Oletko sinä saanut lehden välissä kirjekuoren, jonka lähettäjä on TSS-Travel?

MarjaKaarinaKoskinen

Joidenkien lehtien välissä tulee näitä kirjekuoria, joissa tarjotaan ennenäkemättömän edullinen matka ja monipuoliset palvelut aivan erityisen edulliseen hintaan. Päätimme sisareni kanssa mennä matkaan mukaan ( sen jälkeen kun olimme laittaneet jo muutaman vuoden roskienkeräyseen nämä tarjoukset), mutta hyvin kriittisellä mielellä - suomalainenhan ei usko, että jokin puoliksi ilmainen olisi totta!

Maaliskuussa matkamme kohde oli Abu Dhabi ja Dubai. Lennot Istanbulin kautta Turkish Airways'n lennoilla. Ennen matkaa saamamme informaatio oli seikkaperäinen ja hyvin riittävä vaikkapa ensikertalaiselle yksin matkaajalle. Lennot olivat todella mukavat, hyvä palvelu ja maittava ruoka. Koneen vaihtoaika Istanbulissa oli sopivan mittainen. Takaisin tullessa samoin.

Olimme maksaneet ns. "Löytäjän paketin" - retkiohjelman, joka oli hinnaltaan erittäin kohtuullinen ja toteutuessaan erinomaisen hyvä ja kulttuurisesti rikastuttava. Hotellit olivat todella 5 tähden hotelleja, joissa ruoka ja palvelu olivat sen mukaisia. Näiden lisäksi oppaalla oli tarjolla vielä lisää erilaisia retkikohteita tai tapahtumia kohtuulliseen hintaan, jos joku olisi vielä jaksanut tiiviiden päivien lisäksi. Oppaan palvelut olivat sekä sisällöllisesti, että kokonaisuutena aivan 10 tähden luokkaa!

Suosittelen kaikille, juuri teille jotka olette laittaneet ne kuoret roskikseen, tarttukaa tilaisuuteen, nauttikaa matkasta ja matkailusta kohtuullisella rahalla ja turvallisesti!

11

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikiitosmitäänpostia

      Internet on rehellisempi, kun voi laittaa lapun luukulle(sille postin). Välissä menee paperinkerjuuseen.

    • W222

      Onhan näitä kirjekuoria meillekin tullut lehtien välissä, mutta ei olla matkaan niiden tarjousten perässä lähdetty. Olen kyllä lukenut ja kuullut lajitovereilta, että edullisia matkoja on, kun vain kestää muuten ohjelman. Jotkut ovat käynneet niillä matkoilla monta kertaa. Meillä enempi rajoittaa ne ajankohdat, kun vaimolla työt miten sattuu. Joten ollaan sitten oltu enempi omatoimimatkoilla silloin, kun meille sopii.

    • Anonyymi

      Olipas kiva lukea, että ne kirjeet, jotka aiheuttaa ajatuksia: ei voi olla.., mikä on se oikea hinta. yms, ovatkin ihan jees-kirjeitä.
      Taidankin seuraavan kirjeen sitten avata :)

    • Anonyymi

      Miten tää haisee niin maksetulta mainokselta että :D :D

      • Anonyymi

        Maksettu? Paljonkos tänne kirjoittelu mielestäsi maksaa?


    • Vaikeaa se on joillekin kun on ulkomainen matkanjärjestäjä ja varsinkin kun mukana on turkkilaisia. Siitähän on pakko kaivaa vaikka mitä syytöksiä. Matkalle lähtijät ovat sitten umpityhmää porukkaa jotka joutuvat huijatuksi. Asiallinen kirjoitus näyttää olevan maksettu mainos. Parempi vaan pysyä neljän seinän sisällä. Kaikilla matkatoimistoilla tulee muitakin kuluja jotka johtuvat mm. ruoasta ja retkistä. Tämä hinta joka mainostetaan sisältää lennot, hotellit ja kiertoajelut. Ruoka paketin hinta mainitaan myös. Se että näillä on turkkilaisia oppaita ei oikeuta asiattomiin syytöksiin. Kuitenkin näille matkoille on aina paljon lähtijöitä. Itsekin olen pitänyt järjestelyistä ja jos on valittamista niin valitetaan paikanpäällä eikä puukoteta selkään näillä palstoilla. Asenteille ei mitään mahda ja sille että halutaan nähdä mörköjä siellä missä niitä ei ole.

    • Anonyymi

      Eräät tuttavamme ovat käyneet näillä Turkin valtion sponsoroimilla matkoilla ja olleet tyytyväisiä. Koska kyseessä on puoli- ilmaiset, mainos- matkat, niin niiden ohjelma on aika "tiukka", siinä mielessä, että päivät käytetään melko tarkkaan "kohteisiin tutustumiseen". Eräitä ihmisiä tämä suututtaa, koska ovat tottuneet lojumaan rannalla auringossa päivät pitkät. Tällaisiakin kommentteja löytyy netistä.

