen mies olivat poistuneet , sain kyydin kotiin tältä kuskilta , hän olikin herrasmies ja siitä joskus toisten .

0

336

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

    https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
    Kotimaiset julkkisjuorut
    303
    13470
   2. Stefu ylireakoi

    Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
    Kotimaiset julkkisjuorut
    115
    4738