Yle-veron kyseenalaistus

Pettynyt_

Mitä muut on mieltä tästä yle-verosta ja sen määrästä. Miksei yleä kaupallisteta kuten muutkin isot tv kanavat?

Ja mitä ohjelmistoon tulee niin ootteko kattonu aikuiset ja suden vuosi sarjoja? Joku Uusi päivä lopetettiin ja tälläistä roskaa koitetaan meille syöttää...

Ei näin🙈

6

<50

  Vastaukset

  • Jos Yle kaupallistettaisiin, saisimme yhden MTV kolmosen lisää. Katselin viimeksi sen ohjelmia, kun Timo Jutila toimi lätkäasiantuntijana sunnuntai-iltapäivisin. Radio Suomen arkipäivämusiikkia en kestä kuunnella, joten siihen toivoisin muutoksia. Muuten ei isompaa valittamista.

   Hiihdon siirtyminen Viasatille on minulle samantekevää, sillä näen kaikki Viasatin urheilukanavat. Hiihto ja mäkihyppy eivät tosin kiinnosta minua pätkääkään, joten en niitä koskaan katsele tulivatpa ne miltä kanavalta tahansa.

   "ootteko kattonu aikuiset ja suden vuosi sarjoja? "
   En ole koskaan edes kuullut niistä mitään tai tiennyt niiden olevan olemassa.

  • Kyllähän TV1, TV2 ja Teema ja Areena antavat vastinetta Yle-verolle oikein hyvin. En todellakaan kaipaa ainuttakaan mainoskanavaa tyrkyttämään jonnin joutavia hömppäohjelmia ja visailuja.
   Tv puoli on näin ollen ihan hyvin hallinnassa. Kumpa samaa voisi sanoa radion puolelta. Ainoa kanava, mitä enää voi kuunnella on Puhe. Radio Suomen musiikki on aivan kuraa nykyisellään, joten koko kanavan kuuntelu jää Lindroosin harteille. Eipä taida moni muu enää kanavaa kuunnella.

  • Toivottavasti uusi Ylen hallintoneuvosto määrää Radio Suomen musiikista vastaavat pitemmälle pakkolomalle. Ei mitään kuuntelukelpoista.

  • Olen oikein tyytyväinen yleisradioveroon. Viime vuodelta vero näyttää olleen 13,58 €/kk. Ainakin minä saan todella hyvin vastinetta käytetylle rahalle. Erityisen iloinen olen Ylen MM-rallilähetyksistä nykyään. Ja ne voi katsoa myös Areenasta. Ja juuri sen takia oli _pakko_ siirtyä TV-maksusta veroon, joka on oleellisesti pienempi kuin TV-maksu aikoinaan oli. Joidenkin TV-katsojien silloinen TV-maksun välttely oli raivostuttavaa.

  • YLE maksukortin taakse.

  • Kyllähän näin laadukkaasta ohjelmatarjonnasta kannattaa YLE veroa maksaakkin.
   Tätä laatuohjelmaa tulee jokapäivä.

   https://imgur.com/a/VBfAJEg

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   677
   13684
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2254
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   100
   1151
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   107
   1135