      Myös useisiin kaupallisiin turistirihkamaa myyviin liikkeisiin vieminen on ärsyttänyt, vaikka mitään pakkoahan ei ole ostaa.

      Olemme matkustaneet niin paljon, että emme viitsi lähteä em. matkoille. Kyseiset kohteet ovat jo ennestään tuttuja ja hotellimme ovat aina sijainneet "asutulla alueella" keskustoissa tai muuten ravintoloiden ym. palvelujen lähellä. Noissa matkoissahan hotellit ovat yleensä uusia ja usein myös kaukana "kuhinasta". Siksi eräät ovat pettyneet. Luulen, että kielitaidottomalle, vähän matkustaneelle sopivat hyvin. Paras kuitenkin ottaa selville ennakkoon, ettei joudu kovan aikataulun ja "vaativan ja usein muuttuvan pakko- ohjelman uhriksi". Halpa hinta tai hotellien tähtimäärä kun on vain yksi hyvän matkaelämyksen tarjoaja.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea tarkoin niin että ymmärtää lukemansa. Matkatoimistolta löytyy myös matkoja joihin ei ole pakko osallistua retkille. Esim. Malta ja Espanja. Malta voi löytyä muiden maiden tämän matkatoimiston sivuilta ja Espanja löytyy ainakin ruotsin tss travels sivuilta. Viimeksi Espanjassa oli suomalainen opas joka ei tehnyt numeroa kun itsekin jäimme hotelliin ja näillä on koko ajan sama hotelli. Hinta on vastaavasti kalliimpi. Tosin jos maksat halvan kiertomatkan Turkin alueille niin sitoudut samalla noudattamaan sääntöjä. Hotelli vaihtuu yleensä joka päivä eikä siinä ruveta sooloilemaan. On turha kuvitella että voisit jäädä sinne nukkumaan. Itseänikin turhauttavat nämä pakko myynnit mutta on syytä muistaa että toisia kiinnostaa. Siinä ei kiukuttelu auta vaan on muistettava hyvä käytös. Kyllä useasti matkaileva on huomioitava muutkin. Itse otan esittelyjen jälkeen oluen niin kummasti helpottaa. En minäkään kaikesta pidä mutta en voi silti terrorisoida muiden matkaa. Jos haluan lepoloman niin valitsen sellaisen.

    • Anonyymi

      Pitääkö olla Nokialaiset saappaat mukana, että pääsee Erdoganin kanssa siihen vuohirinkiin?

    • Anonyymi

      Jos käytettävissä on rajallisesti loma-aikaa, niin mieluummin sen matkan ja ohjelman suunnittelee omien halujen mukaisesti. Jopa ruokailut haluamme valita paikallisista ravintoloista, joita ei useinkaan ole noiden tarjous- mainosmatkojen paikkakunnilla. Suuret ja valtiolle kalliit valtion maksamat hotellit on parempi pitää asuttuina kuin tyhjinä ja sama koskee valtion lentoyhtiöitä, joita reissuissa käytetään. Siksi näitä tarjotaan.

      Jos noilla halpismatkoilla haluaa jotain erityistä, niin silloin hinta on suolainen. Kirkko, museo, nähtävyys, matto- ym. myyntipaikkojen kiertely 10 h päivässä ja seuraavana aamuna klo 07:00 lähtö bussilla seuraavaan kylään ei mielestäni ole parasta mahdollista lomailua. Siksi tarjoukset menevät meillä roskiin.

      Lomalla ollaan kuin ellun kanat omassa valinnassa, vaikka se vähän enemmän maksaisikin.

    • Anonyymi

      Ei pidä sitten lähteä kiertomatkoille joissa sitoudutaan ohjelman aikatauluihin. Silloin kannattaa valita rantaloma muista vaihtoehdoista. Raivostuttavaa kun itse varaa kiertomatkan ja haluaa nähdä kulttuuria niin matkalla on aina näitä jotka eivät haluakaan ymmärtää että hotelli vaihtuu ja siellä ei nukuta pitkään tai oteta koko päivää aurinkoa. Ei se ole vaikeaa lukea esitteitä. Ottakaa joku toinen loma älkääkä tulko valittamaan kiertomatkoille. Vai onkohan syy siinä kun hinta on halpa niin säästetään sitten kaikessa. Hyvä vaan että opas on tiukkana. Kiertomatka on kiertomatka eikä mikään omatoimiloma. Ruokailu on teidän asianne vaikka paistatte makkaraa ulkona mutta se ei saa estää aikatauluja. Nämä matkat eivät ole prinsessoille jotka haluavat elää loman oman aikataulun mukaan. Pysykää poissa älkääkä tulko halvan hinnan takia valittamaan.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe