luciferismin ero satanismiin-nahden

Wisedragon

Hei!
Lyhyesti erot: satanismiin liittyy Saatanan nimen käyttö filosofiassa tai uskonnossa, sen kunnioittaminen ja/tai palvonta. Saatanan energiaan tai mielikuviin liittyy yleisesti peloittelu, kauhistuttaminen, kapinahenki, negatiiviset asiat, vaikka energiaan liittyy alaspäinen kehitys, materialismi, sielun tuhoutuminen, väkivalta ja joillekin se voi merkitä tosin henkistä kehitystä tai kasvua.
Luciferiin liittyy taas enemmän kirkkaus, valontuojan merkitys, esoteerisen ja okkulttisen viisauden opettaja, mestari, vihkijä, sielun kehittyminen, täydellistyminen ja vihkimysten kautta valaistumisen saavuttaminen.

Voitte tutustua blogiini: https://luciferismi.munblogi.com/

2

<50

  Vastaukset

  • Aamutähti tarkoittaa planeettaa Venus. "Venuskultti" on itse asiassa maanäiti Gaian palvomista. Joku Lucifer manattiin alas taivaista, koska se ei sopinut Roomalaiskatolisen kirkon agendaan joka on Patriarkaattinen ja miesjohtoinen. Rooman katolinen kirkko mestasi vapaa-ajattelijoita, noitia ja vapaamuurareita.

   Ei ole planeettaa nimeltä Satan vaan tuo on vanhan testamentin käännösvirhe?

   http://www.abovetopsecret.com/forum/thread569503/pg1

  • Planeetta muka saatana, missä?

   Jesaja 14 kertoo luultavasti ironiseen sävyyn jostakin hahmosta, kuin pilkallaan nimiteltäisiin tähdeksi tai tähden pojaksi, joka on pudonnut. Latinankielisessä käännöksessä on Lucifer, joka tarkoittaa valontuojaa tai valonkantajaa.

   Mahdollista on tulkita, että Jumala itse on langennut esittämään ihmisissä milloin mitäkin turhapuroa, kuin olisi himmentynyt suuri kirkkaus joksikin heikoksi pikku tuikuksi, lepattamaan valtavassa pimeydessä.

   Hepreasta tuleva saatana-sana tarkoittaa vastustajaa.

   https://duckduckgo.com/?q=lucifer+isaiah+14+hebrew+latin+names&t=ffab&ia=web
   https://duckduckgo.com/?q=satan++hebrew+bible+numbers+22&t=ffab&ia=web

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   36
   3273
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   47
   2394
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1467
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   46
   755