Iloa ristjärvelle

Myhhen

Kunta voisi järjestää jonku baarin jossa on kalja oikeutet karaoketa.tämä kuntata tyhjenee muuten kokonaan.Veronmaksajat lätee pois tänne ei jääkyn kuollut kylä!

32

1251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmalta taholta on tieto, että Ristijärvelle ollaan perustamassa amerikanmallista tankobaaria ja sinne otetaan esiintymään vain sotkamolaisia neitosia ja tanko tullaan tekemään niin kestäväksi ettei anna periksi vaikka olisi tukevampikin vemputtaja. Pääsymaksu kerätään vain ristijärveläisiltä miehen örnisköiltä ja paikan päällä kielletään pitämästä käsiä taskuissa.

      • Anonyymi

        Juuri näin ja tämän järjestää nimenomaan kunta yhteistyökumppaninaan seurakunta, heidän ydintehtäviinsähän se juuri kuuluukin.


      • Anonyymi

        Onko lupa seisoa tumput suorina? Tai kukko eli cock handussa?


      • Anonyymi

        Tankomateriaali on keksitty ajat sitten. Se on pimpin kestävää terästä kun en ilkiä sanoa rumemmalla nimellä


    • Anonyymi

      Pirtiltä rupeaa saamaan kesällä kaljoo!!

    • Anonyymi

      Paikallinen marttakerho puolustaa ajatusta ja myöntää 1000eur. apurahan kippolalle.

    • Anonyymi

      ei ei ei , kalja pois ristijärveltä , se on jo liikaa turmellut

    • Anonyymi

      Sinä voisit ite poistua Ristijärveltä, ei sitä oo pakko kenenkään juuva.

    • Anonyymi

      Kinkereitä lisää eikä mitään kalja paikkoja Ristijärvelle mielellään alkoholiton ristijärvi

    • Anonyymi

      Humina takaisin ja heti

    • Anonyymi

      Eikös siellä 20 vuotta sitten ollut kaljabaari täytyykö siellä jatkuvasti olla jottai, pitäkeehä välillä paussiahhii.

    • Anonyymi

      Nyt kun on pride-viikko, niin onko kunta tai seurakunta järjestänyt kulkuetta tai jotain muuta juhlantynkää?

      • Anonyymi

        Jospa se pääministeripuolue järjestää vastikkeeksi näille harhaan johdetuille ja halpaan menneille ämpärinjonottaja äänestäjilleen.


    • Anonyymi

      Mielellään ristijärvestä kuiva kunta ei alkoholia

      • Viinakauppa suljettava heti Ristijärveltä. Vain ehtoollisviinit sallittuja.


    • Anonyymi

      Tämä on rutikuiva kunta muutenkin siinä ei kaljakuppila auta. En tulisi käymään kuppilassa vaikka kahvia ja pullaa myytäisiin. Ne pullat olisi pieniä ja kalliita. Ristijärvi on yks kateuden pesä. Enkä halua tulla punasilmäisten kylän "miesten" tuijoteltavaksi.

      • Anonyymi

        Ristijärveläiset eivät ole täysipäisiä. Juoruakkoja ja UKKOJA. Pahan suopeita katteen paskoja koko kylä täynnä!!
        S-stopilla ukot istuvat ja pohtivat toisten ihmisten raha asioita. Tarkastavat heti auton tiedot, onko oma vai rahoitus yhtiön, jos joku on ostanut uuden auton.. Erehdyin kerran S-stopilla kahville, kun ukoilla oli juorukokous menossa. Kyllä oli pohdittavaa äijillä toisten ihmisten elämästä. Laittakaa helvetissä hameet päälle Ristijärveläiset juoruäijät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ristijärveläiset eivät ole täysipäisiä. Juoruakkoja ja UKKOJA. Pahan suopeita katteen paskoja koko kylä täynnä!!
        S-stopilla ukot istuvat ja pohtivat toisten ihmisten raha asioita. Tarkastavat heti auton tiedot, onko oma vai rahoitus yhtiön, jos joku on ostanut uuden auton.. Erehdyin kerran S-stopilla kahville, kun ukoilla oli juorukokous menossa. Kyllä oli pohdittavaa äijillä toisten ihmisten elämästä. Laittakaa helvetissä hameet päälle Ristijärveläiset juoruäijät.

        Kun omat asiat on hyvin, niin voi murehtia toisten asioita. Taidat vain olla kateellinen kun et voi istua päivät pitkät siellä kupposen ääressä ja pohtia muiden asioita. Sitä kun kaikilla ei ole asiat niin hyvin, että olisi varaa ja aikaa istua siellä.


    • Anonyymi

      Halvemmaksi tulisi jos vietäisiin näille peräkammarien sankareille olutsalkut, bonuspussit ja -paperit suoraan sinne hetekan viereen.

      • Anonyymi

        Ilman muuta tuo käy. Minne voi antaa osoitteen . Ja tietenkin kalja merkki. Minä kun en ruukaa huonoja kaljoja ryypiskellä.


    • Anonyymi

      kellekkä ne pyörät ja laudat tulevat, mistä niitä saa sitten käyttöön

    • Anonyymi

      Häpeäpaalu nykyisen kunnantalon eteen. Pääsiäisenä uskovaiset päättäjät persaukset paljaana istutettuna riviin, että me pakanalliset ja muut ei- kristillisellä lastenkasvatusmetodeilla varustetut saadaan pajunoksilla ropsia kankut punaiseksi kaikista vääryyksistä.

      • Anonyymi

        Entäpä jos sattuu hi- poika kävelemään ohi ja makusreikää pyllöttää rivissä.


    • Anonyymi

      Ristijärvellä tosi raitista ja urheilevaa porukkaa

    • Anonyymi

      Elekää Ristijärvelle viinaa touhutko sillä pahat perinteet

    • Anonyymi

      Kyllä pitäisi siihen S-Marketin kupeeseen tai lähelle sitä saada pieni Alkon myymälä. Miksi pitää ajaa joka perjantai Paltamoon tai Hyrylle? Ja vielä pienessä sihneessä! Onhan tämä jo turvallisuusriskikin. Siihen uuteen Alkoon voi vaikka rollaattorilla pyyhkästä mummot ja vaaritkin.

      • Anonyymi

        Elekää hyvät kaljan, rommin ja viskin ystävät ostako kallista suomen kaljaa. Saksasta saa nelosolutta 10 ekua paketti, esim. Lapin Kulta. Viskiä ja rommia kympin iso pullo. Kolmosoluet elle kympin. Toki rahti maksaa mutta kun ottaa isomman satsin kerralla jää olutpaketillekin ( 24 tölkkiä)nelosolutta vain 16 ekua. Ja tuodaan kotiovelle asti. On se tämä suomen alkoholipolitiikka ihmeellistä. Saksaan viedään varmaan tuotakin Lapin Kultaa, joka suomessa maksaa 40 ekua laatikko, lähes ilman. Mahtanee olla korkeintaan 5 euroa laatikko. Koskapa sikäläinen kauppias myy sitä tänne takaisin kympin hinnalla. Tilaaminen on helppoa ja parin viikon päästä tilauksesta pääsee nautiskelemaan. Sopii erityisesti peräkylän pojille kun on kotiinkuljetus ja myöskin niille jotka yrittävät ostaa kaljaa salakähmäisesti, jotta naapurit ei näkisi. Tai hakevat naapurikunnan kaupasta.


      • Anonyymi

        Ihan ok. Löytyyhän se Ristijärveltä joku täysjärkinenkin kirjottaja. Puhutaan ilmaston säästämisestä mutta valtion herrat ajattaa jopa kymmeniä kilometrejä parhaimmillaan viinakauppaan. On se tämä suomen alkopolitiikka niin tiukkapipoista hommaa.
        Sitä perusteellaan sillä, että se tuo haittoja, järjestyshäiriöitä, ja terveysongelmia. Se nyt on täyttä potaskaa. Ei eletä enää niitä aikoja kuten 70 luvulla, että paikalliset puliukot ja hampit istu lähipuistoissa ja viinakaupan nurkilla, mistä saisi ryypyt, kenellä sattuisi olemaan rahaa tai kuka hakisi pullon. Ne persoonat on aikoja sitten kuollu ja kuopattu.

        Kun viinit ja nelosoluet tuli kauppoihin, ei niiden menekki ole noussut yhtään tippaa verrattuna olisivatko ne viinakaupan hyllyssä. Edelläoleviin huoliin tai vaikutuksiin on tämä ruokakauppojen myynti täysi nolla. Itekki vaikka aina "särvän" olutta ja joskus väkevääkin maistelen, en ole ostanut yhtään putelia viiniä enkä nelos olutta ruokakaupasta.
        Joka humalan haluaa se sen hankkii olipa se haettava vaikka kiven navalta. Mutta asiaa pitää tarkastella nykyajan mukaan ja ajatella tavan asiakasta.

        Ihan hyvin ruokakauppojen yhteydessä voisi olla varattuna muutama hyllymetri yleisimmille alkoholituotteille, kuten viskit, rommit, kirkkaat, viinit. Ei siinä tarte olla koko viinakaupan repertuaaria. Ja pari kaupan omaa myyjää voisi olla erikoisemmin koulutettuna tähän virkaan, jotka huolehtii näiden tuotteiden hyllytyksestä. Eikä niitä sen kummemmin osta sieltä alaikäiset, onhan kassalla kontrolli. Toki joku täysi-ikäinen voi niitä ostaa pentujen puolesta mutta niinhän ne tekee nykyisinkin. Kuten myös tupakkaa alaikäisille joku hankkii, miten niillä muuten käryväisi sätkä suussa.
        Ja toisihan viina myynti kaivattuja tuloja kaupalle, ja varmaan yksityiselle kauppiaalle mieluinen bisnes. Eli Ristijärven vanhoilliset kuntapäättäjät, herätkää ruususen unesta. NYT ELETÄÄN 2020 LUKUA JA TOIMIKAA.


    • Anonyymi

      Mikä?Ristijärvi?Mikä?Missä ???

      • Anonyymi

        Mikko Perkoilan laulun sanoin: Jossain viitostien varrella Kajaanista pohjoiseen.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikko Perkoilan laulun sanoin: Jossain viitostien varrella Kajaanista pohjoiseen.....

        Mikkohan se tuossa laulussa mainostaa kuuluisia ristijärven kiukaita. Mahtasikko tuolta entiseltä kunnanjohtajalta vielä navetan vintiltä niitä yhtään ylimääräistä enää löytyä, jos ne keksi tehä niitä aikoinaan rosterista, eihän ne olisi edes ruostuneet pitkäaikaisessakaan säilytyksessä. Pitäsi ostaa mökille uusi kiuas, eikä völjätä sitä kauempaa.


    • Anonyymi

      kyllä huminassa ja matkamiehessä tapahtui mustalainen puukkottanu ja kyynelkaasu/savupommi ja vaikka mitä muuta sellasta kultasella ysärillä

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe